Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

canımmmmmmmmmm sana özel msj bıraktım ona bakmayı unutma
kızlar kaçtım bennnnnnnnnnnnnnn

anam butun dertlıler burda bugun

nazco hayırdır anlat belkı yardımcı oluruz

aynalar ne dıyım ınsallah daha ıyısı gelır yada senınde tayının cıkar...

sıyah ıyı yolculuklar kendıne ıyı bak

benımde kızıma genız etı teshısı kondu pzt ızmıre göturyorum ..şans dıleyın...

geçmiş olsun canım. allah acil şifalar versin

kızlar kötu bır haberım var sedanın msnı acıktı erkek arkadasıyla konustum seda 2 gundur hastanedeymıs
yüksek ateş ve kusmadan ...malesef durumu kötuymus bugun aılesı gelıyormuş..adanaya götureceklermıs yogun bakımdaymıs...dualarınızı eksık etmeyın dıyorlar...

inşallahseninde tayinin bir an önce istediğin bir yere çıkar canım bilirim alışıyo insan sonra gidince bir tuhaf oluyor

iyi yolculuklar siyah

nolsun be güzelim her ay aynı şey ben reglden iki gün öce başlıyorum canavarlaşmaya bir hafta sürüyo bir yandan sinir bir yandan ağrılar işkence bu durum benim için
akşam gene bizde misafir var dün akşam abartmadım bakalım bu akşam nasıl geçecek

allah acil şifalar versin. çok üzüldüm. ne oldu birden anlamadım çok iyiydi. en kısa sürede iyi haberini duyarız inş :Saruboceq:

destinam kızına geçmiş olsun iyi şanslar size ege üniversitesi iyi o konuda bende oğlanın geniz eti için çok gittim basit bi şekilde hallettiler

sedaya çok üzüldüm allah yardımcısı olsun inşaallah kısa zamanda atlatıp sağlığına kavuşur mikrop kapmış olabilir belki

sagol canım bende cok uzuldum cocuk sagolsun uzun uzun yazdı...telefonunu ıstedım yogun bakımda oldugu ıcın konusamaz dedı allahtan bılıncı acıkmıs...şok oldum bırden yaa...msnede lutfen dua edın yazmıs...nazar degdı kıza...mukemmel bır kızdır o dedım...güclüdür atlatır dedım bencede mıkrobık bır olay...rabbım kurtarsın ınsallah...

kızım ıcınde genız etı cok agır degıl yanı ne kulakları nede baska yerı degıl cok sık hastalandıgı ıcın öyle bır teshıs kondu şu aralar cok sık antıbıyotık yedı bende uzman bır yere göturmeye karar vredım...ınsallah bır çözum bulurlar...sızınkıde öylemıydı

bizde çok hastalandığı için o problemi yaşadık eylülde bir başlıyordu hastalanmaya mayısa kadar bir hafta iyi bir hafta hastaydı çocuk buradaki doktorun biri aldırın rahat edin dedi diğeri ergenlikte kendiliğinden yok oluyo gerek yok dedi bende ege üniversitesine götürdüm bize bir zatüre aşısı yaptılar bide imüneks diye gribe karşı koruyucu bitkisel ilaç verdi bide grip aşısı 2 senedir rahat ettik hastalanmıyo eskiden grip diye götürüyordum zatüre çıkıyordu çocuk antibiyotik kullanmayınca geniz etide problem olmaktan çıktı

anladım nazco aynı sorunlar bızdede var eylulde baslıyor hazırana kadar 10 gun arayla hep hasta ınsallah bende bu sene bagısıklık ıcın erken mudahele edıcem grip aşısı vurdurucam...cok tşk ederım arada bılgılerını alırım senın...

neslı dıger takımlara baktım bızım sonuclara göre gene bız ıyıyız bu hafta...

seda nın şokundayım hala...msndede resmı vardı ıkı saattır ona bakıyorum aklım almıyor....ınanın....

sağol canım bize haber verdiğin için.inşallah sedamız tez zamanda sağlığına kavuşur.rabbim şifa versin.onu önce ailesine sevdiklerine ve bizlere bağışlasın inşallah.allah dermensız dert vermesin kimseye.
off çok moralim bozuldu yaa.

ben bugün yediklerimi yazmadım sahi sinir minir derken
akşam 4 köfte domates ve biber sosuyla yapmıştım
küçücük bir fırında but üç kaşık pilav üç kaşık yoğurt yedim
abartmışmıyım ne
sabah iki çatal kekle kahvaltı yaptım başka bişi yemeye fırsatım olamamıştı
öğle 2 poğaça yedim 1 tane yiyicektim şu bankadaki çocuk beni dellendirince kaptırmışım kendimi az önce 1 avuç leblebi yedim
form çaylarım ve 3 litrede su
akşama misafir var gene ne yiyeceğimi bilmiyorum bişi hazırlamadım daha

pek iç açıcı değiliz bak çok hırslandım ben şimdi
bu hafta şu pirinç lapası işine hepimiz asılalım arkadaşlar haftaya kesin biz birinciyiz
:çok üzgünüm::çok üzgünüm::çok üzgünüm:

neslihan bunu gördün mü?

14.TAKIM 103.etap*birinci*
haysem (61.0/60.0/1.0/1.64%)
rose14 ( 82.0/81.0/1.0/1.22%)
neslihan ( 68.8/68.0/0.8/1.16%)
eylulce(81.2/ 81.5/-0.3/-0.37%)
spagot(63.3/63.3/0.0/0.0%)
destinam(76.8/76.8/0.0/0.0%)
sıyah24 (67.0/65.0/2.0/2.99%)
sedaaa21(65.0/62.9/2.1/3.23%)
guleysa(67.1/67.1/0.0/0.0%)
S2000 (67.5/69.0/-1.5/-2.22%)(eski uye geri dondu)

14.TAKIM 106. ETAP SONUCLARI
neslihan(68.8/68.7/0.1/0.15%)eski uye geri dondu
rose14(79.5/79.5/0.0/0.0%)
eylulce(81.0/80.4/0.6/0.74%)
destinam(76.0/75.8/0.2/0.26%)
siyah24(63.5/63.5/0.0/0.0%)
guleysa(66.8/66.5/0.3/0.45%)
s2000(67.5/67.3/0.2/0.30%)
aynalar (91.8/89.3/2.5/2.72%)
1.73 (98.5/97.4/1.1/1.12%)

NESLİHAN ARKADAŞIMIZ 68 İLE YARIŞMADAN AYRILMIŞ 103. ETAPDA

106 ETAP DA 68.8 OLARAK BAŞLAMIŞ BUARADA YALNIŞLIK VAR KIZLAR

AYRILDIĞI KİLO İLE BAŞLAMASI GEREKİYOR

ay 1.73 senin adin gonulmuydu ya sanki bir iki oyle dediler sana eger oyleyse bende oyle diyim cunku 1.73 yazmak biraz zor oluyo
yani simdi yazidan numaralara gececende iste felanda milan zor is
aslında adım emine ama siz gönül deyin çagla deyin ben anlarım anacıgım...

tebrik ederim canim sahi neden tek mesaj yazdin kiz alistik senin dolu dolu mesajlarina sorun yon degilmi [/QUOTE]
çok yogundu bugün servis ögle arası 5 dak bakayım dedim açtıgımla kapadıgım bir oldu

daha çok insanlarla tanışacaksın canım..ben saglık meslek te antep te okudum ordaki arkadaşlarımdan hiç ayrılamazmışım gibi gelirdi şimdi çogunun adını hatırlayamıyorum...

çok geçmişler olsun canım çocuklarda çok rastlanıyo korkulacak bişi çıkmaz umarım...

aman allahım aaa şok oldum ya.. direncimi düştü acaba umarım tez zaman da iyileşir

üçüncü mü olmuşum bi birinci olamadım ya :sm_cool:
takım olarak kaçıncıyız peki söylemediğine göre durumumuz kötü heralde:1no2:

hakkaten merak attim kaçıncıyız:uhm:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…