Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

:roflol:ayyy hiç gülüceem yoktu
galeta yemicekmişde 97 olcakmışta
yiyip yiyip kilo vermek nerde görülmüş kızıııımmmmmmmmdelikafadulden

destinam sarma sebzeyse giriseyim o zaman tencereye ne dersincokacimcoook ki zvrya kaptan oldurur beni sarma haline getirir duyarsa ben en iyisi yemegim sadece b tanesini tadina bakacam simdi yeni pisti sogumasini bekliyom

siyahcim gelmedin daha nerdesin cokmu yedin acaba sen bugun ama yok bugun persembe boyle bi hata yapmasin icimizden en iradeli bi sen bir de sedaaa var insallah kotu bi durum yoktur........misafirim gelcek simdi sayfa acik ben yokum ugrarim az sonra

tsk aynalar bende iyi kiz elde yikanirmi bu devirde iyi etmisin .... bende eve yeni geldim sayilir simdi yaprak ahsliyorum annem taze yaprak gondermis onu sarcam aksam cokacimcoook bana yasak ama:jeyyar:
ah sorma valla annem de bana suikast yapmış .... 5 tane ama küçük saat 4 te yedim sonra 200 ip atlama 1 saat aletle hareket arkasından 45 dak yürüme.ay biberiye yagıda sürdüm :bbo:akşama nanali 3 kaşık yogurt 1 kaşık bakla yedim...5 li çay tablati 2 bardak maydanoz suyu...of of
tsk nazo reziligi bak simdi:jeyyar: yeni gelen arkadas ogretiyor bana ben gidip kendimi bir yerlerden atip gelebilirsem tekrar gelirim
olur anam olur birbirimizden ögrencez tabi....

:roflol:ayyy hiç gülüceem yoktu
galeta yemicekmişde 97 olcakmışta
yiyip yiyip kilo vermek nerde görülmüş kızıııımmmmmmmmdelikafadulden
ben yine yiyipte kilo veriyom...kaydirigubbakcemile3sen güya yemiyon kızkaydirigubbakcemile3

kızlar lapa yada çorbadan bahsetmiyonuz bakıyom da noldu tırstınız mı :uhm: :uhm:

anam bu siteye girmekte artık iyice sorun oldu. sayfa bir türlü açılmıyor ya

kız valla öyle o kadar dedim siteye karşı hapşurmayın diye..kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
kız çizelgende bi gidiyo bi geliyo..:uhm: :uhm: :uhm:

aynalar cım bizden başka kimse yok ne ediyon bakam ..accık kaynatalım mı kız.......kaydirigubbakcemile3

kız valla öyle o kadar dedim siteye karşı hapşurmayın diye..kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
kız çizelgende bi gidiyo bi geliyo..:uhm: :uhm: :uhm:

nasıl gidip geliyo, görünmüyor mu:uhm:

anam sen onlara bakma kendileri pizzaları gözlemeleri götürüyolar ha bi de makarna ay unuttum kepekli.... sana yemiyon diyolar bana da yeme..şimdi bak burda olup sarmayı duysalar hepsi saldırırlardı...delikafadulden

e ama 5 sarma da çokmu allah aşkına söyle...... hem ara ögün yerine hem akşam ...üstelik gece de çok yogundum.gündüz acık yatam dedim burayla ugraşmaktan akşam oldu... sonrada spor evde yemekti çocuklardı daha yenice duşumu alabildim ya

allah kolaylık versin canım. ben okuldan geliyom pestilim çıkıyor. kocayla uğraş, çocuklarla uğraş, evle uğraş, bekarlık sultanlık mı ne?

ay anam bazen şeytan diyokötükedihüso boş ver diye...anam sabah marul öglen yogurt akşam salata ot çöp ye olmadı iç.olmadı sür ay bayılacam ya...........................fisfisfis fisfisfis :sm_confused: :sm_confused: fisfisfis fisfisfis :sm_confused: :sm_confused: fisfisfis fisfisfis
ya olcam ya ölcem başka çare yok ne duyarsam deniyom offfffffff........................

ben bazen düşünüyorum benim suçum ne diye. elalem ipincecik, ben niye şişmanım. şişmanlık cezaymış gibi geliyor bana.

allah kolaylık versin canım. ben okuldan geliyom pestilim çıkıyor. kocayla uğraş, çocuklarla uğraş, evle uğraş, bekarlık sultanlık mı ne?

vallaha kız inan bana hayatını yaşa kız.............. her zaman evleniliyo ama bi daha bekarlık geri gelmiyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…