- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #9.261
günaydın kızlar maşallah dün akşam kaynatmışsınız ne güzel.
buarada ben dün akşam 2 dilim pizza yedim eşim ısrar etti diyeve 1 bardak cola
aynalar slm daha saglikli vermen icin oglen yemeklerine bi care bul cok az yiyorsun:uhm:
evet eylülce sana katılıyrm.nerdeyse ara öğün gibi öğlen yemeği yiyor.bencde dikkat et canım.amacımız sağlıklı şekilde kilo vermek sadece kilo vermek değil
kızlar ben bu bilgisayara virüsmü bulaştırdım ne anlamadım çok ağır gidiyo sizin mesajları beş dakka sonra görebiliyorum bide ikidebir sayfada hata veri tabanı hatası falan deyip duruyo sinir oldum ayyyyyyyy
aman aman daha benim kilo vermem lazım zaten ...kaldıramazlar vallah beni de ortada kokarımdelikafadulden ilk sezeryanımda da gözümü açınca ilk sordugum" beni sedyeden yataga kim aldı?" olmuş zaten :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol:
şuan 7 kayıtlı 2 misafir, 9 kişi var ama kimseden ses yok
slm aynalar gecmisi okuyordum ben nasilsin ???
ooo herkes burda
oglen 1 kase corba ıctım
sonra 1 elma yedım
sımdı cok acım coooook elıme kahve aldım geldım bırsey yememek ıcın
aksamda salata corba yerım baska bırsey yemıcem soz kızlar
teşekkür ederim güzelim. nasıl olayım iyiyim. okuldan geldim. ilçede öğretmen evi var oraya çamaşır götürdük arkadaşla yıkatmaya. oturup elde yıkasana olmuyo dimi allah korusun kilo veririm sonra :roflol: sen nasılsın canım a.s.
tsk aynalar bende iyi kiz elde yikanirmi bu devirde iyi etmisin .... bende eve yeni geldim sayilir simdi yaprak ahsliyorum annem taze yaprak gondermis onu sarcam aksam cokacimcoook bana yasak ama:jeyyar:
sibel bugun bahcede gozleme partisi yokmuydu:roflol:
usarem ve nazco haftaya kadar eger bu sekilde giderseniz yani bizimle paylasimda bulunursaniz listeye alinacaksiniz oldumu sorun yok yani baska unuttugum kimse varmi kizlar benim kafam pek bir karisik bu siralar
tamam canım yarın işe gelince yazarım başlangıç kilomu sorun yok oky
hepiniz hoşgeldiniz kızlar ben hala bilgisayarla cebelleşiyorum çok ağır yazdıklarınız beş dakka sonra görülüyo
eylülce mesajların altında alıntı yapın yanında no var önce onu tıkla sonra yanındaki hızlı yanıtı tıkla önce bişi gözükmüyo ama bütün alıntıları yapıp cevaplayı tıklayınca herşey karşına çıkıyo
tsk nazo reziligi bak simdi:jeyyar: yeni gelen arkadas ogretiyor bana ben gidip kendimi bir yerlerden atip gelebilirsem tekrar gelirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?