- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #9.141
benim mesai bitti kızlar artık eve gidiyorum hepinize iyi akşamlar yarın görüşürüz
:a015::a015::a015:
BYE BYE :a015:benim mesai bitti kızlar artık eve gidiyorum hepinize iyi akşamlar yarın görüşürüz
:a015::a015::a015:
herkes ya erkek arkadaşıyla ya da eşiyle çocuklarıyla birlikte ben burda tek kalıyorum senağlama
senağlamaYA ASLINDA MORALİM BOZULDU HA.. ASLINDA TARTILMAYAYIM DİYOM .GİTİM YEMEKTEN SONRA TARTILDIM AY CANIM SIKILDI... YA BEN PAZAR SABAHI 98.100 GELMİŞDİM. ŞİMDİ 100.600 GELDİM. TAMAM TOKUM .3 Y.K. KEŞKEK,1 Y.K. ET SOTE.SALATA YEDİM.3 FİNCAN FORM ÇAYI İÇTİM.3 BARDAKTA YEMEKTEN ÖNCE SU İÇMİŞTİM BUNLAR 2.500 KİLO VARMIDIR YA.. SABAH HEMEN TARTILACAGIM. VALLA ÇOK ÜZGÜNÜM. VALLA TÜM KAÇAMAKLARIMI YAZDIM YA BU KADARDA OLMAZ YA DELİRECEGİM AMA O KADAR SIKIYORUM.senağlama senağlama senağlama senağlama senağlama senağlama senağlama senağlama senağlama
bu arada ben bızım takımı en cok paylasım yapan olarak bırıncı secıyorum...
YAV NASIL PAYLAŞIM YAPMAYALIM TAKIMA ALMAYIZ DİYE TEHDİT ETMİYONUZ MU İSANI... ŞEY PARDON ÖLE DEMEK İSTEMEDİM....UYARMIYONUZ MU DEMEK İSTEDİM
bu arada akrep nerelerde yaa??
canimm oo nu yanlis yazmisimm kalliste ymiiss ,demek burda banada yer yokk okkkk ben baska yer arimm kendimeee:a015:canım hosgeldın de kaste kım ? onu anlamadım...bırde kaptanımız gelınce baksın takımda yer varmı varsa alırlar yoksa beklersın mezun olacakları ok ..
canım sen bizden ayrılma takıl anacım ..kaptanlar karar veriyo ama bize takılman bile yarar saglar sana emin olkizlarr bende size katilmakk istiyorummm araniza alin benii olmazmiiii.kaste benii buraya yolladii siz bana iyi yardim edermisinizzzhihoyyyt
he canım nöbet vallah yogun.burası ilçe hast. dogumdayım ben ama. dedim ya personel az .acil yogun olunca oraya iniyoz. 1 dogumum var 1 kan takılan hastam digerleri şimdilik normal seyrinde1.73 nöbet nasıl gidiyor canım.
destinam sen naptın bakalım.
kız yemekten sonra tartılmasaydın. yemekten sonra fazla çıkar. takma kafana. artık kaçamak yapmazsın bundan sonra olmaz mı
ıyıyım aynalar...yemek yıyorum bol nanelı pulbıberlı yogurt haşkanmış tavuk...karnım acaıp agrıyor bugun...
1.73 aksam yıyıp tartılma tabıkı fazla cıkar..hoş bende yapıyorum onu ama bozulmuyorum...
yarım saat spor yaptım sadece bol mekık cektım saymadım ama ıp atladım...
bu kadar
ıyıyım aynalar...yemek yıyorum bol nanelı pulbıberlı yogurt haşkanmış tavuk...karnım acaıp agrıyor bugun...
1.73 aksam yıyıp tartılma tabıkı fazla cıkar..hoş bende yapıyorum onu ama bozulmuyorum...
yarım saat spor yaptım sadece bol mekık cektım saymadım ama ıp atladım...
bu kadar
offffffffff afiyet olsun anacım şöyle yavaş yavaş ye.....cokacimcoook
aslında bişi itiraf etmek istiyorum .eskiden çok yedigimde yemeklerin tadını alamıyormuşum valla....şimdi 1 dilim kuru kepekli ekmek bile baklava börek gibi geliyo.zaten benim beslenmemden anlamışınızdır. ben çok tatlı falan yemem öyle abur cubur falanda düşkünü degilim. hele kolalı içecekler belki yılda 1. ama ekmek makarna börek türü tuzlu ve ekmekli şeylre dayanamıyorum iştesenağlama
canimm tesekkurlerr en azindan moral verdinnn .simdi de benn pilatese baslimmii diye arastirma yapiyodummm burdaki spor salonlarii geneldee bu yontemii kullaniyolarrr ..acaba aranizda yapan varmi platesiiicanım sen bizden ayrılma takıl anacım ..kaptanlar karar veriyo ama bize takılman bile yarar saglar sana emin ol
he canım nöbet vallah yogun.burası ilçe hast. dogumdayım ben ama. dedim ya personel az .acil yogun olunca oraya iniyoz. 1 dogumum var 1 kan takılan hastam digerleri şimdilik normal seyrinde
ya bilmem ki bu kadar fazla olur mu:çok üzgünüm:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?