- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #9.161
canimm bana mi dedinn nereye gitti diyeeee .ben burdayimm kilo cizelgemi yapyiodummm.a.s.kızım belkı takımda yer vardır nereye gıttı bu yaa offf sımdı ben oldum sorumlujsu ıyı mı...
gönül valla bencede sana bırısı hadı demesı gerekıyormus...
aynalar bence tavugu tift corba yap ...sonra haşla patatesle yogurtla ye...fırında yap...hersey olur
hı buarada 1.73 sabah tuvalete girdikten sonra tartıl bakalım umarım kilo almamışsındır yemekten sonra diye öyle çıkmışsındırr artık kaçamak yapma tatlım cumaya 2gün kaldı şurda yarın çok dikkat et sporunuda yap düzelir kilon cumaya sıkma canını :teselli:
:roflol::roflol:ayyyy ne güzel bir habeeer 1.73 üm tereyağım kilo mu almışşş
sedacım çok mutlu ettin beniialkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisdelikafadulden
oy oy oyyyyy...güzelsin ya ondandır gitmek istemiyorlar dimiiiii:roflol: ayyyy ne kadar üzüdüüüm:roflol:senağlamaYA ASLINDA MORALİM BOZULDU HA.. ASLINDA TARTILMAYAYIM DİYOM .GİTİM YEMEKTEN SONRA TARTILDIM AY CANIM SIKILDI... YA BEN PAZAR SABAHI 98.100 GELMİŞDİM. ŞİMDİ 100.600 GELDİM. TAMAM TOKUM .3 Y.K. KEŞKEK,1 Y.K. ET SOTE.SALATA YEDİM.3 FİNCAN FORM ÇAYI İÇTİM.3 BARDAKTA YEMEKTEN ÖNCE SU İÇMİŞTİM BUNLAR 2.500 KİLO VARMIDIR YA.. SABAH HEMEN TARTILACAGIM. VALLA ÇOK ÜZGÜNÜM. VALLA TÜM KAÇAMAKLARIMI YAZDIM YA BU KADARDA OLMAZ YA DELİRECEGİM AMA O KADAR SIKIYORUM.senağlama senağlama senağlama senağlama senağlama senağlama senağlama senağlama senağlama
AY AMAN NAPCAN KIZ AKREPİ ACIKTAN GELİR YADA DUR BAK ŞİMDİ "AKREPCİM BENİM ÇİZELGE SORUNUM VARDI YARDIM EDEBİLİRMİSİN":jeyyar:
gülme komşuna gelir başına :dilcikar: kızdırma benim arkadaşımı
napıyorsun akrepcim nasılsın.
şeker nereye gittin iki lafın belini kırsaydık...
sus kız agzından yeller alsın ben öyle sen dinliyonmu diye seni denedimmm:roflol::roflol:ayyyy ne güzel bir habeeer 1.73 üm tereyağım kilo mu almışşş
sedacım çok mutlu ettin beniialkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisdelikafadulden
sus sus hem de sınıfta kalmışsın he he hekız ne kızdırması..geçen cuma beni deli etmişti gram gram gidiyomuş kilolarım diye...
ysa onunkiler kilo kilo geri geliyor be yaakaydirigubbakcemile3
tartılma anam tartılma şimdi moralin bozulur verdigin gramları da alırsın aman amanben bu hafta hiç tartılmadım..diyetisyenim haftalık tartımamı söyledi..
anam şimdi bunnan dalga geçerken ben de alırmışım allah korusun allahımmm diline bir düşerimki hemde ne düşme...
cumayı hasretle ve şiddetle bekliyorum şimdiiii:ecrin_bebek:
şeker nereye gittin iki lafın belini kırsaydık...
kız ne kızdırması..geçen cuma beni deli etmişti gram gram gidiyomuş kilolarım diye...
ysa onunkiler kilo kilo geri geliyor be yaakaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?