- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #93.041
ciğer öğlen yemeğindeydi dimi canım...kahvaltı ve akşam gayet güzel .....ciğer de tam porsiyon dan biraz az olsaydı çok daha iyi olurdu diye düşündüm...sebebi kızartma olduğu için kaloride yağ alımıda fazlalaşıyor doğal olarak ...onun dışında gayet güzel....
jillianı seri olarak yapacaksın sanırım....ama yinede dikkat et fazla zorlama kendini...
düzenli menü paylaşımı:(mesaj sayısı:???)---->>>>
canım menün gayet güzel.....sarma yada dolma diyette olmaması gerekenler arasındadır ancak hergün yemiyoruz bu yemekleri...ve yediğimiz şeylerden pişmanlık değil keyif almalıyız....4 tane normal....ama daha fazlası
düzenli menü paylaşımı:
güzel soru cnm
hem sporda hemde diyetimizde bir gün ödül ve dinlenme günü yapıyoruz....
beslenmede benim ödül günüm genelde pazar olurdu...dışarda kahvaltı yada yemek....ancak bunları yaptığımda bol su +bitki çayımı+bol bol yürümemi(saatlerce diyebilirim) aksatmazdım....pazartesiye bazen yansırdı+ olarak ama 1-2 güne toprlardım....yani abartmadan bir gün ödül günü yapabiliriz kızlar....
çağlacım düzenimizi bozmadığımız sürece kilo vermemiz durmaz canım ...bu konuda rahat ol...5 mil konusuna gelince 3 mil ve 5 mili dönüşümlü yapabilirsin....
kolay gelsin canım...normal ev işleri yakılan kalori toplamına alınmazancak seninki normal den oldukça yorucu oldu sanırım
menüne gelince güzel taraflarıda var ;cızlarda var...ancak kg verdiğin ve çok yorulduğun için çok fazla bir yorum yapmayacağım....yalnız bu bugüne özel
teşekkürler canım....
öncelikle tebrikler....bir ömür boyu mutluluklar diliyorum hilalcim....:123:
ben biliyorum o kiloları nasıl verdiğini....arada ekmeği kaçırsandaaksatmıyordun....takımdan kaç kg ile ayrılmıştın ....ayrıldıktan sonra kilo aldınmı peki
10 günmüü çokmuş ya kendini sıkma diyodum ama evine yerleşmeye gelmişler nerdeyse :) sen en iyisi diyetine devam etkızlar çok kötü durumdayım yaa ama misafire dedim yani bundan sonra sizden ayrı zamanda yada farklı şeyler yersem kusura bakmayın valla diyetime dikkat edemedim kilo verememişim 4 gündür 97,7 yim şuan yani 3,6 verebilmişim ayın 7sinden beri ama 4 gündür sporumda diyetimde güme gidiyordu...bu günden sonra aynen devam.çünkü 2 3 gün degil en az 10 gün daha burdalar....birde eşime dedim korse aldı yarından itibaren korsede takıcam göbegimin toparlanması için
14 ayda süper bir başarı tebrikler başarı hikayenide okucamyok canım çok zayıf değilim52 kg civarında vücudum ;biraz çok zayıfmış gibi duruyordu ancak son 1 aydır vücudum kendini toparladı ki egzersizlerimi aksatmasaydım daha da iyi olacaktı....annemlerle son 2 görüşmemde (1 aylık sürede) 2.5 kilo daha vermeme rağmen biraz toparladın kendini diyorlar
14 ay önce 75-76 kg idim:18:
http://www.kadinlarkulubu.com/diyet-...l#post30748386 (CUMA Zayıflama Yarışması Üyelerinin Paylaşım Alanı)
bol tatlılı bir menü olmuşgiremedim kızlar çok üzgünüm geçmişe bakmaya vaktimde yok en kısa zamanda bakıcam üç gündür giremiyordum eşya topla şehir değiştir onları yerleştir ve evi temizle yazarken bile yoruldum yayoğundum yani diyetime pek uyamadım ama yinede kilo vermişim şok oldum hemde 3 günde 1 kilo kadar heralde su kaybettim
AldığınızKalori Miktarı
1.00 x 1 Dilim (15gr) Kızarmış Kepekli Ekmek (23 kcal)23 kcal
0.50 x 1 Dilim (30gr) Kepekli Ekmek (55 kcal)28 kcal
1.00 x 1 Su Bardağı (200ml) Moova Süt (Tam Yağlı) (126 kcal)126 kcal
1.00 x 1 Adet Yumurta Beyazı (Haşlanmış) (15 kcal)15 kcal
0.50 x 1 Adet Yumurta Sarısı (Haşlanmış) (65 kcal)33 kcal
1.00 x 1 Adet Yumurta (Haşlanmış) (80 kcal)80 kcal
0.50 x 1 Yemek Kaşığı (18gr) Bal (55 kcal)28 kcal
0.50 x 1 Tatlı Kaşığı (5gr) Tereyağı (38 kcal)19 kcal
1.00 x 1 Dilim (130gr) Karışık Pizza (230 kcal)230 kcal
1.00 x 1 Kutu (200ml) Nestle Nesquik Çilekli Süt (132 kcal)132 kcal
1.00 x 1 Adet (110gr) Danette Çikolatalı (145 kcal)145 kcal
0.50 x 1 Adet Algida Süper Cornetto Chocolate Disc (310 kcal)155 kcal
1.00 x 1 Porsiyon Ekşili Köfte (375 kcal)375 kcal Sil
1.00 x 100gr Sütaş Kaymaksız Yoğurt (77 kcal)77 kcal
1.00 x 1 Su Bardağı (200ml) Sütaş Ayran (76 kcal)76 kcal
Alınan Kalori Toplamı1541 kcal
YaktığınızKalori Miktarı
4.00 x 1 Saat Temizlik Yapmak (250 kcal)1000 kcal
Yakılan Kalori Toplamı kcal 1000
temizlik gerçekten bu kadar kalori yakıyo mudur gerçekten şok oldum eğer öyleyse bi çikolatalı süt falan içiyim çok az oluyo kalori
bilseydim bu kadar olduğunu her gün ev temizlerdimen son okullar kapanmadan 1 ay önce yapmıştım unutmuşum nasıl olduğunu yeni ev arkadaşı geldi rezil oldum kıza 1 kişi daha fazlayız zayıfcık bişi çarpsam düşcek sanki kemiklerim çok kalın benim çok iriyim ben ya
o kadar vermişsin devamıda gelirHelal olsun sana canım
bende biR zamanlar 82 kiloydum nasıl o kiloya gelmeyi basarmisim hiç bilmiyorum ergenlikte aldım ben daha sonra dikkat ederek 62 kiloya düştüm fakat şimdi 67 kiloyum ramazandı dugundu yeni evliliktı derken 67ye çıktım ve artık 55 olmak istiyorumama sanki o kadar kiloyu veren ben değilim ne yapicami hiç bilmiyorum önceden nasıl verdim o kadar kiloyu hiç bilmiyorum yaa
bu dönemlerde kilo verildiğini hiç bilmiyodum çok iyimiş ya rahatladım şimdikirlenmek nedir canım ya? sene olmuş 2013, bu dönemleri umarım kirlenmek olarak görmüyor veya algılamıyosundur? çok doğal, her ay sağlıklı her bayanın aslında şükrederek yaşaması gereken bir süreçtir adet dönemi. ve aslında det döneminde daha önceden de yazılmıştı burada daha fazla kilo verilir. çünkü metabolizma hızlanır ve yaklaşık 200 kalori daha fazladan kendiliğinden yakar vücut... sadece bu dönemlerde vücut su topladığı için tartıda artış oluyor gibi görürsün.... yoksa bu dönemler kilo vermeye engel değildir...
1.00 x 1 Tatlı Kaşığı (7gr) Kuşburnu Marmelatı (52 kcal) 52 kcal
1.00 x 1 Adet (15gr) Kuru Kayısı (36 kcal) 36 kcal
1.00 x 1 Adet Peynirli Tost (Kepek Ekmeği İle) (160 kcal) 160 kcal
0.50 x 1 Kase (200gr) Kırmızı Mercimek Çorbası (160 kcal) 80 kcal
5.00 x 1 Adet Ceviz (27 kcal) 135 kcal
1.00 x 1 Porsiyon Arnavut Ciğeri (320 kcal) 320 kcal (patatesli değildi, sanırım arnavut ciğeri patatesli oluyordu? bu sadece ciğer)
1.00 x 1 Porsiyon Zeytinyağlı Taze Fasulye (200 kcal) 200 kcal
0.50 x 100gr Yoğurt (Tam Yağlı) (68 kcal) 34 kcal
0.25 x 1 Dilim (120gr) Sütlü İrmik Tatlısı (183 kcal) 46 kcal
Alınan Kalori Toplamı1063 kcal
Su:2.5 lt
çay: 1 yeşil çay, bir rezene
Spor: jillian level2/2 (korkunç her yerim hala ağrıyor, daha önceden hamlamadığım yerler hamlıcak şimdi de)
böyle yazılarınızı okudukça öyle mutlu oluyorum kihepiniz tek kelimeyle süpersiniz
canım birde kilo çizelgeni yapsan
Kızlar bende menümu paylaşayim pek örnek bi menüm yokya öğlen 12 de kalktım
kahvalti
....
öğlen
4-5 kaşık menemen
2 çatal peynir
2zeytin
2dilim elim kadar büyüklukte ekmek
Kızlar bende menümu paylaşayim pek örnek bi menüm yokya öğlen 12 de kalktım
kahvalti
....
öğlen
4-5 kaşık menemen
2 çatal peynir
2zeytin
2dilim elim kadar büyüklukte ekmek
kızlar başım çok ağrıo ya.. adet öncesi hep oluo bende .. eşim daha gelmedi bugün geç gelecek..yarın istanbuldan arkadaşım gelecek.. çok giremeyebilirim 2 gün kusura bakmayın kızlar.. cuma için sabırsızlanıyorum bu arada..
kızlar adet döneminde verilmiyormu kilo yavaşlıyormu yani...ben öyle çok adet olmuyorum henüz çünkü 4 aylıgım emziriyorum daha acaba etkilermi az kirlenmekk
Mesajın dewamı yok sanırsam hilalcim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?