Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

kizlar ben bu kadar yaptim siyahla roseda gelince artik ekler bildirim yaparim oglen olmazsa saat dortte geldigim zmaan cunku zaten listeyi biz yapiyoruz
sibelcim sende buralardasin sanirim bir sorun olursa bakarsin artik tamammi

kızlar yoğun bir gün yaşıyorum o yüzden kilomu yazıp hemen çıkıcam bankaya yetişmem lazım gelince girer okurum artık
neslihancım benim buğünkü kilom 72,7

Neslıhan tamam bakarım
ozaman sen gelınce lısteyı verırısın
tamma canim listeyi yayinlamakta var bugun
kızlar yoğun bir gün yaşıyorum o yüzden kilomu yazıp hemen çıkıcam bankaya yetişmem lazım gelince girer okurum artık
neslihancım benim buğünkü kilom 72,7

tamam canim sen yine unutma bu kilonu
ben bir yere not aliyorum oldumu

neyse haydiyin ben kactim kizlar ustumu giyecegim sonrada glani almaya gidecegim hep gec kaliyorum sonra buranin yuzunden

ayyy sayfalar bi turlu acilmak bilmedi bi saatir ugrasiyorum neyse.... kilo veren tum arkadaslari kutluyorum hemsom ve siyah yok daha siyah artik aksama anca gelir.... oglende sonra arkadasin kizinin dis bulguru var gece gorusuruz artik

yine sorun va'r sitede sanirim
bende yeni gelidm yemekleri hazirlayacagim iste siyah bundan sonra biraz zor gelir sanirim
roseda pesembe mi demisti kizinin torenine valla bende bu siralar unutkanlik cok yuksek safhada herseyi unutur oldum
neyse artik bekleriz ne yapalim

ay deli oldum açılmıyo bugün bu sayfalar bir saattir okumaya çalışıyorum ama yok anam yok zaten sinirlerim bozuk şimdi fırlatçam birinin kafaya şu monütörü klava:klava:klava:

ay deli oldum açılmıyo bugün bu sayfalar bir saattir okumaya çalışıyorum ama yok anam yok zaten sinirlerim bozuk şimdi fırlatçam birinin kafaya şu monütörü klava:klava:klava:

amanin kiz kafami zor cektim kiracaktin aaa
ne sinir oluyon kiizm sakin ol sakin relax relax

ayyyyyyyyyyy arkadaşlarr hepinizden çook çooooooooooooookkk özür dilerim.dün malum törten vardı.geç geldim.gelincede yemek flan filan derkn yorgunluktan sızmış kalmışım.ee haliyle sabah kalkamadık.neyse zor bela kızı hazırlayıp kursa götürdüm.bugün son günleriydi.bizi bıurakmadı hocalar.çbize süpriz felan hazırlamışlar.koştur koştur eve geldim şimdi.daha pardüsemi bile çıkarmadan buraya geldim.kilom aynı diyelim.tartılmadım.ama almadımda vermedimde gibi.neyse.affedein beni noluuuurrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

Neslıhan degısıklık olursa degıstırırsın canımkaydirigubbakcemile5

14.TAKIM 105. ETAP SONUCLARI

neslihan(68.8/68.7/0.1/0.15%)eski uye geri dondu
rose14(79.5/79.5/0.0/0.0%)
eylulce(81.0/80.4/0.6/0.74%)
destinam(76.0/75.8/0.2/0.26%)
siyah24(63.5/63.5/0.0/0.0%)
guleysa(66.8/66.5/0.3/0.45%)
s2000(67.5/67.3/0.2/0.30%)
aynalar (91.8/89.3/2.5/2.72%)
1.73 (98.5/97.4/1.1/1.12%)

14.TAKIM TOPLAM KİLO (693.4/688.4/5.0/0.72%)

kız bızde merak ettık 2 gundur gelmeyınce ama anladık kızının torenı vardı unuttu bızı dedık artık:çok üzgünüm: ama geldıgın ve haber verdıgın ıcın tesekkurler canımyerimseniben zaten senın kılonu aynı olarak yazmıstımkaydirigubbakcemile5

of kızlar benim özel günlerim çok yaklaştı bütünsinirlerim tepemde dişime göre birini bulsamda bi yolsam şööle napsam gidip benim adama sarim bari belki biraz rahatlarım
o gerilir ama napalım artık hep benmi gerilecem ayyyy klava:klava:

slm kızlar nasılsınız bakalım. ben biraz buruğum:a015: dört yıldan beri aynı evi, aynı odayı paylaştığım canım arkadaşımın tayini çıktı. hemde nereye kırıkkalaye benim memlekete. onun adına çok sevindim, burdan kurtulduğu için. ama ayrılacağımız için çok üzülüyorum. bütün zor anlarımda yanımdaydı. senağlama

kızlar kusura bakmayın sizi beklettim.. elimde olmayan sebebler oldu ve bu ilk di.. neyse arabam 6 da kalkıyo beni özleyin.. bildirim yazdıgınız gibi olsun degişmeyin.. görüşmek dilegiyle...
hakkınızı helal edin Şeniz Şeniz Şeniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…