- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #9.301
ben bazen düşünüyorum benim suçum ne diye. elalem ipincecik, ben niye şişmanım. şişmanlık cezaymış gibi geliyor bana.
sen kilomu söylemeyecem yarın söyleyecem dedin. ne oldu kız süpriz mi yapcan bize :lepi:
of onu bana mı soruyon al işte eşim geldi.... 5 gündür sigarayı bıraktı.. bu saatlerde midesi kazınıyo cokacimcoook bişiler yemesi gerekiyo senağlamadüşün neler çekiyomsenağlama ofkeşkül yapmıştım akşam üstü cokacimcoook 1 tabak cokacimcoook hüpletti gözümün önünde offffff senağlama senağlama senağlama senağlama
a.sevet ama umarım sabaha kadar degişmez :1no2: yani aslında yukarı dogru degişmesin anlamında :Saruboceq: aşagı dogru inebilir:Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:
mirmirmirmir mirmirmirmir mirmirmirmir mirmirmirmir mirmirmirmir mirmirmirmir mirmirmirmir
ay canım ben çıkıyom çok yorgunum...yarın da mesai var.. pazara da nöbet var yine.. sen de yat bence sen de çalışcan...:a015: :a015: :a015: :a015: :a015:
insan oturdukca yemek geliyo aklına
:a015: :a015: :a015: :a015:
ya ben işte bugün annem yüzünden mahvoldu..zaten yeter artık diyo.......zaten diyet yaparken ya evde tek olacan ya da evdekilerin hepsi diyet yapacak. yoksa olmuyor. ben burda yapıyom diyeti. memlekete dönünce ne diyet kalıyo nede kararlılık. verdiğin kiloların üstüne koyup dönüyordum erzuruma. aha şimdi yaz tatili. ama allahtan bu site var bu defa bozmayacağım.:lepi:
inşallah canım. bende 200 gr verirsem sabaha kadar düz hesap olacak. a.s
kızlar hepinize günaydın.sabah 3 adet kuru kayısı yedim ve bir bardak su içtim evden çıkmadan,işyerine gelince bir bardak daha su içtim.şimdi kahvaltımı yapacağım.bugün kahvaltıda istenildiği kadar meyve yiyecekmişim.ben 1 elma ve 2-3 tane yeni dünya yiyeceğim.
neee:1shok:destinam sarma sebzeyse giriseyim o zaman tencereye ne dersincokacimcoook ki zvrya kaptan oldurur beni sarma haline getirir duyarsa ben en iyisi yemegim sadece b tanesini tadina bakacam simdi yeni pisti sogumasini bekliyom
siyhami hatayi yapmaz hahahaaa guldurme beni o yemistir yada aldiklarini verememistirşakkıdısiyahcim gelmedin daha nerdesin cokmu yedin acaba sen bugun ama yok bugun persembe boyle bi hata yapmasin icimizden en iradeli bi sen bir de sedaaa var insallah kotu bi durum yoktur........misafirim gelcek simdi sayfa acik ben yokum ugrarim az sonra
ya aynen katiliyorum canim bende evde kimse yokken anam hic birsey yiyesim gelmiyo ama aksam oldumu vay halimezaten diyet yaparken ya evde tek olacan ya da evdekilerin hepsi diyet yapacak. yoksa olmuyor. ben burda yapıyom diyeti. memlekete dönünce ne diyet kalıyo nede kararlılık. verdiğin kiloların üstüne koyup dönüyordum erzuruma. aha şimdi yaz tatili. ama allahtan bu site var bu defa bozmayacağım.:lepi:
alkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis:lepi:hihoyyyt günaydıııııııııııııııııııııınnnnnnnnn kızlar
sabah kalktım ve tartıldım. bilin bakalım kaç çıktım. hihoyyyt
evet söylüyorum, söylüyorum, söylüyorum taaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaammmmmm
89.3 hihoyyyt :lepi: evet tam 2.5 kilo vermişim. geçen hafta 91.8 idim. şimdi 89.3.
artık seksenleri gördüm. doksanlara bye bye :lepi:
canim benim simdi diyete basladigini soyleme suanki kilonu yani bugun tartildin ne cikti onu soyle cunku takima girdigin kilodan itibaren hesaplaniyo anladinmineslihancığım başlangıç kilom 75 kg hedef kilom 2 ayda 65 kg'a inmek.ve başarabilirsem sonrada 60 kg olmak istiyorum.
aferim kiz sana kaydirigubbakcemile5gunaydın kızlar
sızı tebrık edıyorum cok hırslı ve azımlı cıktınız bızım yuzumuzu kara cıkarmadınız..emınım yıne bırıncıyız ...
yenı kılom 75,8......yuppiii.........
tebrik ederim canim benim Şenizgunaydin ben bu hafta 600gr vermisimşakkıdı bebisleri okula birakacam sonra gorusuruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?