- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #9.481
mutlaka bekliyoıruz haberlerislm arkadslar seda ya mail gonderdim arkadasindan haber alirsam bilgilendiririm sizide sonra gorusuruz by
gel kız gel ne duruyon daha bekliyorum bahane olur belki :))))siyahııım .geçmiş olsun bacıımmm.bak dra gitçburdan bize yazmayla olmuyoo.yarın ilk işin drla görüşömek olsun.sakın ihmal etmee.aaa gelcem şimdi yanına hee.
allahım nolur sedamızı bizlere ve ailesine bağışla yarabbim.inannın arkadaşlar buraya bile giresi,m gelmiyo artık.çok üzülüyorum bu durumaa.sabah kalkar kalkmaz msnyi açtım.acaba erkek arkadaşını yakalayabirirmiyim msnde diye ama yokk. yokk yokk.zaten çocuk demiş.adanadan giremem diye.
herkese merhabalar.. nasılsınız.. umarım kimsede bir sorun yokturdur.. idare ederim ben.. yalnız kanamam gene başladı ve mütiş derecede devam ediyo.. öle böle degil kızlar.. anlamamdım bu erzurum bana bu sefer nedense hiç iyi gelmedi... geçmişe bir bakım geliyorum hemen
NESLıHANCIM takımlara az göz atım derken 2, takımdan silviyanın bir uygulama yaptıgını gördüm.. böle birşey bizde acaba yapabilirmiyiz diye düşündüm.. bilmiyorum arkadaşlar ne der.. sende iyice bir göz at bence işe yarar bizi azda olsa düzene sokar..
ARKADAŞLAR sizlerde bir inceleyin fikrinizi beyan edin
http://www.kadinlarkulubu.com/diyet-gruplari/181064-2-takim-cuma-zayiflama-yarismasi-198.html
ben inceledim kızlar çok güzel kızlar.. ben zaten 1 nisandan beri ölçüyorum ve yazıyorum..ne dikkatimi çekti biliyonuz mu..kaydirigubbakcemile2 kaydirigubbakcemile2 kaydirigubbakcemile2
bel ölçüm kilomla orantılı gidiyo...........kaydirigubbakcemile2 kaydirigubbakcemile2 kaydirigubbakcemile2
bugün sabah 97 cm geldi mesela.......zemuszemus zemuszemus zemuszemus
yarın sabahta lapaya başlıycam cokacimcoook..
çorbalı olanı yapcaktım amaCADIARZU
arkadaş önermeyince moralimfisfisfis
çok teşekkürler ilginizz desteğiniz için..sedayı adanaya getirdik yoğun bakımda ama ateşi biraz düştü enazından, biraz önce gördüm hala sürekli kusuyor ama umarım biran önce düzelecek başka türlüsünü düşünmek bile istemiyorum tekrar sağolun desteğiniz için
son haberler bunlar insallah tez zamanda sagligina kavusur
çok teşekkürler ilginizz desteğiniz için..sedayı adanaya getirdik yoğun bakımda ama ateşi biraz düştü enazından, biraz önce gördüm hala sürekli kusuyor ama umarım biran önce düzelecek başka türlüsünü düşünmek bile istemiyorum tekrar sağolun desteğiniz için
son haberler bunlar insallah tez zamanda sagligina kavusur
herkese merhabalar.. nasılsınız.. umarım kimsede bir sorun yokturdur.. idare ederim ben.. yalnız kanamam gene başladı ve mütiş derecede devam ediyo.. öle böle degil kızlar.. anlamamdım bu erzurum bana bu sefer nedense hiç iyi gelmedi... geçmişe bir bakım geliyorum hemen
cagla ablam yarin resmi tatil var bizde sali basliycam lapaya ama bilmek istedigim sadece lapa mi yicez yoksa meyve falan serbest mi eski uyeler cevap lutfen arastirdim bulamadim ben
inşallah biran önce iyileşir ya enazından ateşi düşmüş buda güzel haber. Devamı gelecek inş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?