- 17 Temmuz 2013
- 10.974
- 17.803
- 298
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #92.981
hoşbuldum duygucum....bundan sonra bol bol sohpet ederiz canım inşallah....bilgilerin kayıtlıydı bende tekrardan yazmışsın teşekkürler....
hilalcimmmmmmm şekercimmmmay nasıl şaşırdım sevindim anlatamam.....kızlar hilalle 3. takımdan arkadaşız.....kendisi çok şeker ve hoş sohpet bir hatundur....tekrardan hoşgeldin canım
bu arada ben göçmen macırımbursalıyım.....çağlaya geçen toprağımmmmmmm yazdım ama kaçırdı sanırım
Hmn anladım sende netten gir atıyorum google yaz sunun kaloris bunun kalorisi
Yada kalori hesaplama yaz bakalım baska sitelerde vardır belki
Bnde telden giriyorun zor hesaplıyo ama oluyo bnm ki
Edacım nasıl oldun toparlayabıldın mı bırazzzz
Teşekkür ederim canım. Cumartesi ve pazara göre daha iyiyim. boğazım ağrıyor. Bir de göğsüm dolu dolu. Sanırım bal yemem lazım. Artık sabah reçel hakkımı bal olarak kullanacağım.
Dün benim doğum günümdü yatarak geçirdim. Halbuki erkek arkadaşım gelecekti görüşemedik bile.
hoşbuldum duygucum....bundan sonra bol bol sohpet ederiz canım inşallah....bilgilerin kayıtlıydı bende tekrardan yazmışsın teşekkürler....
hilalcimmmmmmm şekercimmmmay nasıl şaşırdım sevindim anlatamam.....kızlar hilalle 3. takımdan arkadaşız.....kendisi çok şeker ve hoş sohpet bir hatundur....tekrardan hoşgeldin canım
bu arada ben göçmen macırımbursalıyım.....çağlaya geçen toprağımmmmmmm yazdım ama kaçırdı sanırım
Teşekkür ederim canım. Cumartesi ve pazara göre daha iyiyim. boğazım ağrıyor. Bir de göğsüm dolu dolu. Sanırım bal yemem lazım. Artık sabah reçel hakkımı bal olarak kullanacağım.
Dün benim doğum günümdü yatarak geçirdim. Halbuki erkek arkadaşım gelecekti görüşemedik bile.
Arkadaşlar lütfen kusuruma bakmayın. Bugün biraz yoğunum... Müdürüm yeni geldi. işleri vs geri devrediyorum. Takibimdeki acil işler vardıda...Sanırım kızmazsınızMenülerde değişimler güzel... 1000 kalorinin altına inmemeniz konusunda söylemlerimi dikkate almanıza sevindim. Duygucum canım benim. Çok azcık kalori miktarını azaltsan iyi olur diyeceğim. Bazal metabolizmam 1400 yazmıştın. Günlük 1200 ü geçmezsen on numara olacak. Aklıma gelenler bunlar.
Bende bugün öğle yemeğinde azıcık ucundan aç kaldım aslında karnım değil gözüm aç kaldı. Çorbamı içemedim tadı çok kötüydü ama diyet listeme uyduğumdan başka bir şey de yemedim. Sadece azıma bir tanecik (tane diyorum altını çizeyim) mantı attım. O da gözüm açtı millet hüpletiyordu bende kendi tabağımı arkadaşlarıma verdim. kendimi ayakta alkışlıyorum Bir tanecik kaçamak bile sayılmaz öyle değil mi?
Sizi seviyorum. Kaçamak yok. Öpüldünüz...
Eki Görüntüle 804693 kızlar ben fark yok sanıodum ama 6 kilo bile nekadar fark etmiş değilmiii ilk resim buraya kaydolmadan 15-20 gun önce 2. resimde edirneye gittiğimde
Eki Görüntüle 804693 kızlar ben fark yok sanıodum ama 6 kilo bile nekadar fark etmiş değilmiii ilk resim buraya kaydolmadan 15-20 gun önce 2. resimde edirneye gittiğimde
Nice senelere cabm taakma kafana mevsim gecişlerinde bunların olması mümkün yani sende biliyosunnn
NEYSE İYİ DOGDUN EDA
İYİ Kİ DOGDUN EDAAAAA
İYİKİ DOGDUN İYİKİ DOGDUN MURLU YILLAR SANAAAAAAAAA
iyiki doğdun edaaa nice yıllara hedeflediğin kiloda ve sewdiğin insanlarla gecirmeni diliorummm ben senden 3 ay buyukmusum:))
Teşekkür ederim :))
Klima çarpmasaydı harika bir doğum günü geçirecektim:))
Canım ciddi fark var belli oluyor. Buna bakıp dahada iyisini yapacağını görebilirsin. Tebrikler. Ben biraz daha bekliyorum. before after yapmak içinBende çektim foto ama ilk diyete başlamadan önceki halim yok.
Teşekkür ederim. Sende mi 89 lusun. Ayy ben evli çocuklu yaşıtlarımı benden küçükleri görünce evde kalmışım gibi hissediyorum. Herkes ne zaman evleneceksin diye soruyor ben daha kendimi çocuk gibi hissediyorum nasıl bakıcam o bebeğe?
evet yaa resimlere bakarken farkettim kilo verdiğimi:)) cok sewindimm kesinlikle bi 8 kilo daha vereimm sonra sarkma falan olursa onlar için spora dewam etmek istiorumm gaza geldimm bak hemen:))Çağlaaaa bu neeee6 değil de sanki 12 kilo vermiş gibisin. çok çok çok farketmiş yaaaa... yani artık vermesen bile olur tadında olmuşsun süper lütfen buna bakıp bakıp gaza gel. demekki oluyomuş demekki gerçekten farkediyormuş
Eda'cım mutlu yılların olsun sevdiciğinle birlikte... eski yaşın kilolarını alıp götürsün yeni yaşın mikemmel bir fizik getirsin sana inşallah :)
Wayyy arkadas resme baktıkca gaza gelıyorummmmmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?