Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

kızlar merhaba

bu hafta geçende söylediğim gibi zorlu geçecek....takım içinde sorumluluğunu yerine getiren arkadaşlar sorumsuz olan arkadaşların kurbanı olacak....bu yüzden bugün buna çok canım sıkkın....bu sebeple bundan sonra;
yeterli paylaşım ve tüm takım kurallarını yerine getirmeyen arkadaşlar diskalifiye olacak....
eylülcüm seni izinli yazıyorum artık canım....ne yazık ki işin sebebiyle takımda yer alamıyorsun.....
eda ve irem paylaşım yetersizliğinden diskalifiye oldu arkadaşlar.....
önümüzdeki hafta ;
fatma,merve ve safahat takımda olacaksınız kızlar.....
yalnız emeklerin boşa gitmemesi vede motivasyonun herzaman yüksek olması açısından bundan sonra sizlerinde desteğiyle takım kurallarımızı ihmal etmeyeceğiz kızlar.....
amacımız keyifli vakit geçirmek ;ancak kilo vermek amacımız bu yüzden bunu gerçekleştirmek isteyenlerle devam ediyoruz arkadaşlar....
inanın bugün tüm keyfim kaçtı....artık toparlanıp güzel kilolar ve başarılar hedefimiz

Son düzenleme:

üzüldüm diskalifiye olmalarına evet ya bende daha hırslıyım 69,5 olmak bi sonraki haftaya hedefim .. kacamak yok inşallah bu hafta..

***14. TAKIM 324. ETAP ***

tfneyll : (59.8/59.5/0.3/%0.50) izinli
Valkyrie89 : (96.1/95,2/0,9/0,94%)
pofuduk18 : (75.6/76.1/-0.5 /%-0.66)
cglaa1672/70.9/1.1/%1.53)
iireemm62.7///%)bildirim yapmadı.paylaşım yetersizliğinden diskalifiye oldu.
Ryeo62.5/62/0.5/%0.8)

designian_girl61///%)
bildirim yapmadı.paylaşım yetersizliğinden diskalifiye oldu.

14. TAKIM ORTALAMASI :%0.44

Son düzenleme:
Deniz abla ben normalde bir haftadir diyetteyim ve hesapladim. 1.800 vermisim cok mutlu oldum. Bugün 71.600 ciktim hedefim cuma gününe 69.900 olmak. 69 u görmeyi cok istiyorum. Ve grupta daha cok muhabbet istiyorum :) herkes yedigini ictigini yazio. Biraz birbirimzi desteklemek tanismak kaynasmak lazim.buna inanıyorum :) simdiden tüm arkadaslarima basarilar diliyorum ve iyki sizi tanimisim iyki sayenizde leslie yi tanimisim. Mukemmel bi egzersiz tüm kaslarin hareket halinde uzerinede mekik yaparsak gün icerisinde tadindan yenmeZ :) bu cuma biz birinci olalim lütfen kizlar.. herkes kilolarını taşın altına koysun ibre tavan yapsın . Öptüm hepinizii

üzüldüm diskalifiye olmalarına evet ya bende daha hırslıyım 69,5 olmak bi sonraki haftaya hedefim .. kacamak yok inşallah bu hafta..

dedim ya çağlacım çok moralim bozuk bugün....geçen hafta listemiz şekillendi güzel bir başlangıç oldu ve de yeni gelen arkadaşlarla sezonu geçiririz diyordum ama olmadı....
sadece yapılması gereken paylaşım ve takım kurallarına uymak....bazen saatler ce burdayım ama şöyle bir takıma bakıp arkadaşların yaptıklarına göz atıp yorum yapmak çok zaman almasa gerek neyse.....haftaya daha güzel olacak inşallah....bu hafta 1 + kilomuz var kızlar onun dışında gayet güzel kilo vermişsiniz tebrik ediyorum hepinizi....bildirim yapmayan arkadaşlarda gelmiş olsalardı yine gayet güzel bir başarı alacaktık ;ama olmadı....bu yüzden lütfen herkes takımı ve arkadaşlarını ihmal etmesin lütfen....

Kaçıncı oldugumuz belli mi deniz abla
mercevim yarın en geç öğlen sonuç açıklanacak;ama akşam saatlerinde de belli oluyor canım....bu hafta listemiz eksik olduğu için sonuç malesef çok iç açıcı değil....

evet ya bende su 60lı rakamları görmek istiyorummm.. öğünleri atlamamak cok önemli buarada hakikaten az kalori alayım hemen aklım abur cubura gidio yaa

Merhaba kızlar bazı nedenlerden dolayı paylaşım yapamadım. Diskalifiye olmasaydım da giremicektim sürekli Hepinize bol booll kilo vermeler inşallah bu hafta birinci olursunuz hoşçakalın

canım öncelikle bu şekilde düşünmen ve bu şekilde moral bulmana çok sevindim ....amacımızda söylediklerini yapmak zaten.....1-2 hafta öncesinde paylaşımla ilgili düşüncelerimi yazmıştım....
yazın kızlar diyorum sadece yazın aklınıza ne geliyorsa,hiç olmadı fıkra yazın....muhakkak bir arkadaş görecek yorum yapacak....böylece sayfa sakin olmayacak ve motivasyonumuz her zaman tavan yapacak....burdan uzuk kalındığında tecrübeyle sabittir kilo verimi düşüyor hatta + lar da oluyor....
bende sizleri çok seviyorum ve burda sizlerle vakit geçirmekten çok keyif alıyorum...

Merhaba kızlar bazı nedenlerden dolayı paylaşım yapamadım. Diskalifiye olmasaydım da giremicektim sürekli Hepinize bol booll kilo vermeler inşallah bu hafta birinci olursunuz hoşçakalın

hoşçakal cnmm sanada bol kilo vermelerr üzüldüm gitmene..

evet ya bende su 60lı rakamları görmek istiyorummm.. öğünleri atlamamak cok önemli buarada hakikaten az kalori alayım hemen aklım abur cubura gidio yaa

çok az kadı canım 60 lı rakamlara haftaya senindiramacımız düzenli ve dengeli beslenmek ve bunu yaşam tarzı haline getirmek kızlar....az kalori alayım kilo vereyim ....yok böyle birşey belki kısa süreli kilo kayıpları yaşanır ama sonrası kesinlikle hüsran....

evet yaa kesinlikle mühim olan beslenme alıskanlıklarını değiştirmek babam hep derdi ben sok diyetler yaparken geri alıcaksın beslenme seklini değiştirmedikçe diye bende verip verip hep aldım..

evet bu hafta %30 kuralını atlattık ....önümüzdeki hafta güzel bir derece almayı ümit ediyorum kızlar ve biz bunu yapabiliriz .....
:13:

teşekkürler canım sizinde :) ben şimdi leslie 5 mil yaptım dus aldım dayak yemiş gibi hamur oldum :) ama cidden insana bağımlılık yapıo nicola sanırım kadının adı .. ben bide hırslıyım o bi saati görmeden bırakamıyorum ve size çok önemli bişi dicem duzenli diyete başladığımda 77 kiloydum spora gidiyordum bisiklet falan işte.. son üç gündür de leslie 5 mil yapıyorum saati bile düzenli oğlumu uyutunca :) gerçekten ciddi anlamda incelmiş farkedebiliyorum :) çok mutlu oldum.tabiki daha çok var.hedefim haftaya cuma 69.900 olmak:) herkes hedeflerini yazsın bakalım kim azimli görelim... sıkı bi hafta bizi beklio.. artık böyle yuzumu güldürecek sonuçlar aldıkça inanın çikolata umrumda bile degilll.............

Mervecim masallah sana

Ben 1-2 defa denedim 5 mili, zar zor bitirdim. 3 benim icin ideal sanirim. Bu azmin ideal kilona gelene dek devam etsin insallah

Teşekkürler canm. Hareketler yormuo sadece sıkıo bi müddet sonra . Ama ben bayrama kendimi cok merak ediyorum :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…