- 2 Eylül 2013
- 7.248
- 7.677
- 248
- 34
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #93.021
gayet güzel canımmm maasallahın varr sarmalarda 156 kalori falan yapıomus cok deil bence ekmek yok sonuctaa
Regl ime az kaldı ö yusden şişkşnlik var acayıp agrı cekıyorummm ayyyy
Neyse almim de
3 tane derken lolipoplar var ya. o büyüklükte irmik toplarından 3 taneevet ben 2 aydır şekeri tamamen çıkarttım hayatımdan. ama işte yine de can bu bir şekilde unutmuyor o tadı verdiği zevki :)
toplantı sonrası kutlama saat 3 civarı gerçekleşecek... ara öğün hiç yapmiyim diyorum? sabah da sadece yoğurt yicem... öğlen sadece çorba belki bir ayran? toplantıda da tabağımı ben hazırlıcam oki anlaştık... ya niye yalan söyleyemiyorum :)) çok garip bri yer burası... hayatımda hiç görmediğim insanlara dehşet bir dürüstlükle yaklaşıyorum :)
ben zati meyve suyu ve asitli içecekleri bırakalı yıllar oluyor o konuda çekincen olmasın :) bu arada benim de bir ablam olduğu için mutluyum. sitedeki en büyük kişi benim sanıyordum ama bana da ablalık yapacak birinin olması beni mutlu etti doğrusu :)
peki akşama da bir şey yemiyim diyorum ama doğru yapmış olur muyum bilmem? sadece tavuk yiyerek protein mi alsam yoksa? ne dersin deniz aplam :)
duygucum dediğim gibi 3 tane tatlıda hiç sorun yok hatta üzerine tarçında ekleseydin çok daha iyi olurdu...sütlü tatlılarda tarçını bolca tüketin
sabah kahvaltını ve aranı aksatmana gerek yok....sabah arasında sade kahve yada süt ilaveli nescafe vs içebilirsin ...amacımız tokluk hissi yaratmak...öğlende çorba +yoğurt la öğününü yersin....tabağını kendin hazırlarsan ikramlıklar 1-2 yudumu geçmeden 4-5 çeşidi geçmezse bu sana en fazla 200 kalorilik bir ara öğün olur canım....strese gerek yok yani.....ev hanımı olunca ben bunu sık sık yapmak zorunda kalıyordummalum gezmelerimiz çok olur bizim akşamda normal öğününü yaparsın....şu an BMI'larımız yakın seninle;tahminimce çok fazla kaçıracağını düşünmüyorum bu sebeple
normalde yaş komplexim yoktur benim ama bu gidişle olacakmı ne
kızlar adet döneminde verilmiyormu kilo yavaşlıyormu yani...ben öyle çok adet olmuyorum henüz çünkü 4 aylıgım emziriyorum daha acaba etkilermi az kirlenmekk
Sabah
Domates salatası(soğan domates acıbiber az acılı)
Salatalık
6 zeytin
Peynir 2 parmak kalınlıgında
Haslanmıs yumrta
Ekemk kepekli ik bucuk dilim
Bir bardak süt
Ara
Salatalık bitane
Ayran bir bardak
Ögle
Haslanmıs tawuk
Kepeklı makarna 4 kasık
Salalta
Bi kase yogurt
Ara
Yeşilçay
Aksam
Tarhana corbası bir kase
Salatalık
4 tane yaprak sarma dayanamadım napım
Ayran birbardak
Kalori:987
Su:3 lt şükürler olsun
Spor:leslıe 3 mil
Yarım saat oynadım kızımla
))))
Bitki çayı: toplamda 2 kupa yatmafan önce bi kupa daha içerim
Acıkırsam bi bardak süt içerim
Bu kadar canlarım mesaj: 33 bunula beraber dahada atarım
Ben özel olmassa bişi daha sormk istıyorum bebegınız var mı
Bide bn size dıyecektım kı kendımıze bı gun ayırsak ıstedegımızı yesek abartmadan ;((
Nasıl bişi yapabılırız
ya ben 3-4 gündür 5mil leslie yapıorum daha cok sewdimm böyle dewam etsem bi problem olusurmuki sonra kilo wermem falan durursaa
giremedim kızlar çok üzgünüm geçmişe bakmaya vaktimde yok en kısa zamanda bakıcam üç gündür giremiyordum eşya topla şehir değiştir onları yerleştir ve evi temizle yazarken bile yoruldum yayoğundum yani diyetime pek uyamadım ama yinede kilo vermişim şok oldum hemde 3 günde 1 kilo kadar heralde su kaybettim
AldığınızKalori Miktarı
1.00 x 1 Dilim (15gr) Kızarmış Kepekli Ekmek (23 kcal)23 kcal
0.50 x 1 Dilim (30gr) Kepekli Ekmek (55 kcal)28 kcal
1.00 x 1 Su Bardağı (200ml) Moova Süt (Tam Yağlı) (126 kcal)126 kcal
1.00 x 1 Adet Yumurta Beyazı (Haşlanmış) (15 kcal)15 kcal
0.50 x 1 Adet Yumurta Sarısı (Haşlanmış) (65 kcal)33 kcal
1.00 x 1 Adet Yumurta (Haşlanmış) (80 kcal)80 kcal
0.50 x 1 Yemek Kaşığı (18gr) Bal (55 kcal)28 kcal
0.50 x 1 Tatlı Kaşığı (5gr) Tereyağı (38 kcal)19 kcal
1.00 x 1 Dilim (130gr) Karışık Pizza (230 kcal)230 kcal
1.00 x 1 Kutu (200ml) Nestle Nesquik Çilekli Süt (132 kcal)132 kcal
1.00 x 1 Adet (110gr) Danette Çikolatalı (145 kcal)145 kcal
0.50 x 1 Adet Algida Süper Cornetto Chocolate Disc (310 kcal)155 kcal
1.00 x 1 Porsiyon Ekşili Köfte (375 kcal)375 kcal Sil
1.00 x 100gr Sütaş Kaymaksız Yoğurt (77 kcal)77 kcal
1.00 x 1 Su Bardağı (200ml) Sütaş Ayran (76 kcal)76 kcal
Alınan Kalori Toplamı1541 kcal
YaktığınızKalori Miktarı
4.00 x 1 Saat Temizlik Yapmak (250 kcal)1000 kcal
Yakılan Kalori Toplamı kcal 1000
temizlik gerçekten bu kadar kalori yakıyo mudur gerçekten şok oldum eğer öyleyse bi çikolatalı süt falan içiyim çok az oluyo kalori
bilseydim bu kadar olduğunu her gün ev temizlerdimen son okullar kapanmadan 1 ay önce yapmıştım unutmuşum nasıl olduğunu yeni ev arkadaşı geldi rezil oldum kıza 1 kişi daha fazlayız zayıfcık bişi çarpsam düşcek sanki kemiklerim çok kalın benim çok iriyim ben ya
Helal olsun sana canım
bende biR zamanlar 82 kiloydum nasıl o kiloya gelmeyi basarmisim hiç bilmiyorum ergenlikte aldım ben daha sonra dikkat ederek 62 kiloya düştüm fakat şimdi 67 kiloyum ramazandı dugundu yeni evliliktı derken 67ye çıktım ve artık 55 olmak istiyorumama sanki o kadar kiloyu veren ben değilim ne yapicami hiç bilmiyorum önceden nasıl verdim o kadar kiloyu hiç bilmiyorum yaa
Ewwt ekmk yemedim ama ne bılım cok yedım sansım
Canm yha sen kac gunde erıdın okadar ıkıde bır donup resıme bakıyorumm
Ewwt ekmk yemedim ama ne bılım cok yedım sansım
Canm yha sen kac gunde erıdın okadar ıkıde bır donup resıme bakıyorumm
3'er tane derken canım toplamda kaç tane yedin:44:3 tane ise sorun yok afiyet olsun....menülerinizde tatlıya hiç rastlamıyorum ;haftada 1 -2 kez 100 gr sütlü tatlıyı rahatlıkla yiyebilirsiniz.....
birde itiraf ediyorum ,cezamı kesin diye bir şey yok ilk başta bunda anlaşalım....gelelim yapılacak püf noktaya...sanırım öğleden sonra toplantısı olacak bu ziyafet....
1- toplantıya giderken kesinlikle aç karınla gitmiyorsun.....çorba+yoğurt gibi gıda yiyerek gidiyorsun...
2- en önemli püf nokta ve kurtarıcı.....bunu kesinlikle yapmanı istiyorum.....tabağını kendin hazırlıyorsun....kaç çeşit mama var bilmiyorum ama;4-5 çeşidi geçmemek kaydıyla 1-2 lokmayı geçmeyecek şekilde mamalardan servis hazırla canım kendine ;öğleni hafif geçirip açta olmayacağın için bu şekilde kurtarabilirsin günü....hem aklın mamalarda kalmaz hemde nefsini körlemiş olursun.....
daha da kurtuluşu yok bu toplantının....emeklerin boşa gitmesin.....kalorili meyve suyu+asitli kalorili içecek
Tarcınlı süt arkadaslar pardonnnacıkınca içiyorum 5 10 dk sonra kendime geliyorum
Bide bende insülin direnci varya acıkınca tatlılara saldırı yapasım gelıyo
su tawrını cok sewiorum deniz abla yaa bende sütlü tatlı sewmemki
ama ödül günü mantıklı geldi cunku bazen gercekten iradem zayıflıo ve b bırakcam bidaa diyeti unutcam diye korkuorummm
1.00 x 1 Tatlı Kaşığı (7gr) Kuşburnu Marmelatı (52 kcal) 52 kcal
1.00 x 1 Adet (15gr) Kuru Kayısı (36 kcal) 36 kcal
1.00 x 1 Adet Peynirli Tost (Kepek Ekmeği İle) (160 kcal) 160 kcal
0.50 x 1 Kase (200gr) Kırmızı Mercimek Çorbası (160 kcal) 80 kcal
5.00 x 1 Adet Ceviz (27 kcal) 135 kcal
1.00 x 1 Porsiyon Arnavut Ciğeri (320 kcal) 320 kcal (patatesli değildi, sanırım arnavut ciğeri patatesli oluyordu? bu sadece ciğer)
1.00 x 1 Porsiyon Zeytinyağlı Taze Fasulye (200 kcal) 200 kcal
0.50 x 100gr Yoğurt (Tam Yağlı) (68 kcal) 34 kcal
0.25 x 1 Dilim (120gr) Sütlü İrmik Tatlısı (183 kcal) 46 kcal
Alınan Kalori Toplamı1063 kcal
Su:2.5 lt
çay: 1 yeşil çay, bir rezene
Spor: jillian level2/2 (korkunç her yerim hala ağrıyor, daha önceden hamlamadığım yerler hamlıcak şimdi de)
Beyaz ekmk yiyemiyorum kepek yada cavdar
Şekeri bırakamam zannediyodum ama şokkk bıraktım şerbet gibi geliyo artık
Egzersiz yürüyüs veya hareketlenvek bişiler yapmadan içim rahat etmıyo
Yediklerime dikkat ediyorum ve 2 haftadır bu 3 haftam işte irademe sahıbım canım yasak cekınce hayır olmaz dıyebılıyorum
Artılarım
Bayramda aldıgım ama gıyemedıgım gomlek bol gelıyo gobek yawas toplandı cunku
İkitane kot etegım vardı gıyemesıgım yıne onlarıda rahatca gıymeye basladım ve dun bı etek daha aldım
))
Bnı gören arkadaslarım zayıflamıssın öervecım toparlanmıon dedıler motıve oldum
Kendıme guvenım gıttıkce artıyo ve mutluyum
En güzelide sinir bozucu eltim ve görümceme agzının paylarını verdım kısa surede ınanmadılar 3.700 kg verdıgıme cıktım tartıya actım bıde 70 cıkınca höyynnkkkkk
Yapıstırrrrrrr)) allah yaglarım bi erisi ki kesın bir kilo daha gitmiştir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?