- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #9.421
Gunaydın kızlar
Sedaaa ıcın cok uzuldum yaaa Allah acıl sıfalar versın ınsallah bıran once ıyı olur gelır aramıza:Saruboceq: cok merak ettım ne oldu acebaCADIARZU
Aynalar tebrık ederım canım 3 olmussuna.s. aslında hakkın bırıncılıktı canım artık bırdahakı sefere ınsallahvereliniortak
canınıda sıkma, okulların kapanmasına az kaldı bırazdaha sabret canım memlekete gıdınce bızı bırakmada amaopuyorumnanaktan
sedaya çok üzüldüm. Allah yardımcısı olsun. biran önce iyi haberlerini alırız inş.
neslihancım günaydın. ben yeni üye olduğum için tanımıyorum serinceyi ayrılırken izin mi istedi yoksa hiç haber vermedi mi? böyle bir durumda kurallar ne diyor. bide benim en çok merak ettiğim serince takıma alınırsa takıma alınmak için bekleyen arkadaşlar ne olacak?
kızlar kusura kalman ben azcık geçmişe baktım hala seda dan haber yokmuş allahım şifasını versin......:Saruboceq: bne şimdilik çıkıyorum işlerim ar akşama gelirim belki .olmazsa yarına görüşürüz....kesin nazar degdi bize... bu kadar uyumlu neşeli bi takım oldugumuzdan ..nazar duası okuyun kızlar...dilden degil gönlümden istiyorum tez zaman da iyileşsin :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?