Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

bizdede ayni sorun var canim hata verip duruyo siteden sanirim

ya ben zaten destek olmadan yapamam bır ögun yer bırakırım ben huyumu bılıyorum..keske bu hafta yapsaydık keısn yıne bırıncıydık....

evet destek beklıyorum...

ben pirinç lapasına şimdi başlaycam valla yarın cumartesi de yaparım .sabah zaten 2 marul az 1 çatal peynir 1 zeytin yedim ögle oglanla yemekte 1 kase yogurt yedim bide yarım dilim ekmek ama olsun şu andan itibaren başlayayım....meyve falan yok mu sadece lapa ...vallaha sinir oldum yaaaaaaaaaaaaaaaaaa........... fisfisfiskim bozdu lan bu siteyi.fisfisfis.............laelaelaelaelaesalon kadın kimligimden çıkartacaklar benilaelaelaelaelae

ben çıkıyom anacım ...lapa yapem dedim...siyaha yakın pilav olmuş:roflol: :roflol: :roflol:
anama gidiyom ben çaya çagırmış...... maydanoz sapı kaynattım 1 bardak ondan içtim...çay içip yürüyüşe çıkarım..zaten şeker kullanmıyom....:a015:

kıız domuz gribi felan bulaşmış olmasın:uhm: ellerinizi yıkamadan mı oturuyonuz kız :mymeka: hapşurmayın bilgisayara karşı:mymeka:

kiz yok dur simdilik daha pek temas etmedik kimselere hatirlatma zaten et reyonundan vede pisliklerden kacar olduk zaten aman dur

kiz yaktinmi allah iyiligini versin emei dur yeme yarin yaparsin tekrrdan basinda durup ta
guzelim lapayi heder etme aglar bak sonraa arkandan
hadi git ah ne guzel anasina gidiyomus kiizm derdimi ne desiyon alla alla git yuru

kiz yok dur simdilik daha pek temas etmedik kimselere hatirlatma zaten et reyonundan vede pisliklerden kacar olduk zaten aman dur

aman aman daha benim kilo vermem lazım zaten ...kaldıramazlar vallah beni de ortada kokarımdelikafadulden ilk sezeryanımda da gözümü açınca ilk sordugum" beni sedyeden yataga kim aldı?" olmuş zaten :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol:

kiz yaktinmi allah iyiligini versin emei dur yeme yarin yaparsin tekrrdan basinda durup ta
guzelim lapayi heder etme aglar bak sonraa arkandan
hadi git ah ne guzel anasina gidiyomus kiizm derdimi ne desiyon alla alla git yuru

şişt kaptanım öptüm seni anam kendine iyi bak bye..........

:roflol:
allah seni davul etsin diyecem ama bu biraz beddua olur sana
kim almis peki kac kisi kaldirmis soyledilermi

neslihancım ben topiğe giremedim sorun sadece bende sandım sana özel mesaj attım telefon numaranı aldınmı bilmiyorum

neslihancım ben topiğe giremedim sorun sadece bende sandım sana özel mesaj attım telefon numaranı aldınmı bilmiyorum

aldim gfuzelim bende sana yazdim ozel mesaj bak istersen
yarin baslangic kilonu yazarsin guzelim haftaya listede olursun tammami
bu hafta gecti cunku

neslihancım ben geçen cuma yazmıştım kilomu bu hafta katılamıyomuyum :uhm::uhm:
baksen ya üzüldüm şimdi ben bu duruma neyse
daha verecek çok kilom var diimi ama haftaya kaldı artık tüh tüh tüh

neslihancım ben geçen cuma yazmıştım kilomu bu hafta katılamıyomuyum :uhm::uhm:
baksen ya üzüldüm şimdi ben bu duruma neyse
daha verecek çok kilom var diimi ama haftaya kaldı artık tüh tüh tüh

canim sen gecen hafta deneme suresine alinmadinmi
oyuzden degisen birsey yok guzelim uzulecek bir durum yok cok hassas bu konular birbirimizi daha yakindan taniriz hem hemde kaynasmis oluruz sadece listede olmayacaksin
bak oyle dusunursen benide uzerrsin canim anlastikmi sen yine takimdasin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…