Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

selam kızlar ben geldim

kızım kendi kendine moralini bozmak içinmi yemekten sonra tartıldın bide akşam
üzülme sen bende yaptım bi kaçkez akşam iki kilo alımış gözüküyosun içtiğimiz fazla suyunda etkisiyle sabah bi tartılıyosun 400 gr vermiş oluyosun ben artık hep sabah kahvaltı yapmadan aynı saatte tartılıyorum ozaman daha doğru olduğunu düşünüyorum
ya ben haşlanmış tavuktan bıktım. artık midem bulanıyor. tavuğu ızgara yapma şansımda yok. tavuğu başka nasıl yapabilirim :uhm:
canım ben tavuğu yıkayıp tuzlayıp çelik tencereye koyuyorum yarım çay bardağıda su kapağını hiç açmadan 40 dk kadar çok kısık ateşte pişiriyorum kendi yağıyla hafif kızarıyo bizimkiler ben dahil bayılıyoruz hem hiçte yağ koymamış oluyorsun

tebrikler canım çok güzel vermişsin bide şu sukaybetme olayına çok takılma sen tartıya bak
sakın sibelcim ben isveç diyetını daha önce yaptım 6 kilo verdim ama dumur oluyorsun bütün sinir sistemin çöküyo sonrada verdiğin kilolar o hızla fazlasıyla geri geliyo
buarada siyahcım ben iyiyim ne yapalım işte doktorlarda kalmışım bebiş olması için.daha tık yokkk.allahtan umut kesilmez tabiki
senin için allahtan hayırlısını diliyorum arkadaşım sende hayırlısı neyse o olsun de

nazco'cum teşekkür ederim canım.haklısın galiba hep su gitmiştir diye düşünüyorum ama olsun tartıda eksildim ya şimdilik önemli olan bu.bundan sonra gitsin yağlarrr.
ayrıca zorla bir kase çorbadan içtim ve 1 tane elma yedim.

ay kızlar ben birazda kendimden söz edeyim akşamı yarım kase yoğort ve 10 erikle geçiştirdim iyide yapmışım herhalde sabah tartı 72,7 yi gösteriyordu eşim bile çok iyi ya 70 in altına düşeceksin galiba bu gidişle dedi sonrada kendi göbeğini yokluyo çok güldüm adamında pisikolojisini bozucam galiba kilo kilo kilo diye diye
sabahta 100 gr kadar peynirli börek yedim 1 bardakta çay
şimdi form çayımı içicem

sen şu çorbayı bi test et bakalım işe yarasa haber ver bende yapayım zorla morla içeriz artık napalım kilo vermek için yapmadığımız şey kalmıyo zaten:roflol::roflol::roflol:

ben o corbadan vazgectım kızlar mercımek corbası yaptım bırazsonra ondan ıcerımcokacimcoook
sabahdan buyana 2 lıtre su ıctım kafamçokkarıştı
1kase sutle kellogs yedım ve 1 elmayerimseniben

mercimek çorbasıda iyidir sibelcim hem bağırsaklarıda çalıştırıyo vücudumuzun bakliyata da ihityacı var sen söyleyince aklıma geldi ben bu aralar hiç bakliyat yemiyorum yarın sabah bende mercimek çorbası içeyim bari
bide şu kellogslar işe yarıyomuki sabahları simitten börekten daha iyidir herhalde :uhm::uhm::uhm:

sen şu çorbayı bi test et bakalım işe yarasa haber ver bende yapayım zorla morla içeriz artık napalım kilo vermek için yapmadığımız şey kalmıyo zaten:roflol::roflol::roflol:

tamam canım valla şu üç günü bir atlatırsam şükredeceğim.nasıl dayanacam bu çorbaya bilmiyorum.hala midem bulanıyor.yanımdaki arkadaş baktı tadına güzel olmuş dedi.belki ben tiksindim ondan bana kötü geliyor.neyse bakalım kilo olarak ne gidecek ona göre bilgi veririm size.işe yarasında içeriz napalım.

usarem ben ancak aksam ıceerım gunduz getıremem herhalde ben sabahları kellogs yıyorum öglen ne varsa onu yıyorum öyle sıkı bısey yapmıyorum gerı dönusunden korktugum ıcın

nazco sen ne kadar zamanda verdın yaa 81 mıydın geldıgınde?

bence miden bulaniyorsa hic ugrasma sonra hasta olursun haberin olsun hem bir degil iki degil herzaman corba icilirmi bence lapa yap bak bir gun yapiyorum ben cok super oluyo birgunde gercekten yaparsan kesin bir kilo kaybediyorsun ertesi gunde dikkat edince kalici oluyo sahsen ben simdiye kadar verdigim kilolarin yarisini lapaya borcluyum
ben zaten cok uzun sureli diyet listesi yapamiyorum birakiyorum sonra saldiriyorum yemeklere
tavsiye ederim tadida cok kotu degil tavuk bulyonuyla yapiyom yaninada salata super bence

tamma canim sorun degil soyledigin iyyi oldu ama bak bundan sonra beklemem yerimseniben
ben o corbadan vazgectım kızlar mercımek corbası yaptım bırazsonra ondan ıcerımcokacimcoook
sabahdan buyana 2 lıtre su ıctım kafamçokkarıştı
1kase sutle kellogs yedım ve 1 elmayerimseniben
aferim sana bencede vazgec bosver sonra acim diye saldirip daha cok alirsin allah muhafaza:bbo:

canim bence sen guzel gidiyorsun oyuzden degistirme duzenini

neslihancığım pirinç lapası diyetini bende yapmıştım üç gün 2 kilo vermiştim.bu çorbayıda üç gün öğle ve akşamları içeceğim.ya doktor verdi ya ona uymalıyım diye kendimi zorluyorum.bakalım inşaallah başarırım.

destinam ben 10nisanda diyete başladım 80,6ydım başladığımda yani 1 ay 18 gün olmuş başlayalı 8 kilo gitti ben ayda 5 kilo hedef koymuştum kendime ilk ay tuttu bu ay bakalım inşallah tutar

neslı ben unutmadan söyleyım cumartesı-pazar-pzt 3 gun ızın aldım ısyerınden yokum gıremem haberın olsun...

öglen bır tabak kepeklı makarna yedım sımdı cok acıktım yaa

kızlar merhaba nabersiniz... benden iyilik.

günaydın kızlar maşallah dün akşam kaynatmışsınız ne güzel.
buarada ben dün akşam 2 dilim pizza yedim eşim ısrar etti diye ve 1 bardak cola
kötükedihüso klava: kötükedihüso
ay bende mi denesem :uhm: :uhm: :uhm: :uhm: :uhm:
kız sen nediyon ben 1.73 asla kendimi 64 degil 70 bile düşünemiyom.kız benim sırf kemiklerim 70 çeker be kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
aslanım be alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis
ben de düşünüyorum denesem mi ki acep CADIARZU CADIARZU CADIARZU
daha önce sogan suyu içtim soguk olunca çok kokmuyo.bide düdüklüde kaynatınca

tamam ozaman bir dene bakalim uc gunse dayanabilirsin belki cunku normalde bir hafta fellan oluyo boyle diyetler
neslı ben unutmadan söyleyım cumartesı-pazar-pzt 3 gun ızın aldım ısyerınden yokum gıremem haberın olsun...

öglen bır tabak kepeklı makarna yedım sımdı cok acıktım yaa

nereye gidiyon guzelim ya kilo alip gelmede benim gibi ugrasir dururusun sonra haberin olsun
kiz makarna tok tutar cok mu az yedin

3 gunde ıkı kılomu??

3 öğün lapa dımı?offf yapsammı acaba...su ızmır gezım bıtsın olmazsa haftaya onu yapayım...

destinam ben 10nisanda diyete başladım 80,6ydım başladığımda yani 1 ay 18 gün olmuş başlayalı 8 kilo gitti ben ayda 5 kilo hedef koymuştum kendime ilk ay tuttu bu ay bakalım inşallah tutar

çok güzel valla kız.ben de martta 110 dum 1 nisan da 108.5 şimdi de en son 98.600 ama cumaya sürprizim varrrrrrrrrr:dance: :dance: :dance:
dün moralim bozulmuştu ya ...meger dedikleriniz dogruymuş.tokluk ve su.ama kilomu yarın yazacagım.....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…