Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

ne yani hatun kocayı bulunca bizi bırakacak bakarmısınız yok sana koca moca klava:klava:

eeee şimdi sizin yaptınız ne, bana gelince mi olmuyolülülülülülü

kızım müdürlere tatilmi olu sen okulu bekliycen yazın

benim okul birleştirilmiş sınıflı. ben asıl müdür değilim. müdür yetkili öğretmenim. o yüzden bize tatil var canımhihoyyyt

tamam canım kıyamadım bak ben sana şimdi inşallah gönlüne göre biri çıkar karşına arkadaşım mutlu olursun
tatil gine senin hadi iyisin arkadaşım buralara doğruda gel misafir ederiz biz seni

kızlaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
bu hafta sekizinci olmuşuz mafoldumben mafoldumben
kendimize gelmeliyiz ya yoksa sobalığız hepimiz klava:

kızgınlıktan sopa diyeceğime soba demişim. gerçi sizi sobada yaksam daha iyi kötükedihüso

tamam canım kıyamadım bak ben sana şimdi inşallah gönlüne göre biri çıkar karşına arkadaşım mutlu olursun
tatil gine senin hadi iyisin arkadaşım buralara doğruda gel misafir ederiz biz seni

teşekkür ederim canım kaydirigubbakcemile3a.s.

ya ya yok oyle yagma guzelimm
kilo verince gel bana giciklik ver kiloyken kac oh ne ala ne ala
ammada gozun yolda haa sende ondanmi mesajlarima cevap vermiyon birde gelmis rahatsiz ettim diyon
ah ah delirmemek elde degilde neyse hadii

kız ben hep buralardaydım bir mesajına cevap veremedim diye noluyo kız......
deliye bak tabi kilo verince gıcıklık vericemzemuszemus senden kiloluyken nasıl gıcık edebilirimki seni

ama ben seni seviyorum yinede kaprisli sefkilimmmopuyorumnanaktan

evet geldi bugünkü listeme
sabah
sirkeli suyumu içtim
domates, salatalı, biber, zeytin ve bir kepekli ekmekten oluşan yağsız tost ve yeşil çay
öğle
4 diyet bisküvi, yeşil çay
ara 4 erik 4 kayısı, 1 diyet bisküvi
akşam
1,5 kase çorba
3 litre su
bir saat egzersiz

aynalar canım sen naptın 4 diyet bisküvi ile öğle yemeğimi olurmuş..
sağlığına zarar verme..belli bir zaman sonra kilo vermen durabilir şeker

valla ben katılıyom anacım ......çorbalı olanımı yapsak:uhm: lapalı olanımı :uhm:hangisi daha çok etkiliyse onu yapalım yoksa takım gitti gider

kızlar ben 2 gündür bozdum valla .. bu günde gitti bi sürü..of utancıma yazamıyom ne yediklerimi anlan artık .....................ama yarın sözzzzzzzzzz
zaten buradan ayrılınca bozacak insan diyeti...

günaydın kızlar ............nerlerdesiniz acepCADIARZU akşamdan beri gelen olmamış....
ben işteyim yine... sabah tartıldım... 2gündür yememe ragmen almamışım çok şükürzemuszemus zemuszemus zemuszemus..........
ama sabah 1 galeta 1/2 domates..1/2 salatalık peynirle başladım cidiyete.....
yarın lapamı yapcaz:uhm:çorbalı olanımı :uhm:çorbalı akupunktur yapan kimdi...:uhm:sonuç aldımı unuttum kimdi o ...bi geçmişte arıyım barii kimse yok :sm_confused: :sm_confused: :sm_confused: nasıl olsa

merhabalar dün soğan çorbasının son günüydü.hiç kilo vermemişim üç günde hala 72 kgdayım.bakalım çarşambaya kaç kilo gelicem.2. haftam bitecek diyette.bugün giremem bir daha kendinize iyi bakın.

bendim o çorbalı akupunktur yapan ama hiç kilo vermemişim.boşuna yeme o ağır kokulu çorbayı .

slm kizalr hayirli pazarlar neler yapiyorsunuz ya
ben yeni gezmeden geldim aksamda dugundeysim oyuzden gelemdim simdide aksama misafir gelecek temizlik yapmam lazim oyuzdenbir slm verip cikmak zorundayim hepinizi opuyorum
sedadanda bir haber yok sanirim
hadiyin ben kacarrrrrrrrr

slm neslihan, bir ce deyip kaçıyor bugün herkes

bendim o çorbalı akupunktur yapan ama hiç kilo vermemişim.boşuna yeme o ağır kokulu çorbayı .

yok canım hakkaten mi faydası olmadı... bide sabah tartıl..bana lapadan daha mantıklı gelmişti ama ... Meyveyi falan mı abarttın yoksa

slm herkese diyecem ama yine kimse yok :çok üzgünüm:

ya canım ben burdaydım da sende egzersizlere bakıyomuşun buluşamadık

herkese merhabalar.. nasılsınız.. umarım kimsede bir sorun yokturdur.. idare ederim ben.. yalnız kanamam gene başladı ve mütiş derecede devam ediyo.. öle böle degil kızlar.. anlamamdım bu erzurum bana bu sefer nedense hiç iyi gelmedi... geçmişe bir bakım geliyorum hemen

destinam şu kızın msn sini banada gönder özelden bekliyorum sakın unutma ilk fırsattta
geçmiş olsun ... inan şu an bişey yazacak durumda degilim kafamda allak bullak oldu birden
üçüncü mü olmuşum bi birinci olamadım ya :sm_cool:
takım olarak kaçıncıyız peki söylemediğine göre durumumuz kötü heralde:1no2:
tebrik ederim

allahım ya noldu bu kıza anlamamdım birden bire

kızlar haber varmı dıye gırdım erkek arkadası msnden yazmıs.....ben ızmırde olucam yıne gırmeye calısırım kendınıze ıyı bakın...
vallla öle kötüyümki anlatamam bunları duydukca

sende şu serince konusunu yakma kafana.. takım kaptanısın içinden ne geliyorsa yap.. ne yaparsan da arkandayım sakın unutma..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…