Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

ay caglam nobeteyken zor olur bilirim seni benimde oluyor gece nobetlerim elmayla kahveyle gecer uyumayinca sabahta zor olur zaten allahim sana kolaylik versin:1hug:

aynalar slm daha saglikli vermen icin oglen yemeklerine bi care bul cok az yiyorsun:uhm:

gunaydın kızlar
elıme yesıl cayımı aldım geldım
canım kahvaltı yapmak ıstemıyor
acıkınca belkı sonra kellogs yerım-tatlicadiarzu-
kendıme uygun bır dıyet arıyorum arkadasım ısvec dıyetını verdı 13 gunde 6kıloymus ama cok sıkı bır dıyet nerdeyse bırsey yenmıyor:bbo:

günaydın kızlar maşallah dün akşam kaynatmışsınız ne güzel.
buarada ben dün akşam 2 dilim pizza yedim eşim ısrar etti diye ve 1 bardak cola
:mymeka: anlasılan bu haftada kılo veremedın canımklava:klava:
sibelcim hosgeldin :1hug: be kahvalti yapip cikmam lazim hepinize guzel bi gun diliyorum :teytey: allaha emanet olun

hosbulduk canım, kahvaltıda fazla kacırma yarın tartılma gunu-tatlicadiarzu- unutma:jeyyar:

herkese günaydın.dün diyette birinci haftamdı ve dün tartıldım.sonuç iyi 72 kilo geldim.3 kilo gitmiş(yada su)çok mutlu oldum.diyet proğramım değişti.üç günlük 800 kalorili bir diyet verdi.işte diyet listem.
1. gün
sabah:50 gr peynir,1 dilim kepek ekmeği, 2 adet salatalık
öğle:istenildiği kadar meyve ve çorba
akşam:istenildiği kadar meyve ve çorba
2. gün
sabah:istenildiği kadar meyve
akşam:istenildiği kadar et ve çorba
3. gün
sabah:istenildiği kadar meyve
akşam:meyve(muz,üzüm hariç)ve çorba

çorbanın tarifine gelince
6 adet soğan,yarımşar kilodan iki çeşit sebze ve yağsız et suyuyla hazırlanır.
soğanlar rondoda su gibi olana kadar çekilir.tencereye yağsız et suyu (göz kararı) koyulur ve su gibi olmuş olan soğanlarda içine karıştırılır.10 dk. kaynatılır.sonra içine iki çeşit sebze istenilen büyüklükte doğranarak atılır.istenilen baharatlarda eklenerek pişirilir.yağ kullanmak yasak,ben sebze olarak fasulye ve domates tercih ettim.ama içebilkecekmiyim orası meçhul.çünkü çok fena soğan kokuyor.

usarem tebrıkler canım cok guzel kılo 1 haftada 3 kılo vermıssın tabıı ılk basta cok verılıyor sonra yavaslıyor.-tatlicadiarzu-
dıyet lıstende guzel 3 gunde nekadar verılıyorCADIARZU
bugunmu basladım, aceba bendemı yapsam kız ama kendıme guvenemıyorumkı:1no2:

canım bugün başladım.yani daha öğlen içicem çorbayı tabi içebilirsem.valla kaç kilo verdirir bilmiyorum.ama tadını hiç beğenmedim ben.zaten öncede lahana çorbası yapmıştım bir tencere onuda içememiştir.ama bu çorba yağları yaktırıyormuş.dur ben deneyeyim bakalım kaç kilo vericem sende istersen denersin.

neslihancım ben kırıkkaleliyim. kırıkkale üniversitesi mezunuyum. hayat bizi buralara attı işte. senağlama
kiz ogretme,likmi yapiyon erzurumda sen azicik ac kiz ben sizin hakkinizda pek birsey bilmiyorum ya oyuzden
adanayada geldinmi kiz yok gelmediysen seni gezmis saymiyacagim
kizlarr bende size katilmakk istiyorummm araniza alin benii olmazmiiii.kaste benii buraya yolladii siz bana iyi yardim edermisinizzzhihoyyyt
canim suanda 10 kisiyiz uc kiside deneme suresinde oyuzden yer yok ama misafir olarak katilabilirsin canim
kiz aksam aksam ne tartiliyorsun akilli simdi sen uyumamissindirda sinirden
gerci gecen gunku makarnadan olmasin yarin cuma dikkat et anacigim kilo alma birde

ya ben haşlanmış tavuktan bıktım. artık midem bulanıyor. tavuğu ızgara yapma şansımda yok. tavuğu başka nasıl yapabilirim :uhm:
neden olmasin izgarada olur hemde daha lezzetli ama lezzetli olunca iste fazla yiyorsun yoksa sorun olmaz sadece dozunu kacirma
kiz ne diyon sen akilli
sana gore nasil peki kilolumusun sence
guzelim once kendine bir yok sec yoksa yerinde sayar durursun bence hedefler koy kendine

buarada siyahcım ben iyiyim ne yapalım işte doktorlarda kalmışım bebiş olması için.daha tık yokkk.allahtan umut kesilmez tabiki
herseyin hayirlisi guzelim dua et umidinide kaybetme
darisi senin basinakaydirigubbakcemile3

anam lahana cornbasimi iciyorsun ay igrenc birsey ama gercekten kilo veririyor bizim takimda bir arkadas vardi o yapiyordu cok da iyi kilo veriyordu

vall akizlar daha yeni farkettim guleysa anlizlere girmemis
bundan kendininde haberi yok sanirim hic seslenmiyorda ben niye girmedim diye
guleysa anacigim bakiyormusun verdigim linklere hic seslenmiyon

neyse ben oglani okuldan almaya gidiyorum ogleden sonra gelirim kizlar opuldunuz usarem kiz sana ne zaman yazsam sesin cikmiyo oyle bekletiyon beni (

slm ben geldım herkes gıtmıs..

usarem dıyetın cok katı detoks dıyetı...800 kalorıde cok az ama kontrolde oldugun ıcın tabı bısey dıyemıyorum ara ögun hıc yokmu pekı ya da ne kadar su içeceksın yazmamıssın...taze fasulye ve domates demıssın bence guzel secım pekı yogurt serbestmı?

ben dun aksam bıraz spor yaptım evde bugun kendımı daha ıyı hıssedıyorum sanırım yuruyusu bırakıp evde devam edıcem...

anam lahana cornbasimi iciyorsun ay igrenc birsey ama gercekten kilo veririyor bizim takimda bir arkadas vardi o yapiyordu cok da iyi kilo veriyordu

yok canım lahana çorbasını önceden denemiştim içememiştim.benim iş arkadaşım içti ondan 1 ayda 8 kg vermişti.
ama şimdiki içtiğim daha beter soğan çorbası valla kendimi zorlayacağım içmek için.akşam pişirdim işyerine getirdim.ama akşamdan beri kokusundan bile miğdem bulanıyor.

canım valla doktor verdiği için bende güvenerek yapıyorum.inşaallah bünyemi zayıf düşürmez.aralarda bişey yemek yok.zaten canım istemiyor.ayrıca yoğurtta yok.

neslihancığım canım çalıştığım için ne zaman müsait olursam o zaman yazıyorum kusura bakma olurmu.

benim boyum 1.71 diye herkes iyi görünüyosun diyor ama benim bölgesel zayıflamaya ihtiyacım var.basen bölgem biraz var.abes kilolu değilim yanii.boydan kurtarıyrm sanırım.ama yinede 63-64 olmayı çok ama çok istiyrm

vall akizlar daha yeni farkettim guleysa anlizlere girmemis
bundan kendininde haberi yok sanirim hic seslenmiyorda ben niye girmedim diye
guleysa anacigim bakiyormusun verdigim linklere hic seslenmiyon

ewt baktım canım analizlere girmediğimi farkettim ama çok öncekiler analizlerde var sandım sesimi çıkarmadım ya canım

aslında sedayla aynı zamnada buraya katılmıştık diye öyle düşündüm.yeniler yok sanırım dedim.gerçi seda hedefine ulaştı ve hemen çıktı.onun artık grupta olmadığı o sıra bakarken aklıma gelmedi sonradan da kurcalamak istemedim durumu
analizlere katılma hakkım daha gelmemiş diye bende üzülüyrdum ne durumda oldugumu daha net göreceğim için sevindim ya şimdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…