Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

kızım belkı takımda yer vardır nereye gıttı bu yaa offf sımdı ben oldum sorumlujsu ıyı mı...

gönül valla bencede sana bırısı hadı demesı gerekıyormus...

aynalar bence tavugu tift corba yap ...sonra haşla patatesle yogurtla ye...fırında yap...hersey olur

canimm bana mi dedinn nereye gitti diyeeee .ben burdayimm kilo cizelgemi yapyiodummm.a.s.

ben bugün neler yedim pek şaşırmayacaksınız aynı çünkü delikafadulden
sabah silkeli suyumu içtim. klasik kahvaltımı yaptım.
öğle 2 diyet çubuk kraker, 2 diyet bisküvi, yeşil çay bir bardak
ara 3 erik, 3 kayısı
akşam 5 kaşık bulgur pilavı, yarım kase yoğurt
3 litre su

bu arada sabahları bir tane kepek ekmeği yiyorum onu öyle yemekten bıktığım için ekmeği ikiye bölüp arasına peynir koyup yağsız tost yapıyorum. öyle daha güzel oluyor bana göre böyle yapmamın bir zararı var mı?

ben eve geldim kızlar arkadaşlarda geldi hemen odaya girip size yazayım dedim bugün daha giremem diye haber vereyim dedim kaydirigubbakcemile5
aynalarcım kıyamam öğlen hepimiz burda oluyoruz akşamları yalnız kalıyorsun gerçekten söz bugünden sonra vakit buldukça eşlik ederim ben sana güzelim
1.73 canım yazın yapıyorlar porsukta turları daha başlamadı
öpüyorum hepinizi sabah görüşürüzz Şeniz

hı buarada 1.73 sabah tuvalete girdikten sonra tartıl bakalım umarım kilo almamışsındır yemekten sonra diye öyle çıkmışsındırr artık kaçamak yapma tatlım cumaya 2gün kaldı şurda yarın çok dikkat et sporunuda yap düzelir kilon cumaya sıkma canını :teselli:

:roflol::roflol:ayyyy ne güzel bir habeeer 1.73 üm tereyağım kilo mu almışşş
sedacım çok mutlu ettin beniialkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisdelikafadulden

sedacım çok mutlu ettin beniialkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisdelikafadulden

gülme komşuna gelir başına :dilcikar: kızdırma benim arkadaşımı

napıyorsun akrepcim nasılsın.

oy oy oyyyyy...güzelsin ya ondandır gitmek istemiyorlar dimiiiii:roflol: ayyyy ne kadar üzüdüüüm:roflol:
AY AMAN NAPCAN KIZ AKREPİ ACIKTAN GELİR YADA DUR BAK ŞİMDİ "AKREPCİM BENİM ÇİZELGE SORUNUM VARDI YARDIM EDEBİLİRMİSİN":jeyyar:

sengözlerimebaksanab

gülme komşuna gelir başına :dilcikar: kızdırma benim arkadaşımı

napıyorsun akrepcim nasılsın.

kız ne kızdırması..geçen cuma beni deli etmişti gram gram gidiyomuş kilolarım diye...
ysa onunkiler kilo kilo geri geliyor be yaakaydirigubbakcemile3

ben bu hafta hiç tartılmadım..diyetisyenim haftalık tartımamı söyledi..
anam şimdi bunnan dalga geçerken ben de alırmışım allah korusun allahımmm diline bir düşerimki hemde ne düşme...
cumayı hasretle ve şiddetle bekliyorum şimdiiii:ecrin_bebek:

şeker nereye gittin iki lafın belini kırsaydık...

:a015:ben çıktım kızlar ay çokyoruldum ya........... bu saatte ayaklarım koptu daha sabaha çok var:1no2f yaşlandım valla ..:çok üzgünüm:allahım çokta acıktım...beni zaten bu nöbetler mahveiyo. vakitsiz yemek düzensiz uyku oooofffffffff...şimdibu saatte galeta yiyeyim desem .....kızarsınız.ama migdem bulandı ya ..nolursunuz.1 tanecik az peynirle.daha benim için sabaha çok var zaten:Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:

sus kız agzından yeller alsın ben öyle sen dinliyonmu diye seni denedimmm
kız ne kızdırması..geçen cuma beni deli etmişti gram gram gidiyomuş kilolarım diye...
sus sus hem de sınıfta kalmışsın he he he
tartılma anam tartılma şimdi moralin bozulur verdigin gramları da alırsın aman aman
şeker nereye gittin iki lafın belini kırsaydık...

kız ben burdaydım da nedendir göremedim seni çok KİLOvermişin herhal:roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol:

kız 1 galeta yiyim diyodum yemiyorum kız ye mi yo rum...... sana inat vallahide billahide şimdiden yazın 97 diye tamam mı ....görüşecek bakam 1.600 gidecek işte bu hafta ah ulan ah aslında bu haftalar çok kısa anam 7 gün çabuk geçiveriyo.... bak kız sen bakam kaç gram vercen haaaaaa:roflol: :roflol: :roflol: :roflol:

günaydın kızlar maşallah dün akşam kaynatmışsınız ne güzel.
buarada ben dün akşam 2 dilim pizza yedim eşim ısrar etti diye ve 1 bardak cola

burda herkes kilo verme iyisin diyolar bu yüzden yiyesim geliyor.ayy aynen dediğiniz gibi kızlar kilolu olsan çok kilo almışsın derler versen aaaaaaa yeter çok zayıf görünüysun daha verme derler.
ister istemez etkileniyosun ve kilon ii zannediyosun ama benim vermem lazım halbukiii

gunaydin arkadaslar cikmadan slm vereyim dedim nasilsin bakem????? hemsom iyce kayboldun sen bak gelmeyince aliniyor kilolar cabuk gel takimakaydirigubbakcemile zorla verdigimizi bi kac kiloyu almayalim tekrar

sedacım dün akşam hafif hareketler yapabildim sırtım tutulmuş kımıldayamıyrm
bugün inşallah yürüyüşte yapacam
ben spor yapsam veriyrm da düzenli olsa süper olcak işte.düzene oturtamıyrm.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…