- 17 Temmuz 2012
- 1.522
- 205
- 163
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #91.441
Cok basit aslinda Caglacim
Off topicolacak ama söyle ki: Domatesleri sicak suda birkac dakika beklet ki kabuklarini kolay soyabilesin. Sonra bunlari gelisi güzel kes ve tencerene al ve altinida ac. Sonra bir blender yardimi ile domateslerini ufacik et. Icine tuzunu damak tadina göre ekle. Ben zeytinyagida ekledim, 3 kilo domatese yarim cay bardagi kadar. Önce kaynayincaya kadar daha sonra altini kisarak yaklasik 1,5 saat koyu bir kivam alana dek ocakta birakVeee domates sosu hazir. Kavonozunu sicak su ile yika, icine harcini daha sicak iken ekle v kapagini kapatinca hemen ters cevir ve bir gece öyle birak. Kisin mis gibi yemeklerine ekle
tabiki mervecimDeniz abla benim bitane arkadasim var kadinlar kulübü nden tanışıyoruz. Suan tatilde pazar günü evine geceeck. Gruba alma sansin var mi acaba?
yaa onuda yarın yapıcam inşallah :))) ama sirkeli yaparım herhalde ya
tabiki mervecim
ben çok severim çağlacım biberi....sade közledim,çiğde koyarım doğrayıp yoğurtla güzel oluyor
Yatarkan bi 30 mekik cekiverdim :) bu arada krem peyniri esim yemio bitene kadar yiyim diyorum. Bes tane kaldi zaten .
ben bu aksam yaptım onu esim calısıodu canımda bişe istemedi hazır bol bol kırmızı biber varken közledim 2tane ondan yedim aksam yemeginde:)
nihayet keyfimiz yerine gelmişKızlar bugün işten çıktım ve bilin bakalım nolduustaj yapacağım yer çağırmıştı beni oraya gittim iş çıkışı ne zaman istersen gel başla dediler çok güzel bi yer çok seviyorum orayı bıcır bıcır kedişler köpüşler oyy yarın sabah önlük alıp oraya koşucam hihih ay çok mutluyum hekim de çok cana yakın iyi bir insan eşi de öyle
Pelincim cok sevindim senin adina
Bende bugünki menülerimi paylasayim:
Sabah: 1 yumurta + 1 doates + 1salatalik + 1cavdar ekmegi dilimi + 5 siyah zeytin + küflü peynir ( toplamda 303 kalori)
Ara 1: 100gr elma + az sütlü filtre kahve (toplam 72 kalori)
Ögle: Tavuk eti + rokali yesil salata (toplam 214 kalori)
Ara 2: 2 adet hurma + bitki cayi (94 kalori)
Aksam: 1 porsiyon domates corbasi + 150 gr yogurt (253 kalori)
Toplam kalori: 936 :44:
Spor: 45 dak leslie + bahce isi
Arkadasim bir site tavsiye etti bana fittingo.com diye. Oradan kalorileri hesaplamasi cok basit dedi ve ben bu günki menümü oradan hesaplamistim, fakat sanki biraz fazla verdi toplam kalori miktarimi :44:
nihayet keyfimiz yerine gelmişçok sevindim pelincim....hayırlı uğurlu olsun canım.... o zaman memlekete gitmeyecekmisin şimdi:44:
yok ablacım burdayım
selam cnm....2 ay olmuş memlekete gittin herhalde....hadi bakalım bu moralle cuma günü görelim seni....
yaş ,şu anki kilo,hedef kilo ve boyunu yaz cnm....bir de takım kurallarını oku lütfen....bol paylaşımla önümüzdeki hafta listedesin....
hadi kızlar takım çok sessiz kaldı yine....
tekrardan geçmiş olsun cnm...sonuçların ne zaman çıkacak....yarın biraz protein ağırlıklı beslenirsen hemen toparlasın kendini....biraz meyve vede ceviz,çiğ badem vede fındık gibi gıdalarda al iyi gelir cnm....
artılarla gelme pelincim kızarım sonra....cuma günümü son iş günün.....
2 ay mi:26: 3hafta anca olmustur kaptanim. Bayramdan beridir yokum. hem tatil hem benim ve esimin memleketi eve donup toparlanmak derken.
Yas 26 kilo 67.4 boy 1.70 hedefse61
Bugun diyetimin ilk gunuydu. Sabah paylasimlarima baslayacagim. Sevgiler. (Bu hafta deneme suresine mi alindim kaptanim anlayamadim)
selaaam
29 agustos persembe 900 kalori
sabah
*2 dılım kızarmıs ekmek
*50gr peynır
*2 zeytın
*domates
ara
*sekersız kahve
oğle
*1 tabak pilav(malesef kayınvalidemin mevlütü vardı orda yedim)
*ayran
ara
*elma
aksam
*1 dılım ekmek
*közlenmiş biber salatası
su:2,5lt
bıtkı cayı:1 kupa
spor:leslie 45dk
öğlen pilav yediğim için aksam az yemeye calıstım yaa
bitirdikten sonra beyaz peynir yersin canım en güzeli
oh en güzeli ben çok severim yoğurtlu biberi dün bu gün de ben yedim öğlende;bazen salata niyetine bazen de öğün yapıyorum
çok sağlıklı ve faydalı bağırsakları da güzel çalıştırıyor
nihayet keyfimiz yerine gelmişçok sevindim pelincim....hayırlı uğurlu olsun canım.... o zaman memlekete gitmeyecekmisin şimdi:44:
Bu arada su 2,5 litre
ben diyetarkadaşımdan bakıyorum fatmacım....bazen farklılıklar olabiliyor ama çok oynama sanırım:44:küflü peynir hiç yemedim...kaşar tadındamı:44:gayet dengeli ve düzenli beslenmişsin canım bugün....
spor+bitki çayı
su:????
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?