Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

ben senin takıma geliyorum devamlı ama sen olmuyorsunki...
olan arkadaşlarla konuşup çıkıyorum..
yazılarını okudum ama o an yazmaya fırsatım olmadı bırak yazmayı başımı kaşicak vaktim olmuyor bir haftadır toplantılardan..zaten eve gelince de ev telaşı....
anca kendi takımıma yazıp çıkıyorum.

neslihancım orda geçen hafta değil bir önceki haftanın sonuçları var en son olarak. geçen hafta yok. o yüzden sordum.

canim sanirim artik puskuut yapmiyo
haklida bence cok emegi vcar cunku hepimizde
simdilik hersey durdu gibi birsey ama yapmak isteyen yapabilir diyor kendisi ya bakalim ne olacak

toplantilarinin oldugunu biliyorum canim ben seni takip ediyorum cunku
ama bende iki haftadir yoktum sahsen aradim seni en azindan buraya geldiginde bir slm verebilirdin ben geldigimden beri sen buraya ucuncu girisin iste anca karsilastik
vede ozellikle belki gormemissindir diye profilden attim mesaj ki hemen cevap veresin diye
neyse insan sevdigine kirilirmis ben senin gibi olamiyorum iste
cunku bu ilk degil bircok kez boyle yaptin ama bende seni dusuerek yogun belki dedim gectim
ama gercek ben rahatsiz ediyorsam bileyim yani
aramizda boyle seylerin lafi olmaz biliyorsun ama kirdin beni haberin olsun
sorun yok benin kirilmalarim anliktik yanliz

hadüüüüüü
gece gece amma konuştun haaa..
benim gözüm yollarda hanım gelecek diye bekliyorum hanımda şükür dönüyor ve ayağının tozuyla başlıor beni haşlamaya
anamm başka haşlican kimse yokmu senin..
ben biliyorum kilo aldın diye böylesin sen..hatta benden kilolusun ya gıcık oldun bana şimdiii
ahahaha kusura bakma sana gıcık vermeye devammm
kurtulamazsın kızımmm benden

ya ya yok oyle yagma guzelimm
kilo verince gel bana giciklik ver kiloyken kac oh ne ala ne ala
ammada gozun yolda haa sende ondanmi mesajlarima cevap vermiyon birde gelmis rahatsiz ettim diyon
ah ah delirmemek elde degilde neyse hadii

az kaldi canim ya okullarin bitmesine biraz daha dayan
sen tekmisin simdi ev arkadasin felan yokmu arkadasin felan ne yapiyorsun oralarda

karne hazırlıklarındalar. ödevleri yazılıları okuyorlar. notları nete giriyorlar. benimde çok işim var ama canım bişey yapmak istemiyor. inş yarın yapacam.

karne hazırlıklarındalar. ödevleri yazılıları okuyorlar. notları nete giriyorlar. benimde çok işim var ama canım bişey yapmak istemiyor. inş yarın yapacam.

zor isin guzelim allah yardimcin olsun
biliyormusun bende anasinif ogretmenligini bitirdim iki sene gorec yaptiktan sonra buralara geldim iste biraktimda o guzelim meslegi
ama gercekten zor

zor isin guzelim allah yardimcin olsun
biliyormusun bende anasinif ogretmenligini bitirdim iki sene gorec yaptiktan sonra buralara geldim iste biraktimda o guzelim meslegi
ama gercekten zor

teşekkür ederim canım. nerde yaşıyorsun. orda bu mesleği yapma şansın yok mu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…