Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

ben bazen düşünüyorum benim suçum ne diye. elalem ipincecik, ben niye şişmanım. şişmanlık cezaymış gibi geliyor bana.

of onu bana mı soruyon al işte eşim geldi.... 5 gündür sigarayı bıraktı.. bu saatlerde midesi kazınıyo cokacimcoook bişiler yemesi gerekiyo senağlamadüşün neler çekiyomsenağlama ofkeşkül yapmıştım akşam üstü cokacimcoook 1 tabak cokacimcoook hüpletti gözümün önünde offffff senağlama senağlama senağlama senağlama

sen kilomu söylemeyecem yarın söyleyecem dedin. ne oldu kız süpriz mi yapcan bize :lepi:

a.sevet ama umarım sabaha kadar degişmez :1no2: yani aslında yukarı dogru degişmesin anlamında :Saruboceq: aşagı dogru inebilir:Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:

zaten diyet yaparken ya evde tek olacan ya da evdekilerin hepsi diyet yapacak. yoksa olmuyor. ben burda yapıyom diyeti. memlekete dönünce ne diyet kalıyo nede kararlılık. verdiğin kiloların üstüne koyup dönüyordum erzuruma. aha şimdi yaz tatili. ama allahtan bu site var bu defa bozmayacağım.:lepi:

mirmirmirmir mirmirmirmir mirmirmirmir mirmirmirmir mirmirmirmir mirmirmirmir mirmirmirmir
ay canım ben çıkıyom çok yorgunum...yarın da mesai var.. pazara da nöbet var yine.. sen de yat bence sen de çalışcan...:a015: :a015: :a015: :a015: :a015:
insan oturdukca yemek geliyo aklına
:a015: :a015: :a015: :a015:

a.sevet ama umarım sabaha kadar degişmez :1no2: yani aslında yukarı dogru degişmesin anlamında :Saruboceq: aşagı dogru inebilir:Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:

inşallah canım. bende 200 gr verirsem sabaha kadar düz hesap olacak. a.s

tamam canım sana iyi uykular. yarın görüşürüz. öptüm a.s.

ya ben işte bugün annem yüzünden mahvoldu..zaten yeter artık diyo.......
inşallah canım. bende 200 gr verirsem sabaha kadar düz hesap olacak. a.s

kaçtın ki valla çok güzel verdin kız.

hihoyyyt günaydıııııııııııııııııııııınnnnnnnnn kızlar
sabah kalktım ve tartıldım. bilin bakalım kaç çıktım. hihoyyyt
evet söylüyorum, söylüyorum, söylüyorum taaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaammmmmm
89.3 hihoyyyt :lepi: evet tam 2.5 kilo vermişim. geçen hafta 91.8 idim. şimdi 89.3.
artık seksenleri gördüm. doksanlara bye bye :lepi:

dün yediklerimi yazmayı unutmuşum onuda yazayım.
sabah sirkeli su, klasik kahvaltı
öğle 3 diyet bisküvi, 1 diyet çubuk kreker
ara 3 erik, 3 kayısı
akşam 5 kaşık bezelye, 1 kaşık bulgur pilavı, yarım kase cacık
3 litre su

kızlar hepinize günaydın.sabah 3 adet kuru kayısı yedim ve bir bardak su içtim evden çıkmadan,işyerine gelince bir bardak daha su içtim.şimdi kahvaltımı yapacağım.bugün kahvaltıda istenildiği kadar meyve yiyecekmişim.ben 1 elma ve 2-3 tane yeni dünya yiyeceğim.

günaydın usarem, nasılsın. bende okula gidecem ama araba gecikti onu bekliyorum.

gunaydın kızlar

sızı tebrık edıyorum cok hırslı ve azımlı cıktınız bızım yuzumuzu kara cıkarmadınız..emınım yıne bırıncıyız ...

yenı kılom 75,8......yuppiii.........

ben burdakı herkese guvenıyorum...butun takımlar kardeş..yarışmak ınsanın ruhunda var..öyle olmasa zaten insan kendı kendıne hırs yapar buda ıyı bırsey degıl...

ben hafta ıcı 1 kg almıstım onla bırlıkte 1,200 verdım bu arada kızlar...

1,73 okudum kepeklı makarna sıtemını..sende ye guzelım...serbest...:)

destinam sarma sebzeyse giriseyim o zaman tencereye ne dersincokacimcoook ki zvrya kaptan oldurur beni sarma haline getirir duyarsa ben en iyisi yemegim sadece b tanesini tadina bakacam simdi yeni pisti sogumasini bekliyom
neee:1shok:
kafayimi yediniz siz ya yok sizin bana kastiniz var sanirim
tamma iki gun once bende yaptim sarma ama saat 3de uc tane yedim dolmalara elimi bile surmedim yani aksamda yemedim azcik sabredin persembe persembe
yok olmiyacak ben su kurallara persembe gunu yemek yemek yasak diye bir madde ekleyim ne dersiniz -tatlicadiarzu-

siyahcim gelmedin daha nerdesin cokmu yedin acaba sen bugun ama yok bugun persembe boyle bi hata yapmasin icimizden en iradeli bi sen bir de sedaaa var insallah kotu bi durum yoktur........misafirim gelcek simdi sayfa acik ben yokum ugrarim az sonra
siyhami hatayi yapmaz hahahaaa guldurme beni o yemistir yada aldiklarini verememistirşakkıdı

ya aynen katiliyorum canim bende evde kimse yokken anam hic birsey yiyesim gelmiyo ama aksam oldumu vay halime
iki hafta kaynanm varken gormeliydin 6 ogun yemek yaptim sapur supur yediler
dusun gece saat 11 de et kavurdum yesinler diyee pilaviyla salatasiyla

alkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis:lepi:
neslihancığım başlangıç kilom 75 kg hedef kilom 2 ayda 65 kg'a inmek.ve başarabilirsem sonrada 60 kg olmak istiyorum.
canim benim simdi diyete basladigini soyleme suanki kilonu yani bugun tartildin ne cikti onu soyle cunku takima girdigin kilodan itibaren hesaplaniyo anladinmi
aferim kiz sana kaydirigubbakcemile5
gunaydin ben bu hafta 600gr vermisimşakkıdı bebisleri okula birakacam sonra gorusuruz
tebrik ederim canim benim Şeniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…