Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

slm arkadaslar bende sizin kadar cok uzgunum sedaa icin mail gondermistim sagolsun erkek arkadasi cevap vermis durumu ayniymis naisl kotuyum anlatamam burda sadece sanal olarak tanissak da birbirimize cok bagliyiz bu yuzden sanki kendi ailemden biri gibi oldunuz hepiniz insallah sedamiz tez zamanda sagligina kavusur

bana gelince dun dis bulguru vardi arkadasiniz kizinin bulgur haric hepisinden yedim bulguruda sevmedigimden yemedim ama arkasindan iki saat kolbasti oynadim sabah tartildim kilo almamisimsüprizzzzz bugunde sabah kahvalti oglen bi sey yemedim aksma mantar dolmasi sebsezle doluyu zaten firinda birde seftali yedim simdi lapanin tarifine bakacam eger aranizda yapmak isteyen varsa pazartesi beraber yapalim varmi lapa kervanina katilan

Tarih: 31.Ekm.2006 Mesaj konusu: SADE SUYLA TUZSUZ LAPA

--------------------------------------------------------------------------------

SADE SUYLA TUZSUZ LAPA Tarifi

yarım su bardağı pirinç
2 su bardağı su

Bir kap içinde sade su kaynatılır, içine temizlenmiş, ayıklanmış, yıkanmış pirinç katılır. ıyice piştikten sonra ateşten alınır. (Doktorun tavsiyesi üzerine süzgüden geçirilerek yedirilir
benim buldugum tarif bu dogrumu arkadaslar??

ALLAH ACİL ŞİFALAR VERSİN. NE OLDU BU KIZ YA.

SADECE BULGUR DEĞİL KEŞKE DİĞERLERİNİDE SEVMİYOR OLSAYDIN :jeyyar:

SADECE BULGUR DEĞİL KEŞKE DİĞERLERİNİDE SEVMİYOR OLSAYDIN :jeyyar:[/QUOTE]

vereliniortak malesef o kadar guzel pastalar kekler vardiki hepisinden tatim ama iki saat oynadim ve hepsini yaktimkaydirigubbakcemile3

millet nerelerdesiniz ya öğleden beri kimse bişi yazmamış herkesler bişiler mi yiyiyo yoksa

BEN SABAHTAN BERİ BURADAYIM KİMSE YOKTU CANIM ÇOK SIKILDI
NOTLARI İNTERNETE GİRMEYE ÇALIŞIYORUM DURMADAN TAKILIYOR SİNİR ETTİ BENİ. SİSTEM YOĞUN HERALDE. ŞİMDİ HERKES NOT GİRİYORDUR.

ben buğün kahvaltıda bir dilim börek
ara 5 büyük erik
öğle bir avuç leblebi
ara 5 büyük erik
az öncede akşam yemeği olarak
bir tabak patatesli köfte yoğurt iki çatal pilav yedim
3 litre su
pazartesi lapayı bende yapıcam arkadaşlar ama şu an vicudum su topluyo herhalde davul gibi şiş hissediyorum kendimi

BEN SABAHTAN BERİ BURADAYIM KİMSE YOKTU CANIM ÇOK SIKILDI
NOTLARI İNTERNETE GİRMEYE ÇALIŞIYORUM DURMADAN TAKILIYOR SİNİR ETTİ BENİ. SİSTEM YOĞUN HERALDE. ŞİMDİ HERKES NOT GİRİYORDUR.

aynalar haklisin kimse girmemis fazla ama hafta sonu olunca cocuklar esler evde olunca walla anca girebiliyorum firsat buldum hemen oturdum daha ocakta yemek pisiyo yarina daha isim coksenağlama

ok nazco lapa kervanina aldim seni odem yapiyorsa iyi iste lapa odemi atiyor

aynalar haklisin kimse girmemis fazla ama hafta sonu olunca cocuklar esler evde olunca walla anca girebiliyorum firsat buldum hemen oturdum daha ocakta yemek pisiyo yarina daha isim coksenağlama

DURUN YAZIN BEN BİR KOCA BULUYUMDA BENİ BULABİLECEK MİSİNİZ BAKALIM:roflol:

sana kolay gelsin aynalarcım dönem sonları hep stres dimi
bende öğleden beri buralardayım ortalık sakin gelengiden az birde buraya yazan olmayınca hepten canım sıkıldı uyukladım buralarda
haklısınız ama hafta sonları herkezin işi oluyo eş çocuk falan

öyle her dönem sonu bir sürü iş. özellikle ikinci dönem. Ben aynı zamanda müdürüm okulda. Okul işleride var. Mezun olacaklar, kayıt olacaklar, dosya, evrak vs. Bunaltıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…