- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #9.321
tebrik ederim canimkızlar günaydın ben 300 gr verebilmişim.bunada şükür artık ne diyeyim
sanada gunaydin canim valla bende hepinizi tebrik ediyorum gercekten biran once gelselerde yapsam su listeyi saat 1 de gidecem gezmeye ben ozaman kadar gelirler sanirimneslı gunaydın canım..cok tebrık ederım senı....evt ya sıbelde yok, sıyahta yok,tugbada....bende merak edıyorum...ınsallah öglene kadar gelırler...bu haftada bırıncıyız bence...
tamma canim notumu aldm hadi hayirlisineslihancım şuanki kilom 72 kg.ona göre notunu alırsın.
olmazsa sen lısteyı hazırla bırak ben sıbel gelınce ıletırım...olurmu?gercı bır saate herkes gelır yaa..
bırde ben regl dönemıne gırıcem onunla bırlıkte bu hafta daha ıyı kılo vermek ıstıyorum..3 gun de gezıcem ınsallah haftaya cuma düz 75 olurum...tam 7 kg olur o zaman..ama aksamları muhakkak mekık cekıyorum bacak hareketlerı yapıyorum cok faydasını gördum..
ıyı kı varsınız yaa yoksa ben tek basıma ımkansız basaramazdım...
oldu mutamam canım yarın işe gelince yazarım başlangıç kilomu sorun yok oky
hepiniz hoşgeldiniz kızlar ben hala bilgisayarla cebelleşiyorum çok ağır yazdıklarınız beş dakka sonra görülüyo
eylülce mesajların altında alıntı yapın yanında no var önce onu tıkla sonra yanındaki hızlı yanıtı tıkla önce bişi gözükmüyo ama bütün alıntıları yapıp cevaplayı tıklayınca herşey karşına çıkıyo
ok o zaman öyle yaparsın...bende cızelgemı degıstırdım sıkıldım artık...
inşallahhh birinciyizneslı gunaydın canım..cok tebrık ederım senı....evt ya sıbelde yok, sıyahta yok,tugbada....bende merak edıyorum...ınsallah öglene kadar gelırler...bu haftada bırıncıyız bence...
haklısınçok dogru ben de normalde utanır yiyemem hele böyle diyette oldugumu bildilermi :1no2:
öyle düşünme tatlım.verecez hepsini kilocuklarınben bazen düşünüyorum benim suçum ne diye. elalem ipincecik, ben niye şişmanım. şişmanlık cezaymış gibi geliyor bana.
tebrik ederim canim
teşekkür edrim tatlım bende seni tabrik ederim
uff sendee kizim su 500gr lara gec artik yawslm kızlar
sabah tartıldım 67.3 cıktım 200 gram gıtmıs -tatlicadiarzu-
hafta bası kacamaklarım oldugu ıcın fazla gıtmedı kılolar
aynalar tebrık ederım canım cok ıyı kılo vermıssına.s.
neslıhan senıde tebrık ederım bu ne hız ne cabuk verdın kız aldıklarıCADIARZU
rose bende merak ettım gelemedı cok yedı heralde:roflol:
97 .400gramım aslında daha az dün 97 idim daha lavaboya çıkamadım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?