- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #9.241
kızlar ben bu bilgisayara virüsmü bulaştırdım ne anlamadım çok ağır gidiyo sizin mesajları beş dakka sonra görebiliyorum bide ikidebir sayfada hata veri tabanı hatası falan deyip duruyo sinir oldum ayyyyyyyy
ya ben zaten destek olmadan yapamam bır ögun yer bırakırım ben huyumu bılıyorum..keske bu hafta yapsaydık keısn yıne bırıncıydık....
evet destek beklıyorum...
ay sinir oldum ya site sorunlu
kıız domuz gribi felan bulaşmış olmasın:uhm: ellerinizi yıkamadan mı oturuyonuz kız :mymeka: hapşurmayın bilgisayara karşı:mymeka:
ben çıkıyom anacım ...lapa yapem dedim...siyaha yakın pilav olmuş:roflol: :roflol: :roflol:
anama gidiyom ben çaya çagırmış...... maydanoz sapı kaynattım 1 bardak ondan içtim...çay içip yürüyüşe çıkarım..zaten şeker kullanmıyom....:a015:
kiz yok dur simdilik daha pek temas etmedik kimselere hatirlatma zaten et reyonundan vede pisliklerden kacar olduk zaten aman dur
kiz yaktinmi allah iyiligini versin emei dur yeme yarin yaparsin tekrrdan basinda durup ta
guzelim lapayi heder etme aglar bak sonraa arkandan
hadi git ah ne guzel anasina gidiyomus kiizm derdimi ne desiyon alla alla git yuru
kiz yaktinmi allah iyiligini versin emei dur yeme yarin yaparsin tekrrdan basinda durup ta
guzelim lapayi heder etme aglar bak sonraa arkandan
hadi git ah ne guzel anasina gidiyomus kiizm derdimi ne desiyon alla alla git yuru
aman aman daha benim kilo vermem lazım zaten ...kaldıramazlar vallah beni de ortada kokarımdelikafadulden ilk sezeryanımda da gözümü açınca ilk sordugum" beni sedyeden yataga kim aldı?" olmuş zaten :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol:
neslihancım ben topiğe giremedim sorun sadece bende sandım sana özel mesaj attım telefon numaranı aldınmı bilmiyorum
neslihancım ben geçen cuma yazmıştım kilomu bu hafta katılamıyomuyum :uhm::uhm:
baksen ya üzüldüm şimdi ben bu duruma neyse
daha verecek çok kilom var diimi ama haftaya kaldı artık tüh tüh tüh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?