Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

bizde seni çokkkkkkk seviyoruz tatlım
1- evdeki tartıyı memlekete götürme imkanın varsa çok iyi olur pelincim....(dijital vede kilo farkı olmaması açısından)
2-en kötü ihtimal kilo farkı olursa bunun çözümüde var canım....
duruma göre bakarız artık....

Dün kendimi çok kötü hissediyordum ablacım. İnan saatlerce ağladım. Spor yapmak aklıma bile gelmedi.

anladım canım....atlatacaksın inşallah ,eğer çok halsizlik hissetmiyorsan egzersiz ve yürüyüş hem bedenine hem kafanı dağıtmana iyi gelir

***14. TAKIM 323. ETAP ***

tfneyll : (59.8///%)
Valkyrie89 : (96.1///%)
pofuduk18 : (75.6// /%)
cglaa1672///%)iireemm62.7///%)Ryeo62.5///%)designian_girl61///%)

14. TAKIM ORTALAMASI :%

Son düzenleme:
***14. TAKIM 323. ETAP ***

tfneyll : (59.8///%)
Valkyrie89 : (96.1///%)
pofuduk18 : (75.6// /%)
cglaa1672///%)
iireemm62.7///%)
Ryeo62.5///%)

designian_girl61///%)

14. TAKIM ORTALAMASI :%

Aynı hastalığımla ilgili sıkıntılar çıkıyorsa psikolojik olarak pek iyi hissetmiyorum.

Canim benim her derdin bir çaresi vardır kilolarin gidince rahatsızlığın da uçup gidecek kilolaein da gidiyor zaten maasallah canini sıkma moral cok onemli biz hep burda desteğe hazırız üzülme seen lütfen

Yarin en gec kacta yapabilirim deniz abla. Ona göre kendimi ayarlayim.

''14.TAKIM KURALLARI:
1- her cuma saat 12 ' ye kadar kilo bildirimi yapılacak;
mazeretsiz bildirime geç kalan veya bildirim yapmayan ,durumun ikinci kez tekrarında takımdan diskalifiye olacaktır....

2- her üye kilo bildirimini yüzde hesabıyla listeye ekleyecektir....''

Canim benim her derdin bir çaresi vardır kilolarin gidince rahatsızlığın da uçup gidecek kilolaein da gidiyor zaten maasallah canini sıkma moral cok onemli biz hep burda desteğe hazırız üzülme seen lütfen

Canım kilo gidince geçicek diye bir şey yok. Sadece yorum yapıyor doktorlar...

KİLO YÜZDE HESABI NASIL YAPILIR?
1) Üye kilo alma/verme yüzdelerinin hesabı:
[(Etap başlangıç kilosu - Etap bitiş kilosu) / Etap başlangıç kilosu] x 100
Örnek: Üye 61 kilo. Bir hafta sonra 60,5 kiloya düşmüş olsun.
61-60,5 = 0,5
0,5 / 61 = 0,008196721
0,008196721 x 100 = %0,82

2) Takım toplam yüzdesinin hesabı:
Yukarıda anlatıldığı gibi hesaplanan üye yüzdeleri toplanır. Toplam yüzde, mevcut üye sayısına bölünür.

kızlaaar nabıosunuzzz :) ben salca yapıorum ya bayaa ev hanımı oldum bugünlerde ki liseden beri hep calısmıs biri olarak zorlanmıo deilimm:)

kızlaaar nabıosunuzzz :) ben salca yapıorum ya bayaa ev hanımı oldum bugünlerde ki liseden beri hep calısmıs biri olarak zorlanmıo deilimm:)

Al benden de o kadar Caglacim. Bende de dün salca demeyelim ama domates sosu hazirlamistim kis icin. Ben meslegimde bu kadar zorlanmiyorum, ev isleri daha yorucu geliyor bana. Amaaa artik her yaptigim iste kalorilerimin gidecegini düsünerekten üsenmeyerek ve seri bir sekilde yapiyoru islerimi

aynen ya ben bugün yapamadım spor zate ama 2 saat hamur kardım 30 kiloluk bi hamur.. 10 kilo salca yaptım bence bide leslie yaptımmı tamamdır . sosu nasıl yapıosun ya esimde istedide bilmiorum ben

Bugünkü menüm;
Sabah ; iki köfte
Domates, salatalık
Üçgen peynir
4 zeytin
Bir dilim tahıl li ekmek
Ara .; bir adet armut
Aksam; patlican kebabi
Coban salata
Karpuz
Spor; 1 saat leslie 5 mil
Su; 2 litre
Mesaj; 5
Toplam kalori : 885 kcal

aynen ya ben bugün yapamadım spor zate ama 2 saat hamur kardım 30 kiloluk bi hamur.. 10 kilo salca yaptım bence bide leslie yaptımmı tamamdır . sosu nasıl yapıosun ya esimde istedide bilmiorum ben
takımın hamarat hatunları bende dün biber közledim koydum dolaba

kahvaltı geç saate yapıldı sanırımköfteleri öğle yemeğine sayarsak gaye güzel canım...birde üçgen peynir yerine beyaz peynir tercih edebilirsin mervecim....
düzenli menü paylaşımı:

Cok basit aslinda Caglacim
Off topicolacak ama söyle ki: Domatesleri sicak suda birkac dakika beklet ki kabuklarini kolay soyabilesin. Sonra bunlari gelisi güzel kes ve tencerene al ve altinida ac. Sonra bir blender yardimi ile domateslerini ufacik et. Icine tuzunu damak tadina göre ekle. Ben zeytinyagida ekledim, 3 kilo domatese yarim cay bardagi kadar. Önce kaynayincaya kadar daha sonra altini kisarak yaklasik 1,5 saat koyu bir kivam alana dek ocakta birak Veee domates sosu hazir. Kavonozunu sicak su ile yika, icine harcini daha sicak iken ekle v kapagini kapatinca hemen ters cevir ve bir gece öyle birak. Kisin mis gibi yemeklerine ekle

Deniz abla benim bitane arkadasim var kadinlar kulübü nden tanışıyoruz. Suan tatilde pazar günü evine geceeck. Gruba alma sansin var mi acaba?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…