- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #91.501
selaaam işte menümm
sabah
*2 dilim kızarmıs ekmek
*domates
*1 kibrit kutusu taze kasar
*3 zeytin
ara
*sekersiz kahve
öğle
*4 ızgara köfte
*1dilim ekmek
*1 biber
ara
*1 elma
aksam
*1dılım ekmek
*1tabak barbunya
toplam kalori 900
su:2,5lt
bıtkı cayı:1 kupa
spor:45dk leslie+45dk yürüyüş
kızlar bugün liseden bi arkadasımla bulustuk öğle yemegi için kızı tüm heykeli dolastırdım hafif bişiler yicem diye en son köfte yedim :)
en uygunu oydu.. öpüorum sizii
Merhaba arkadaşlarrrr takımınıza bugün katıldım, yarın biraz araştırma yapıp sizin paylaşımlarınızı okuyup pazar günü başlıyorum ..
Şimdiden yaptığım bir kaç şey var onları yazayım hemen.. :)
Yaklaşık 4 gündür akşamları 1 saat kadar tempolu yürüyüş yapıyorum.
Sabahları çavdar ekmeği yiyorum 2 dilimi geçmiyor.
Çalıştıgım için öğlen yemeği yiyorum et yemediğim için genel olarak etli yemegin yanına ne yapılmışssa ondan yiyorum.. buda pilav ve makarnaya demek oluyor tabi..ama az yiyorum.. beyaz ekmek tüketmiyorum..
akşamları yemek yemeyecektim fakat sanırım ara öğün yapmadığım için 1den 7ye kadar çok acıkıyorum ve yemek durumunda kalıyorum.. az yiyorum genelde sıvı ve çorba tüketmeye çalışıyorum (4 gündür)
Ayrıca salataya ve meyveye aşırı düşkünlüğüm vardır , çok severim..
Verebileceğim Önemli Bilgi Şu;
Erkek arkadaşım sağlıkçı.. o bana bu bilgileri vermişti.. yemekten sonra yenilen meyve ya da tatlı direkt kilo yapıyormuş.. yemekten yaklaşık 1 saat önce su içmek ya da meyve yemek çok iyiymiş.. yemek sırasında içilen su mide şişkinliği yapıp midenin genişlemesine neden oluyormuş.
Şimdilik bu kadarrrr
Hosgeldin Dusche
Bende bugünki menümü paylasayim:
Sabah: 200gr yogurt esliginde müsli
1 domates
1 salatalik
1 dilim cavdar ekmegi
25gr beyaz peynir
Ara 1: 1 adet meyve + sütlü kahve
Ögle: 2 adet firinda mantar (ihhh fazla güzel degildi yagsiz olunca)
200 gr haydari
Aksam: Sebzeli haslanmis et
Toplam kalori: 816
Cay: 2 bardak
Spor: 3 mil leslie + 30 dak bisiklet sürdüm
Su: 2-2,5 litre
.Kizlarrr herkese Günaydınlarrrr..... Bugün herkes icin sağlıklı ve az kalorili bigün olmasını diliyorum. .. iyki varsinizz :) :) :)
Sende az yiyorsun. Herkes az yemeye karar vermiş olmamış
şok diyet yada bunun gibi birşeymi yapıyorsun:26:
toplamda kalori miktarı çok az ve sağlıksız....birde öğün atlamamaya özen gösterelim canım...
[/B][/I]
edacım gayet güzel canım;öğlen + salata yada + 1 köftede olabilirmiş diye düşündüm....
canım geçmiş olsun.....
şok diyet yada bunun gibi birşeymi yapıyorsun:26:
toplamda kalori miktarı çok az ve sağlıksız....birde öğün atlamamaya özen gösterelim canım...
kahvaltı gayet güzel mervecim sonrası olmamış ne yazık ki....öğün atlamıyoruz ve kas yapımızı koruyacak şekilde besleniyoruz...
geçmiş olsun canım....hedef kilona zaten çok az kaldı çok stres yapmaya gerek yok....önce sağlık....
lütfen dikkat et kendine....akşam hariç diğer öğünler
çok sevindim canımkeyfinde yerine gelmiş sabırsılıkla bekliyorum listelerini edacım doktorun ne söylerse boynumuz kıldan ince canım....ama az da olsa egzersiz yapman sorun olmaz sanırım:26:
.
tek kelimeyle harikasın mervecimaynen devam canım
evet canım her kilo değişiminde güncelliyorsun
kızlar bir süre sonra bıkkınlıkvermesin dönüşümlü yapın derim ben
sıkılmak yoksıkılaşmak var
Merhaba arkadaşlarrrr takımınıza bugün katıldım, yarın biraz araştırma yapıp sizin paylaşımlarınızı okuyup pazar günü başlıyorum ..
Şimdiden yaptığım bir kaç şey var onları yazayım hemen.. :)
Yaklaşık 4 gündür akşamları 1 saat kadar tempolu yürüyüş yapıyorum.
Sabahları çavdar ekmeği yiyorum 2 dilimi geçmiyor.
Çalıştıgım için öğlen yemeği yiyorum et yemediğim için genel olarak etli yemegin yanına ne yapılmışssa ondan yiyorum.. buda pilav ve makarnaya demek oluyor tabi..ama az yiyorum.. beyaz ekmek tüketmiyorum..
akşamları yemek yemeyecektim fakat sanırım ara öğün yapmadığım için 1den 7ye kadar çok acıkıyorum ve yemek durumunda kalıyorum.. az yiyorum genelde sıvı ve çorba tüketmeye çalışıyorum (4 gündür)
Ayrıca salataya ve meyveye aşırı düşkünlüğüm vardır , çok severim..
Verebileceğim Önemli Bilgi Şu;
Erkek arkadaşım sağlıkçı.. o bana bu bilgileri vermişti.. yemekten sonra yenilen meyve ya da tatlı direkt kilo yapıyormuş.. yemekten yaklaşık 1 saat önce su içmek ya da meyve yemek çok iyiymiş.. yemek sırasında içilen su mide şişkinliği yapıp midenin genişlemesine neden oluyormuş.
Şimdilik bu kadarrrr
Hosgeldin Dusche
Bende bugünki menümü paylasayim:
Sabah: 200gr yogurt esliginde müsli
1 domates
1 salatalik
1 dilim cavdar ekmegi
25gr beyaz peynir
Ara 1: 1 adet meyve + sütlü kahve
Ögle: 2 adet firinda mantar (ihhh fazla güzel degildi yagsiz olunca)
200 gr haydari
Aksam: Sebzeli haslanmis et
Toplam kalori: 816
Cay: 2 bardak
Spor: 3 mil leslie + 30 dak bisiklet sürdüm
Su: 2-2,5 litre
Şuanki resmin linkine tıkla ilk bunu yaparken yazdığın şifre ile değiştirebilirsinDeniz abla guncellemeyi nasıl yapacağım hakkında bir bilgim yok. Yardimci olursan sevinirin. Cizelgeye giriyorum adres var sadece o adrese farkli sayfadan girip tekrar mi cizelge olusturcm . Yoksa olan cizelge üstünde mi yapıcam degisikligi..
Edacim bu faydali bilgileri bizimlede paylasman cok güzel, kendi adima tsk ederimAksam et yenmemesi gerektigini bilmiyordum ben mesela. Isirgan otu cayini bende cok severim, sanki nane cayini andiriyor tadi biraz.
Denizcim müsli tahilgillerden oldugu icin mi olmasaymis dedin. Ben icerdigi bol liflerden dolayi cok saglikli diye biliyorum. Ama sanirim müsli varsa o halde ekmek koymamam gerekiyordu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?