Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Ablacım.
dusche ne izin için ne de başka bir bildirimde bulunmadı. Takımdan çıkarılması gerekiyor. Listeye hiç girmedi zaten. sıkıntı olmaz sanırım...

nice nice mutlu yaşlara canımmmm....sevdiklerinle sağlık,huzur ve mutlu olman dileğiyle doğum günün kutlu olsun edacımmmm....
:118::118::118::119::119::119:

anladım canım teşekkürler....en önemli takım kuralımız paylaşım olduğundan dolayı ne yazık ki öyle olacak....

boy:1.57 cm

şuanki kilo: 49.4 kg
hedef kilo: 49 kg:103::111:

mantı için canım....
Ayy sağol bacım yerim seni yaa sen ne tatlı bi insansn
senin burda olduğunu öğrenince koştur koştur geldim

canım benim sende öylesin....hoşgeldin sefalar getirdin

ıhlamurda iyi gelir edacım....

Eki Görüntüle 804693 kızlar ben fark yok sanıodum ama 6 kilo bile nekadar fark etmiş değilmiii ilk resim buraya kaydolmadan 15-20 gun önce 2. resimde edirneye gittiğimde

tek kelimeyle azmin zaferi.....kutluyorum çağlacım....aradaki fark diyerek başarıyı gölgelemek istemiyorum ,6 kg ile resmen yeni bir çağla gelmiş diyorum:13:

aaa görmemişim hakikaten :))) bizimkilerde yanı buyukanneler buyukbabalar yunanistan bulgaristan göçmenleri :))

bak nerdeyse akraba çıkıcaz desene

buarada kızlarr tartım sanırım 15dkda 1 tartılmamdan dolayı kafayı yedi bana 63 kilosun dio:))) beni bu hafta yarısmaya 63 kilo olarak katın kesin 1. oluruz yaa:))) saka bi yana galiba yenisini alıcam yaa

ben bu durumu daha önce yaşamıştım bir zamanlar:44::44::44::44:

Son düzenleme:
Deniz abla yha cok zayıf degılmısın bide senınde basarı hıkayen yazıyomu
Kac kıloydun onceden mezun olmadan önce yanı
Nasıl verdın kac ayda verdın
Merakımı mazur gör )

Deniz abla yha cok zayıf degılmısın bide senınde basarı hıkayen yazıyomu
Kac kıloydun onceden mezun olmadan önce yanı
Nasıl verdın kac ayda verdın
Merakımı mazur gör )

yok canım çok zayıf değilim52 kg civarında vücudum ;biraz çok zayıfmış gibi duruyordu ancak son 1 aydır vücudum kendini toparladı ki egzersizlerimi aksatmasaydım daha da iyi olacaktı....annemlerle son 2 görüşmemde (1 aylık sürede) 2.5 kilo daha vermeme rağmen biraz toparladın kendini diyorlar
14 ay önce 75-76 kg idim:18:

http://www.kadinlarkulubu.com/diyet-...l#post30748386 (CUMA Zayıflama Yarışması Üyelerinin Paylaşım Alanı)

kızlar çok kötü durumdayım yaa ama misafire dedim yani bundan sonra sizden ayrı zamanda yada farklı şeyler yersem kusura bakmayın valla diyetime dikkat edemedim kilo verememişim 4 gündür 97,7 yim şuan yani 3,6 verebilmişim ayın 7sinden beri ama 4 gündür sporumda diyetimde güme gidiyordu...bu günden sonra aynen devam.çünkü 2 3 gün degil en az 10 gün daha burdalar....birde eşime dedim korse aldı yarından itibaren korsede takıcam göbegimin toparlanması için

walla diolardı ama ben farketmemişim böyle kilo verdiğimi.. hakikaten ama ben taa dag yolunda oturuorum:))
biliodum bu tartıya bişi olcagını eşimde ewdeyken hep tartılıo zaten dayanamadı bizee:))

yaa bende aslında 55 falan olmak istiorum ama sarkmalar faalan olurda kötü olur diye 60 hedefim vucudun nasıl topladıki kendini? bide ben bi doğum yaptım karnım felaket esnek değilmiş benim vucudum

Ben özel olmassa bişi daha sormk istıyorum bebegınız var mı
Bide bn size dıyecektım kı kendımıze bı gun ayırsak ıstedegımızı yesek abartmadan ;((
Nasıl bişi yapabılırız

ya ben 3-4 gündür 5mil leslie yapıorum daha cok sewdimm böyle dewam etsem bi problem olusurmuki sonra kilo wermem falan durursaa

giremedim kızlar çok üzgünüm geçmişe bakmaya vaktimde yok en kısa zamanda bakıcam üç gündür giremiyordum eşya topla şehir değiştir onları yerleştir ve evi temizle yazarken bile yoruldum ya yoğundum yani diyetime pek uyamadım ama yinede kilo vermişim şok oldum hemde 3 günde 1 kilo kadar heralde su kaybettim

AldığınızKalori Miktarı
1.00 x 1 Dilim (15gr) Kızarmış Kepekli Ekmek (23 kcal)23 kcal
0.50 x 1 Dilim (30gr) Kepekli Ekmek (55 kcal)28 kcal
1.00 x 1 Su Bardağı (200ml) Moova Süt (Tam Yağlı) (126 kcal)126 kcal
1.00 x 1 Adet Yumurta Beyazı (Haşlanmış) (15 kcal)15 kcal
0.50 x 1 Adet Yumurta Sarısı (Haşlanmış) (65 kcal)33 kcal
1.00 x 1 Adet Yumurta (Haşlanmış) (80 kcal)80 kcal
0.50 x 1 Yemek Kaşığı (18gr) Bal (55 kcal)28 kcal
0.50 x 1 Tatlı Kaşığı (5gr) Tereyağı (38 kcal)19 kcal
1.00 x 1 Dilim (130gr) Karışık Pizza (230 kcal)230 kcal
1.00 x 1 Kutu (200ml) Nestle Nesquik Çilekli Süt (132 kcal)132 kcal
1.00 x 1 Adet (110gr) Danette Çikolatalı (145 kcal)145 kcal
0.50 x 1 Adet Algida Süper Cornetto Chocolate Disc (310 kcal)155 kcal
1.00 x 1 Porsiyon Ekşili Köfte (375 kcal)375 kcal Sil
1.00 x 100gr Sütaş Kaymaksız Yoğurt (77 kcal)77 kcal
1.00 x 1 Su Bardağı (200ml) Sütaş Ayran (76 kcal)76 kcal
Alınan Kalori Toplamı1541 kcal

YaktığınızKalori Miktarı
4.00 x 1 Saat Temizlik Yapmak (250 kcal)1000 kcal
Yakılan Kalori Toplamı kcal 1000

temizlik gerçekten bu kadar kalori yakıyo mudur gerçekten şok oldum eğer öyleyse bi çikolatalı süt falan içiyim çok az oluyo kalori
bilseydim bu kadar olduğunu her gün ev temizlerdim en son okullar kapanmadan 1 ay önce yapmıştım unutmuşum nasıl olduğunu yeni ev arkadaşı geldi rezil oldum kıza 1 kişi daha fazlayız zayıfcık bişi çarpsam düşcek sanki kemiklerim çok kalın benim çok iriyim ben ya

Helal olsun sana canım
bende biR zamanlar 82 kiloydum nasıl o kiloya gelmeyi basarmisim hiç bilmiyorum ergenlikte aldım ben daha sonra dikkat ederek 62 kiloya düştüm fakat şimdi 67 kiloyum ramazandı dugundu yeni evliliktı derken 67ye çıktım ve artık 55 olmak istiyorum ama sanki o kadar kiloyu veren ben değilim ne yapicami hiç bilmiyorum önceden nasıl verdim o kadar kiloyu hiç bilmiyorum yaa

Bnmde oleymıs yha göbegim cok kotu sarkmıs durumdaydı ama mekık cekıyorum 1 aydır beredeyse baya faydasını gordum toparlandı ama dahası war

Sabah
Domates salatası(soğan domates acıbiber az acılı)
Salatalık
6 zeytin
Peynir 2 parmak kalınlıgında
Haslanmıs yumrta
Ekemk kepekli ik bucuk dilim
Bir bardak süt
Ara
Salatalık bitane
Ayran bir bardak
Ögle
Haslanmıs tawuk
Kepeklı makarna 4 kasık
Salalta
Bi kase yogurt
Ara
Yeşilçay
Aksam
Tarhana corbası bir kase
Salatalık
4 tane yaprak sarma dayanamadım napım
Ayran birbardak
Kalori:987
Su:3 lt şükürler olsun
Spor:leslıe 3 mil
Yarım saat oynadım kızımla
))))
Bitki çayı: toplamda 2 kupa yatmafan önce bi kupa daha içerim
Acıkırsam bi bardak süt içerim
Bu kadar canlarım mesaj: 33 bunula beraber dahada atarım

kızlar başım çok ağrıo ya.. adet öncesi hep oluo bende .. eşim daha gelmedi bugün geç gelecek..yarın istanbuldan arkadaşım gelecek.. çok giremeyebilirim 2 gün kusura bakmayın kızlar.. cuma için sabırsızlanıyorum bu arada..

gayet güzel canımmm maasallahın varr sarmalarda 156 kalori falan yapıomus cok deil bence ekmek yok sonuctaa

Son düzenleme:
arkadaşlar itiraf ediyorum ki iradem çok zayıfladı. ben tam 2 aydır nonstop diyet yapıyorum ve neredeyse sıfır kaçamakla yarına bir arkadaşımın tez savunması var ve bizde sınav bittikten sonra herkes pasta börek bişiler yapıp getirir ve onlar yenir kutlamak için. ben de irmikli toplardan yaptım... yaparken 3er tane yedim :18: kalorisi çok değil aslında ama irademin çatırdamaya başladığını farkettim... ve ben yarına da dayanabileceğimi zannetmiyorum şimdiden cezamı kesin, razıyım yarın sabah sadece yoğurt yicem. öğleyi de çok çok hafif geçiricem ama 3 gibi dediğim gibi abartmıcam ama yicem akşama da bir şey yemicem. ertesi güne de bol proteinli bir beslenme düzeni yapıcam kendime ve bir şekilde dengelemeye çalışıcam. üzgünüm gerçekten, kimsenin motivasyonunu bozmak istemiyorum ama saklayamazdım da bunu

benim sana yorum yapacak yüzüm yok yarınımdan dolayı malesef :)

3'er tane derken canım toplamda kaç tane yedin:44:3 tane ise sorun yok afiyet olsun....menülerinizde tatlıya hiç rastlamıyorum ;haftada 1 -2 kez 100 gr sütlü tatlıyı rahatlıkla yiyebilirsiniz.....

birde itiraf ediyorum ,cezamı kesin diye bir şey yok ilk başta bunda anlaşalım....gelelim yapılacak püf noktaya...sanırım öğleden sonra toplantısı olacak bu ziyafet....
1- toplantıya giderken kesinlikle aç karınla gitmiyorsun.....çorba+yoğurt gibi gıda yiyerek gidiyorsun...
2- en önemli püf nokta ve kurtarıcı.....bunu kesinlikle yapmanı istiyorum.....tabağını kendin hazırlıyorsun....kaç çeşit mama var bilmiyorum ama;4-5 çeşidi geçmemek kaydıyla 1-2 lokmayı geçmeyecek şekilde mamalardan servis hazırla canım kendine ;öğleni hafif geçirip açta olmayacağın için bu şekilde kurtarabilirsin günü....hem aklın mamalarda kalmaz hemde nefsini körlemiş olursun.....
daha da kurtuluşu yok bu toplantının....emeklerin boşa gitmesin.....kalorili meyve suyu+asitli kalorili içecek

3 tane derken lolipoplar var ya. o büyüklükte irmik toplarından 3 tane evet ben 2 aydır şekeri tamamen çıkarttım hayatımdan. ama işte yine de can bu bir şekilde unutmuyor o tadı verdiği zevki :)

toplantı sonrası kutlama saat 3 civarı gerçekleşecek... ara öğün hiç yapmiyim diyorum? sabah da sadece yoğurt yicem... öğlen sadece çorba belki bir ayran? toplantıda da tabağımı ben hazırlıcam oki anlaştık... ya niye yalan söyleyemiyorum :)) çok garip bri yer burası... hayatımda hiç görmediğim insanlara dehşet bir dürüstlükle yaklaşıyorum :)

ben zati meyve suyu ve asitli içecekleri bırakalı yıllar oluyor o konuda çekincen olmasın :) bu arada benim de bir ablam olduğu için mutluyum. sitedeki en büyük kişi benim sanıyordum ama bana da ablalık yapacak birinin olması beni mutlu etti doğrusu :)

peki akşama da bir şey yemiyim diyorum ama doğru yapmış olur muyum bilmem? sadece tavuk yiyerek protein mi alsam yoksa? ne dersin deniz aplam :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…