Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

valla canim ne guzel ozaman bence bikmazsan haftanin uc dort gununu sen boyle gecir mantar super bir diyet yemegi bence hem tadida guzel hemde et yerine yeniliyo ohh oh hadi bakalim
orasi oyle guzelim ama buda bir gercek tabiki
soyleki once insan birbirini goruyo begeniyo ve bu begenme sirasinda iste erkek olacak catlaklar once dis guzellige bakiyorlar icini bilmedikleri icin oyuzden canim zayiflmak bence her yonden avantaj
mantikli duusndugunde dedigin dogru

valla ne guzel adam bulmussun ki zkendine helal olsun
1.73 ne güzel sonunda gerçekten seni seven birini bulmuşsun. allah herkese böylesini nasip etsin.
nazco bekarlık güzelde. erzurumun ilçesinde yaşanmıyor ki. okuldan eve, evden okula. yapacağın bişey yok.
sen erzurum unuversitesindemisin canim benim kaynimda son sinifi okuyo belki tanirsin gerci pek hakkinizda birsey bilmiyorum ama tanisacagiz insalah
takma kafana girersin sekerim sen devam et

sulememmmmmmmmmmmm kac kilo oldugumu
ama inanki aynni durumdayiz cunku bende acliktan oluyorum

ben ona bakıyorum bayadır degişmiyo hatta dün paylaşım alanına püsküütede sordum artık burayla ilgilenmiyormusun diye
canim gordum yazdigini ama ne yapsin puskuutte neyle ugrassin valla ben zaten onun sabrina sasiyorum

tamam canim not edeyimde hepsini toparliyacagim cunku

masallah sayfalar dolmus yıne, oku oku yenı bıtırdım-tatlicadiarzu-
oglen komsum bahcede gozleme, yaglama yaptı bırtane ondan yedım salatayla
bıraz sonra yuruyuse cıkcaz-tatlicadiarzu-
hic sorma oku oku bitmiyo ben gittim bunlar gelmis ne sinir birsey haaa
siyahcimlada karsilasamadik birturlu uffff
neyse yarina insallaahh

ufffffff masallah anca bitti okumak kaynatmisiniz aksama kadar ne guzel.... bana gelince sabah kuru ekmek 3 dilim ara yok oglen brokoli hasladim sade yogurtla beraber yedim ara 3 diyet biskuvi 4 de baktim aciktim bi avuc beyaz leblebi yedim aksma da bezelyeli pirinc yicem zelikle az yagli yaptim....

klava:klava: kiz bahcede pisen gozlemede ne guzel olmustur o yuzden kizamiycam sana affiyet olsun sibelll

insallah nazo giyersin:Saruboceq: kiz sne gir bikininin icine bi kere olsun izin verir artik :dance:

sağol canım darısı sana bugün akşam gidecez porsuk kenarında çay içmeye ders çalışmaktan beynimiz sulandı kaydirigubbakcemile3 söz senin yerinede içerim 1bardak

ya neslihancım biz hedef kilo falan yazmıycaz herhalde tüh tüh ben yazmak istiyodum oysa neden yaaaaaa yeniyiz diye hedefimiz olmıycakmı yani :uhm::uhm::çok üzgünüm::çok üzgünüm:

klava:klava: kiz bahcede pisen gozlemede ne guzel olmustur o yuzden kizamiycam sana affiyet olsun sibelll
anam suna baka hele olsada yesek demi seni seni suc ortagi ol sen
ya neslihancım biz hedef kilo falan yazmıycaz herhalde tüh tüh ben yazmak istiyodum oysa neden yaaaaaa yeniyiz diye hedefimiz olmıycakmı yani :uhm::uhm::çok üzgünüm::çok üzgünüm:

neden belirtmiyeceksin canim sen belirt hedefini aramizda kalir simdilik dimi ama
canim sadece analize katilanlar hedef kilosunu soyliyecekler
ama dedigim gibi sen yinede soyle

ah sedacığım bak nasıl özledim simdi oraları bizimkileri neyse bi ablamı arıyim baride azcık oyalanırım sen iç güzelim çayını afiyet olsun benim içinde ne güzeldir şimdi oralar havalarda ısınmıştır azcık kışın ayazından kurtulmuşunuzdur bende okullar kapanınca kaçarım belki bir hafta kadar ozaman kısmet
neslihancım benim hedef kilom haziran sonuna kadar 68 aramızda kalsın artık napalım

ay negüzel birsürü yazmışsınız bende birazdan çıkacam dışarı çıkacaz buakşam izin verdik kendimize çok çalışmanın ödülü olarak,neslicim eylulcem güle güle

neslihancım ben kırıkkaleliyim. kırıkkale üniversitesi mezunuyum. hayat bizi buralara attı işte. senağlama

sağol tatlım evet öğlenleri baya ısındıda akşamları ayaz oluyor herzamanki gibi..
buarada bikiniyi sakla motive eder valla ben 75 e indiğim gün eski bikinimi odamdaki askıya astım gidiş dönüş görüyordumm hırs yaptım valla içine girecem diye şimdi süper oluyorr gelecek ay giyecem inşallah sende sürekli bak o bikiniye gaza geliyor insann :lepi:

YE YE AFİYET OLSUN DA YARIDAN SONRA GÖRÜŞCEZ BAKAMklava:
sağol canım darısı sana bugün akşam gidecez porsuk kenarında çay içmeye ders çalışmaktan beynimiz sulandı kaydirigubbakcemile3 söz senin yerinede içerim 1bardak
EŞİMDE ESKİŞEHİRLİ YAZMIŞTIM BAYRAMDA ORDAYDIK.KAYIK TURU VARMI HALA PORSUKTA
ben kactim kizar kocis geldi nesliiiiii diye cagiriyo
herkeze iyi aksamlar

HADİ ANAM GÖRÜŞÜRÜK BEN SABAHA BURDAYIM NASIL OLSA SPOR DA YOK AMA YOGUNUM BUGÜN....

neslihancım ben kırıkkaleliyim. kırıkkale üniversitesi mezunuyum. hayat bizi buralara attı işte. senağlama

ASLINDA BÖYLE OLMASADA ıNSAN NERDEN GÖRECEK BAŞKA MEMLEKETLERı DıMı AMA.. BEN ANTEPTE OKUDUM. TRABZONDA ÇALIŞTIM. ABLAM MARDıN DE KIZ KARDEŞıM AKSARAY DA.ABıM ERZURUM,HAKKARı.TUNCELı.BODRUM.AFYON.DÜŞÜN HEP BıZDE GEZDıK BURLARI..

Son düzenleme:
benim mesai bitti kızlar artık eve gidiyorum hepinize iyi akşamlar yarın görüşürüz
:a015::a015::a015:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…