- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #91.421
bizde seni çokkkkkkk seviyoruz tatlımDeniz ablam edaam eylülüm sizleri coooooookkkk seviyorum canlarimm diger arkadaslar sizlerle pek tanisma fırsatı bulamadım ama pazartesiden itibaren hepinizle daha cok ilgilenicrm inşallah... memlekette internetim yok telefondan yettigi kadar aranizda olmaya çalışıcam bir de bir soru sorucam deniz ablacim memlekette tartim var ama dijital değil bi problem olur mu olmadı izin alnak durumunda kalicam...
Dün kendimi çok kötü hissediyordum ablacım. İnan saatlerce ağladım. Spor yapmak aklıma bile gelmedi.
Neyin var canim... aglama kiyamam...
Aynı hastalığımla ilgili sıkıntılar çıkıyorsa psikolojik olarak pek iyi hissetmiyorum.
Yarin en gec kacta yapabilirim deniz abla. Ona göre kendimi ayarlayim.
Canim benim her derdin bir çaresi vardır kilolarin gidince rahatsızlığın da uçup gidecek kilolaein da gidiyor zaten maasallah canini sıkma moral cok onemli biz hep burda desteğe hazırız üzülme seen lütfen
deneme süresi oluyordu sanırım ben yarın katılacak mıyım ?
kızlaaar nabıosunuzzz :) ben salca yapıorum ya bayaa ev hanımı oldum bugünlerdeki liseden beri hep calısmıs biri olarak zorlanmıo deilimm:)
Al benden de o kadar Caglacim. Bende de dün salca demeyelim ama domates sosu hazirlamistim kis icin. Ben meslegimde bu kadar zorlanmiyorum, ev isleri daha yorucu geliyor bana. Amaaa artik her yaptigim iste kalorilerimin gidecegini düsünerekten üsenmeyerek ve seri bir sekilde yapiyoru islerimi
kızlaaar nabıosunuzzz :) ben salca yapıorum ya bayaa ev hanımı oldum bugünlerdeki liseden beri hep calısmıs biri olarak zorlanmıo deilimm:)
Al benden de o kadar Caglacim. Bende de dün salca demeyelim ama domates sosu hazirlamistim kis icin. Ben meslegimde bu kadar zorlanmiyorum, ev isleri daha yorucu geliyor bana. Amaaa artik her yaptigim iste kalorilerimin gidecegini düsünerekten üsenmeyerek ve seri bir sekilde yapiyoru islerimi
takımın hamarat hatunlarıaynen ya ben bugün yapamadım spor zate ama 2 saat hamur kardım 30 kiloluk bi hamur.. 10 kilo salca yaptımbence bide leslie yaptımmı tamamdır . sosu nasıl yapıosun ya esimde istedide bilmiorum ben
Bugünkü menüm;
Sabah ; iki köfte
Domates, salatalık
Üçgen peynir
4 zeytin
Bir dilim tahıl li ekmek
Ara .; bir adet armut
Aksam; patlican kebabi
Coban salata
Karpuz
Spor; 1 saat leslie 5 mil
Su; 2 litre
Mesaj; 5
Toplam kalori : 885 kcal
aynen ya ben bugün yapamadım spor zate ama 2 saat hamur kardım 30 kiloluk bi hamur.. 10 kilo salca yaptımbence bide leslie yaptımmı tamamdır . sosu nasıl yapıosun ya esimde istedide bilmiorum ben
takımın hamarat hatunlarıbende dün biber közledim koydum dolaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?