Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

kızlar son menülerinize baktım ve çok güzel bir düzen otutturmuşsunuz gördüğüm kadarıyla ....ilk başta gözüme ilişen hiç bir kaçamak yok ve bu gerçekten büyük bir başarı....

edacım geçmiş olsun canım....bu hafta bende ödem tuttum benimki reglden dolayı....ve bu sabah 49.4 kg idim...300 gr gitmiş....
tabi yolculuklar yeme düzeni değişiklikleri vs de etken buna.....

kızlar kabızlık sorunu için kahvaltınızda 1 çay kaşığı doğal bal tüketin faydasını göreceksiniz...

spor konusunda benim tavsiyem ve idolüm leslie buna ilaveten tempolu yürüyüş.....jillian hiç yapmadım çok ağır olduğunu düşünüyorum.....sürekli olarak değil ama ara ara yapılabilir diye düşünüyorum....

Himm anladım canım ben bilmiyorum ama eşime sordum o biliyo o köyü arkadaşı varmış orda :)
yaş kilo kaç senin canım

Cnm yazmışkn kndımı tanıtayım
İsm merve
23 yasındayım
160 boy
70.3 kıloyum
Buraya basladıgımda 74 kıloydum
3. Haftaya gırdım bu haftayla beraber

tekrardan hoşgeldin canım....sağlıkla ve keyifle vereceğiz kilolarımızı...
hedef kilon gayet güzel...bu kiloya geldiğinde tekrardan aşağı çekmek istersen sorun olmaz o zaman konuşuruz tekrardan....
bazal metabolizma hızın 1508 kal...toplamda günlük 1400 kaloriyi geçmeyip 300kaloride egzersizle desteklersen çok güzel kilo verirsin canım....

günlük menülerimizde toplam kalori miktarını yazıyoruz....bunu diyetarkadaşım kalori hesaplamadan yapabilirsin...aynı şekilde bazal m. hızınıda burdan hesaplayabilirsin....
takıma gireli kaç gün oldu bu arada

Niye olmasin tatlim.. hedeflerimize ulasalim bi an önce bulusup çikolata selalesinden cikolata yeriz :) :)

Hoşgeldin artık aramızdason dimi deniz abla siz burdayken edayla birlikte daha motive oluyorum ve oluyoruz))

Mervis problem olmazsa telefon nonu versene. Belki acil bi durum olur :) hedefler ayni ya. Ara sira muhabbet iyi gelir. .. eger verirsen özel den atarsin canım

Mervis problem olmazsa telefon nonu versene. Belki acil bi durum olur :) hedefler ayni ya. Ara sira muhabbet iyi gelir. .. eger verirsen özel den atarsin canım

Tmm cnm verırım ne problem olcak sohbet ederız ıyı olr

Tamam ozaman sozleselim :) hedef kilolar tuttugunda kutlama yapicaz ince ince :) cocuklarla falan şöyle :) :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…