Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

unutmadan yediklerimi yazayım.
sabah sirkeli su, klasik kahvaltı
öğle 3 diyet bisküvi, 1 diyet çubuk, yeşil çay
ara 3 erik, 3 kayısı
akşam 5 kaşık haşlanmış makarna, yarım kase yoğurt
3,5 litre su

günaydın kızlar
sabah kalktım sirkeli suyumu içtim.
kahvaltıda domates, salatalık, biber, 3 yeşil zeytin, bir dilim kepek ekmeği yedim, bir bardak yeşil çay içtim.
dün burası çok sakindi, bugünde böyle olmasın lütfen
sedanın durumu hakkında haberi olan var mı? çok merak ediyorum. umarım durumu düzelmiştir.

Gunaydın kızlar
Sedaaa ıcın cok uzuldum yaaa Allah acıl sıfalar versın ınsallah bıran once ıyı olur gelır aramıza:Saruboceq: cok merak ettım ne oldu acebaCADIARZU
Aynalar tebrık ederım canım 3 olmussuna.s. aslında hakkın bırıncılıktı canım artık bırdahakı sefere ınsallahvereliniortak
canınıda sıkma, okulların kapanmasına az kaldı bırazdaha sabret canım memlekete gıdınce bızı bırakmada amaopuyorumnanaktan

sanada günaydın canım. teşekkür ederim inş hepimiz sağlıklı kilo verek sıralamaya gireriz. memlekete gidincede yine netin başından ayrılmam merak etme canım a.s

merhaba ayfer hanım ben koray maalesef seda hala yoğun bakımda ailesi geldi doktor kuzeni bugün adanaya götürelim diyorr,bende hala hastaneden okul işleriyle uğraşıyorum hallolmamış ama önemli değil

iyi olsunda okullarımız uzasın sınavlara giremeyeceğizz pekte umrumda değil şuan açıkçası..adanaya gideceğimiz için ben pek giremem yanından ayrılınca kötü birşey olacakmış gibi geliyor ama size girdikçe haber vermeye çalışırımm

okadar çaresiz bekliyoruzki elimizden hiçbirşey gelmiyorr dua etmek dışındaa ne olur sizde dualarnızı eksik etmeyinnn

buarada dün yanına girdiğimde sizinle konuştuğumu söyledim çok sevindi hepinize çok selam söyledii ama halini bir görseniz su bile içemiyorr bugün dahada kötü ateşi 40ın altına inmiyor hiç neyapacağımızı bilmiyoruz doktorlar sebebini bulamadıı
ilginiz ve dualarnız için çok sağolun hoşçakalınn

kızlar haber varmı dıye gırdım erkek arkadası msnden yazmıs.....ben ızmırde olucam yıne gırmeye calısırım kendınıze ıyı bakın...

allahim ya nedir bu insallah duzelir dualarimiz hep onunla
cok canim sikildi kizlar ya mesaja bak inanin agliyorum suanda neden boyle oldu cok merak ettim
ufff nazar degdi ksin

bu arada gunaydin kizlar gunaydin demeden konuya girdim ayfer guzelim sen haber alirsan yine bizi haberdar et ama bir dahakine tlfnunu iste olurmu

bu arada gece kkdaydim ya serince mesaj cekmis ozelden bana
simdi size o mesajlari kopyalayacagim artik yorum yapmiyorum sizler yapin ben cunku yoruldum gercekten

neslihancım slm canım
sana msj yolladım ama cevap alamadım
takımdan hiç haber verilmeden atılmışım ben mazeretli olarak takımdan geri dönmek üzere izin aldım püskütle konuştum bu izinde süre yokmuş ve senle konuşmamı söyledi
ayın 1 den sonra netimiz baglanıyo artık burda olucam yani
bana gerekçe gösterirsen sevinirim canım ben 14. takımda olmak istiyorum ama neden atıldım heleki bu takımın kurulması için kaç gün net başında kaldım

BENIM YAZDIGIM MESAJ=
guzelim sitem etme hemen
takimda cok fazla geri donmek uzere olan arkkdas oldu vede haliyle paylasim azaldi oyuzden baska uyeler almak zorunda kaldik ama sen iste ben sana yine yer bulurum sorun yok yani neden benimle konusmuyonda puskuutle konusuyorsun bens an iki defa mesaj attim nerelerdesin diye msnden vede mailden
senden ses gelmeyince takimi canlandirmak adina yeni elemanlar almak zorundaydik kusura bakma okdar uzun zaman gecti aradan hic ses cikartmadin sende ee haliyle hak ver
sen gel takima paylasimda bulun yer ayarlarim sana oldumu

tekrar onun yazdigi mesaj=
öyle yer ayarlarım falan yok güzelim netim baglanır baglanmaz burdayım inşallah eşim ayın 1 ini bekliyo boşuna 5-10 günlük para vermiyelim diyem
mecbur püskütle konuştum sen cevap yazmadın bende meaktan catladım evde net yok her gittiğim yerdede pc başına oturamıyorum bak ablamdayım herkez içerde ben bişey bakıcam diye oturdum
bu hafta katılımda bulunurum diğer hafta takımdayım ona göre tabi benimki bi aksaklık yapmazsa net konusunda
ben bi içeri gidiyorum sen yaz ben gene bi otururum gitmeden buraya aşagıya alıyorum sayfayı canım

benim yazdigim mesaj =
emredersin

artik yorum sizin
birde oyle birsey ki ben tugbaya iki defa mesaj attim hani diyo ya mesajim acevap vermemissin diye
kendisine durumu anlattim en azindan bir haber ver ne yapiyorsun diye dedim ses cikartmadi
siz soyleyin su durumda nasil olacak

sedaya çok üzüldüm. Allah yardımcısı olsun. biran önce iyi haberlerini alırız inş.

neslihancım günaydın. ben yeni üye olduğum için tanımıyorum serinceyi ayrılırken izin mi istedi yoksa hiç haber vermedi mi? böyle bir durumda kurallar ne diyor. bide benim en çok merak ettiğim serince takıma alınırsa takıma alınmak için bekleyen arkadaşlar ne olacak?

guzelim zaten suanda 9 kisiyiz yani uc kisilik yer var
oyuzden deneme s uresindeolan arkadaslar takima alinacak sorun yok
geri donmek uzere ayrildi canim kendisi haberimiz vardi ama bu kadarr uzun duracagindan yoktu sahsen
ama soyle bir durum var ortada bana ozel mesaj attiginda bende izinliydim iki dakka girdigim zaman gordum mesajini cevap veremedim ama ondan once iki defa mesaj attim
ama aklimda oldugu icin kendisi zaten ben ona bir kisilik yer birakmistim
ama gel gorki benim dusunceme bak kendisinin bana yazdiklarina bak
hersey acik gun gibi ortada benim iyi niyetime bak kendisinin bana emri vakisine bak gel ben sana yok gelemezsinmi dedim yok gel guzelim ben bulurum sana yer demisim daha ne diyimki
hadi onu gec insan buraya gelip cok sevdigi bizlere slm vermezmi bana ozelden yazacagina buraya arkadaslarinla konus slm ver dimi oda yok buraya gelip arkadaslarinla konusacagina puskuutle konusmus
ya neyse uiste canim cok SIKILDI
aksam ikinci mesajini gormeden cikmisim acil cikmistim sabah simdi gordum sedaya uzuldum ikisi ustuste geldi anliyacagin

takma kafana bu kadar canım. herşey hallorur. yanlış anlaşılma olmuş. ikinizinde imkanları ve zamanı olmadığı için sorun çıkmış. serincede takımdan atıldığı için kızgın biraz, sorun çözülür. bu kadar sıkma canını a.s.

oofff yaa seda hala hastamıı.inan hiç aklımdan çıkmadı.rabbim tez zamanda şifasını versin inşallah.

kızlar kusura kalman ben azcık geçmişe baktım hala seda dan haber yokmuş allahım şifasını versin......:Saruboceq: bne şimdilik çıkıyorum işlerim ar akşama gelirim belki .olmazsa yarına görüşürüz....kesin nazar degdi bize... bu kadar uyumlu neşeli bi takım oldugumuzdan .. nazar duası okuyun kızlar...dilden degil gönlümden istiyorum tez zaman da iyileşsin :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:

inşallah güzelim. bizde biran önce iyileşmesi diliyoruz Allah'tan.

meraba kızlar şu sedanın durumu bani çok üzdü kısa bi süre birliktr olduk ama benim içim birden kaynamıştı çok etkilendim oyüzden inşallah bir an önce iyi haberleri gelir
erkek arkadaşının attığı mesaj içimi daralttı

neslihancım sen nasılsın canım seninde canın sıkılmış biraz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…