Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

herkes ya erkek arkadaşıyla ya da eşiyle çocuklarıyla birlikte ben burda tek kalıyorum senağlama

benim mesai bitti kızlar artık eve gidiyorum hepinize iyi akşamlar yarın görüşürüz
:a015::a015::a015:
BYE BYE :a015:

herkes ya erkek arkadaşıyla ya da eşiyle çocuklarıyla birlikte ben burda tek kalıyorum senağlama

OY OY OY DAYANAMAM BEN SANA KIZ :teselli: :teselli: :teselli:

CANIM BEN DE BURDAYIM KIZ YANLIZ YADA HASTALARLA BERABER DİYELİM..
CANIM SIKMA CANINI :teselli: :teselli: :teselli:

AY ALLAH RAZI OLSUN ÜSTADLARIMDAN BU TOPLU ALINTI YAPMAK NE GÜZELMİŞ YA HU..ÖLÜYODUM.YAZ ÇIK DÖN OKU YAZ ...AMAN KOLAYCACIKMIŞ :teytey: :teytey: :teytey:

kizlarr bende size katilmakk istiyorummm araniza alin benii olmazmiiii.kaste benii buraya yolladii siz bana iyi yardim edermisinizzzhihoyyyt

senağlamaYA ASLINDA MORALİM BOZULDU HA.. ASLINDA TARTILMAYAYIM DİYOM .GİTİM YEMEKTEN SONRA TARTILDIM AY CANIM SIKILDI... YA BEN PAZAR SABAHI 98.100 GELMİŞDİM. ŞİMDİ 100.600 GELDİM. TAMAM TOKUM .3 Y.K. KEŞKEK,1 Y.K. ET SOTE.SALATA YEDİM.3 FİNCAN FORM ÇAYI İÇTİM.3 BARDAKTA YEMEKTEN ÖNCE SU İÇMİŞTİM BUNLAR 2.500 KİLO VARMIDIR YA.. SABAH HEMEN TARTILACAGIM. VALLA ÇOK ÜZGÜNÜM. VALLA TÜM KAÇAMAKLARIMI YAZDIM YA BU KADARDA OLMAZ YA DELİRECEGİM AMA O KADAR SIKIYORUM.senağlama senağlama senağlama senağlama senağlama senağlama senağlama senağlama senağlama

canım hosgeldın de kaste kım ? onu anlamadım...bırde kaptanımız gelınce baksın takımda yer varmı varsa alırlar yoksa beklersın mezun olacakları ok ..

kız yemekten sonra tartılmasaydın. yemekten sonra fazla çıkar. takma kafana. artık kaçamak yapmazsın bundan sonra olmaz mı

AY AMAN NAPCAN KIZ AKREPİ ACIKTAN GELİR YADA DUR BAK ŞİMDİ "AKREPCİM BENİM ÇİZELGE SORUNUM VARDI YARDIM EDEBİLİRMİSİN":jeyyar:

canım hosgeldın de kaste kım ? onu anlamadım...bırde kaptanımız gelınce baksın takımda yer varmı varsa alırlar yoksa beklersın mezun olacakları ok ..
canimm oo nu yanlis yazmisimm kalliste ymiiss ,demek burda banada yer yokk okkkk ben baska yer arimm kendimeee:a015:

ıyıyım aynalar...yemek yıyorum bol nanelı pulbıberlı yogurt haşkanmış tavuk...karnım acaıp agrıyor bugun...

1.73 aksam yıyıp tartılma tabıkı fazla cıkar..hoş bende yapıyorum onu ama bozulmuyorum...

yarım saat spor yaptım sadece bol mekık cektım saymadım ama ıp atladım...

bu kadar

kizlarr bende size katilmakk istiyorummm araniza alin benii olmazmiiii.kaste benii buraya yolladii siz bana iyi yardim edermisinizzzhihoyyyt
canım sen bizden ayrılma takıl anacım ..kaptanlar karar veriyo ama bize takılman bile yarar saglar sana emin ol
1.73 nöbet nasıl gidiyor canım.
destinam sen naptın bakalım.
he canım nöbet vallah yogun.burası ilçe hast. dogumdayım ben ama. dedim ya personel az .acil yogun olunca oraya iniyoz. 1 dogumum var 1 kan takılan hastam digerleri şimdilik normal seyrinde
kız yemekten sonra tartılmasaydın. yemekten sonra fazla çıkar. takma kafana. artık kaçamak yapmazsın bundan sonra olmaz mı

ya bilmem ki bu kadar fazla olur mu:çok üzgünüm:

ya ben haşlanmış tavuktan bıktım. artık midem bulanıyor. tavuğu ızgara yapma şansımda yok. tavuğu başka nasıl yapabilirim :uhm:

offffffffff afiyet olsun anacım şöyle yavaş yavaş ye.....cokacimcoook
aslında bişi itiraf etmek istiyorum .eskiden çok yedigimde yemeklerin tadını alamıyormuşum valla....şimdi 1 dilim kuru kepekli ekmek bile baklava börek gibi geliyo.zaten benim beslenmemden anlamışınızdır. ben çok tatlı falan yemem öyle abur cubur falanda düşkünü degilim. hele kolalı içecekler belki yılda 1. ama ekmek makarna börek türü tuzlu ve ekmekli şeylre dayanamıyorum iştesenağlama

biberiye çayı içiyom şimdi. ha aklıma gelmişken dün biberiye yagı aldım spordan önce sürdüm sarındım .anam ne kokuyo öyle ya.. yürüyüp koşarken kimse arkamda kalmıyokaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

bende senin gibiydim. elime ekmek alır sadece onu yerdim. yemeğin yanında ekmek değilde ekmeğin yanında yemek yerdim sanki

canimm tesekkurlerr en azindan moral verdinnn .simdi de benn pilatese baslimmii diye arastirma yapiyodummm burdaki spor salonlarii geneldee bu yontemii kullaniyolarrr ..acaba aranizda yapan varmi platesiii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…