- 17 Temmuz 2013
- 10.974
- 17.803
- 298
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #92.761
vay beee.. beklemiyodum sanki bu hafta herkes geçen haftadan daha bir az verdi gibime gelmişti aslında... helal olsun kızlar
kızlar bnde 3 kilo verdim ama henüz grupta sayılmadıgım için galiba yarışmaya ben dahil degilim
Selam kızlaaarrr takım maşallah bu hafat da güzel vermiş.şimdi size bomba haberi veriyimm sabah bi telefon geldi kızkardeşimden bahsetmiştim ya hayır işi diye onun hakkında iki haftadır konuşmuyoduk neyse bi telefon abla atla gel biz bu hafta sonu söz yapmaya karar verdik annemlerde onayladınası yani falan demeye kalmadan anladım ki bi organinzasyon yapılmış ama ben bıdıkla uğraşırken ve diğer telaşlardan zavallı kız kardeşiMle paylaşamadım ön hazırlık sürecini ve bizim çılgın aşıklarrrr söz yapmaya karar vermiş yıldırım sözü:)))))nihayetinde yarın akşam uçakla diyarbakıra gidiyoruz annemler orda babam hala çalışıyor memur olduğu için tayini orda herkes orada toplanacak ve sanırım 1 hafta buralarda yokum ama mümkün oldukça girmeye çalışıcam d.bakırda lojmanda kalıyolar net durumu nedir bilmiyorum ama buradan ayrı kalmak bana hiççççç iyi gelmiyor o yüzden ilk fırsattaburdayım inş.yaaa tam düzene girdim diyodum bu çıktı artık napalım Allah hayırlı mutlu koşturmaca versin bunu gibi isteyen tüm bekarlarımıza:))))neyse ben çıkıyorum bebişi yatırdım valiz hazırlıycam yarın sabah istanbula gidicez arabayla ordan da uçakla taaaa diyarbakıra.inş diyete de aynen devam.edacım rahatsız olmuştum göğsündeki batmadan durumun nedir?onu merak ettim.mervecim senin oğluş muydu rahatsızdı o nasıl oldu?kaptancım sana da selam olsun köşe kapmaca oynuyos senle:))sen gelince beni muhakkak bi işim oluyo gidiyorum ))diğer arklar herkesi de çok tebrik ederim 3 ana 3 ara da karar kıldık sanırım.bi de ben hedef olarak her hafta 0,5 kilo minimum koyuyorum bilginize.yılbaşına bölece 72-73 olucam inş en az.fazla hedef koyunca kendimi unutuyorum yememeye ya da daha az yemeye başlıyoruveya stres yapıyorum hooop süt azalıyo zaten sorunlu o yüzden bana yarım kilo yetiyo siz de onaylarsanız.gönül ister ki daha hızlı olsun ama benim yolum uzun hızlı olmasını istiyşnce çabuk bunalıyorum.neyse ben kaçtım çoookkkk öptüüümmm hepşnizi:)))
Allahımmmm sen bana spor yapabilme gücü ver yarabbiim :) daha yapmadım ve çok çok çok üşeniyorumdüşündükçe ayaklarım uyuşuyo resmenn
Sabah;
1 kupa bitki cayi ac karna
7 zeytin
1haslanmis yumurta
1 kofte
Domates salatalik
1 kibrit kutusu peynir
1dilim kepek ekmegi
Ara;
3 erik
Öğle;
1 tabak kofteli patates yemegi
Tursu
1kase yogurt
Aksam;
Semizotu salatasi
1 kase tarhana corbasi
2 kasik pilav
1kofte
3 kup patates yemegi
Spor; leslie 5 mil
30 dk yürüyüş
Su; 1.5 litre
Sabah;
1 kupa bitki cayi ac karna
7 zeytin
1haslanmis yumurta
1 kofte
Domates salatalik
1 kibrit kutusu peynir
1dilim kepek ekmegi
Ara;
3 erik
Öğle;
1 tabak kofteli patates yemegi
Tursu
1kase yogurt
Aksam;
Semizotu salatasi
1 kase tarhana corbasi
2 kasik pilav
1kofte
3 kup patates yemegi
Spor; leslie 5 mil
30 dk yürüyüş
Su; 1.5 litre
Sabah
Has yumurta
Peynır az yaglı
Zeytın5 tanne
Domates
Salatalık
2 dılım kep ekm
Ara
Yogurt bir kase
Ögle
Salata yaptım kendime
Ayran içtim 2 bardak
Yarım kase mercimk çorbası
Ara
Yeşilçay
Form bisküvi 4 adet
Aksam
Mantar yemegı fırında
Göbek kıvırcıgı parcaladım üstüne limon damlattım bi tabak yedım
Zaten doydum daha ne yıyım
Ara
7 otlu cay
Elma
Kalori:1004
Su:1 lt yatmadan 1.5 yaparım
Spor:15 mekik
2 ser set bacak bel egzersizi
Leslie 3 mil
şu diyetarkadaşım sitesine göre 9 günün sonunda 1 kilo vermiş görünüyorum... bu durumda 1 ayda 3 kilo falan verebilicem gibi görünüyor ama tabi gerçek hayatta da o 1 kilo kaybı görmem lasım :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?