- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #93.001
Ablacım.
dusche ne izin için ne de başka bir bildirimde bulunmadı. Takımdan çıkarılması gerekiyor. Listeye hiç girmedi zaten. sıkıntı olmaz sanırım...
nice nice mutlu yaşlara canımmmm....sevdiklerinle sağlık,huzur ve mutlu olman dileğiyle doğum günün kutlu olsun edacımmmm....
anladım canım teşekkürler....en önemli takım kuralımız paylaşım olduğundan dolayı ne yazık ki öyle olacak....
Leslie 3 mil süperdi
Kızım odaya oynaya oynaya gelene kadar
Oyun havası actıydım rumelı havalar kızım arka odadan el cırpa cırpa gelıyo uyuyodu hnmefendi
Yarebbm onu oyle gorunce actım sesını bi oynuyoz ayaga kalkıyo tutunuyo koltuktan popo atıyo yan yan oynaya oynaya acayıp terledım dıs alıp kısacıktan 7 otlu cayımı yufumlayacagım cnmlarım
Denız abla sana bı soru sorabılırmıyım
Yas boy kilo 49 du heralde)
Merak ettım
boy:1.57 cm
şuanki kilo: 49.4 kg
hedef kilo: 49 kg:103::111:
Arkadaşlar lütfen kusuruma bakmayın. Bugün biraz yoğunum... Müdürüm yeni geldi. işleri vs geri devrediyorum. Takibimdeki acil işler vardıda...Sanırım kızmazsınızMenülerde değişimler güzel... 1000 kalorinin altına inmemeniz konusunda söylemlerimi dikkate almanıza sevindim. Duygucum canım benim. Çok azcık kalori miktarını azaltsan iyi olur diyeceğim. Bazal metabolizmam 1400 yazmıştın. Günlük 1200 ü geçmezsen on numara olacak. Aklıma gelenler bunlar.
Bende bugün öğle yemeğinde azıcık ucundan aç kaldım aslında karnım değil gözüm aç kaldı. Çorbamı içemedim tadı çok kötüydü ama diyet listeme uyduğumdan başka bir şey de yemedim. Sadece azıma bir tanecik (tane diyorum altını çizeyim) mantı attım. O da gözüm açtı millet hüpletiyordu bende kendi tabağımı arkadaşlarıma verdim. kendimi ayakta alkışlıyorum Bir tanecik kaçamak bile sayılmaz öyle değil mi?
Sizi seviyorum. Kaçamak yok. Öpüldünüz...
mantı için
Ayy sağol bacım yerim seni yaa sen ne tatlı bi insansn
senin burda olduğunu öğrenince koştur koştur geldim
canım benim sende öylesin
Teşekkür ederim canım. Cumartesi ve pazara göre daha iyiyim. boğazım ağrıyor. Bir de göğsüm dolu dolu. Sanırım bal yemem lazım. Artık sabah reçel hakkımı bal olarak kullanacağım.
Dün benim doğum günümdü yatarak geçirdim. Halbuki erkek arkadaşım gelecekti görüşemedik bile.
ıhlamurda iyi gelir edacım....
Eki Görüntüle 804693 kızlar ben fark yok sanıodum ama 6 kilo bile nekadar fark etmiş değilmiii ilk resim buraya kaydolmadan 15-20 gun önce 2. resimde edirneye gittiğimde
tek kelimeyle azmin zaferi.....kutluyorum çağlacım....aradaki fark diyerek başarıyı gölgelemek istemiyorum ,6 kg ile resmen yeni bir çağla gelmiş diyorum
aaa görmemişim hakikaten :))) bizimkilerde yanı buyukanneler buyukbabalar yunanistan bulgaristan göçmenleri :))
bak nerdeyse akraba çıkıcaz desene
buarada kızlarr tartım sanırım 15dkda 1 tartılmamdan dolayı kafayı yedi bana 63 kilosun dio:))) beni bu hafta yarısmaya 63 kilo olarak katınkesin 1. oluruz yaa:))) saka bi yana galiba yenisini alıcam yaa
ben bu durumu daha önce yaşamıştım bir zamanlar:44::44::44::44:
Son düzenleme: