- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #9.121
valla canim ne guzel ozaman bence bikmazsan haftanin uc dort gununu sen boyle gecir mantar super bir diyet yemegi bence hem tadida guzel hemde et yerine yeniliyo ohh oh hadi bakalimkızlar ben tosttan vazgeçtim gittim evyemekleri yapan biyerde birtabak mantar sote sadece tanelerini yedim yağına dokunmadan bir tabakta yoğurt yedim bu daha iyi oldu hiçdeğilse ekmek yememiş oldum hemde yürümüş oldum iki üç saat sonrada dün aldığım salatalığı kemiririm artık akşam çorba ve salata yeter heralde
orasi oyle guzelim ama buda bir gercek tabikineslihancım 'anam dur sende kac yasindasin da evde kalmis moduna girdin hemen aaa
az zayifla bak goruculerin israya girecek' demişsin kız yaşım 27 nasıl evde kalmadım. zayıflayınca görücülerin artmasınada kızmıyor değilim. benim fikirlerim, karakterim değişmiyor ki zayıflayınca. ben yine ben olacam. o zaman sadece beni dış görünüş için mi sevecekler sorusu aklıma geliyor. bu hoşuma gitmiyor işte.
valla ne guzel adam bulmussun ki zkendine helal olsunhaklısın canım ben hep kiloluydum .ama bi ara 77 oldum.bi şahsiyetle evlendim ama olmadı kısa bi süre sonra ayrıldım ...baya bi evlenmedim .ve ben ayrıldıktan 1 ay sonra 98 olmuştum... Neyse 99 depreminde yalovada gönüllü çalıştım.eşim eskişehirli orda tanıştık. Normal arkadaş olarak biraz görüştük 2000 de de evlendik. Eşim 1.73 boyda ve 70 kilo civarında ben de90 civarıyım ozaman hiç bi zaman bana kilolu demedi...120 oldugumda bile ben en çok şimdi onuniçin zayıflamak istiyorumm
sen erzurum unuversitesindemisin canim benim kaynimda son sinifi okuyo belki tanirsin gerci pek hakkinizda birsey bilmiyorum ama tanisacagiz insalah1.73 ne güzel sonunda gerçekten seni seven birini bulmuşsun. allah herkese böylesini nasip etsin.
nazco bekarlık güzelde. erzurumun ilçesinde yaşanmıyor ki. okuldan eve, evden okula. yapacağın bişey yok.
takma kafana girersin sekerim sen devam etay 1,73 cüm gelmiş nasılsın şeker nöbet nasıl geçiyo :1hug::1hug::1hug:
kızlar burada deniz sezonu açılmaya başladı gelen bikini mayo soruyo bende bitane haki renkte bikini var 38 beden çok güzel ben bayılıyorum ona gözüme kestirdim kimseye satmak için göstermiyorum yaz sonunda bile olsa içine girebilirmiyimki acaba süper olur hani bizimkinin bikini yasağı var ama onun içine girersem yasak falan dinlemem valla
kız bak valla fururum seni ha.. geberiyom zaten cumaya kadar eski kiloma gelmeye .. acım acc.. ama genede veremiyorum.. sen kaç kilo aldın bakim.. söle söle cekinmeşakkıdı şakkıdı
:roflol:
nesliiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii hedefi yazdım haziran son ben 60 inşallah artık yavaş gidiyorum ilaçlardan sonra
hic sorma oku oku bitmiyo ben gittim bunlar gelmis ne sinir birsey haaamasallah sayfalar dolmus yıne, oku oku yenı bıtırdım-tatlicadiarzu-
oglen komsum bahcede gozleme, yaglama yaptı bırtane ondan yedım salatayla
bıraz sonra yuruyuse cıkcaz-tatlicadiarzu-
NEYSE SİZ OKUN OKUN GÜLÜN BAKAM BEN YEMEGE GİDİYOM:dance:
masallah sayfalar dolmus yıne, oku oku yenı bıtırdım-tatlicadiarzu-
ay 1,73 cüm gelmiş nasılsın şeker nöbet nasıl geçiyo :1hug::1hug::1hug:
kızlar burada deniz sezonu açılmaya başladı gelen bikini mayo soruyo bende bitane haki renkte bikini var 38 beden çok güzel ben bayılıyorum ona gözüme kestirdim kimseye satmak için göstermiyorum yaz sonunda bile olsa içine girebilirmiyimki acaba süper olur hani bizimkinin bikini yasağı var ama onun içine girersem yasak falan dinlemem valla
sedacım senide tebrik ederim ne güzel kilo vermişsin
kız sen eskişehirdesin bide memleketim benim çok özledim orayı adalarda porsuk kenarında benim içinde gez bir kafeteryada bir bardak çay negüzel oludu porsuğa bakarak :çok :roflol::roflol::roflol:
anam suna baka hele olsada yesek demi seni seni suc ortagi ol senklava: klava: kiz bahcede pisen gozlemede ne guzel olmustur o yuzden kizamiycam sana affiyet olsun sibelll
ya neslihancım biz hedef kilo falan yazmıycaz herhalde tüh tüh ben yazmak istiyodum oysa neden yaaaaaa yeniyiz diye hedefimiz olmıycakmı yani :uhm::uhm::çok üzgünüm::çok üzgünüm:
ah sedacığım bak nasıl özledim simdi oraları bizimkileri neyse bi ablamı arıyim baride azcık oyalanırım sen iç güzelim çayını afiyet olsun benim içinde ne güzeldir şimdi oralar havalarda ısınmıştır azcık kışın ayazından kurtulmuşunuzdur bende okullar kapanınca kaçarım belki bir hafta kadar ozaman kısmet
neslihancım benim hedef kilom haziran sonuna kadar 68 aramızda kalsın artık napalım
YE YE AFİYET OLSUN DA YARIDAN SONRA GÖRÜŞCEZ BAKAMmasallah sayfalar dolmus yıne, oku oku yenı bıtırdım-tatlicadiarzu-
EŞİMDE ESKİŞEHİRLİ YAZMIŞTIM BAYRAMDA ORDAYDIK.KAYIK TURU VARMI HALA PORSUKTAsağol canım darısı sana bugün akşam gidecez porsuk kenarında çay içmeye ders çalışmaktan beynimiz sulandı kaydirigubbakcemile3 söz senin yerinede içerim 1bardak
ben kactim kizar kocis geldi nesliiiiii diye cagiriyo
herkeze iyi aksamlar
neslihancım ben kırıkkaleliyim. kırıkkale üniversitesi mezunuyum. hayat bizi buralara attı işte. senağlama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?