- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #9.181
:a015:ben çıktım kızlar ay çokyoruldum ya........... bu saatte ayaklarım koptu daha sabaha çok var:1no2f yaşlandım valla ..:çok üzgünüm:allahım çokta acıktım...beni zaten bu nöbetler mahveiyo. vakitsiz yemek düzensiz uyku oooofffffffff...şimdibu saatte galeta yiyeyim desem .....kızarsınız.ama migdem bulandı ya ..nolursunuz.1 tanecik az peynirle.daha benim için sabaha çok var zaten:Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:
ben bugün neler yedim pek şaşırmayacaksınız aynı çünkü delikafadulden
sabah silkeli suyumu içtim. klasik kahvaltımı yaptım.
öğle 2 diyet çubuk kraker, 2 diyet bisküvi, yeşil çay bir bardak
ara 3 erik, 3 kayısı
akşam 5 kaşık bulgur pilavı, yarım kase yoğurt
3 litre su
bu arada sabahları bir tane kepek ekmeği yiyorum onu öyle yemekten bıktığım için ekmeği ikiye bölüp arasına peynir koyup yağsız tost yapıyorum. öyle daha güzel oluyor bana göre böyle yapmamın bir zararı var mı?
aynalar slm daha saglikli vermen icin oglen yemeklerine bi care bul cok az yiyorsun:uhm:
:mymeka: anlasılan bu haftada kılo veremedın canımgünaydın kızlar maşallah dün akşam kaynatmışsınız ne güzel.
buarada ben dün akşam 2 dilim pizza yedim eşim ısrar etti diyeve 1 bardak cola
sibelcim hosgeldin :1hug: be kahvalti yapip cikmam lazim hepinize guzel bi gun diliyorum :teytey: allaha emanet olun
usarem tebrıkler canım cok guzel kılo 1 haftada 3 kılo vermıssın tabıı ılk basta cok verılıyor sonra yavaslıyor.-tatlicadiarzu-
dıyet lıstende guzel 3 gunde nekadar verılıyorCADIARZU
bugunmu basladım, aceba bendemı yapsam kız ama kendıme guvenemıyorumkı:1no2:
kiz ogretme,likmi yapiyon erzurumda sen azicik ac kiz ben sizin hakkinizda pek birsey bilmiyorum ya oyuzdenneslihancım ben kırıkkaleliyim. kırıkkale üniversitesi mezunuyum. hayat bizi buralara attı işte. senağlama
adanayada geldinmi kiz yok gelmediysen seni gezmis saymiyacagimASLINDA BÖYLE OLMASADA İNSAN NERDEN GÖRECEK BAŞKA MEMLEKETLERİ DİMİ AMA.. BEN ANTEPTE OKUDUM. TRABZONDA ÇALIŞTIM. ABLAM MARDİN DE KIZ KARDEŞİM AKSARAY DA.ABİM ERZURUM,HAKKARİ.TUNCELİ.BODRUM.AFYON.DÜŞÜN HEP BİZDE GEZDİK BURLARI..
canim suanda 10 kisiyiz uc kiside deneme suresinde oyuzden yer yok ama misafir olarak katilabilirsin canimkizlarr bende size katilmakk istiyorummm araniza alin benii olmazmiiii.kaste benii buraya yolladii siz bana iyi yardim edermisinizzzhihoyyyt
kiz aksam aksam ne tartiliyorsun akilli simdi sen uyumamissindirda sinirdensenağlamaYA ASLINDA MORALİM BOZULDU HA.. ASLINDA TARTILMAYAYIM DİYOM .GİTİM YEMEKTEN SONRA TARTILDIM AY CANIM SIKILDI... YA BEN PAZAR SABAHI 98.100 GELMİŞDİM. ŞİMDİ 100.600 GELDİM. TAMAM TOKUM .3 Y.K. KEŞKEK,1 Y.K. ET SOTE.SALATA YEDİM.3 FİNCAN FORM ÇAYI İÇTİM.3 BARDAKTA YEMEKTEN ÖNCE SU İÇMİŞTİM BUNLAR 2.500 KİLO VARMIDIR YA.. SABAH HEMEN TARTILACAGIM. VALLA ÇOK ÜZGÜNÜM. VALLA TÜM KAÇAMAKLARIMI YAZDIM YA BU KADARDA OLMAZ YA DELİRECEGİM AMA O KADAR SIKIYORUM.senağlama senağlama senağlama senağlama senağlama senağlama senağlama senağlama senağlama
neden olmasin izgarada olur hemde daha lezzetli ama lezzetli olunca iste fazla yiyorsun yoksa sorun olmaz sadece dozunu kacirmaya ben haşlanmış tavuktan bıktım. artık midem bulanıyor. tavuğu ızgara yapma şansımda yok. tavuğu başka nasıl yapabilirim :uhm:
kiz ne diyon sen akilliburda herkes kilo verme iyisin diyolar bu yüzden yiyesim geliyor.ayy aynen dediğiniz gibi kızlar kilolu olsan çok kilo almışsın derler versen aaaaaaa yeter çok zayıf görünüysun daha verme derler.
ister istemez etkileniyosun ve kilon ii zannediyosun ama benim vermem lazım halbukiii
herseyin hayirlisi guzelim dua et umidinide kaybetmebuarada siyahcım ben iyiyim ne yapalım işte doktorlarda kalmışım bebiş olması için.daha tık yokkk.allahtan umut kesilmez tabiki
darisi senin basinakaydirigubbakcemile3usarem tebrıkler canım cok guzel kılo 1 haftada 3 kılo vermıssın tabıı ılk basta cok verılıyor sonra yavaslıyor.-tatlicadiarzu-
dıyet lıstende guzel 3 gunde nekadar verılıyorCADIARZU
bugunmu basladım, aceba bendemı yapsam kız ama kendıme guvenemıyorumkı:1no2:
canım bugün başladım.yani daha öğlen içicem çorbayı tabi içebilirsem.valla kaç kilo verdirir bilmiyorum.ama tadını hiç beğenmedim ben.zaten öncede lahana çorbası yapmıştım bir tencere onuda içememiştir.ama bu çorba yağları yaktırıyormuş.dur ben deneyeyim bakalım kaç kilo vericem sende istersen denersin.
anam lahana cornbasimi iciyorsun ay igrenc birsey ama gercekten kilo veririyor bizim takimda bir arkadas vardi o yapiyordu cok da iyi kilo veriyordu
slm ben geldım herkes gıtmıs..
usarem dıyetın cok katı detoks dıyetı...800 kalorıde cok az ama kontrolde oldugun ıcın tabı bısey dıyemıyorum ara ögun hıc yokmu pekı ya da ne kadar su içeceksın yazmamıssın...taze fasulye ve domates demıssın bence guzel secım pekı yogurt serbestmı?
ben dun aksam bıraz spor yaptım evde bugun kendımı daha ıyı hıssedıyorum sanırım yuruyusu bırakıp evde devam edıcem...
kiz ogretme,likmi yapiyon erzurumda sen azicik ac kiz ben sizin hakkinizda pek birsey bilmiyorum ya oyuzden
adanayada geldinmi kiz yok gelmediysen seni gezmis saymiyacagim
canim suanda 10 kisiyiz uc kiside deneme suresinde oyuzden yer yok ama misafir olarak katilabilirsin canim
kiz aksam aksam ne tartiliyorsun akilli simdi sen uyumamissindirda sinirden
gerci gecen gunku makarnadan olmasin yarin cuma dikkat et anacigim kilo alma birde
neden olmasin izgarada olur hemde daha lezzetli ama lezzetli olunca iste fazla yiyorsun yoksa sorun olmaz sadece dozunu kacirma
kiz ne diyon sen akilli
sana gore nasil peki kilolumusun sence
guzelim once kendine bir yok sec yoksa yerinde sayar durursun bence hedefler koy kendine
herseyin hayirlisi guzelim dua et umidinide kaybetme
darisi senin basinakaydirigubbakcemile3
vall akizlar daha yeni farkettim guleysa anlizlere girmemis
bundan kendininde haberi yok sanirim hic seslenmiyorda ben niye girmedim diye
guleysa anacigim bakiyormusun verdigim linklere hic seslenmiyon
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?