- 8 Ağustos 2008
- 36.129
- 46.469
- 1.123
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #9.401
neslihancım orda geçen hafta değil bir önceki haftanın sonuçları var en son olarak. geçen hafta yok. o yüzden sordum.
ben senin takıma geliyorum devamlı ama sen olmuyorsunki...
olan arkadaşlarla konuşup çıkıyorum..
yazılarını okudum ama o an yazmaya fırsatım olmadı bırak yazmayı başımı kaşicak vaktim olmuyor bir haftadır toplantılardan..zaten eve gelince de ev telaşı....
anca kendi takımıma yazıp çıkıyorum.
hadüüüüüü
gece gece amma konuştun haaa..
benim gözüm yollarda hanım gelecek diye bekliyorum hanımda şükür dönüyor ve ayağının tozuyla başlıor beni haşlamaya
anamm başka haşlican kimse yokmu senin..
ben biliyorum kilo aldın diye böylesin sen..hatta benden kilolusun ya gıcık oldun bana şimdiii
ahahaha kusura bakma sana gıcık vermeye devammm
kurtulamazsın kızımmm benden
ya arkadaşlar benim canım çok sıkılıyor. sanki boğuluyorum :çok üzgünüm:
ne oldu kiz hayirdir sorununmu var guzelim
bilmiyorum ya bir sıkıntı var içimde sadece.
hayirdir insallah iyi seyler dusun canim kotu seyler dusunme
arada bir oluyor bu sıkıntı. heralde burda çok sıkıldım ondan. yaz tatili bir gelse
az kaldi canim ya okullarin bitmesine biraz daha dayan
sen tekmisin simdi ev arkadasin felan yokmu arkadasin felan ne yapiyorsun oralarda
karne hazırlıklarındalar. ödevleri yazılıları okuyorlar. notları nete giriyorlar. benimde çok işim var ama canım bişey yapmak istemiyor. inş yarın yapacam.
zor isin guzelim allah yardimcin olsun
biliyormusun bende anasinif ogretmenligini bitirdim iki sene gorec yaptiktan sonra buralara geldim iste biraktimda o guzelim meslegi
ama gercekten zor
teşekkür ederim canım. nerde yaşıyorsun. orda bu mesleği yapma şansın yok mu?
yok be guzelim ben fransadayim dil bilmem gerekiyo bu yuzdende okul okumma lazim ama ben iki cocukla nerdeeee
oyuzdne benim icin eskide kaldi
allah sanada sabır versin canım. yabancı bir ülkede, hemde dil bilmemek zordur tahmin edebiliyorum.
vall aguzelim oyle cok zorluk cekiyorum ama artik alistim sanirim birsekilde gecinip gidiyoruz senin zaten icin sikiliyo bende tuz biber olmayayim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?