- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #9.361
slm kızlar nasılsınız bakalım. ben biraz buruğum:a015: dört yıldan beri aynı evi, aynı odayı paylaştığım canım arkadaşımın tayini çıktı. hemde nereye kırıkkalaye benim memlekete. onun adına çok sevindim, burdan kurtulduğu için. ama ayrılacağımız için çok üzülüyorum. bütün zor anlarımda yanımdaydı. senağlama
anam butun dertlıler burda bugun
nazco hayırdır anlat belkı yardımcı oluruz
aynalar ne dıyım ınsallah daha ıyısı gelır yada senınde tayının cıkar...
sıyah ıyı yolculuklar kendıne ıyı bak
benımde kızıma genız etı teshısı kondu pzt ızmıre göturyorum ..şans dıleyın...
slm kızlar nasılsınız bakalım. ben biraz buruğum:a015: dört yıldan beri aynı evi, aynı odayı paylaştığım canım arkadaşımın tayini çıktı. hemde nereye kırıkkalaye benim memlekete. onun adına çok sevindim, burdan kurtulduğu için. ama ayrılacağımız için çok üzülüyorum. bütün zor anlarımda yanımdaydı. senağlama
kızlar kusura bakmayın sizi beklettim.. elimde olmayan sebebler oldu ve bu ilk di.. neyse arabam 6 da kalkıyo beni özleyin.. bildirim yazdıgınız gibi olsun degişmeyin.. görüşmek dilegiyle...
hakkınızı helal edin Şeniz Şeniz Şeniz
anam butun dertlıler burda bugun
kızlar kötu bır haberım var sedanın msnı acıktı erkek arkadasıyla konustum seda 2 gundur hastanedeymıs
yüksek ateş ve kusmadan ...malesef durumu kötuymus bugun aılesı gelıyormuş..adanaya götureceklermıs yogun bakımdaymıs...dualarınızı eksık etmeyın dıyorlar...
kızlar kötu bır haberım var sedanın msnı acıktı erkek arkadasıyla konustum seda 2 gundur hastanedeymıs
yüksek ateş ve kusmadan ...malesef durumu kötuymus bugun aılesı gelıyormuş..adanaya götureceklermıs yogun bakımdaymıs...dualarınızı eksık etmeyın dıyorlar...
kizlar sonuclari acikladim ben kaciyorum oldumu cok acelem varr
tebrik ederim aynalar bireyselde ucuncu oldu
tebrik ederim aynalarcım a.s.a.s.a.s.a.s.
aslında adım emine ama siz gönül deyin çagla deyin ben anlarım anacıgım...ay 1.73 senin adin gonulmuydu ya sanki bir iki oyle dediler sana eger oyleyse bende oyle diyim cunku 1.73 yazmak biraz zor oluyo
yani simdi yazidan numaralara gececende iste felanda milan zor is
çok geçmişler olsun canım çocuklarda çok rastlanıyo korkulacak bişi çıkmaz umarım...anam butun dertlıler burda bugun
aman allahım aaa şok oldum ya.. direncimi düştü acaba umarım tez zaman da iyileşirkızlar kötu bır haberım var sedanın msnı acıktı erkek arkadasıyla konustum seda 2 gundur hastanedeymıs
üçüncü mü olmuşum bi birinci olamadım ya :sm_cool:
takım olarak kaçıncıyız peki söylemediğine göre durumumuz kötü heralde:1no2:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?