- 19 Şubat 2012
- 10.928
- 32.458
- 598
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #93.281
herkese günaydınnn..bu ne hız akşam baya kaynatmışsınız.kilo vermeye adım atmak için güzel bir gün..hastalar biraz ara vermişken ancak göz atabildim.şimdi gidip 1ltlik tupperımı doldurayım.9:30da kahvaltıya eve gidecem.
Ablacım. Takımda tatlı krizleri hep geliyor...
Benimde aklıma şu geldi. Tatlı krizini için haftada bir gün yemek isteyen yesin ama cuma günü tartıldıktan sonra yesin ve yediğini paylaşsın. O günde dengelesin. En azından kilo bildirimini daha az etkiler. Hemde bütün bir hafta cumanın gelmesini iple çekerken bir nevi ödül olur. Miktarı sınırlarız. Herkes kabul ederse en azından bu tatlı krizi kaçamak olmaktan çıkar daha düzenli ve kontrollü olur ? Light sütlü az şekerli tatlılardan falan olsa? Her hafta olmak zorunda değil elbette. Kriz geldikçe yenilse?
( ben yemeyeceğim ama kriz tutan arkadaşlar için öneriyorum bunu :) )
Ablacım. Takımda tatlı krizleri hep geliyor...
Benimde aklıma şu geldi. Tatlı krizini için haftada bir gün yemek isteyen yesin ama cuma günü tartıldıktan sonra yesin ve yediğini paylaşsın. O günde dengelesin. En azından kilo bildirimini daha az etkiler. Hemde bütün bir hafta cumanın gelmesini iple çekerken bir nevi ödül olur. Miktarı sınırlarız. Herkes kabul ederse en azından bu tatlı krizi kaçamak olmaktan çıkar daha düzenli ve kontrollü olur ? Light sütlü az şekerli tatlılardan falan olsa? Her hafta olmak zorunda değil elbette. Kriz geldikçe yenilse?
( ben yemeyeceğim ama kriz tutan arkadaşlar için öneriyorum bunu :) )
ben de bunun üzerine şöyle bir şey paylaşmak istiyorum... lütfen okuyunuz özellikle takım kaptanım :) yorumlarınızı bekliyorum... buradaki kadar abartma taraftarı ben de değilim ama bilimsel bir gerçeklik payı var mıdır sizce? veya bu konu ile çok okuyan arkadaşlarım var misal, ryeo? senin de yorumunu merak ediyorum canım...
bende yeniyim canım.evet canım kızım küçük.günaydın canım ben fadik yeni katıldım gruba
senin bebeğin var sanırım ne güzelll
bende şok oldum korktugumda vardı bişey 90ları gördüm :18::18::18:evett sıra geldi banaa
kızlar sabah tartıldım ve evett halaa tam 73 kiloyum
KİLOM : 73
HEDEF KİLOM : 55
YAŞIM : 27
ben yapacak vakit bile bulamıyorum.kızlar çizelgemi yapamıyorum bir türlü yardımcı olurmusunuz:26:
bende kendimi deneyeceğim eğer yürütemessem diyetisyene gidecem.günaydın arkadaşlar ben kaçar diyetisyene
günaydın arkadaşlar ben kaçar diyetisyene
fadik hoşgeldin canım....edacım takım kurallarını paylaşmış kabul etmişsin ....sağlıkla ve keyifle vereceğiz canım fazla kilolarımızı....
hedef kilonuda yazarsan:????
Menümm
sabah
1 armut
öğle
1 kase çorba
2 dilim ekmek
1 tane tavada kırılmış yumurta
1 form kayısı çayı
ara
1 armut
2 avuç kuruyemişyine kendimi tutamadım çok yedim
1 bardak kola
akşam
6 kaşık tavuklu pilav
2 kasık yoğurt
1 kasıkta kuru fasulye
Gruba yeni katılan arkadaşlar hoşgeldiniz bende yeni katıldım deneme sürecindeyim
grubumuz gün geçtikçe büyüyor mu ne?:) bence baya ayağımızı sürüyerek gelmişiz biz demekki bu gruba :) yeni gelenler hoşgelmişler... benim bugünkü menüm bence çok güsel oldu.. saat 11 gibi gururla sunarım sizlere de (11e kadar bir şey yer içersem onları da ekliyeyim diye) şimdi de sporumu yapacağım. boynum biraz daha iyi gibi. ısınınca da daha bi gevşer rahatlar diye düşünüyorum... haydin spor+duştan sonra görüşürüüzz...:79:
Sabah
Kepekli ekmekten yapılmıs tost
İçinde lor peynir var
2 bardak şekersiz cay
Salatalık
Domates 1 er tane
Ögle
Mercimek corbası
Haslanmıs patates yarım
Salata coban
Yogurt yarımkase
Aksam
Salata
Kepekli makarna 3 kasık
Ayran 2 bardak
Ara1:
Yeşilcay 5 fındık
Ara2:
Grissini 1
Soda maden suyu yanı
Su:1.5 lt
Mesaj;6 veya 7
Spor: 1.5 sat yürüyüs orta tempo
Kalori:982
Saygılarla sunarımmm
Kızlarrr bugün pek yazamıcam bas agrısından duramıyorumm
Geçmişler baktımda
Başaklar varmıs bnde basagım 30 agustos
offf kızlar ya ben bu ara kendimi çok kötü hissetmeye başladım iş bulamıyorum evlilik de olmuyo herşeyden sıkılmış durumdayım artık hiç bişey yapmak istemiyorum herşey üstüme üstüme geliyo sanki ya hapisteyim sakii off ne yapcam ben yaa
çevremdekilere de anlatamıyorum anlatabileceğim sadece 1 kişi var o da yurt dışında bu ara görüşemiyoruz
biraz daha icimi dökmezsem daha kötü olacagım size anlatayım dedim
hayalimdeki meslek:)) olsun bence 6aya kalmadan o fit öğretmenlerden olucaksınn
Edia kelebekolacam ve ismini hatırlyamadıgım dıger arkadaslar hepınız hg
Kılo vermek için toplandıgımız bu yoldan alnımızın akıyla cıkaşım inşş
Herkese basarılarrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?