Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

kızlar bende kendimi tanıtayim gruba alinsamda alınmasamda :)
ben 21 yaşındayim yeni evlendim daha 1 ay olmadı daha önceleri 75 kiloydum diyet yaptım 62 kiloya düştüm fakat ramazanda tekrar kilo aldım ve bide evlendim tuz biber oldu eşim elinde sürekli abur cubur getiriyo ve sürekli disarda yiyoruz artık bunlara son vermek istiyorum şuanki kilom 67 hedefim şimdilik 60 olmak aslında 55 olmak istiyorumda ilk önce bi 60a geleyim de küsuratı atayim boyumda 1.68
bu kadar saygılarımla

kızlar selam kardeş takıma bi kahvaltı sonrası sade türk kahvesi içmeye geldim ve bi konuda gaza desteğe ihtiyacım var kızlar ben spor yapmak istiyorum ama hiç içimden gelmiyo 5 kilom kaldı şurda ama bütün azmimi kaybettim herkes yeter artık verme diyo ama şurda ocağa şubata ne kaldı nişanım olcak inş. o yüzden biraz daha vermem lazım hala bazen abiye bulmakta zorlanıyorum oda basenlerimden dolayı gitmeyecekler biliyorum ama en azından 5 kilo daha vereyim gitsin diyorum ama zim sıfır bu hafta listede yoktum gördüğünüz gibi çünkü aldığım 1.5 kilodan 200 gr kaldı ve bu hafta en azından 59.2 yi görmem lazım gaz verin bana spor yaptırın bişi yaptırın

aynı kilodayız ve aynı hedefteyiz canım :) ben de 1 yıldır evliyim. evliliğin böyle bir etkisi var malesef :) ben şuan 61 kiloyum. 55 olmak istiyorum.64.5 la başladım. azmedersen olmaması için bir neden yok sadece sabretceksin hoşgeldin diyorum şimdiden muhtemelen kaptan Deniz de alır seni takıma ama girebilmen için 2 hafta deneme süresi diye bir şey varmış. ben de bu hafta giricem tam olarak yarışmalara. deneme sürümüm bitti :)

yuh sana beee 16 kilo vermişsin ve 5 kilo için bizden gaz mı istiyosun :)) aşkolsun yani :) kendini istediğin kıyafetin içinde hiç şüphe olmaksızın harika göründüğünü düşünerek gaza getirebilisin... her şey beyinde bitiyor. diyet olayını çözmüşsün zati anladığım kadarıyla, geriye spor kalmış bir tek... ama ben bu tür şeylerin hep bir hayat tarzı olmasından yanayım. yani devam ettirmiceksen hayatında sporu hep var etmiceksen o zamn hiç başlama daha iyi. çünkü sporu bıraktığında vücut çok kötü oluyor yazık oluyor. spor her yaş ve herkes için olmazsa olmaz olmalı olan bir şey ( ne kadar çok olmak fiilini kullandım:) ) inan başlayınca yapmak isticeksn zaten. sporun böyle bir özelliği var. endorfin salgılıyor vücut spor esnasında, bu da seni mutlu ediyor. ben bi ara endorfin bağımlısı olduğumu düşünmeye başlamıştım :) hergün spor yapıyodum. o kadar yorgun oluyordum ki çalışmaktan gün içinde, iş çıkışı hemen spora gidiyor ve öyle rahatlıyodum... insanlar yorgun olduğunda tam tersi spor yapmaz bence yapmalı... spor rahatlatan bir şey... zaten etkisini 10 güne kalmaz görmeye başlayınca gaza geleceksin, bizim gazlara ihtiyacın kalmayacak :)

zorrmuş 2 saatte bi yürüyüş yapmak yani benim için 2 bebişim var evden çıkamam.birde direnç kilosu nasıl oluyor neye göre anlaıyorsunuz???
ben sana çok iyi destek olabilirim ben diyete yeni başladım 10 gün ancak oldu 30 kilo vermem gerek ve şuan evde hiç tanımadıgım yabancı insanlar var yatılıda onların yaında yapamıyorum tabikide hiçbişey o yüzden gece saat 1 de bebişim uyudu ben pcyi yatak odasına aldım sesini kapattım ve 1 saat leslie yaptım....eminim sende benden bile fazla azim vardır onca kiloyu vermişin az birşey kalmış ha gayrettt

canım 16 kilo verene kadar hergün spor yapıyordum bi tatile gttim geldim herşey çöktü bende bide herkes çok güzel oldu verme kilo filan diolar sanırım buda bende uyuşukluk yapıyor ama bugün başlıcam

1,takım hangi takımmış arkadaşlar nerden bakılıyor onlara ve bu yarışmalarda ne oluyor anlatabilecek biri varmı??

sağol canım benm bence sendeki azim herkesde olmalı o saatte spor yapmak filan bu çok güzel bişi bide ticker ını yanlış yapmışsın canım ağırlık değişimi deilde ağırlık şıkkını işaretle yaparken en son bilgileri girrken

1,takım hangi takımmış arkadaşlar nerden bakılıyor onlara ve bu yarışmalarda ne oluyor anlatabilecek biri varmı??

canım diyet gruplarına girince sonuç listeleri var oradan bakıyorsun yüzde hesaplama ise

bu hafta verdiğin kilo/ geçen haftaki kilon x 100 şeklinde

bende onuda soracaktım şimdi nerden degiştirecegim ben onu :))

ben listeye ne zaman gircem
bende ekleyim mi ?
Allah mutlu etsin insallah bunlar güzel telaslar ama anne yemeklerini özledim deyip fazla kaçırma zaten orda hareketli olursun veremesen bile şuanki kilonu korursun
güzel görünüyo sporda güzel
spor ve menü çok iyi
güzel kaçamak yok yaaa kaçamak olmayanlara güzel yazıp geçiyorum bu da bana çok garip geliyo
şu diyetarkadaşım sitesine göre 9 günün sonunda 1 kilo vermiş görünüyorum... bu durumda 1 ayda 3 kilo falan verebilicem gibi görünüyor ama tabi gerçek hayatta da o 1 kilo kaybı görmem lasım :)
nasıl bakıyosun ona ben bulamadım ya
Mrb canım ne daveti ? beni kimse davet etmedi sizleri çok azimli gördüm bende geldim
merhaba
takım kaptanı sana bi cevap verecektir
şimdiden hoşgeldin diyorum

güzel menüü

merhaba kızlarr dün sarma yaptık baya coktu uzun sürdü o yğzden dün giremedim perşembe ve cuma menülerimi yazayım

perşembe

sabah
dmates
saatalık
2 kk peynir
2 dilim ekmek

öğlen
çeyrek poğaca
1 kaşık patates salatası misafirler vardı aslında kendime tabak hazırlamamıştım misafirler rahatsız oldu sen neden yeiyosun yokmu flan dediler bende göstermelik bi tabak hazırladım 2 lokma aldım diyet yapıyorum demiyorum hiç kimseye
2 bardak çay

ara 1 türk kahvesi

akşam
100 gr tavuk göğüsü haşlanmış
6 kaşık bugday pilavı ama normal bugday değil döğme de deniyo kabuksuz bugday kalorisi düşük ( çok severim doktoruma özellikle sordum sorrun yok dedi)
1 kase yoğurt

ara 2 dilim kavun

su 2 lt
spor 1.5 saat yürüyüş
çay 2 baradak kuşburnu çayı radyoda dinlemiştim sallama poşet kuşburnu çayının içinde bamya çiçeği varmış onunda yağ yakma etkisi varmış

cuma
sabah
domates
biber
2 kk peynir
yarım kaşık bal
üzüm reçelinden 1 tane 1 üzüm yani
2 dilim ekmek

ara 1 kahve

öğlen 20 tane sarma
1 kase yoğurt
4-5 biber

ara 2 dilim kavun

akşam
4 kaşık patlıcan yemegi kızartma değil normal ymeek
1 kase yoğrt
5 tane biber

su 3 lt
spor yarım ssaat yürüyüş
200 mekik
diyetarkadasim.com giriş yapamıorum ya yanlış şifre girildi diyo şifremi unuttumdan yeni şifre aldım yine aynı girilmiyo kaloriyi hesaplayamıyorum
toplam mesaj ayrı ayrı sayamadım karıştı 2 günlük 48

Son düzenleme:
zorrmuş 2 saatte bi yürüyüş yapmak yani benim için 2 bebişim var evden çıkamam.birde direnç kilosu nasıl oluyor neye göre anlaıyorsunuz???
Uzun sure ayni kiloda kalırsan bu direnctir benim hikayem biraz garip ben 3 ay kadar once hedefime ulastim ve en cok bu kiloda kaldim o yüzden direnç olduğunu biliyorum
Direnc kilosunu kırmak cok guzel bir seydir ben mesela bu direnci ilk kirdigimda cok mutlu olmustum kac yil once o kiloda oldugumu bile hatırlamıyorum ve o kadar yillik yağları bile goturcek azim var bende falan olmustum

Kızlar korse kullanan varmı beden incelten birşeyler biliyormusunuz benimle paylaşırmısınız bende alıcam ???
Beden incelten falan degil ama normal korse kullandim belimin daha sekilli olmasini sagladi bir ara dedim simdide giyiyim 1 saat dayanamadim ben onla 10saat duruyodum bende bi azim varmis yani geri istiyorum onu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…