Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

usarem ve nazco haftaya kadar eger bu sekilde giderseniz yani bizimle paylasimda bulunursaniz listeye alinacaksiniz oldumu sorun yok yani baska unuttugum kimse varmi kizlar benim kafam pek bir karisik bu siralar

slm kızlar ben geldim. nasılsınız bakalım. neslihancım kendimi tanıtayım. adım aslı. sınıf öğretmeniyim. 4 yıldır erzurumun köyünde öğretmenlik yapıyorum.

günaydın kızlar maşallah dün akşam kaynatmışsınız ne güzel.
buarada ben dün akşam 2 dilim pizza yedim eşim ısrar etti diye ve 1 bardak cola

kızım yarın cuma. bari yiyecektin cumadan sonra yeseydin

aynalar slm daha saglikli vermen icin oglen yemeklerine bi care bul cok az yiyorsun:uhm:

50 kilo olunca yerim. söz :roflol:

evet eylülce sana katılıyrm.nerdeyse ara öğün gibi öğlen yemeği yiyor.bencde dikkat et canım.amacımız sağlıklı şekilde kilo vermek sadece kilo vermek değil

malesef böyle olmak zorunda. başka türlü tutamam kendimi canıma.s

aynı sorun bendede var bende virüs sanmıştım. demekki sorun sitedeymiş.

:roflol: :roflol: :roflol:

valla herkezin isi var sanirim bende oglani birakip geliyorum bayanlar bajkleyin beni bir yere kaybolmayin olurmu

ooo herkes burda
oglen 1 kase corba ıctım
sonra 1 elma yedım
sımdı cok acım coooook elıme kahve aldım geldım bırsey yememek ıcın
aksamda salata corba yerım baska bırsey yemıcem soz kızlar

slm aynalar gecmisi okuyordum ben nasilsin ???

teşekkür ederim güzelim. nasıl olayım iyiyim. okuldan geldim. ilçede öğretmen evi var oraya çamaşır götürdük arkadaşla yıkatmaya. oturup elde yıkasana olmuyo dimi allah korusun kilo veririm sonra :roflol: sen nasılsın canım a.s.

tsk aynalar bende iyi kiz elde yikanirmi bu devirde iyi etmisin .... bende eve yeni geldim sayilir simdi yaprak ahsliyorum annem taze yaprak gondermis onu sarcam aksam cokacimcoook bana yasak ama:jeyyar:

persembe gunde yaprak gonderilmze ki baska bi gun olsa yerdim ama yarin cuma hic caresi yok anneme soyleyim bundan sonra hafta basi gondersin persembeleri asla kacamak olmuyosırnaşık şey

usarem ve nazco haftaya kadar eger bu sekilde giderseniz yani bizimle paylasimda bulunursaniz listeye alinacaksiniz oldumu sorun yok yani baska unuttugum kimse varmi kizlar benim kafam pek bir karisik bu siralar

tamam canım yarın işe gelince yazarım başlangıç kilomu sorun yok oky
hepiniz hoşgeldiniz kızlar ben hala bilgisayarla cebelleşiyorum çok ağır yazdıklarınız beş dakka sonra görülüyo
eylülce mesajların altında alıntı yapın yanında no var önce onu tıkla sonra yanındaki hızlı yanıtı tıkla önce bişi gözükmüyo ama bütün alıntıları yapıp cevaplayı tıklayınca herşey karşına çıkıyo

tsk nazo reziligi bak simdi:jeyyar: yeni gelen arkadas ogretiyor bana ben gidip kendimi bir yerlerden atip gelebilirsem tekrar gelirim

eylulce alıstık bacım cızelgeyıde herkes burdayken bırı yapsın barı kurtul bence...

kızlar yemeyın yemeyın yarın öglene kadar bekleyın bıldırelım ondan sonra yıyebılırsınız gercı benım aclıgım gectı sımdılık canım bısey ıstemıyor ınsallah kan sekerım dusmez yaa...

sarma kılo mu aldırıyormus sebze canım o haha..

tsk nazo reziligi bak simdi:jeyyar: yeni gelen arkadas ogretiyor bana ben gidip kendimi bir yerlerden atip gelebilirsem tekrar gelirim

öyle değil ya eylülceciğim bande daha dün öğrendim bugün yapmaya başladımya hevesli çocuklar gibi anlatıyorum işte :1hug::1hug:

benim bu saate kadar canım bişi istemedi hiçbişi yememiş olmayayım diye öğlen bir avuç leblebi yedim az öncede 5 tane yulaflı bisküvü yedim şimdi form çayımı içicem
akşama misafir gelecek yemekte ne hazırlayacağıma hala karar veremedim offf ya negüzel ben mutfağa küsmüştüm hep kısa sürede işimi bitirebileceğim basit hafif şeyler yapıyodum ben şimdi naapçam
neyse zaten onlara servis yapmaktan benim pek bişi yeme fırsatım olmaz burdan yırttık heralde
kaydirigubbakcemile5

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…