- 17 Temmuz 2012
- 1.522
- 205
- 163
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #91.621
Bence oradan uzaklas)))
kızlaar bugun edirne ye gidioruz kardesimi üniversiteye yazdırmaya gece 2de yola cıkıcaz kısmetse.. annem yine kek poğaca börek cörek yapmıss ya 2 elma alırdık yeter bize dedim yolda canımız sıkılır yeriz dedi ya:d:d
Cıss sakın yeme onları
iyi akşamlar kızlar :)
eylülün gelmesiyle şehre geri döndüm tabii çoğu kişide döndü tabii onlarla dışarı çıkıyorum burayı aksattımiyi ki yemin etmişim yemin etmesem ipin ucu kopardı şu zayıf olma psikolojisine alışamadım bir türlü kendimi hala 90 kilo gibi düşünüp hissediyorum ama aslında 62 kiloyum bunu nasıl çözücem bilmiyorum kilo korumayı bu yüzden beceremedim sanırım ne aptalım
bugünkü menüm
sabah: 2 yumurta(1 dilim ekmeği çıkarıp yumurta koydum 1 yumurta beni doyurmuyo yahu )
1 dilim diyet peynir
5 zeytin
domates-salatalık
ara:1 bardak yağsız süt
öğlen: yağı süzülmüş 100 gr ton balığı
2 dilim çavdar ekmeği
ara:5 diyet bisküvi
akşam: 8yk kaşığı taze fasulye
4 yk yoğurt
salata
1 dilim çavdar ekmeği
spor: 10 interval koşu+30 dk orta tempoda yürüyüş
eylülün gelmesiyle şehre geri döndüm tabii çoğu kişide döndü tabii onlarla dışarı çıkıyorum burayı aksattımiyi ki yemin etmişim yemin etmesem ipin ucu kopardı şu zayıf olma psikolojisine alışamadım bir türlü kendimi hala 90 kilo gibi düşünüp hissediyorum ama aslında 62 kiloyum bunu nasıl çözücem bilmiyorum kilo korumayı bu yüzden beceremedim sanırım ne aptalım
bugünkü menüm
sabah: 2 yumurta(1 dilim ekmeği çıkarıp yumurta koydum 1 yumurta beni doyurmuyo yahu )
1 dilim diyet peynir
5 zeytin
domates-salatalık
2 dilim çavdar ekmeği
4 yk yoğurt
salata
1 dilim çavdar ekmeği
Sabah
Haslanmış yumurta
Domates
Salatalık
Beyaz peynir cok az
Kepek ekmegi 2 dılım
5 zeytın
Şekersiz 2 bardak çay
Ara
Eti form kepekli bis
Yeşilcay
Ögle
Ev yapımo tavuk corba yar por
Patlıcan dolması yarm por
Ayran 1 bardak
Ara
Malesef yok 2 3 tane üzüm yedim olesinr
Aksam
Tarhana corbası yarm por
Bulgur pilavı sade
2 bardak ayran
Biraz salata
Gun boyunca 3 bardak bitki cayı tim yeşilcay hariç
Su; 1.5 litre zar zor ama
Spor; sabah aksam 30 ar tane mekık
Sabah aksam 1 saat yuruyus toplam 2 saat
Gonderdıgım msj top; 20 bu msjla beraber 21 oluyo
Kalori; 1186
yememem lazım cok iyi gidiorum bu kadar yaptıgım diyete ihanet edemem ben elma salatalık alıcam atıstırmalıken fazla form kraker
bugünkü menüm
1 dilim diyet peynir
5 zeytin
domates-salatalık
2 dilim çavdar ekmeği
4 yk yoğurt
salata
1 dilim çavdar ekmeği
Ahh keske su kilolarimizi verelim sonra korumayi düsünelim Ryeo gibi
Bende bugünki menümü yazayim:
Sabah: Salatalik + Domates + 1 sahanda yumurta + 5 zeytin + 1 dilim cavdar ekmegi
Ara 1: 1 elma + 2 erik
Ögle: Brokoli yemegi + 1 kase yogurt
Ara 2: 1 bardak süt
Aksam: 1 kase arpa sehriye corbasi + yesil salata + 1 yk kuru fasülye
Toplam kalori: 857
Su: 2 litre
Spor: Leslie 5 mil + 30 dak bisiklet
:) :) ya sorma ben on kilo verdim de bana demediler yanimda annem vardi anneme dedi gerizekali ne kadar kilo vermissin die sirf bana inat gibi bekliyorum ya ben. Annemde bana dio ki kiz ben kilo aldim vermedim ki dio.:) ya onlarn yüz ifadesi herseye deger bosver sen ....Varya ıns zayıflarım o zamnda aaa zayıflamıssın demzler kıskanclıklarından bırı zayıflamıssın dıyınce hhee olemı farktmemısım derler gıcık eltılerrrrrrrr
Aaaaaaa bnm bı tane var gobek ondan once gıdıyo ama bnm kılolarım ona batıyo uyuzzzzzzz
Görücek gununu
:) :) ya sorma ben on kilo verdim de bana demediler yanimda annem vardi anneme dedi gerizekali ne kadar kilo vermissin die sirf bana inat gibi bekliyorum ya ben. Annemde bana dio ki kiz ben kilo aldim vermedim ki dio.:) ya onlarn yüz ifadesi herseye deger bosver sen ....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?