- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #92.801
kızlar bende kendimi tanıtayim gruba alinsamda alınmasamda :)
ben 21 yaşındayim yeni evlendim daha 1 ay olmadı daha önceleri 75 kiloydum diyet yaptım 62 kiloya düştüm fakat ramazanda tekrar kilo aldım ve bide evlendim tuz biber oldu eşim elinde sürekli abur cubur getiriyo ve sürekli disarda yiyoruz artık bunlara son vermek istiyorum şuanki kilom 67hedefim şimdilik 60 olmak aslında 55 olmak istiyorumda ilk önce bi 60a geleyim de küsuratı atayim boyumda 1.68
bu kadar saygılarımla
kızlar selam kardeş takıma bi kahvaltı sonrası sade türk kahvesi içmeye geldim ve bi konuda gaza desteğe ihtiyacım var kızlar ben spor yapmak istiyorum ama hiç içimden gelmiyo 5 kilom kaldı şurda ama bütün azmimi kaybettim herkes yeter artık verme diyo ama şurda ocağa şubata ne kaldı nişanım olcak inş. o yüzden biraz daha vermem lazım hala bazen abiye bulmakta zorlanıyorum oda basenlerimden dolayı gitmeyecekler biliyorum ama en azından 5 kilo daha vereyim gitsin diyorum ama zim sıfır bu hafta listede yoktum gördüğünüz gibi çünkü aldığım 1.5 kilodan 200 gr kaldı ve bu hafta en azından 59.2 yi görmem lazım gaz verin bana spor yaptırın bişi yaptırın
zorrmuş 2 saatte bi yürüyüş yapmak yani benim için 2 bebişim var evden çıkamam.birde direnç kilosu nasıl oluyor neye göre anlaıyorsunuz???Evet sok diyet tarzi bisi direnç kilosuna geldigimdr boylr şeyler yapıyorum en son dedim ki az yemekle olmaz bol hareketli bisi olsun bu da her iki saatte yuruyus yapilan bisi yemek ye iki saat sonra yuruyus 2 saat sonra yemek ole ara ogun yerine yuruyus yediklerimde az oldu
ben sana çok iyi destek olabilirim ben diyete yeni başladım 10 gün ancak oldu 30 kilo vermem gerek ve şuan evde hiç tanımadıgım yabancı insanlar var yatılıda onların yaında yapamıyorum tabikide hiçbişey o yüzden gece saat 1 de bebişim uyudu ben pcyi yatak odasına aldım sesini kapattım ve 1 saat leslie yaptım....eminim sende benden bile fazla azim vardır onca kiloyu vermişin az birşey kalmış ha gayretttkızlar selam kardeş takıma bi kahvaltı sonrası sade türk kahvesi içmeye geldim ve bi konuda gaza desteğe ihtiyacım var kızlar ben spor yapmak istiyorum ama hiç içimden gelmiyo 5 kilom kaldı şurda ama bütün azmimi kaybettim herkes yeter artık verme diyo ama şurda ocağa şubata ne kaldı nişanım olcak inş. o yüzden biraz daha vermem lazım hala bazen abiye bulmakta zorlanıyorum oda basenlerimden dolayı gitmeyecekler biliyorum ama en azından 5 kilo daha vereyim gitsin diyorum ama zim sıfır bu hafta listede yoktum gördüğünüz gibi çünkü aldığım 1.5 kilodan 200 gr kaldı ve bu hafta en azından 59.2 yi görmem lazım gaz verin bana spor yaptırın bişi yaptırın
yuh sana beee 16 kilo vermişsin ve 5 kilo için bizden gaz mı istiyosun :)) aşkolsun yani :) kendini istediğin kıyafetin içinde hiç şüphe olmaksızın harika göründüğünü düşünerek gaza getirebilisin... her şey beyinde bitiyor. diyet olayını çözmüşsün zati anladığım kadarıyla, geriye spor kalmış bir tek... ama ben bu tür şeylerin hep bir hayat tarzı olmasından yanayım. yani devam ettirmiceksen hayatında sporu hep var etmiceksen o zamn hiç başlama daha iyi. çünkü sporu bıraktığında vücut çok kötü oluyor yazık oluyor. spor her yaş ve herkes için olmazsa olmaz olmalı olan bir şey ( ne kadar çok olmak fiilini kullandım:) ) inan başlayınca yapmak isticeksn zaten. sporun böyle bir özelliği var. endorfin salgılıyor vücut spor esnasında, bu da seni mutlu ediyor. ben bi ara endorfin bağımlısı olduğumu düşünmeye başlamıştım :) hergün spor yapıyodum. o kadar yorgun oluyordum ki çalışmaktan gün içinde, iş çıkışı hemen spora gidiyor ve öyle rahatlıyodum... insanlar yorgun olduğunda tam tersi spor yapmaz bence yapmalı... spor rahatlatan bir şey... zaten etkisini 10 güne kalmaz görmeye başlayınca gaza geleceksin, bizim gazlara ihtiyacın kalmayacak :)
zorrmuş 2 saatte bi yürüyüş yapmak yani benim için 2 bebişim var evden çıkamam.birde direnç kilosu nasıl oluyor neye göre anlaıyorsunuz???
ben sana çok iyi destek olabilirim ben diyete yeni başladım 10 gün ancak oldu 30 kilo vermem gerek ve şuan evde hiç tanımadıgım yabancı insanlar var yatılıda onların yaında yapamıyorum tabikide hiçbişey o yüzden gece saat 1 de bebişim uyudu ben pcyi yatak odasına aldım sesini kapattım ve 1 saat leslie yaptım....eminim sende benden bile fazla azim vardır onca kiloyu vermişin az birşey kalmış ha gayrettt
1,takım hangi takımmış arkadaşlar nerden bakılıyor onlara ve bu yarışmalarda ne oluyor anlatabilecek biri varmı??
sağol canım benm bence sendeki azim herkesde olmalı o saatte spor yapmak filan bu çok güzel bişibide ticker ını yanlış yapmışsın canım ağırlık değişimi deilde ağırlık şıkkını işaretle yaparken en son bilgileri girrken
ben listeye ne zaman gircem20/09/2013 CUMA HEDEF KİLO LİSTESİ
Valkyrie89 : 2,4
faTTa83 : ......
cglaa16:......
Ryeo:......
Ftm86: ......
zordegil: ......
Humeyrasağlam: 1,3
Morkurbaga: ......
Dusche: ......
Listede adı olmayan arkadaşlar lütfen kendinizi ekleyin. Takıma katılan ama uğramayan çok kişi olduğu için takip edemiyorum...
Allah mutlu etsin insallah bunlar güzel telaslar ama anne yemeklerini özledim deyip fazla kaçırma zaten orda hareketli olursun veremesen bile şuanki kilonu korursunSelam kızlaaarrr takım maşallah bu hafat da güzel vermiş.şimdi size bomba haberi veriyimm sabah bi telefon geldi kızkardeşimden bahsetmiştim ya hayır işi diye onun hakkında iki haftadır konuşmuyoduk neyse bi telefon abla atla gel biz bu hafta sonu söz yapmaya karar verdik annemlerde onayladınası yani falan demeye kalmadan anladım ki bi organinzasyon yapılmış ama ben bıdıkla uğraşırken ve diğer telaşlardan zavallı kız kardeşiMle paylaşamadım ön hazırlık sürecini ve bizim çılgın aşıklarrrr söz yapmaya karar vermiş yıldırım sözü:)))))nihayetinde yarın akşam uçakla diyarbakıra gidiyoruz annemler orda babam hala çalışıyor memur olduğu için tayini orda herkes orada toplanacak ve sanırım 1 hafta buralarda yokum ama mümkün oldukça girmeye çalışıcam d.bakırda lojmanda kalıyolar net durumu nedir bilmiyorum ama buradan ayrı kalmak bana hiççççç iyi gelmiyor o yüzden ilk fırsattaburdayım inş.yaaa tam düzene girdim diyodum bu çıktı artık napalım Allah hayırlı mutlu koşturmaca versin bunu gibi isteyen tüm bekarlarımıza:))))neyse ben çıkıyorum bebişi yatırdım valiz hazırlıycam yarın sabah istanbula gidicez arabayla ordan da uçakla taaaa diyarbakıra.inş diyete de aynen devam.edacım rahatsız olmuştum göğsündeki batmadan durumun nedir?onu merak ettim.mervecim senin oğluş muydu rahatsızdı o nasıl oldu?kaptancım sana da selam olsun köşe kapmaca oynuyos senle:))sen gelince beni muhakkak bi işim oluyo gidiyorum ))diğer arklar herkesi de çok tebrik ederim 3 ana 3 ara da karar kıldık sanırım.bi de ben hedef olarak her hafta 0,5 kilo minimum koyuyorum bilginize.yılbaşına bölece 72-73 olucam inş en az.fazla hedef koyunca kendimi unutuyorum yememeye ya da daha az yemeye başlıyoruveya stres yapıyorum hooop süt azalıyo zaten sorunlu o yüzden bana yarım kilo yetiyo siz de onaylarsanız.gönül ister ki daha hızlı olsun ama benim yolum uzun hızlı olmasını istiyşnce çabuk bunalıyorum.neyse ben kaçtım çoookkkk öptüüümmm hepşnizi:)))
güzel görünüyo sporda güzelSabah;
1 kupa bitki cayi ac karna
7 zeytin
1haslanmis yumurta
1 kofte
Domates salatalik
1 kibrit kutusu peynir
1dilim kepek ekmegi
Ara;
3 erik
Öğle;
1 tabak kofteli patates yemegi
Tursu
1kase yogurt
Aksam;
Semizotu salatasi
1 kase tarhana corbasi
2 kasik pilav
1kofte
3 kup patates yemegi
Spor; leslie 5 mil
30 dk yürüyüş
Su; 1.5 litre
spor ve menü çok iyiaaa tam bir cuma gecesi yaşanmış burda :) kimsecikler yok :) neyse ben bugünkü menümü paylaşayım bari :)
1.00 x 1 Adet Yumurta (Haşlanmış) (80 kcal) 80 kcal Getir
0.50 x 100gr Ekici Tam Yağlı Beyaz Peynir (224 kcal) 112 kcal Getir
1.00 x 1 Adet (15gr) Kuru Kayısı (36 kcal) 36 kcal Getir
1.00 x 1 Tatlı Kaşığı (7gr) Kuşburnu Marmelatı (52 kcal) 52 kcal Getir
1.00 x 1 Porsiyon Etli Taze Fasulye (250 kcal) 250 kcal Getir
1.00 x 1 Porsiyon (200gr) Düğün Çorbası (116 kcal) 116 kcal Getir
0.50 x 1 Su Bardağı (250ml) Vişne Kompostosu (168 kcal) 84 kcal Getir
3.00 x 1 Adet (2gr) Badem (Kavrulmuş) (12 kcal) 36 kcal Getir
2.00 x 1 Adet Ceviz (27 kcal) 54 kcal Getir
0.50 x 1 Adet Yeşil Elma (55 kcal) 28 kcal Getir
1.00 x 1 Su Bardağı (200ml) Sütaş Ayran (76 kcal) 76 kcal Getir
0.50 x 1 Su Bardağı (200ml) Sütaş Ayran (76 kcal) 38 kcal Getir
1.00 x 1 Porsiyon (150gr) Tavuk Göğsü (Haşlanmış) (180 kcal) 180 kcal Getir
1.00 x 1 Dilim (30gr) Beyaz Ekmek (77 kcal) 77 kcal Getir
1.00 x 100gr Üzüm (73 kcal) 73 kcal Getir
1.00 x 1 Adet (15gr) Kuru Kayısı (36 kcal) 36 kcal Getir
Alınan Kalori Toplamı1328 kcal
Yakılan Kalori
0.50 x 1 Saat Aerobic / Step / Fitness / Jimnastik Yapmak (Yüksek Tempo) (550 kcal)275 kcal Getir
0.25 x 1 Saat Yürümek / Yürüyüş Yapmak (Yüksek Tempo) (300 kcal)75 kcal Getir
Yakılan Kalori Toplamı350 kcal
Su:2.5 lt
Çay: formula 7
güzel kaçamak yok yaaa kaçamak olmayanlara güzel yazıp geçiyorum bu da bana çok garip geliyoSabah
Has yumurta
Peynır az yaglı
Zeytın5 tanne
Domates
Salatalık
2 dılım kep ekm
Ara
Yogurt bir kase
Ögle
Salata yaptım kendime
Ayran içtim 2 bardak
Yarım kase mercimk çorbası
Ara
Yeşilçay
Form bisküvi 4 adet
Aksam
Mantar yemegı fırında
Göbek kıvırcıgı parcaladım üstüne limon damlattım bi tabak yedım
Zaten doydum daha ne yıyım
Ara
7 otlu cay
Elma
Kalori:1004
Su:1 lt yatmadan 1.5 yaparım
Spor:15 mekik
2 ser set bacak bel egzersizi
Leslie 3 mil
nasıl bakıyosun ona ben bulamadım yaşu diyetarkadaşım sitesine göre 9 günün sonunda 1 kilo vermiş görünüyorum... bu durumda 1 ayda 3 kilo falan verebilicem gibi görünüyor ama tabi gerçek hayatta da o 1 kilo kaybı görmem lasım :)
merhabaMrb canım ne daveti ? beni kimse davet etmedi sizleri çok azimli gördüm bende geldim
selam kızlarr anca uyudu bizim oğlan simdi internetten bi etek begendim indirimdeymişte normalde 44 bedenim 42 beden aldım:)) hala alt bedenim 44 ama belki bi azim gelir dedim yaaa
menumu paylasaımm
sabah
*2 dılım kızarmıs ekmek
*haslanmıs yumurta
*50 gr köy peyniri
*domates
ara
*sekersız kahve
oğle
*2 dılım ekmek
*1 tabak nohut
*1 bardak ayran
ara
*karpuz
aksam
*hamsi tava
*2 dılım ekmek
*yesil salata
toplam kalori 1044
su:2,5lt
bıtkı cayı 1 kupa
spor 5mil leslie
öpüorum kıssslarr
canım diyet gruplarına girince sonuç listeleri var oradan bakıyorsun yüzde hesaplama ise
bu hafta verdiğin kilo/ geçen haftaki kilon x 100 şeklinde
tek tek gruplaramı girip bakmak gerek...hesapladım %39 muş
hayır canım sonuç listeleri diye başlık var. %39 olmaz canım mesela ben bu hafta 1.3 kilo verdim
1.3/61.5x100=2.11 şeklinde oluyor
bende öyle hesapladım işte ama yüzde olunca virgülü kalldırmıştım...şöyle 3,6/100,3*100
Uzun sure ayni kiloda kalırsan bu direnctir benim hikayem biraz garip ben 3 ay kadar once hedefime ulastim ve en cok bu kiloda kaldim o yüzden direnç olduğunu biliyorumzorrmuş 2 saatte bi yürüyüş yapmak yani benim için 2 bebişim var evden çıkamam.birde direnç kilosu nasıl oluyor neye göre anlaıyorsunuz???
Beden incelten falan degil ama normal korse kullandim belimin daha sekilli olmasini sagladi bir ara dedim simdide giyiyim 1 saat dayanamadim ben onla 10saat duruyodum bende bi azim varmis yani geri istiyorum onuKızlar korse kullanan varmı beden incelten birşeyler biliyormusunuz benimle paylaşırmısınız bende alıcam ???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?