Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

14.TAKIM 105. ETAP SONUCLARI

neslihan(68.8/68.7/0.1/0.15%)eski uye geri dondu
rose14(79.5/%)
eylulce(81.0/80.4/0.6/0.74%)
destinam(76.0/75.8/0.2/0.26%)
siyah24(63.5/%)
guleysa(66.8/%)
s2000(67.5/%)
aynalar (91.8/89.3/2.5/2.72%)
1.73 (98.5/%)

14.TAKIM TOPLAM KİLO (693.4/%)

Son düzenleme:
hi bu arada kizlar ben hani orda 100 gr vermis gorukuyorum ya sakin yanilip sasirmayin 5 gunde tam2.3 gr verdim pazartesi gunu 71 cikmistim tartida dusunun artikin
benim icin buyuk basari
sali gunu lapa yaptim 1.100 gr gitmisti carsamba ve persembe gunude nerdeyse acliktan olecektim uffff bugunde dayanim diyorum yarin dugun var bakalim
sabah bir kucuk sandvic yedim kahveyle okadar
simdide sizi bekliyorum gelinde bende gezmeye gidecegim anacigim
biraz elinizi cabuk tutsaniz iyi olur
ayrica tugbada gelmemis dun hic ne yapiyo ola yiyormu sizce

ay 1.73 senin adin gonulmuydu ya sanki bir iki oyle dediler sana eger oyleyse bende oyle diyim cunku 1.73 yazmak biraz zor oluyo
yani simdi yazidan numaralara gececende iste felanda milan zor is

neslı gunaydın canım..cok tebrık ederım senı....evt ya sıbelde yok, sıyahta yok,tugbada....bende merak edıyorum...ınsallah öglene kadar gelırler...bu haftada bırıncıyız bence...

kızlar günaydın ben 300 gr verebilmişim.bunada şükür artık ne diyeyim
tebrik ederim canim
neslı gunaydın canım..cok tebrık ederım senı....evt ya sıbelde yok, sıyahta yok,tugbada....bende merak edıyorum...ınsallah öglene kadar gelırler...bu haftada bırıncıyız bence...
sanada gunaydin canim valla bende hepinizi tebrik ediyorum gercekten biran once gelselerde yapsam su listeyi saat 1 de gidecem gezmeye ben ozaman kadar gelirler sanirim
insallah oluruz zaten rekor kirdik uc kez ustuste birincilikle

neslihancım şuanki kilom 72 kg.ona göre notunu alırsın.
tamma canim notumu aldm hadi hayirlisi

olmazsa sen lısteyı hazırla bırak ben sıbel gelınce ıletırım...olurmu?gercı bır saate herkes gelır yaa..

bırde ben regl dönemıne gırıcem onunla bırlıkte bu hafta daha ıyı kılo vermek ıstıyorum..3 gun de gezıcem ınsallah haftaya cuma düz 75 olurum...tam 7 kg olur o zaman..ama aksamları muhakkak mekık cekıyorum bacak hareketlerı yapıyorum cok faydasını gördum..

ıyı kı varsınız yaa yoksa ben tek basıma ımkansız basaramazdım...

valla guzelum zaten bugun listeyi yayinlama sirasi bizde oyuzden gelincede verebilirim dort gibi gelirim sonrada listyi veririm
gelirler osaate kadarda
canim ya iyiki sende varsin birbirimize cok super destek oolduk burda cok guzel arkadasliklar kurduk vede cok guzel kilolar verdik bundan guzel ne olabilirki hayatta degilmi ama

oldu mu
ok o zaman öyle yaparsın...bende cızelgemı degıstırdım sıkıldım artık...

ewt iyi yapmışsın

inşallahhh birinciyiz
çok dogru ben de normalde utanır yiyemem hele böyle diyette oldugumu bildilermi :1no2:
haklısın

[

sarma kılo mu aldırıyormus sebze canım o haha..[/QUOTE]
sarmanın içinde pirinç var yağ var salça var tuz var hiç masum değil.üstelik yemeğe başladınmı çerez gibi yiyesin geliyr
ben bazen düşünüyorum benim suçum ne diye. elalem ipincecik, ben niye şişmanım. şişmanlık cezaymış gibi geliyor bana.
öyle düşünme tatlım.verecez hepsini kilocukların
tebrik ederim canim
teşekkür edrim tatlım bende seni tabrik ederim

slm kızlar
sabah tartıldım 67.3 cıktım 200 gram gıtmıs -tatlicadiarzu-
hafta bası kacamaklarım oldugu ıcın fazla gıtmedı kılolar
aynalar tebrık ederım canım cok ıyı kılo vermıssına.s.
neslıhan senıde tebrık ederım bu ne hız ne cabuk verdın kız aldıklarıCADIARZU
rose bende merak ettım gelemedı cok yedı heralde:roflol:

uff sendee kizim su 500gr lara gec artik yaw
valla canim cok cabuk aldigim icin sanirim cok cabuk verdim

97 .400gramım aslında daha az dün 97 idim daha lavaboya çıkamadım

tebrik ederim canim sahi neden tek mesaj yazdin kiz alistik senin dolu dolu mesajlarina sorun yon degilmi

14.TAKIM 105. ETAP SONUCLARI

neslihan(68.8/68.7/0.1/0.15%)eski uye geri dondu
rose14(79.5/%)
eylulce(81.0/80.4/0.6/0.74%)
destinam(76.0/75.8/0.2/0.26%)
siyah24(63.5/%)
guleysa(66.8/66.5/0.3/0.45%)
s2000(67.5/67.3/0.2/0.30%)
aynalar (91.8/89.3/2.5/2.72%)
1.73 (98.5/97.4/1.1/1.12%)

14.TAKIM TOPLAM KİLO (693.4/%)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…