Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

erzurum iyi geçti.. ama gelecegim gün 2 gündür sabır çektigim bir konu patladı.. zaten berbat durumda erzincana indim.. aglamamak için kendimi zor tutuyordum.. sedayıda duyuncada artık şu an kendimi tutamadım.. keşke tlf numarası alaydınız yada erkek arkadaşının... acaba noldu birden bire.. bu kadar hemde yogun bakımlılık.. gayet saglıklıydı... offffffffffffffff offfffffffffffffff ben cok kötüyüm kızlar.... anladıgınız gibi degil...

siyahııım .geçmiş olsun bacıımmm.bak dra gitçburdan bize yazmayla olmuyoo.yarın ilk işin drla görüşömek olsun.sakın ihmal etmee.aaa gelcem şimdi yanına hee.

allahım nolur sedamızı bizlere ve ailesine bağışla yarabbim.inannın arkadaşlar buraya bile giresi,m gelmiyo artık.çok üzülüyorum bu durumaa.sabah kalkar kalkmaz msnyi açtım.acaba erkek arkadaşını yakalayabirirmiyim msnde diye ama yokk. yokk yokk.zaten çocuk demiş.adanadan giremem diye.

slm arkadslar seda ya mail gonderdim arkadasindan haber alirsam bilgilendiririm sizide sonra gorusuruz by
mutlaka bekliyoıruz haberleri
siyahııım .geçmiş olsun bacıımmm.bak dra gitçburdan bize yazmayla olmuyoo.yarın ilk işin drla görüşömek olsun.sakın ihmal etmee.aaa gelcem şimdi yanına hee.
gel kız gel ne duruyon daha bekliyorum bahane olur belki :))))

inaşşlah inşallah hayırlı haberlerle gelir

kızlar bu saate kadar bekledim belki sedadan haber cıkar diye ama yok ses seda yok.. sizlerdende ses yok.. neyse ben kaçıyorum.. allahım sedanın yardımcısı olsun.. bizlerde dualarımızı ihmal etmiyelim aklımıza geldikçe.. ben yarın geç gelirim bilgisayarı acamayabilirimde merak etmeyin.. elimden gelirse bir slm olsun yazmaya calışacagım

çok geçmiş olsun canım mutlaka dr görüş..

ben inceledim kızlar çok güzel kızlar.. ben zaten 1 nisandan beri ölçüyorum ve yazıyorum..ne dikkatimi çekti biliyonuz mu..kaydirigubbakcemile2 kaydirigubbakcemile2 kaydirigubbakcemile2
bel ölçüm kilomla orantılı gidiyo...........kaydirigubbakcemile2 kaydirigubbakcemile2 kaydirigubbakcemile2
bugün sabah 97 cm geldi mesela.......zemuszemus zemuszemus zemuszemus

Son düzenleme:
çok teşekkürler ilginizz desteğiniz için..sedayı adanaya getirdik yoğun bakımda ama ateşi biraz düştü enazından, biraz önce gördüm hala sürekli kusuyor ama umarım biran önce düzelecek başka türlüsünü düşünmek bile istemiyorum tekrar sağolun desteğiniz için

son haberler bunlar insallah tez zamanda sagligina kavusur

yarın sabahta lapaya başlıycam cokacimcoook..
çorbalı olanı yapcaktım amaCADIARZU
arkadaş önermeyince moralimfisfisfis

oh oh masallah cagla ablam bu isi basaracan senzemuszemus

yarın sabahta lapaya başlıycam cokacimcoook..
çorbalı olanı yapcaktım amaCADIARZU
arkadaş önermeyince moralimfisfisfis

cagla ablam yarin resmi tatil var bizde sali basliycam lapaya ama bilmek istedigim sadece lapa mi yicez yoksa meyve falan serbest mi eski uyeler cevap lutfen arastirdim bulamadim ben

inşallah biran önce iyileşir ya enazından ateşi düşmüş buda güzel haber. devamı gelecek inş

:Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:
ALLAHIM SEN SEDA VE ONUN GİBİ HASTALAR YARDIM ET.. ŞİFALARINI VER YARABBİM:Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:

siyahcim ihmal etme hemen doktora gorun insallah duzelir :Saruboceq:

cagla ablam yarin resmi tatil var bizde sali basliycam lapaya ama bilmek istedigim sadece lapa mi yicez yoksa meyve falan serbest mi eski uyeler cevap lutfen arastirdim bulamadim ben

NE TATİLİ KIZ... :uhm:
LAPAYI ARAŞTIRDIM BEN...
PİRİNÇ ESMER OLURSA DAHA İYİYMİŞ.. SEBZE MEYVE TÜKETİLEBİLİYOMUŞ.a.s
.AMA SÜT VE YOGURT TÜRLERİ ÖNERİLMİYO...:1no2:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…