- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #9.461
ne yani hatun kocayı bulunca bizi bırakacak bakarmısınız yok sana koca mocaklava: klava:
kızım müdürlere tatilmi olu sen okulu bekliycen yazın
kızlaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
bu hafta sekizinci olmuşuz mafoldumben mafoldumben
kendimize gelmeliyiz ya yoksa sobalığız hepimizklava:
tamam canım kıyamadım bak ben sana şimdi inşallah gönlüne göre biri çıkar karşına arkadaşım mutlu olursun
tatil gine senin hadi iyisin arkadaşım buralara doğruda gel misafir ederiz biz seni
ya ya yok oyle yagma guzelimm
kilo verince gel bana giciklik ver kiloyken kac oh ne ala ne ala
ammada gozun yolda haa sende ondanmi mesajlarima cevap vermiyon birde gelmis rahatsiz ettim diyon
ah ah delirmemek elde degilde neyse hadii
valla ben katılıyom anacım ......çorbalı olanımı yapsak:uhm: lapalı olanımı :uhm:hangisi daha çok etkiliyse onu yapalım yoksa takım gitti giderbana gelince dun dis bulguru vardi arkadasiniz kizinin bulgur haric hepisinden yedim bulguruda sevmedigimden yemedimama arkasindan iki saat kolbasti oynadim sabah tartildim kilo almamisimsüprizzzzz bugunde sabah kahvalti oglen bi sey yemedim aksma mantar dolmasi sebsezle doluyu zaten firinda birde seftali yedim simdi lapanin tarifine bakacam eger aranizda yapmak isteyen varsa pazartesi beraber yapalim varmi lapa kervanina katilan
Tarih: 31.Ekm.2006 Mesaj konusu: SADE SUYLA TUZSUZ LAPA
--------------------------------------------------------------------------------
SADE SUYLA TUZSUZ LAPA Tarifi
yarım su bardağı pirinç
2 su bardağı su
Bir kap içinde sade su kaynatılır, içine temizlenmiş, ayıklanmış, yıkanmış pirinç katılır. İyice piştikten sonra ateşten alınır. (Doktorun tavsiyesi üzerine süzgüden geçirilerek yedirilir
benim buldugum tarif bu dogrumu arkadaslar??
kızlaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
bu hafta sekizinci olmuşuz mafoldumben mafoldumben
kendimize gelmeliyiz ya yoksa sobalığız hepimizklava:
günaydın kızlar ............nerlerdesiniz acepCADIARZU akşamdan beri gelen olmamış....
ben işteyim yine... sabah tartıldım... 2gündür yememe ragmen almamışım çok şükürzemuszemus zemuszemus zemuszemus..........
ama sabah 1 galeta 1/2 domates..1/2 salatalık peynirle başladım cidiyete.....
yarın lapamı yapcaz:uhm:çorbalı olanımı :uhm:çorbalı akupunktur yapan kimdi...:uhm:sonuç aldımı unuttum kimdi o ...bi geçmişte arıyım barii kimse yok :sm_confused: :sm_confused: :sm_confused: nasıl olsa
slm kizalr hayirli pazarlar neler yapiyorsunuz ya
ben yeni gezmeden geldim aksamda dugundeysim oyuzden gelemdim simdide aksama misafir gelecek temizlik yapmam lazim oyuzdenbir slm verip cikmak zorundayim hepinizi opuyorum
sedadanda bir haber yok sanirim
hadiyin ben kacarrrrrrrrr
bendim o çorbalı akupunktur yapan ama hiç kilo vermemişim.boşuna yeme o ağır kokulu çorbayı .
slm herkese diyecem ama yine kimse yok :çok üzgünüm:
destinam şu kızın msn sini banada gönder özelden bekliyorum sakın unutma ilk fırsatttakızlar kötu bır haberım var sedanın msnı acıktı erkek arkadasıyla konustum seda 2 gundur hastanedeymıs
yüksek ateş ve kusmadan ...malesef durumu kötuymus bugun aılesı gelıyormuş..adanaya götureceklermıs yogun bakımdaymıs...dualarınızı eksık etmeyın dıyorlar...
geçmiş olsun ... inan şu an bişey yazacak durumda degilim kafamda allak bullak oldu birdensagol canım bende cok uzuldum cocuk sagolsun uzun uzun yazdı...telefonunu ıstedım yogun bakımda oldugu ıcın konusamaz dedı allahtan bılıncı acıkmıs...şok oldum bırden yaa...msnede lutfen dua edın yazmıs...nazar degdı kıza...mukemmel bır kızdır o dedım...güclüdür atlatır dedım bencede mıkrobık bır olay...rabbım kurtarsın ınsallah...
kızım ıcınde genız etı cok agır degıl yanı ne kulakları nede baska yerı degıl cok sık hastalandıgı ıcın öyle bır teshıs kondu şu aralar cok sık antıbıyotık yedı bende uzman bır yere göturmeye karar vredım...ınsallah bır çözum bulurlar...sızınkıde öylemıydı
tebrik ederimüçüncü mü olmuşum bi birinci olamadım ya :sm_cool:
takım olarak kaçıncıyız peki söylemediğine göre durumumuz kötü heralde:1no2:
merhaba ayfer hanım ben koray maalesef seda hala yoğun bakımda ailesi geldi doktor kuzeni bugün adanaya götürelim diyorr,bende hala hastaneden okul işleriyle uğraşıyorum hallolmamış ama önemli değil
iyi olsunda okullarımız uzasın sınavlara giremeyeceğizz pekte umrumda değil şuan açıkçası..adanaya gideceğimiz için ben pek giremem yanından ayrılınca kötü birşey olacakmış gibi geliyor ama size girdikçe haber vermeye çalışırımm
okadar çaresiz bekliyoruzki elimizden hiçbirşey gelmiyorr dua etmek dışındaa ne olur sizde dualarnızı eksik etmeyinnn
buarada dün yanına girdiğimde sizinle konuştuğumu söyledim çok sevindi hepinize çok selam söyledii ama halini bir görseniz su bile içemiyorr bugün dahada kötü ateşi 40ın altına inmiyor hiç neyapacağımızı bilmiyoruz doktorlar sebebini bulamadıı
ilginiz ve dualarnız için çok sağolun hoşçakalınn
vallla öle kötüyümki anlatamam bunları duydukcakızlar haber varmı dıye gırdım erkek arkadası msnden yazmıs.....ben ızmırde olucam yıne gırmeye calısırım kendınıze ıyı bakın...
slm kizalr hayirli pazarlar neler yapiyorsunuz ya
ben yeni gezmeden geldim aksamda dugundeysim oyuzden gelemdim simdide aksama misafir gelecek temizlik yapmam lazim oyuzdenbir slm verip cikmak zorundayim hepinizi opuyorum
sedadanda bir haber yok sanirim
hadiyin ben kacarrrrrrrrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?