Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Öğlen ve ara öğün yapmıyorsun şok diyet falan mı yapıyorsun ?

Selam kızlar nasılsınız?uzun bir aradan sonra tekrar yeşil sahalara döndüm malesef çok iyi bi kilo vremedim bu saba itibariyle 82.7yim reglimn 1.günü.ama yine de artıyla dönmemem bile büyük başarı.nasipse hedefim cumaya 82 olmak.yeni gelen arkadaşlar hoşgelmişler inş hep beraber hedeflere uşaşacağız.bu arada yeni hedef te edindim Kpss ye gireceğim nasıl olacak bilemiyorum ufaklıkla ama aklıma koydum i kere peşini bırakmayacağım kilo ve kpssnn.inş iyi olur.şimdi de menü paylaşımını yazıyım.bu arada taylan kümelinin kızının diyetini denyorum.doğum sonrası kilolarınıverirken yazdığı bi blok varordan aynını apmaya çalışıyorum ve çoookk faydasını gördüm.itiraf etmem gerekirse 10 gün önce artıydım şimdi ise eksi kiloya düştüm şükür.iyi ki burası var kendimi mesul hissedip ipin ucunu kaçırmadım çok şükür.akrabaların kilo takıntısından konu açılmış.ben de i sülale var eşiminkiler:) Allahım alemn karısının kızının kilosunu kadın erkek oturur yemek sofrasında konuşurlar o kadar yani.bi düğün olura otururlar düğünde ayy bu çok kilo almışş ay şuna bak ehr yerden etleri fışkırmış vs.çok sinir bozucu sanırsın hepsii 90-60-90:))bi de erkekler de dahil olur muhabbete.kaynım misal tutturmuş sen beyaz ekmek eme çavdar veriyim sana organik onu ye çok tok tutuyor vs.sana ne be adam benim kilomdaninş ben de bi güzel zayıflıyıp hepsini gıcık edicem bi de kpss de de iyi bi puan aldımmı değme keyfime:)))

2013-09-02 tarihli kaloricetveliniz
[1] Şeftali 1 ADET
[2] Armut 1 ADET
[3] Sütaş Tam Yağlı Kaymaklı Tava Yoğurt
Akşam
[4] Pişi (sodalı hamur kızart.) 0.5 PORSİYON
Ara
[5] Kuru kayısı 4 adet
[6] CEVİZ 3 adet
Öğle
[7] Prinç Pilavı (Yarım porsiyon) 0.5 1/2 porsiyon
[8] Tavuk Göğüs 1 ADET
Kahvaltı
[9] Çökelek (lor peyniri) 50 GRAM
[10] Domates 3 ADET
[11] Doygun Tam Çavdar Ekmeği 1 DİLİM
Toplam : 1050 kal.
Bitki çayı 2 kupa rezene
Su:3,5 lt
Spor: 1 saat yürüyüş
Arkadaşlar ben diet yapıyorum ve dikkat ediyorum fakat sırf bu gereksiz konuşmalara muhatap olmamak ve gıcık tavırlar görmemek için eşim de dahil hiç kimseye söylemedim.ve aile apartmanındayım 5 aile bir aradayız ara sıra da yemekleri beraber yiyoruz bu kaçamaklar da onla ilgili yoksa hiç niyetimi bozmıycm çünkü acayip hrs yaptım ikinci bi durum da leslie meselesi.bebişim küçük ve apartmaan yoğunluğum çok fazla anahtar da kayınvalide de var en büyük kavga meselem ama pat diye irebilyor evime .yüzden evde tek başına spor durumu malesef bende olmuyor çükü dedğim gibi dile düşmeden bu sürecime devam etmek istiyorum.belki size garip gelir ama bu şekilde kendimi daha iyi hissediyorum. Öle bi durum ki iş yaptığım akrabaları bazı şeyleri duyuyor bazen benim evimde yaptığım şeyleri bana soruyor ya da pazardan ne alsığıma varıncaya kadar çok seviyolar gereksiz şeyleri öğrenip sorgulamayı(o yüzden leslie beni mazur görsün sizlerde bana en uygunu her gün 1 saat yürüyüş o da bebişi arabaya koyup hızlı hızlı yürümek

Son düzenleme:
Selam kızlarr

Bugün ki menüm;

Sabah;
2 adet sigara böreği
1 adet çavdar ekmeği
2 dilim domates, 1 dilim salatalık
1 adet zeytin, kibrit kutusunun yarısı kadar da peynir.

Ara öğün; 1 adet tombul erik
ve bitki çayı
5 adet kayısı kurusu

Öğle yemeği;

Yarım kaşık pirinç pilavı
2 yemek kaşığı yogurt

Ara öğün; 1 adet şeftali

Akşam ;

1 kase mercimek çorbası
1 adet çavdar ekmeği
Bol salata

1 Saat yürüyüş
2 litre kadar su

merhaba hos
ları
geldin cagla bende yeni katıldım . anlıorum seni yaa umarım problem olmadan verirsin kilolarını yaa..

Çok şanslısın ev iş yeri mesafesi
Canım hiç moralini bozma arada izin almak daha iyi kaptancığımın dediği gibi.ayrılırsan geri dönmek istediğinde sana zor olur((

Gayet güzel menü.Allahbağışlasın oğluşun ne kadarlık diş ıkarıyor demişssin.

Krep ve azsuharicinde bi sorunyok bence
aynen benimde hedefim bayrama kadar 10 inş basarırız yaa

Evet. Bn de 10 istiyorum bayramda kızkardeşimin i hayır işi olabilir kıyafet bulamam yokska((

Tabi anne deseydin can sıkıntısına bire bir bunlar:)))
Menü ideal ama interval koşu ne olii ki ?

Hee hee hheee anasına bak kızını gör deseydin))
merhaba hos
ları
geldin cagla bende yeni katıldım . anlıorum seni yaa umarım problem olmadan verirsin kilolarını yaa..

Çok sağol canım sen de hoşgeldin.inş hep beraber. Kurtuluruz bu kilolardan

Bana müsade bebiş uyududu benim de gözlerim kapanıyor biraz uyuyalım)

Günaydın hanımlar
Herkese bol yeşilcaylı bol sulu bol bitki caylı bol sporlu ve malesef az yemkli günler

Menü
Haşlanmış yumurta
5 adet zeytin
Biraz peynir
Bı sabah biraz bal yemek istiyorum
Salatalık ve domates
Şekersiz çay
Buyrun sofraya))))))

Keşke ewlwrimiz yakın olsada bole diyet programlarıyla birbirimize misafir olsak hem zor olmazdı
Bugun bnm günüm var inş kısır falan yapar en fazla ondan yerım yoksa gitti rejim gitti peeriz.
;(((

Sabak elma sirkeli su içtim bunada dün basladım he kızlar
İnadına zayıflayacagız
Hem saglıgımıza hem guzellıgınıze
Özguvenımıze kavusacagmız gunlerı gozumde canlandırıyorumda ayyyy

Sigara böreği olmamış
Öğle ve akşam yemeklerin yetersiz.
Mesaj?
Toplam kalori ?

Keşke ewlwrimiz yakın olsada bole diyet programlarıyla birbirimize misafir olsak hem zor olmazdı
Bugun bnm günüm var inş kısır falan yapar en fazla ondan yerım yoksa gitti rejim gitti peeriz.
;(((

Kısırda yememelisin Gerekirse hiç birini yeme boşuna diyetini baltalama

Günaydın kızlar.
Az kalorili bir gün diliyorum herkese. Bugün işlerim biraz yoğun. Bu nedenle çok gelemeyebilirim. Kızmayın lütfen görüşmek üzere.

Haklısın cuma gunu 1 kılo bıle eksık cıksam bnm için gelişmede
Dikkat etmm lazım
Dıkkat etmm lazım
Dıkkat etmm lazım

30 mekik cektım
15 de bacak calıştırdım
Prensesımı doyurup dışarı yürüyüşe çıkıcam
Kızımıda bindircem arabasına
Kiiimm tutaaar bizi
Heheyyyyttt beee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…