Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

SABAH
1.00 x 100gr Sütaş Süzme Peynir (262 kcal)262 kcal Sil
1.00 x 1 Kibrit Kutusu Taze Kaşar (102 kcal)102 kcal Sil
1.00 x 1 Adet Yumurta (Haşlanmış) (80 kcal)80 kcal Sil
ARA
1.00 x 1 Fincan Türk Kahvesi (Sütlü-Şekersiz) (35 kcal)35 kcal Sil

olası aksam programı
1.00 x 1 Kase (200gr) Kırmızı Mercimek Çorbası (160 kcal)160 kcal Sil
1.00 x 100gr Yoğurt (Tam Yağlı) (68 kcal)68 kcal Sil

ARA
1.00 x 100gr Kavun (34 kcal)34 kcal Sil

Alınan Kalori Toplamı kcal 581 kal

su:1.5 lt
spor: yapacaktım ayağımın altına battı üstüne basamıyorum

Program değişirse tekrar bildiririm. Sevgiler

Bugun ki menü m
Sabah;
Beyaz peynir bir kibrit kutusu
2 dilim tost ekmegi
5 zeytin
Domates
Ara ; armut
Aksam; 2.3 dilim karpuz
Bir kase tarhana corbasi
4-5 kasik salata
Bir dilim tahilli ekmek
Toplam kalori ; 570
Su 1.5 lt
Spor: 1 saat leslie 5 mil
Bitki cayi : bir bardak
Saygilar...:)

Tahlil sonuclarim pazartesi aciklanicak bu hafta buraya giremedim ve diyetime de uyamadim yinede vermisim ama icim rahat etmedi önümüzdeki hafta elimden gelenin en iyisini yapicam kesinlikle hem arkadasimla iddiaya girdik yani pek iddia değil aslında 59 kilo olmustum ya sonra birazini geri alinca tabii diline düştüm onunda hedef kilosuna az kaldı tabii güveniyo kendine 2 haftalik bir yaris icine girdik korkuyorum tabii bu hafta cok sagliksizdi 20 saat ac kalmak ne ya cok sarsildi vucudum insallah zorlanmam
onümüzdeki cumaya 1 kilo vermeyi hedefliyorum :) inşallah beceririm insallah hepimiz hedefimize ulasiriz

Bugünkü menum berbatti ne yazik ki doğru düzgün yemek yiyemiyorum inşallah yarin midem daha iyi olur cünkü sporda yapamıyorum ama kesinlikle yarin yapicam
Sabah: 1 haslanmis patatesi ezip yogutla karistirip yedim
Daha sonra (ara denilebilir belki) 1 elma
Öğlen salatalik yogurt
Ara armut
Ara seftali
Aksam 200gr haslanmis tavuk
1 kase yogurt

az yedim farkindayim isteyerek yapmadim midem kaldirmiyor o yedigim seftaliden sonra midemdekileri cikardim bana neler oluyor bilmiyorum doktora iyi olmak icin gidip kotu donen bi ben varim heralde

Selam kızlar.
% 30 kuralının altında kalmadığımıza sevindim. Son günlerde yaşadğım diğer sorunlar nedeniyle tepemde kara bulutlar geziyordu şükür bugün iyiyim. Toparlandım. Ve de bahsetmiştim iyi bir diyetisyen buldum gideceğim diye. Gittim ve mutluyum. Kadın çok tatlı. Bana kaçamak yapmazsan dediğimden çıkmazsan 3 yada 20 kilonu vermiş olacaksın dedi. Muhtemelen 2014 ün ilk çeyreğinde kiloların hepsi gitmiş olacak.İlk hedef kilomuz 75 (takımdada 75ti galiba ilk hedef kilom :)) denk geldi işte)Ortama 1,5 kilo verdirecek program olacak dedi. Bu arada benim artık 4 ara öğünüm var. Hemde dünyaları yediriyor Diyetin detayların paylaşırım. Ve bana spor yapma dedi. Sporu hastalarıma kilo verimi durduğunda yaptırıyorum dedi. Bende ben zaten şuan yapıyorum dedim. O da azalt dedi gün aşırı yap dedi ama benim içim rahat etmez. Deniz abla sporumu aksatmak istemiyorum ama günlük 1 mile yapmam sıkıntı olur mu? Günlük sporumu yapmamak takım kuralını ihlal ediyor hem kendim için sporu yapmak istiyorum ama diyetisyenle ancak bu şekilde anlaşabildim.???

Dünkü menüm
Sabah
1.00 x 1 Porsiyon (30gr) Nestle Nesfit Kırmızı Meyveli (154 kcal) 154 kcal Getir
Ara
3.00 x 1 Adet Mürdüm Eriği (15 kcal) 45 kcal Getir
Öğle
1.00 x 1 Porsiyon Etli Taze Fasulye (250 kcal) 250 kcal Getir
1.00 x 100gr Yoğurt (Tam Yağlı) (68 kcal) 68 kcal Getir
Ara
10.00 x 1 Adet Fındık (9 kcal) 90 kcal Getir
Akşam
3.00 x 1 Adet (30gr) Izgara Köfte (60 kcal) 180 kcal Getir
1.00 x 1 Porsiyon (200gr) Çoban Salata (Yağsız) (42 kcal) 42 kcal Getir
Ara
1.00 x 100gr Yeşil Üzüm (57 kcal) 57 kcal Getir
Alınan Kalori Toplamı886 kcal
Spor: yapmadım maalesef.
Su:3,5 litre
Çay:1 bardak karışık bitki çayı

Geçmiş olsun canım.
Canım çok az yiyorsun bu kadar az yersen kilo vermen zorlaşır...

Az yiyip üstüne birde bu kadar spor yaparsan vücudun hasta olur . Normal ye spor yap geri gelir...

Sende az yiyorsun. Herkes az yemeye karar vermiş olmamış

AldığınızKalori Miktarı
Sabah
1.00 x 1 Adet Domates (14 kcal)14 kcal Sil
1.00 x 1 Adet Salatalık (11 kcal)11 kcal Sil
0.50 x 100gr Ekici Tam Yağlı Beyaz Peynir (224 kcal)112 kcal Sil
1.00 x 1 Dilim (30gr) Tam Buğday Ekmeği (Ekmek) (64 kcal)64 kcal Sil
5.00 x 1 Adet Siyah Zeytin (8 kcal)40 kcal Sil
Öğle
2.00 x 1 Adet (30gr) Izgara Köfte (60 kcal)120 kcal Sil
2.00 x 1 Bardak (200ml) Yörsan Ayran (74 kcal)148 kcal Sil,
Akşam
1.00 x 1 Porsiyon Zeytinyağlı Taze Fasulye (200 kcal)200 kcal Sil
1.00 x 100gr Yoğurt (Tam Yağlı) (68 kcal)68 kcal Sil
Ara
1.00 x 100gr Yeşil Üzüm (57 kcal)57 kcal Sil

Alınan Kalori Toplamı834 kcal

Spor: 1 mile leslie
Su: 2,5 litreyi geçti daha da içerim
ÇAy : Yok bugün

Az yiyip üstüne birde bu kadar spor yaparsan vücudun hasta olur . Normal ye spor yap geri gelir...

haklısın canım da adetliyim 4. günüm canm bişi istemedi bide bişi sorcam tüm kızlara şimdi adetliyken vücutta odem oluyo ya şişkinlik . bu adet olunca hemen gecio mu yoksa bitince mi inio ben hiç dikkat etmedim de . kesin emin olan varsa .. ödem tamamen bitince mi atılıo yani

Bende ilk günler olmaya başladı. Son günlere doğru azaldı. Birde bu dönemde tuzu az tüketirsen daha az su toplar vucudun..

cook sevindim canim senin adina. Cidden cok kaliteli doktorlarimiz ve diyetisyenlerimiz var Almanyadakilere kiyasla :44: Anneannemde devlet hastanesinden tedavi gördügü bir diyetisyen sayesinde hem diyabet ignesinden kurtuldu ve hemde saglikli bir sekilde kilo verdi. Cok seviyorum Türk doktorlarimizi Insallah sende cok faydasini göreceksin

Evet bu arada herkes 500-600 kalori civari besleniyor, bian kendi 820 kalorim gözüme cok geldi

Umarim hastaligi olan herkes sifa, derdi olan herkeste dermanini bulur. Su mübarek günde duam olsun

Almayadaki yada başka yerdeki doktorları bilmiyorumda son bir senedir hastanelerin kapısında sürünüyorum. İyi doktor çok az var. %90 doktorlar hemen cart diye ilaç yazıp curt diye postalıyor seni. Benim hiç güvenim yok maalesef. İyisini bulana kadar 10 tane doktor geziyorum. Sağlık ve eğitim gibi hizmetlerde çalışanlara psikolojik yeterlilik ve mesleğe yeterlilik testi yaptırmak lazım. KEndi hastalığımla ilgili 3 tane doktora gittim. DEvlet hastanesindeki doktor hiç bir şeyin yok diyip beni eve göndermek istedi bende bilmem neredeki doktor bana böyle dedi tekrar kontrol eder misiniz dedim. Bu sefer doktor panik oldu ve diğer doktora gidip gösterdi durumu anlattı sonuç şaşırtıcı. Ertesi gün acil hastaneye yattım. O kadına kalsa turp gibisin diyip beni eve yolluyordu ve erken teshiş şansımı kaçırmış olacaktım bu nedenle bir hastalığım şikayetim olduğunda doktordan tatmin olmadıysan 2. 3 . cü doktora bile gidiyorum. Bu olay doktorlara güvenimi çok feci sarstı...

Duan için amin...

Ayni deneyimleri kardesimin hastaligi sirasinda bizde buradaki doktorlardan edindigimiz icin bende buradakilere hic güvenemiyorum, seni anliyorum o bakimdan. Yani söyle söyleyim doktorlarim ihmalkarligi yüzünden az daha kardesimi kaybedecektim ben Türk doktorlarimizdan da simdiye dek hep pozitif karsilik gördük. Burada doktorlar ellerinde son teknoloji aletler olmasa kendi bilgileri ile teshis koyamaz durumdalar resmen O bakimdan düsünüyorum ki ayni teknik donanim veya finansal alt yapi bizim doktorlarimizda da olsa veya egitim görevlilerimizde eminim cok daha basarili olacaklar

Vee yeterlilik testi konusunda sonuna kadar katiliyorum sana, aslinda her meslek alanina uygulanmasi gerekiyor bence

kızlar bu hafta çok canım sıkıldı ne yalan söyliyeyimama şimdi geçmişe baktımda harikasınız menüler paylaşılmışyorumlar yapılmış
bu hafta genel olarak tüm takımlarda bizde pek iç açıcı durumda değiliz....sevindirici tarafı %30 kuralını atlatmamız....listemiz bir otursa sizlerin azmiyle çok daha iyi başarılar alacağız ama tam bu hafta liste oturdu diyorum hooooooooopppppp başa dönüyoruz....
neyse olacak inşallah ben önümüzdeki haftadan ümitliyim kızlar....

bugün güzel ve yorucu bir gündü....bol bol gezdik biraz alış veriş bir de kumpir+diet kola

selaaam işte menümm

sabah
*2 dilim kızarmıs ekmek
*domates
*1 kibrit kutusu taze kasar
*3 zeytin
ara
*sekersiz kahve
öğle
*4 ızgara köfte
*1dilim ekmek
*1 biber
ara
*1 elma
aksam
*1dılım ekmek
*1tabak barbunya

toplam kalori 900
su:2,5lt
bıtkı cayı:1 kupa
spor:45dk leslie+45dk yürüyüş

kızlar bugün liseden bi arkadasımla bulustuk öğle yemegi için kızı tüm heykeli dolastırdım hafif bişiler yicem diye en son köfte yedim :)
en uygunu oydu.. öpüorum sizii

edacım gayet güzel canım;öğlen + salata yada + 1 köftede olabilirmiş diye düşündüm....

canım geçmiş olsun.....
şok diyet yada bunun gibi birşeymi yapıyorsun:26:
toplamda kalori miktarı çok az ve sağlıksız....birde öğün atlamamaya özen gösterelim canım...

kahvaltı gayet güzel mervecim sonrası olmamış ne yazık ki....öğün atlamıyoruz ve kas yapımızı koruyacak şekilde besleniyoruz...

geçmiş olsun canım....hedef kilona zaten çok az kaldı çok stres yapmaya gerek yok....önce sağlık....

lütfen dikkat et kendine....akşam hariç diğer öğünler

çok sevindim canımkeyfinde yerine gelmiş sabırsılıkla bekliyorum listeleriniedacım doktorun ne söylerse boynumuz kıldan ince canım....ama az da olsa egzersiz yapman sorun olmaz sanırım:26:

.

tek kelimeyle harikasın mervecimaynen devam canım

Deniz abla çizelgeyi biz mi düzeltiyoruz nasıl olacak ...
evet canım her kilo değişiminde güncelliyorsun

Mervecim masallah sana

Ben 1-2 defa denedim 5 mili, zar zor bitirdim. 3 benim icin ideal sanirim. Bu azmin ideal kilona gelene dek devam etsin insallah

kızlar bir süre sonra bıkkınlık vermesin dönüşümlü yapın derim ben

Teşekkürler canm. Hareketler yormuo sadece sıkıo bi müddet sonra . Ama ben bayrama kendimi cok merak ediyorum :)
sıkılmak yoksıkılaşmak var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…