Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

:))) kız duygu 2 hafta önce bnm adama dedım kı bna hafif bişiler al yols cıkcsktık dedım atıştırmalık olsun
Bnm ki rafı boşaltmış abartmıyorum blkı 20 tane var karısık form ürün var
Bitirmye calışıyom gördükçe yiyesi geliyooo önerin için saol cnm

ya reklam izlemicem yaa ( irade sen hakim ol tüm gün ama bir reklam izle ve iraden zorlansın... ne gereği var twix reklamı dönüp duruyo veya bana hep denk geliyo

ya reklam izlemicem yaa ( irade sen hakim ol tüm gün ama bir reklam izle ve iraden zorlansın... ne gereği var twix reklamı dönüp duruyo veya bana hep denk geliyo

Bnmde cnm kaç gundur hamburger ve patates kızartması istiyo offffff ama cnm cektımı hrmn kılonun bnayasattıklatını aklıma getırıyom sonra zırtttt diye aklımdannn

Bugun görümcm bna dıyokı sen zayıfladın mı kızzz bı ıncelmiş goZuktun gozume
Dedım olabılır hıc dıkkat etmedım palavraya bak
Onlara ögle yemegınde tawuk kızartmıştım yemedım
Nıye yemıyosun dedı
Dedım yiyesim yok kızarttımyha iştahım gitti dedım
Sen yoksa dıyet mı yapıyosun dedı
Dedım hangı cvbm senı mutlu etcekse onu soylım abla dedım
Zaten bnı sınır ettı bugun gerizekalı

Neden bunlar herseye ksrısırlar ve gep söze baslarkende işinize karısmam kesinlikle giç sewmmm baskasına karısmayı diyeee baslayıp burunların herseye sokmalarıyla viter anlamıyorummm sanane bnm altınımdan sanane nıye satmısım satmısım sanane yhaa sen bnm borcumu derdimi nerden biliyosun sen ama eşime dedim bidaha bu konusmalara girmm girersemde fena olurrr

K bakmayın kızlar yha patladım ama
Neyse kimse yok anlasılan ii geceler

selam kızlarr anca uyudu bizim oğlan simdi internetten bi etek begendim indirimdeymişte normalde 44 bedenim 42 beden aldım:)) hala alt bedenim 44 ama belki bi azim gelir dedim yaaa

menumu paylasaımm

sabah
*2 dılım kızarmıs ekmek
*haslanmıs yumurta
*50 gr köy peyniri
*domates
ara
*sekersız kahve
oğle
*2 dılım ekmek
*1 tabak nohut
*1 bardak ayran
ara
*karpuz
aksam
*hamsi tava
*2 dılım ekmek
*yesil salata

toplam kalori 1044
su:2,5lt
bıtkı cayı 1 kupa
spor 5mil leslie

öpüorum kıssslarr

güzel canım ekmek yok gerci ama bide toplam kac kalori

biraz fazla olmus sanki canım gerci pek saglıksız bişe yok ama
:)) güzell canımm nasıl 1004 olmus anlamadım pek bişe yememişsin ama güzel
Mrb canım ne daveti ? beni kimse davet etmedi sizleri çok azimli gördüm bende geldim

:)) takımımızın kaptanı senle irtibata gecer canımm

Aldığınız Kalori Miktarı
1.00 x 1 Adet Muz (100 kcal)100 kcal
1.00 x 100gr Sütaş Light Yoğurt (55 kcal)55 kcal
1.00 x 1 Su Bardağı (200ml) Moova Süt (Light) (70 kcal)70 kcal
2.00 x 1 Adet (160gr) Dardanel Light Ton Balığı (152 kcal)304 kcal
2.00 x 1 Dilim Çavdarlı Ekmek (55 kcal)110 kcal Sil
2.00 x 1 Adet Siyah Zeytin (8 kcal)16 kcal Sil
0.50 x 100gr Yörsan Light Beyaz Peynir (172 kcal)86 kcal
0.50 x 1 Adet Haşlanmış Patates (100 kcal)50 kcal
Alınan Kalori Toplamı791 kcal

YaktığınızKalori Miktarı
2.00 x 1 Saat Yürümek / Yürüyüş Yapmak (Yüksek Tempo) (300 kcal)600 kcal
1.00 x 1 Saat Yürümek / Yürüyüş (Hafif Tempo) (200 kcal)200 kcal
0.50 x 1 Saat Dans Etmek (315 kcal)158 kcal
Yakılan Kalori Toplamı 958 kcal

alkış bana eksiye düştüm sonra da bir yumruk lütfen nasıl becerdim ben bunu yaa kolumu kaldırcak hal kalmadı sabah yediğim ekmekler ceza oldu bana ama pişman değilim 2 gün yapcaktım dayanılcak gibi değil ya

3 kilo mu?!! 1 haftada mı??? Helal saana da!!
ewet canım hatta 3 küsur fakat ilk haftam hızlı başladım o yüzden oldu gerçi böyle devam edip hızlıca vermem gerek inşallah
başarabilirim şu aralar yatılı misafirlerim var bir gitsin aynı tempoya devam.şimdi sadece gece herkez uyuyunca yatak odamda spor yapmaya çalışıyorum odalar full dolu(

inşallah :)
merhaba ben bu yüzdenin nasıl hesaplandıgı anlayamadım (

Bnmde cnm kaç gundur hamburger ve patates kızartması istiyo offffff ama cnm cektımı hrmn kılonun bnayasattıklatını aklıma getırıyom sonra zırtttt diye aklımdannn
beni zorlayan tek şey oglumun bonibonları heran gözümün önündeler geirip eliyle bana yedirmeye çalışıyor oglum ama dayanmak çok zor :))
süpersin canım ya bunu çok sevdim bundan sonra bana soru soranlara bende öyle cevap verecegim hengi cevap mutlu eder haa :))
bu şok diyet mi 2 gün yapılacak ??

bende hedef kilo belirlemek istiyorum ama listede degilim o zaman buraya direk yazayım :)) 100.3 le başladım en son tartıldıgımda 96,7 gördüm cumaya kadar 93 kilo olmak istiyorum....ne dersiniz olabilirmiyim destek kızlar :)))

Evet sok diyet tarzi bisi direnç kilosuna geldigimdr boylr şeyler yapıyorum en son dedim ki az yemekle olmaz bol hareketli bisi olsun bu da her iki saatte yuruyus yapilan bisi yemek ye iki saat sonra yuruyus 2 saat sonra yemek ole ara ogun yerine yuruyus yediklerimde az oldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…