- 17 Temmuz 2012
- 1.522
- 205
- 163
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #93.261
Hosbulduk cagls tekrar.ben ogretmenim.okulda yiyecek dogru duzgun bir sey yok.evde hazirliyorum salata corba felan.hazirlayamayinca da arada bir arkadasimla bir ince hamurlu pide paylasiyoruz.yani uc dilim salata ve ayran.bu gittigim diyetisyenin onerisiydi.aksam hafif yiyorum ve gunu kapatiyorum.
ya weremeyince kilom azalmayınca motivasyonum düşüo hemen benim 2 gündür aynı meseLA bu sefer veremicem gibi gelio tamam 1 gün izin yapayım ben haftadayaa
Eveeeet bende kilo çizelgemi yaptımmm
ne akla hizmet tekrar kilo aldım yaa 62 den 68e ciktim yaa
hızınıza yetişemiyorum kızlar:126::130:
Edebiyat ogretmeniyim canim.kilolu bir edebiyat ogretmenihani hep fit olur ya akillarda:)
Deniz ablacim merhaba arkadasim vardi iki gündür ihmal ettim burayı . Yarin gidiyor menumu paylastim ama mesaj atamadim menu disinda. Benim baslangic kilom lazım mi . Ben yine vereyim.. gecen cuma 70.400 idim hededim 68 olmak bu cuma. Yarin arkadasim gidio sizi gerçekte n ozledim ya :) iyi heceler
insan anlamıyor işte. hiç boş bırakmamak lasım. 2 kilo aldığını mı gördün? hemen hooop dikkat etmeye. yoksa gram gram alıyosun ve gözün alışıyo yeni kilona hemen hiç anlamıyosun. bence hergün tartılmak güsel bir yöntem kilo koruma döneminde. bakarsın almış mısın hemen o gün hafif bişiler yersin olur biter... hele bi o günlere gelelim de :)
Bi bebeğim olursa ilerde inşallah ismini deniz koycm çok seviyorum yaa hele bide bluedeniz ablacm gibi mutevazi, zarif ve kibar bi insanı tanıdıktan sonra bu kararı kesin kıldım
oooooooooyyyyyyyseverim seni ben inşallah canım seneye teyze olalım
önce ne yapıyoruzzzzz.........sakin oluyoruz ve olumsuz düşünmüyoruz....daha yarın var......ki zaman zaman çok sık olmamak şartıyla duraklamalarda olabilir çağlacım bu gayet normal....
aman ablacm daha çok erkenama öncelikle hayirlisi tabi :)
sen nerde oturuyosn abla zayıfladiktan sonra belki yakın olanlar hep birlikte bi buluşma düzenleriz bizim eski grupta öyle yapmışlardi :)
canım sen listedesin....liste için istiyorum kg lerihadi bakalım 2.4 kg süper.... şaka bir yana 1-1.4 kg çooookkkkk iyi olur ....
bizde seni ve paylaşımlarını özledik cnm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?