- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #9.281
bende geldım yemegımı yedım sız nerdesınız
kız 1 galeta yiyim diyodum yemiyorum kız ye mi yo rum......sana inat vallahide billahide şimdiden yazın 97 diye tamam mı .... görüşecek bakam 1.600 gidecek işte bu hafta ah ulan ah aslında bu haftalar çok kısa anam 7 gün çabuk geçiveriyo.... bak kız sen bakam kaç gram vercen haaaaaa:roflol: :roflol: :roflol: :roflol:
öyle değil ya eylülceciğim bande daha dün öğrendim bugün yapmaya başladımya hevesli çocuklar gibi anlatıyorum işte :1hug::1hug:
eylulce alıstık bacım cızelgeyıde herkes burdayken bırı yapsın barı kurtul bence...
kızlar yemeyın yemeyın yarın öglene kadar bekleyın bıldırelım ondan sonra yıyebılırsınız gercı benım aclıgım gectı sımdılık canım bısey ıstemıyor ınsallah kan sekerım dusmez yaa...
sarma kılo mu aldırıyormus sebze canım o haha..
ah sorma valla annem de bana suikast yapmış .... 5 tane ama küçük saat 4 te yedim sonra 200 ip atlama 1 saat aletle hareket arkasından 45 dak yürüme.ay biberiye yagıda sürdüm :bbo:akşama nanali 3 kaşık yogurt 1 kaşık bakla yedim...5 li çay tablati 2 bardak maydanoz suyu...of oftsk aynalar bende iyi kiz elde yikanirmi bu devirde iyi etmisin .... bende eve yeni geldim sayilir simdi yaprak ahsliyorum annem taze yaprak gondermis onu sarcam aksam cokacimcoook bana yasak ama:jeyyar:
olur anam olur birbirimizden ögrencez tabi....tsk nazo reziligi bak simdi:jeyyar: yeni gelen arkadas ogretiyor bana ben gidip kendimi bir yerlerden atip gelebilirsem tekrar gelirim
ben yine yiyipte kilo veriyom...kaydirigubbakcemile3sen güya yemiyon kızkaydirigubbakcemile3:roflol:ayyy hiç gülüceem yoktu
galeta yemicekmişde 97 olcakmışta
yiyip yiyip kilo vermek nerde görülmüş kızıııımmmmmmmmdelikafadulden
anam bu siteye girmekte artık iyice sorun oldu. sayfa bir türlü açılmıyor ya
kız valla öyle o kadar dedim siteye karşı hapşurmayın diye..kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
kız çizelgende bi gidiyo bi geliyo..:uhm: :uhm: :uhm:
aynalar cım bizden başka kimse yok ne ediyon bakam ..accık kaynatalım mı kız.......kaydirigubbakcemile3
e ama 5 sarma da çokmu allah aşkına söyle...... hem ara ögün yerine hem akşam ...üstelik gece de çok yogundum.gündüz acık yatam dedim burayla ugraşmaktan akşam oldu... sonrada spor evde yemekti çocuklardı daha yenice duşumu alabildim ya
ay anam bazen şeytan diyokötükedihüso boş ver diye...anam sabah marul öglen yogurt akşam salata ot çöp ye olmadı iç.olmadı sür ay bayılacam ya...........................fisfisfis fisfisfis :sm_confused: :sm_confused: fisfisfis fisfisfis :sm_confused: :sm_confused: fisfisfis fisfisfis
ya olcam ya ölcem başka çare yok ne duyarsam deniyom offfffffff........................
allah kolaylık versin canım. ben okuldan geliyom pestilim çıkıyor. kocayla uğraş, çocuklarla uğraş, evle uğraş, bekarlık sultanlık mı ne?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?