- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #92.941
Himm anladım canım ben bilmiyorum ama eşime sordum o biliyo o köyü arkadaşı varmış orda :)
yaş kilo kaç senin canım
Himm anladım canım ben bilmiyorum ama eşime sordum o biliyo o köyü arkadaşı varmış orda :)
yaş kilo kaç senin canım
Merhaba canım hoşbulduk
21 yaşındayim
1.68 boyundayim
şu anki kilom: 67
hedef kilom : 60
aslında 55 olmak istiyorum ama takımdan mezun olmak istiyorum :)
bazal metabolizma hızıni nasıl hesaplicm bilmiyorum canım
Canim aramiz 15 dk. Bigun merve sen ben bulusuruz mezun olunca kutlamak icin :)
kızlar son menülerinize baktım ve çok güzel bir düzen otutturmuşsunuz gördüğüm kadarıyla ....ilk başta gözüme ilişen hiç bir kaçamak yok ve bu gerçekten büyük bir başarı....
edacım geçmiş olsun canım....bu hafta bende ödem tuttum benimki reglden dolayı....ve bu sabah 49.4 kg idim...300 gr gitmiş....
tabi yolculuklar yeme düzeni değişiklikleri vs de etken buna.....
kızlar kabızlık sorunu için kahvaltınızda 1 çay kaşığı doğal bal tüketin faydasını göreceksiniz...
spor konusunda benim tavsiyem ve idolüm leslie buna ilaveten tempolu yürüyüş.....jillian hiç yapmadım çok ağır olduğunu düşünüyorum.....sürekli olarak değil ama ara ara yapılabilir diye düşünüyorum....
site yazdığım her mesajdan sonra giriş yapmamı istiyor:44:sizdede böyle bir sorun varmı kızlar
Hoşgeldin artık aramızdason dimi deniz abla siz burdayken edayla birlikte daha motive oluyorum ve oluyoruz))
site yazdığım her mesajdan sonra giriş yapmamı istiyor:44:sizdede böyle bir sorun varmı kızlar
hoşbuldum tatlım....evet artık aranızdayım mervecim....çok özledim hepinizi....
Hayır deniz abla yok. .
Mervis problem olmazsa telefon nonu versene. Belki acil bi durum olur :) hedefler ayni ya. Ara sira muhabbet iyi gelir. .. eger verirsen özel den atarsin canım
Aaa inşallah bacım ama ben şimdi çorluda yaşıyorum fakat sürekli gidip geliyoruz havzaya :)Canim aramiz 15 dk. Bigun merve sen ben bulusuruz mezun olunca kutlamak icin :)
Aaa inşallah bacım ama ben şimdi çorluda yaşıyorum fakat sürekli gidip geliyoruz havzaya :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?