- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #9.201
:mymeka: anlasılan bu haftada kılo veremedın canımklava: klava:
hosbulduk canım, kahvaltıda fazla kacırma yarın tartılma gunu-tatlicadiarzu- unutma:jeyyar:
kızım kendi kendine moralini bozmak içinmi yemekten sonra tartıldın bide akşamsenağlamaYA ASLINDA MORALİM BOZULDU HA.. ASLINDA TARTILMAYAYIM DİYOM .GİTİM YEMEKTEN SONRA TARTILDIM AY CANIM SIKILDI... YA BEN PAZAR SABAHI 98.100 GELMİŞDİM. ŞİMDİ 100.600 GELDİM. TAMAM TOKUM .3 Y.K. KEŞKEK,1 Y.K. ET SOTE.SALATA YEDİM.3 FİNCAN FORM ÇAYI İÇTİM.3 BARDAKTA YEMEKTEN ÖNCE SU İÇMİŞTİM BUNLAR 2.500 KİLO VARMIDIR YA.. SABAH HEMEN TARTILACAGIM. VALLA ÇOK ÜZGÜNÜM. VALLA TÜM KAÇAMAKLARIMI YAZDIM YA BU KADARDA OLMAZ YA DELİRECEGİM AMA O KADAR SIKIYORUM.senağlama senağlama senağlama senağlama senağlama senağlama senağlama senağlama senağlama
canım ben tavuğu yıkayıp tuzlayıp çelik tencereye koyuyorum yarım çay bardağıda su kapağını hiç açmadan 40 dk kadar çok kısık ateşte pişiriyorum kendi yağıyla hafif kızarıyo bizimkiler ben dahil bayılıyoruz hem hiçte yağ koymamış oluyorsunya ben haşlanmış tavuktan bıktım. artık midem bulanıyor. tavuğu ızgara yapma şansımda yok. tavuğu başka nasıl yapabilirim :uhm:
tebrikler canım çok güzel vermişsin bide şu sukaybetme olayına çok takılma sen tartıya bakherkese günaydın.dün diyette birinci haftamdı ve dün tartıldım.sonuç iyi 72 kilo geldim.3 kilo gitmiş(yada su)çok mutlu oldum.diyet proğramım değişti.üç günlük 800 kalorili bir diyet verdi.işte diyet listem.
1. gün
sabah:50 gr peynir,1 dilim kepek ekmeği, 2 adet salatalık
öğle:istenildiği kadar meyve ve çorba
akşam:istenildiği kadar meyve ve çorba
2. gün
sabah:istenildiği kadar meyve
akşam:istenildiği kadar et ve çorba
3. gün
akşam:meyve(muz,üzüm hariç)ve çorba
çorbanın tarifine gelince
6 adet soğan,yarımşar kilodan iki çeşit sebze ve yağsız et suyuyla hazırlanır.
soğanlar rondoda su gibi olana kadar çekilir.tencereye yağsız et suyu (göz kararı) koyulur ve su gibi olmuş olan soğanlarda içine karıştırılır.10 dk. kaynatılır.sonra içine iki çeşit sebze istenilen büyüklükte doğranarak atılır.istenilen baharatlarda eklenerek pişirilir.yağ kullanmak yasak,ben sebze olarak fasulye ve domates tercih ettim.ama içebilkecekmiyim orası meçhul.çünkü çok fena soğan kokuyor.
sakın sibelcim ben isveç diyetını daha önce yaptım 6 kilo verdim ama dumur oluyorsun bütün sinir sistemin çöküyo sonrada verdiğin kilolar o hızla fazlasıyla geri geliyogunaydın kızlar
elıme yesıl cayımı aldım geldım
canım kahvaltı yapmak ıstemıyor
acıkınca belkı sonra kellogs yerım-tatlicadiarzu-
kendıme uygun bır dıyet arıyorum arkadasım ısvec dıyetını verdı 13 gunde 6kıloymus ama cok sıkı bır dıyet nerdeyse bırsey yenmıyor:bbo:
senin için allahtan hayırlısını diliyorum arkadaşım sende hayırlısı neyse o olsun debuarada siyahcım ben iyiyim ne yapalım işte doktorlarda kalmışım bebiş olması için.daha tık yokkk.allahtan umut kesilmez tabiki
sen şu çorbayı bi test et bakalım işe yarasa haber ver bende yapayım zorla morla içeriz artık napalım kilo vermek için yapmadığımız şey kalmıyo zaten:roflol::roflol::roflol:
bence miden bulaniyorsa hic ugrasma sonra hasta olursun haberin olsun hem bir degil iki degil herzaman corba icilirmi bence lapa yap bak bir gun yapiyorum ben cok super oluyo birgunde gercekten yaparsan kesin bir kilo kaybediyorsun ertesi gunde dikkat edince kalici oluyo sahsen ben simdiye kadar verdigim kilolarin yarisini lapaya borcluyumyok canım lahana çorbasını önceden denemiştim içememiştim.benim iş arkadaşım içti ondan 1 ayda 8 kg vermişti.
ama şimdiki içtiğim daha beter soğan çorbası valla kendimi zorlayacağım içmek için.akşam pişirdim işyerine getirdim.ama akşamdan beri kokusundan bile miğdem bulanıyor.
tamma canim sorun degil soyledigin iyyi oldu ama bak bundan sonra beklemem yerimsenibencanım valla doktor verdiği için bende güvenerek yapıyorum.inşaallah bünyemi zayıf düşürmez.aralarda bişey yemek yok.zaten canım istemiyor.ayrıca yoğurtta yok.
neslihancığım canım çalıştığım için ne zaman müsait olursam o zaman yazıyorum kusura bakma olurmu.
aferim sana bencede vazgec bosver sonra acim diye saldirip daha cok alirsin allah muhafaza:bbo:ben o corbadan vazgectım kızlar mercımek corbası yaptım bırazsonra ondan ıcerımcokacimcoook
sabahdan buyana 2 lıtre su ıctım kafamçokkarıştı
1kase sutle kellogs yedım ve 1 elmayerimseniben
usarem ben ancak aksam ıceerım gunduz getıremem herhalde ben sabahları kellogs yıyorum öglen ne varsa onu yıyorum öyle sıkı bısey yapmıyorum gerı dönusunden korktugum ıcın
nazco sen ne kadar zamanda verdın yaa 81 mıydın geldıgınde?
kötükedihüsogünaydın kızlar maşallah dün akşam kaynatmışsınız ne güzel.
buarada ben dün akşam 2 dilim pizza yedim eşim ısrar etti diyeve 1 bardak cola
ay bende mi denesem :uhm: :uhm: :uhm: :uhm: :uhm:herkese günaydın.dün diyette birinci haftamdı ve dün tartıldım.sonuç iyi 72 kilo geldim.3 kilo gitmiş(yada su)çok mutlu oldum.diyet proğramım değişti.üç günlük 800 kalorili bir diyet verdi.işte diyet listem.
1. gün
sabah:50 gr peynir,1 dilim kepek ekmeği, 2 adet salatalık
akşam:istenildiği kadar meyve ve çorba
2. gün
akşam:istenildiği kadar et ve çorba
3. gün
akşam:meyve(muz,üzüm hariç)ve çorba
çorbanın tarifine gelince
6 adet soğan,yarımşar kilodan iki çeşit sebze ve yağsız et suyuyla hazırlanır.
soğanlar rondoda su gibi olana kadar çekilir.tencereye yağsız et suyu (göz kararı) koyulur ve su gibi olmuş olan soğanlarda içine karıştırılır.10 dk. kaynatılır.sonra içine iki çeşit sebze istenilen büyüklükte doğranarak atılır.istenilen baharatlarda eklenerek pişirilir.yağ kullanmak yasak,ben sebze olarak fasulye ve domates tercih ettim.ama içebilkecekmiyim orası meçhul.çünkü çok fena soğan kokuyor.
kız sen nediyon ben 1.73 asla kendimi 64 degil 70 bile düşünemiyom.kız benim sırf kemiklerim 70 çeker be kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3benim boyum 1.71 diye herkes iyi görünüyosun diyor ama benim bölgesel zayıflamaya ihtiyacım var.basen bölgem biraz var.abes kilolu değilim yanii.boydan kurtarıyrm sanırım.ama yinede 63-64 olmayı çok ama çok istiyrm
aslanım be alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkisay kızlar ben birazda kendimden söz edeyim akşamı yarım kase yoğort ve 10 erikle geçiştirdim iyide yapmışım herhalde sabah tartı 72,7 yi gösteriyordu eşim bile çok iyi ya 70 in altına düşeceksin galiba bu gidişle dedi sonrada kendi göbeğini yokluyo çok güldüm adamında pisikolojisini bozucam galiba kilo kilo kilo diye diye
sabahta 100 gr kadar peynirli börek yedim 1 bardakta çay
şimdi form çayımı içicem
ben de düşünüyorum denesem mi ki acep CADIARZU CADIARZU CADIARZUsen şu çorbayı bi test et bakalım işe yarasa haber ver bende yapayım zorla morla içeriz artık napalım kilo vermek için yapmadığımız şey kalmıyo zaten:roflol::roflol::roflol:
tamam ozaman bir dene bakalim uc gunse dayanabilirsin belki cunku normalde bir hafta fellan oluyo boyle diyetlerneslihancığım pirinç lapası diyetini bende yapmıştım üç gün 2 kilo vermiştim.bu çorbayıda üç gün öğle ve akşamları içeceğim.ya doktor verdi ya ona uymalıyım diye kendimi zorluyorum.bakalım inşaallah başarırım.
neslı ben unutmadan söyleyım cumartesı-pazar-pzt 3 gun ızın aldım ısyerınden yokum gıremem haberın olsun...
öglen bır tabak kepeklı makarna yedım sımdı cok acıktım yaa
destinam ben 10nisanda diyete başladım 80,6ydım başladığımda yani 1 ay 18 gün olmuş başlayalı 8 kilo gitti ben ayda 5 kilo hedef koymuştum kendime ilk ay tuttu bu ay bakalım inşallah tutar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?