Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

dengeli ve düzenli yemişsin canım....2 ana öğüne de az yoğurt bile olabilirdi diye düşündüm....:26:

Merhaba arkadaşlarrrr takımınıza bugün katıldım, yarın biraz araştırma yapıp sizin paylaşımlarınızı okuyup pazar günü başlıyorum ..

Şimdiden yaptığım bir kaç şey var onları yazayım hemen.. :)

Yaklaşık 4 gündür akşamları 1 saat kadar tempolu yürüyüş yapıyorum.
Sabahları çavdar ekmeği yiyorum 2 dilimi geçmiyor.
Çalıştıgım için öğlen yemeği yiyorum et yemediğim için genel olarak etli yemegin yanına ne yapılmışssa ondan yiyorum.. buda pilav ve makarnaya demek oluyor tabi.. ama az yiyorum.. beyaz ekmek tüketmiyorum..
akşamları yemek yemeyecektim fakat sanırım ara öğün yapmadığım için 1den 7ye kadar çok acıkıyorum ve yemek durumunda kalıyorum.. az yiyorum genelde sıvı ve çorba tüketmeye çalışıyorum (4 gündür)
Ayrıca salataya ve meyveye aşırı düşkünlüğüm vardır , çok severim..

Verebileceğim Önemli Bilgi Şu;
Erkek arkadaşım sağlıkçı.. o bana bu bilgileri vermişti.. yemekten sonra yenilen meyve ya da tatlı direkt kilo yapıyormuş.. yemekten yaklaşık 1 saat önce su içmek ya da meyve yemek çok iyiymiş.. yemek sırasında içilen su mide şişkinliği yapıp midenin genişlemesine neden oluyormuş.

Şimdilik bu kadarrrr

merhaba canımöncelikle takım kurallarımızı paylaşayım senin için ;okudum ve kabul ediyorum yorumundan sonra bizimlesin
beslenmen konusunda çok güzel başlangıçlar yapmışsın tebrik ediyorum senisadece akşam yemek yemiyecektim ve makarna ve pilav kısmı sıkıntılı geldi bana:44:

14.TAKIM KAPTANI : BLUEDENIZ

14.TAKIM KURALLARI:

1- her cuma saat 12 ' ye kadar kilo bildirimi yapılacak;
mazeretsiz bildirime geç kalan veya bildirim yapmayan ,durumun ikinci kez tekrarında takımdan diskalifiye olacaktır....

2- her üye kilo bildirimini yüzde hesabıyla listeye ekleyecektir....

3- hergün beş mesaj yazma zorunluluğumuz vardır....bu mecburiyet değil motivasyon için en önemli kuralımızdır arkadaşlar....gözden kaçan veya bilmediğimiz birçok konuyu bu şekilde öğrenebiliriz....

4- hergün düzenli ve tam gün menü paylaşımı yapılacaktır....
üç ana öğün ve iki (üç) ara öğün Olarak....

5- her menü paylaşımının sonuna;
su : ?
Spor : ?

6- takım içinde tüm arkadaşlar diğer arkadaşlarının menülerini yorumlayacaktır....

7- takıma yeni gelen üyenin iki hafta deneme süresi vardır.iki hafta sonra uygun görülürse listeye alınır.

8- üç hafta üst üste kilo veremeyen üye diskalifiye olacaktır....

9- mazeretsiz üç gün üst üste takıma uğramayan üye takım dışı kalacaktır....

Takım içinde uyulacak kurallarımız

1-herkes kilo çizelgesini yapacak

2-herkes bazal metabolima hızını hesaplayacak

örnek: bazal metabolizma hızı 1600 kalori ;

1600 cl - 100 ila 200 cal az gıda +45 dk egzersiz yada 1 saat yürüyüş+ 3 lt su+1 kupa bitki çayı

3-her kaçamak için;
örnek : 300 kalorilik bir kaçamak yaptınız diyelim:125:

cezası :
A- 45 DK EGZERSİZ

B- 1 SAAT YÜRÜYÜŞ

C- 100 *3 MEKİK

İSTİSNASIZ ÜÇ LT SU + 1 KUPA BİTKİ ÇAYI

4- verilen ceza o hafta kesinlikle yapılacak +

5- hergün yediklerinizin toplam kalori miktarı liste sonuna eklenecek

6- hergün en az 45 dk spor yapılacakyapmama ceza sebebi olacak

7- haftada 1 gün spor izni olacak(tercih kişiye özel)

8- beyaz ekmek, şeker,hamur işi,ağır ve şerbetli tatlılar:125: kesinlikle yasak

9- herkes motivasyon:118: amaçlı bol paylaşımda bulunacak:126:

10-herhes bir önceki gün kendi kaldığı yerden geçmişi okuyup:126:yorum yapacak:128:

11-herkes menülere yorum yapacakdiyetimize faydası olacak; yararlı ve zararlı bilgileri paylaşacak

12-herkes haftalık bir hedef belirleyecek
biliyorsunuz yarışmada % 30 kuralı var kızlar:18:bu sebeple herkes kendi kilosunun en az %0.40 veye %0.50 'sini hedeflemeli

hepimize sağlıklı,keyifli ve bol kilo vermeli günler dilerim arkadaşlar

Hosgeldin Dusche

Bende bugünki menümü paylasayim:

Sabah: 200gr yogurt esliginde müsli
1 domates
1 salatalik
1 dilim cavdar ekmegi
25gr beyaz peynir

Ara 1: 1 adet meyve + sütlü kahve

Ögle: 2 adet firinda mantar (ihhh fazla güzel degildi yagsiz olunca )
200 gr haydari

Aksam: Sebzeli haslanmis et

Toplam kalori: 816
Cay: 2 bardak
Spor: 3 mil leslie + 30 dak bisiklet sürdüm
Su: 2-2,5 litre

Kizlarrr herkese Günaydınlarrrr..... Bugün herkes icin sağlıklı ve az kalorili bigün olmasını diliyorum. .. iyki varsinizz :) :) :)

''2 adet firinda mantar (ihhh fazla güzel degildi yagsiz olunca )''
canım kahvaltıdaki müsli::44lmasaymış....
öğlene +çorba
akşamada +salata olsaydı diye düşündüm

''Toplam kalori: 816
Cay: 2 bardak
Spor: 3 mil leslie + 30 dak bisiklet sürdüm
Su: 2-2,5 litre ''

Kizlarrr herkese Günaydınlarrrr..... Bugün herkes icin sağlıklı ve az kalorili bigün olmasını diliyorum. .. iyki varsinizz :) :) :)
.

Sende az yiyorsun. Herkes az yemeye karar vermiş olmamış

şok diyet yada bunun gibi birşeymi yapıyorsun:26:
toplamda kalori miktarı çok az ve sağlıksız....birde öğün atlamamaya özen gösterelim canım...
[/B][/I]

Haklısınız. Dün keyifsizdim karnım ağrıyordu canım bir şey istemedi Yoksa sok diyete karsıyım. Bugun daha güzel olur inşallah.

Herkese Günaydıııııııın

Ftm86 Hoşbulduk

Kuralları okudum, kabul ediyorum BLUEDENIZ
Hepsine uyacağım, söylediğim gibi bugün biraz araştırıp yarından başlamayı düşünüyorum..
Bazı hesaplamaları bilmiyorum ama araştırma yaparken onları da elden çıkartıcam..
Masamdan su eksik olmaz ama 3 litre yapmıyordur yine içtiklerim.. Artık şişeye dolduracagım 3 litre içtiğimi anlamak için

Son düzenleme:

Doktorum hiç yapma dedi bende yapıyorum zaten yapsam olur mu dedim oda gün aşırı yap dedi ama ben her gün 1 mile düşünüyorum. Sarkmak istemiyorum. Bu arada diyet listesi bizim listelerden çok farklı değil ama daha çok şey yediriyor. Ayrıca günde 2 bardak yeşil çay + 1 bardak ısırgan otundan çay içmemi zorunlu kıldı. Isırgan otu çayı diye bir şey bulamadım aktara gideceğim Kurallara uyarsam kasım sonunda 75 olacağım ve 3 ay hiç bir şey değil yapılır. Menüler gayet doyurucu.
Yeri geldiğinde pilav makarna bile yedirecekmiş. :26: En önemli kural 2,5 litre su öğün aralarını 3 saati geçirmeyecekmişim.
Bir ara öğünüm bir bardak süt+1 kepekli galeta+ 8 tane fındık bana çok geldi ama yiyeceksin dedi. Bu arada et yemekleri akşam değil öğle yemeğinde yemek lazımmış. Sabah kalkar kalkmaz 1 bardak ılık su içiyorum.

Deniz abla guncellemeyi nasıl yapacağım hakkında bir bilgim yok. Yardimci olursan sevinirin. Cizelgeye giriyorum adres var sadece o adrese farkli sayfadan girip tekrar mi cizelge olusturcm . Yoksa olan cizelge üstünde mi yapıcam degisikligi..

Hoşgeldin ben eda takımın en kilolu üyesi

Öğle yemeklerine çare bulmalısın. Ayrıca öğün atlamak olmaz...

Edacim bu faydali bilgileri bizimlede paylasman cok güzel, kendi adima tsk ederim Aksam et yenmemesi gerektigini bilmiyordum ben mesela. Isirgan otu cayini bende cok severim, sanki nane cayini andiriyor tadi biraz.

Denizcim müsli tahilgillerden oldugu icin mi olmasaymis dedin. Ben icerdigi bol liflerden dolayi cok saglikli diye biliyorum. Ama sanirim müsli varsa o halde ekmek koymamam gerekiyordu

Mantar candır ya. Diyetisyenim pişecek sebze yemeklerini 2 yemek kaşığı zeytin yağıyla yapın dedi bilgin olsun

Şuanki resmin linkine tıkla ilk bunu yaparken yazdığın şifre ile değiştirebilirsin

Isırgan otu çayını nereden temin ettin ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…