- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #9.221
3 gunde ıkı kılomu??
3 öğün lapa dımı?offf yapsammı acaba...su ızmır gezım bıtsın olmazsa haftaya onu yapayım...
valla 1 tabak yedım bana göre az tabı ....hahaa...merak etme ben ne zaman bır yere gıtsem kılo verır gelırım bol bol gezıcem zaten....
nazco valla benden sonra baslamıs benden cok vermıssın ama bence bıraz yavas gıt ara ver kılonu koru sonra tekrar basla...
neslı ben unutmadan söyleyım cumartesı-pazar-pzt 3 gun ızın aldım ısyerınden yokum gıremem haberın olsun...
öglen bır tabak kepeklı makarna yedım sımdı cok acıktım yaa
ya bide benim gruba dahil olup olmayacağım ne zaman kesinleşecek.geçen perşembe yazmaya başlamıştım buraya
neslı ben unutmadan söyleyım cumartesı-pazar-pzt 3 gun ızın aldım ısyerınden yokum gıremem haberın olsun...
öglen bır tabak kepeklı makarna yedım sımdı cok acıktım yaa
bencede takım olarak yapalım hem herkesın ne verdıgı bellı olur hemde yanında ne yedıgımıze bakarız ben varım....ama salı gunu ancak...ok?
canim benim soyleki sende yarin kilonu yaz baslangic kilon olsun ama listeye bu hfta degilde diger hafta bir aksilik cikmazsa dahil olursun ama bu hafta gecti artik baslangic kilon cok onemli bizim icin dedigim gibi sen yarin yaz haftaya sen bizden biz senden memnun kalalim yanlis anlama suanda zaten cok iyi gidiyorsunuz ama iste bu konular biraz nazik kurallarida yazdim ogun insallah birlikte guzel kilo verecegiz
valla bana uyar yerimsenibenben ce takım olarak yapalım varmısınız kızlar...........:lepi:
canim haftaya carsamba yapalim iki gun cumaya iyi sonuc alirizbencede takım olarak yapalım hem herkesın ne verdıgı bellı olur hemde yanında ne yedıgımıze bakarız ben varım....ama salı gunu ancak...ok?
evet canim bir cay bardagi pirince uc cay bardagi su konuluyo ben icine tavuk bulyonda koyuyorum ama cok az yaninada salata yiyorum gun boyu baska birsey yemiyorsun yanliz sabah ogle aksamneslihan lapa dediğin pirinç lapasımı :uhm:
oh oh afiyet olsun canımklava: ben yedim mi bi dünya laf söylersiniz klava:
çömezlik bu olsa gerek:çok üzgünüm: :çok üzgünüm: :çok üzgünüm:
kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3kepeklı dedık ya ...allah allah...zaten tadı yoktu zorla yedım...ay aksama yesem ben lapa yarına faydası olurmukı?hahahaa...........74 oldum dermısım super olur valla...........
eh seni bekleyene kadar yaparız bi de onu deneriz canım dert etme daha verecek çok kilo vara.sevet canlarım pirinç lapasıyla 3 günde 2 kilo verdim.çok güzel ödem attırıyor.ben yaptığım lapa tarifini bulayım buraya ekleyeyim birazdan,
çorba içinde beni bekleyin isterseniz.işe yaramazsa boşu boşuna midenizi mahvetmeyin.
valla bana uyar yerimseniben
canim haftaya carsamba yapalim iki gun cumaya iyi sonuc aliriz
çarşamba başlarsak 2 gün eder akıllım cumartesi yarışmasına mı katılcankaydirigubbakcemile3
evet canim bir cay bardagi pirince uc cay bardagi su konuluyo ben icine tavuk bulyonda koyuyorum ama cok az yaninada salata yiyorum gun boyu baska birsey yemiyorsun yanliz sabah ogle aksam
hımm CADIARZUdene yelim
kiz comezlik ha cok hossun ya bak farkindaysan sordum azmi diye cok derse onada oklava hem sen yuruyusunu yaptinmi bakim
valla guzelim bende senin gibiyim sabahin korunde dusuyorum yollara ben keyfi dusuyorum ama yuruyuse gidiyorum canimi cikartip geliyorum yani sicak sicak yatmiyom bende anliyacaginkaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
eh seni bekleyene kadar yaparız bi de onu deneriz canım dert etme daha verecek çok kilo vara.s
ne yürüyüşü anam siz sıcacık uyurken ben sabaha yürüdüm ayaklarım agrıyop vallah . duş aldım da azcık kendime geldim bak ne kadar fedakarım yatcaktım vallamirmirmirmir
yok tuz yok yasak tuzlulapa da tuz varmı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?