- 14 Ocak 2011
- 2.011
- 52
- 158
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #91.481
Baslangic: 82.0
An itibari ile: 79.8
Fark: 2.2
Hedefime ulasmis hatta gecmis durumdayim, coook mutluyum kizlar
%= 2.68
Geçmiş olsun canım.Bugünkü menum berbatti ne yazik ki doğru düzgün yemek yiyemiyorum inşallah yarin midem daha iyi olur cünkü sporda yapamıyorum ama kesinlikle yarin yapicam
Sabah: 1 haslanmis patatesi ezip yogutla karistirip yedim
Daha sonra (ara denilebilir belki) 1 elma
Öğlen salatalik yogurt
Ara armut
Ara seftali
Aksam 200gr haslanmis tavuk
1 kase yogurt
az yedim farkindayim isteyerek yapmadim midem kaldirmiyor o yedigim seftaliden sonra midemdekileri cikardimbana neler oluyor bilmiyorum doktora iyi olmak icin gidip kotu donen bi ben varim heralde
Bugun ki menü m
Sabah;
Beyaz peynir bir kibrit kutusu
2 dilim tost ekmegi
5 zeytin
Domates
Ara ; armut
Aksam; 2.3 dilim karpuz
Bir kase tarhana corbasi
4-5 kasik salata
Bir dilim tahilli ekmek
Toplam kalori ; 570
Su 1.5 lt
Spor: 1 saat leslie 5 mil
Bitki cayi : bir bardak
Saygilar...:)
SABAH
1.00 x 100gr Sütaş Süzme Peynir (262 kcal)262 kcal Sil
1.00 x 1 Kibrit Kutusu Taze Kaşar (102 kcal)102 kcal Sil
1.00 x 1 Adet Yumurta (Haşlanmış) (80 kcal)80 kcal Sil
ARA
1.00 x 1 Fincan Türk Kahvesi (Sütlü-Şekersiz) (35 kcal)35 kcal Sil
olası aksam programı
1.00 x 1 Kase (200gr) Kırmızı Mercimek Çorbası (160 kcal)160 kcal Sil
1.00 x 100gr Yoğurt (Tam Yağlı) (68 kcal)68 kcal Sil
ARA
1.00 x 100gr Kavun (34 kcal)34 kcal Sil
Alınan Kalori Toplamı kcal 581 kal
su:1.5 lt
spor: yapacaktım ayağımın altına battı üstüne basamıyorum
Program değişirse tekrar bildiririm. Sevgiler
Az yiyip üstüne birde bu kadar spor yaparsan vücudun hasta olur . Normal ye spor yap geri gelir...
haklısın canım da adetliyim 4. günüm canm bişi istemedi bide bişi sorcam tüm kızlara şimdi adetliyken vücutta odem oluyo ya şişkinlik . bu adet olunca hemen gecio mu yoksa bitince mi inio ben hiç dikkat etmedim de . kesin emin olan varsa .. ödem tamamen bitince mi atılıo yani
Selam kızlar.
% 30 kuralının altında kalmadığımıza sevindim. Son günlerde yaşadğım diğer sorunlar nedeniyle tepemde kara bulutlar geziyordu şükür bugün iyiyim. Toparlandım. Ve de bahsetmiştim iyi bir diyetisyen buldum gideceğim diye. Gittim ve mutluyum. Kadın çok tatlı. Bana kaçamak yapmazsan dediğimden çıkmazsan 3 yada 20 kilonu vermiş olacaksın dedi. Muhtemelen 2014 ün ilk çeyreğinde kiloların hepsi gitmiş olacak.İlk hedef kilomuz 75 (takımdada 75ti galiba ilk hedef kilom :)) denk geldi işte)Ortama 1,5 kilo verdirecek program olacak dedi. Bu arada benim artık 4 ara öğünüm var. Hemde dünyaları yediriyorDiyetin detayların paylaşırım. Ve bana spor yapma dedi. Sporu hastalarıma kilo verimi durduğunda yaptırıyorum dedi. Bende ben zaten şuan yapıyorum dedim. O da azalt dedi gün aşırı yap dedi ama benim içim rahat etmez. Deniz abla sporumu aksatmak istemiyorum ama günlük 1 mile yapmam sıkıntı olur mu? Günlük sporumu yapmamak takım kuralını ihlal ediyor hem kendim için sporu yapmak istiyorum ama diyetisyenle ancak bu şekilde anlaşabildim.???
cook sevindim canim senin adina. Cidden cok kaliteli doktorlarimiz ve diyetisyenlerimiz var Almanyadakilere kiyasla :44: Anneannemde devlet hastanesinden tedavi gördügü bir diyetisyen sayesinde hem diyabet ignesinden kurtuldu ve hemde saglikli bir sekilde kilo verdi. Cok seviyorum Türk doktorlarimizi Insallah sende cok faydasini göreceksin
Evet bu arada herkes 500-600 kalori civari besleniyor, bian kendi 820 kalorim gözüme cok geldi
Umarim hastaligi olan herkes sifa, derdi olan herkeste dermanini bulur. Su mübarek günde duam olsun
AldığınızKalori Miktarı
Sabah
1.00 x 1 Adet Domates (14 kcal)14 kcal Sil
1.00 x 1 Adet Salatalık (11 kcal)11 kcal Sil
0.50 x 100gr Ekici Tam Yağlı Beyaz Peynir (224 kcal)112 kcal Sil
1.00 x 1 Dilim (30gr) Tam Buğday Ekmeği (Ekmek) (64 kcal)64 kcal Sil
5.00 x 1 Adet Siyah Zeytin (8 kcal)40 kcal Sil
Öğle
2.00 x 1 Adet (30gr) Izgara Köfte (60 kcal)120 kcal Sil
2.00 x 1 Bardak (200ml) Yörsan Ayran (74 kcal)148 kcal Sil,
Akşam
1.00 x 1 Porsiyon Zeytinyağlı Taze Fasulye (200 kcal)200 kcal Sil
Ara
1.00 x 100gr Yeşil Üzüm (57 kcal)57 kcal Sil
Alınan Kalori Toplamı834 kcal
Spor: 1 mile leslie
Su: 2,5 litreyi geçti daha da içerim
ÇAy : Yok bugün
SABAH
1.00 x 100gr Sütaş Süzme Peynir (262 kcal)262 kcal Sil
1.00 x 1 Kibrit Kutusu Taze Kaşar (102 kcal)102 kcal Sil
1.00 x 1 Adet Yumurta (Haşlanmış) (80 kcal)80 kcal Sil
ARA
1.00 x 1 Fincan Türk Kahvesi (Sütlü-Şekersiz) (35 kcal)35 kcal Sil
olası aksam programı
1.00 x 1 Kase (200gr) Kırmızı Mercimek Çorbası (160 kcal)160 kcal Sil
ARA
1.00 x 100gr Kavun (34 kcal)34 kcal Sil
Alınan Kalori Toplamı kcal 581 kal
su:1.5 lt
spor: yapacaktım ayağımın altına battı üstüne basamıyorum
Program değişirse tekrar bildiririm. Sevgiler
Bugun ki menü m
Sabah;
Beyaz peynir bir kibrit kutusu
2 dilim tost ekmegi
5 zeytin
Domates
Ara ; armut
Aksam; 2.3 dilim karpuz
Bir kase tarhana corbasi
4-5 kasik salata
Bir dilim tahilli ekmek
Toplam kalori ; 570
Su 1.5 lt
Spor: 1 saat leslie 5 mil
Bitki cayi : bir bardak
Saygilar...:)
Tahlil sonuclarim pazartesi aciklanicak bu hafta buraya giremedim ve diyetime de uyamadim yinede vermisim ama icim rahat etmedi önümüzdeki hafta elimden gelenin en iyisini yapicam kesinlikle hem arkadasimla iddiaya girdik yani pek iddia değil aslında 59 kilo olmustum ya sonra birazini geri alinca tabii diline düştüm onunda hedef kilosuna az kaldı tabii güveniyo kendine 2 haftalik bir yaris icine girdik korkuyorum tabii bu hafta cok sagliksizdi 20 saat ac kalmak ne ya cok sarsildi vucudum insallah zorlanmam
onümüzdeki cumaya 1 kilo vermeyi hedefliyorum :) inşallah beceririm insallah hepimiz hedefimize ulasiriz
Bugünkü menum berbatti ne yazik ki doğru düzgün yemek yiyemiyorum inşallah yarin midem daha iyi olur cünkü sporda yapamıyorum ama kesinlikle yarin yapicam
Sabah: 1 haslanmis patatesi ezip yogutla karistirip yedim
Daha sonra (ara denilebilir belki) 1 elma
Öğlen salatalik yogurt
Ara armut
Ara seftali
Aksam 200gr haslanmis tavuk
1 kase yogurt
az yedim farkindayim isteyerek yapmadim midem kaldirmiyor o yedigim seftaliden sonra midemdekileri cikardimbana neler oluyor bilmiyorum doktora iyi olmak icin gidip kotu donen bi ben varim heralde
Selam kızlar.
% 30 kuralının altında kalmadığımıza sevindim. Son günlerde yaşadğım diğer sorunlar nedeniyle tepemde kara bulutlar geziyordu şükür bugün iyiyim. Toparlandım. Ve de bahsetmiştim iyi bir diyetisyen buldum gideceğim diye. Gittim ve mutluyum. Kadın çok tatlı. Bana kaçamak yapmazsan dediğimden çıkmazsan 3 yada 20 kilonu vermiş olacaksın dedi. Muhtemelen 2014 ün ilk çeyreğinde kiloların hepsi gitmiş olacak.İlk hedef kilomuz 75 (takımdada 75ti galiba ilk hedef kilom :)) denk geldi işte)Ortama 1,5 kilo verdirecek program olacak dedi. Bu arada benim artık 4 ara öğünüm var. Hemde dünyaları yediriyorDiyetin detayların paylaşırım. Ve bana spor yapma dedi. Sporu hastalarıma kilo verimi durduğunda yaptırıyorum dedi. Bende ben zaten şuan yapıyorum dedim. O da azalt dedi gün aşırı yap dedi ama benim içim rahat etmez. Deniz abla sporumu aksatmak istemiyorum ama günlük 1 mile yapmam sıkıntı olur mu? Günlük sporumu yapmamak takım kuralını ihlal ediyor hem kendim için sporu yapmak istiyorum ama diyetisyenle ancak bu şekilde anlaşabildim.???
Dünkü menüm
Sabah
1.00 x 1 Porsiyon (30gr) Nestle Nesfit Kırmızı Meyveli (154 kcal) 154 kcal Getir
Ara
3.00 x 1 Adet Mürdüm Eriği (15 kcal) 45 kcal Getir
Öğle
1.00 x 1 Porsiyon Etli Taze Fasulye (250 kcal) 250 kcal Getir
1.00 x 100gr Yoğurt (Tam Yağlı) (68 kcal) 68 kcal Getir
Ara
10.00 x 1 Adet Fındık (9 kcal) 90 kcal Getir
Akşam
3.00 x 1 Adet (30gr) Izgara Köfte (60 kcal) 180 kcal Getir
1.00 x 1 Porsiyon (200gr) Çoban Salata (Yağsız) (42 kcal) 42 kcal Getir
Ara
1.00 x 100gr Yeşil Üzüm (57 kcal) 57 kcal Getir
Alınan Kalori Toplamı886 kcal
Spor: yapmadım maalesef.
Su:3,5 litre
Çay:1 bardak karışık bitki çayı
teşekkürler canım sizinde :) ben şimdi leslie 5 mil yaptım dus aldım dayak yemiş gibi hamur oldum :) ama cidden insana bağımlılık yapıo nicola sanırım kadının adı .. ben bide hırslıyım o bi saati görmeden bırakamıyorum ve size çok önemli bişi dicem duzenli diyete başladığımda 77 kiloydum spora gidiyordum bisiklet falan işte.. son üç gündür de leslie 5 mil yapıyorum saati bile düzenli oğlumu uyutunca :) gerçekten ciddi anlamda incelmiş farkedebiliyorum :) çok mutlu oldum.tabiki daha çok var.hedefim haftaya cuma 69.900 olmak:) herkes hedeflerini yazsın bakalım kim azimli görelim... sıkı bi hafta bizi beklio.. artık böyle yuzumu güldürecek sonuçlar aldıkça inanın çikolata umrumda bile degilll.............
evet canım her kilo değişiminde güncelliyorsunDeniz abla çizelgeyi biz mi düzeltiyoruz nasıl olacak ...
Mervecim masallah sana
Ben 1-2 defa denedim 5 mili, zar zor bitirdim. 3 benim icin ideal sanirim. Bu azmin ideal kilona gelene dek devam etsin insallah
sıkılmak yokTeşekkürler canm. Hareketler yormuo sadece sıkıo bi müddet sonra . Ama ben bayrama kendimi cok merak ediyorum :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?