Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

valla 1 tabak yedım bana göre az tabı ....hahaa...merak etme ben ne zaman bır yere gıtsem kılo verır gelırım bol bol gezıcem zaten....

nazco valla benden sonra baslamıs benden cok vermıssın ama bence bıraz yavas gıt ara ver kılonu koru sonra tekrar basla...

çok dogru ben de normalde utanır yiyemem hele böyle diyette oldugumu bildilermi :1no2:

bencede takım olarak yapalım hem herkesın ne verdıgı bellı olur hemde yanında ne yedıgımıze bakarız ben varım....ama salı gunu ancak...ok?

neslı ben unutmadan söyleyım cumartesı-pazar-pzt 3 gun ızın aldım ısyerınden yokum gıremem haberın olsun...

öglen bır tabak kepeklı makarna yedım sımdı cok acıktım yaa

oh oh afiyet olsun canımklava: ben yedim mi bi dünya laf söylersinizklava:
çömezlik bu olsa gerek:çok üzgünüm: :çok üzgünüm: :çok üzgünüm:

ya bide benim gruba dahil olup olmayacağım ne zaman kesinleşecek.geçen perşembe yazmaya başlamıştım buraya

canim benim soyleki sende yarin kilonu yaz baslangic kilon olsun ama listeye bu hfta degilde diger hafta bir aksilik cikmazsa dahil olursun ama bu hafta gecti artik baslangic kilon cok onemli bizim icin dedigim gibi sen yarin yaz haftaya sen bizden biz senden memnun kalalim yanlis anlama suanda zaten cok iyi gidiyorsunuz ama iste bu konular biraz nazik kurallarida yazdim ogun insallah birlikte guzel kilo verecegiz

neslı ben unutmadan söyleyım cumartesı-pazar-pzt 3 gun ızın aldım ısyerınden yokum gıremem haberın olsun...

öglen bır tabak kepeklı makarna yedım sımdı cok acıktım yaa

bencede takım olarak yapalım hem herkesın ne verdıgı bellı olur hemde yanında ne yedıgımıze bakarız ben varım....ama salı gunu ancak...ok?

dogru salı çarşamba perşembe ... yarı tartılırız. hafta sonu herkes giremiyo... salı başlayalım..benden söz......... digerlerini gören söylesin..kaydirigubbakcemile2

kepeklı dedık ya ...allah allah...zaten tadı yoktu zorla yedım...ay aksama yesem ben lapa yarına faydası olurmukı?hahahaa...........74 oldum dermısım super olur valla...........

evet canlarım pirinç lapasıyla 3 günde 2 kilo verdim.çok güzel ödem attırıyor.ben yaptığım lapa tarifini bulayım buraya ekleyeyim birazdan,
çorba içinde beni bekleyin isterseniz.işe yaramazsa boşu boşuna midenizi mahvetmeyin.

tamam canım yarın sabah yazarım başlangıç kilomu.

ben ce takım olarak yapalım varmısınız kızlar...........:lepi:
valla bana uyar yerimseniben
canim haftaya carsamba yapalim iki gun cumaya iyi sonuc aliriz
neslihan lapa dediğin pirinç lapasımı :uhm:
evet canim bir cay bardagi pirince uc cay bardagi su konuluyo ben icine tavuk bulyonda koyuyorum ama cok az yaninada salata yiyorum gun boyu baska birsey yemiyorsun yanliz sabah ogle aksam
oh oh afiyet olsun canımklava: ben yedim mi bi dünya laf söylersinizklava:
çömezlik bu olsa gerek:çok üzgünüm: :çok üzgünüm: :çok üzgünüm:

kiz comezlik ha cok hossun ya bak farkindaysan sordum azmi diye cok derse onada oklava hem sen yuruyusunu yaptinmi bakim

ya ben zaten destek olmadan yapamam bır ögun yer bırakırım ben huyumu bılıyorum..keske bu hafta yapsaydık keısn yıne bırıncıydık....

evet destek beklıyorum...

kepeklı dedık ya ...allah allah...zaten tadı yoktu zorla yedım...ay aksama yesem ben lapa yarına faydası olurmukı?hahahaa...........74 oldum dermısım super olur valla...........
kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
eh seni bekleyene kadar yaparız bi de onu deneriz canım dert etme daha verecek çok kilo vara.s

ne yürüyüşü anam siz sıcacık uyurken ben sabaha yürüdüm ayaklarım agrıyop vallah . duş aldım da azcık kendime geldim bak ne kadar fedakarım yatcaktım vallamirmirmirmir

kızlar ben bu bilgisayara virüsmü bulaştırdım ne anlamadım çok ağır gidiyo sizin mesajları beş dakka sonra görebiliyorum bide ikidebir sayfada hata veri tabanı hatası falan deyip duruyo sinir oldum ayyyyyyyy

valla guzelim bende senin gibiyim sabahin korunde dusuyorum yollara ben keyfi dusuyorum ama yuruyuse gidiyorum canimi cikartip geliyorum yani sicak sicak yatmiyom bende anliyacagin
az durda gidersin yatmaya guzelim

lapa da tuz varmı
yok tuz yok yasak tuzlu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…