Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

ya kizlar bende cok uzuldum nasil oldu acaba cok merak ettim bugun zaten kafam cok allak bullak nasil yaptim bildirimi hic sormayin yani daha yenide kinadan geldim gelir gelmez girdim uzerim giyinik suanda
cok cok gecmis olsun ne diyelim bir tlfnu olsaydi arardik bak bendede yok

anammm kmler de gelmişş
neslihan paylaşıma bak şeker yanlışlık olmuş senin kiloda düzeltmen gerekiyor şeker

noldu şeker birine bişeymi oldu yoksa..ayy çok merak ettim ben
kötü bişii yok inşallah

NESLİHAN ARKADAŞIMIZ 68 İLE YARIŞMADAN AYRILMIŞ 103. ETAPDA

106 ETAP DA 68.8 OLARAK BAŞLAMIŞ BUARADA YALNIŞLIK VAR KIZLAR

AYRILDIĞI KİLO İLE BAŞLAMASI GEREKİYOR

canim inanki yeni goruyorum bende diyorum bu iste bir sorun var ama nerde diye iki haftada tartilmayinca bende son kilomu 68.8 olarak kaydetmisler arsivlere hatta bir yanlislik var dedim analizlere baktim simdi inceliyorum canim arada kaynamis
bende diyorum kenime kafamdan ben 3 kilo aldim neden bu kadar cikiyor diye karisiklik olmus canim duzeltiriz

arkadaşlar artık sonuçlar yayınlanmıyor mu?

neden yayınlanmasın yayınladım guzelım suanda degıstırdım lısteyı yanlıslık olmus sadece
lan okadrada sevınmıstım aldıklarımı verdım dıye
bende tartılıyom tartılıyom lan bır eksık yan var ama ne dıye
salı gunu tartıldıgım gıbı ayrıldıgım kıloya baktım nasıl verecem dıye ugrastım durdum okadar yersen ıkı haftada bu kadar olursun ıste ceza verın ban cabuk

nesli hayırdır selam vermiyon küsmüsün bana şeker

geçen hafta hangi takım kaçıncı oldu bulamadım mesala. nerde yayınlanıyor.

hmmm
anladım şeker
kusura bakmayın rahatsız ettim iyi akşamlar size

hmmm
anladım şeker
kusura bakmayın rahatsız ettim iyi akşamlar size

ya askolsun inanki sana benim sana tirip atmam lazim kactir sen ban slm vermiyon ben sana dedimmi hic afedersin rahatsiz ettim diye
cok bozuldum innaki ben geldigimden beri seni ariyorum nerde bu kiz diye onlin eolmana bakiyorum iki lafin belini kiralim diye takimina geldim not biraktim san profilden mesaj attim seslenmedin simdi senmi benmi seni rahatsiz ettim acaba

neslihancım orda geçen hafta değil bir önceki haftanın sonuçları var en son olarak. geçen hafta yok. o yüzden sordum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…