- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #9.441
slm arkadaslar bende sizin kadar cok uzgunum sedaa icin mail gondermistim sagolsun erkek arkadasi cevap vermis durumu ayniymis naisl kotuyum anlatamam burda sadece sanal olarak tanissak da birbirimize cok bagliyiz bu yuzden sanki kendi ailemden biri gibi oldunuz hepiniz insallah sedamiz tez zamanda sagligina kavusur
bana gelince dun dis bulguru vardi arkadasiniz kizinin bulgur haric hepisinden yedim bulguruda sevmedigimden yemedimama arkasindan iki saat kolbasti oynadim sabah tartildim kilo almamisimsüprizzzzz bugunde sabah kahvalti oglen bi sey yemedim aksma mantar dolmasi sebsezle doluyu zaten firinda birde seftali yedim simdi lapanin tarifine bakacam eger aranizda yapmak isteyen varsa pazartesi beraber yapalim varmi lapa kervanina katilan
millet nerelerdesiniz ya öğleden beri kimse bişi yazmamış herkesler bişiler mi yiyiyo yoksa
millet nerelerdesiniz ya öğleden beri kimse bişi yazmamış herkesler bişiler mi yiyiyo yoksa
BEN SABAHTAN BERİ BURADAYIM KİMSE YOKTU CANIM ÇOK SIKILDI
NOTLARI İNTERNETE GİRMEYE ÇALIŞIYORUM DURMADAN TAKILIYOR SİNİR ETTİ BENİ. SİSTEM YOĞUN HERALDE. ŞİMDİ HERKES NOT GİRİYORDUR.
ben buğün kahvaltıda bir dilim börek
ara 5 büyük erik
öğle bir avuç leblebi
ara 5 büyük erik
az öncede akşam yemeği olarak
bir tabak patatesli köfte yoğurt iki çatal pilav yedim
3 litre su
pazartesi lapayı bende yapıcam arkadaşlar ama şu an vicudum su topluyo herhalde davul gibi şiş hissediyorum kendimi
aynalar haklisin kimse girmemis fazla ama hafta sonu olunca cocuklar esler evde olunca walla anca girebiliyorum firsat buldum hemen oturdum daha ocakta yemek pisiyo yarina daha isim coksenağlama
DURUN YAZIN BEN BİR KOCA BULUYUMDA BENİ BULABİLECEK MİSİNİZ BAKALIM:roflol:
sana kolay gelsin aynalarcım dönem sonları hep stres dimi
bende öğleden beri buralardayım ortalık sakin gelengiden az birde buraya yazan olmayınca hepten canım sıkıldı uyukladım buralarda
haklısınız ama hafta sonları herkezin işi oluyo eş çocuk falan
kiz walla neden olmasin insallah kiymetini bilen guzel huylu bi koca bulursun insallahhhhhhhhhhhhh hihoyyyt
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?