- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #94.901
Kızlar Selam.
Yarışmadaki genel sıramalaya göre 31. Sıralamaya yükselmişim.
31 . Valkyrie89 ( 11,30 / 11,17% ) @ 19.07.13 # 101,20 # 89,90
19/07/2013 de takıma katılmışım. 2 hafta öncesine kadar 11,30 kilo vermişim.
Sizde yapabilirsiniz. Pes etmek yok.
üzerine basarak söyledim zatenşuan diyetisyen kontrolündesin ve belirli bir listeyle kilo veriyorsun....bu yüzden de yorum yapmıyorum listelerine...ama merakla ve sabırla bir an önce kilo verip başarı öykünü yazmanı istiyorum....
yazdıklarım benim kişilel düşünce ve uyguladıklarım....normal şartlarda haftada 0.5 kg vermek çok zor bir şey değil...ancak yapmamız gereken hiç bir şeyi aksatmadığımızda....
kilo vermede 0.5 kg arası 1 kg sağlıklı orandır
:)) tamam canim esinde arkanda bak ne guzel:))Canm gitme yha valla aglarım çok alıştım bn ama yha sizee off ne olcak 1. KC hafta kılo vermesenn nıye problem edıyosun kı bundan önce hiç bişiyi kafaya takmıyoduk yıyoduk bu sefer dıkkat edıyoruzz hani bi laf varya
Ramazan olmadan bayram ıolmuyo
Canm bnm zor olsun kı kıymetı olsunn ne olcak sankii
Cezamızı cekıcez bu kılolları alırken iiydi veririkende ole olcakk
Kız bana bakma bende tıkanma noktasındayımm
Ayyy sırf eltilerime saga sola inat vazgecmiyorumm azcık zorlancam bikachafta ama inanaıyorum toplicam kendime
Kızz bi toplıcam kendimi 60 kılo olucam
Bak ne diyiym sana bnm bi tane eltim var bi göbek var aman 5 aylık hamıle dersein top gibi
Ama bana diyo ki merve bi ewlendin kılo aldın top gibi oldun hemii gıruyon mu falan valla yenge dedim büyüklerimi örnek alıyom dedım napım sagda göbek top gibi solda simit gibi kalca
Üzüm üzüme baka baka kararır
Si toklen dal gibiydim yanii dedim bi morsssssss oluverdi gari kızz bide eşim duymuş bunu dememz mi ben hanıma iyi bakıyom yenge o bana laZım
Bide sen hamilemisin yenge sorması ayıp sorcam sorcam utanıyom yenge diye yengem de yoooo desi ama
Az önce kükreyen yengem kedi gibi yoo yooo dedi
Yani kısacası bu kıskanclıklar her ewde war sende bi eksik bulamazlarda bı bakarlar bu kadının bıkac kılo fazlası war onu soyleyek barı dderlerrr
Takkkkma kafana bacıımm sen bana sole ole dıyenii alım kenara kulagını cekinm anadın mıı
:)) tamam canim esinde arkanda bak ne guzel:))
Kızlarrr başım agrıyo
Midem bulanıyo
Oyy valla adam gibi bişide yıyemedim
Ablacım dediğinde çoooook ama çooook haklısın. bende 80-70 leri görünce her hafta 1 kilo verirsem iyidir öpüp başıma koyacağım yani.
80 olayım bir öncesi sonrası resmi paylaşacağım takımda :)) Bir an önce vereyimde (2014 nisan - mayıs) bende paylaşayım :) Buranın kilo verme rekorunu çok merak ediyorum. O rekoruda kırmak istiyorum. Zaten hedef kiloma ulaştığımda 55 kilo vermiş olacağım. Yani kendim kadar kilo vermiş olacağım. Allah'ım düşündükçe çok ürkütücü geliyor. Ben nasıl böyle oldum yahu.
Benden 2 tane olacak kilodaydım
hosbuldum canım.hava değişimi etkiledi bu ay herkesi bir çok hastamda panik içinde geliyor hamilemiyiz die.benim hayatımda öyle gecikme görülmüş şey değildi.ondan okadar panik oldum.sende değilsindir.ben adaçayı papatya içtim yaban mersini öaydanoz yedim.birde hurma.ahhh canım seni çok iyi anlıyorum... hoş geldinşimdi de bende başladı aynı stres... normalde pzt olmam gerekiyodu ve ben çok düzenliyimdir 28 günde 1 olurum hep ama bu sefer 2 gün geçti gerçi bugün 2. gün ama ben de test yapmıyorum... yok cnm havadır diyettir diye geçiştiriyorum... bir de pek mümkün değil gibi... yani şüphelendiğim tek bir gün var o gün hamile kalmış olsam bile geçen ay adet oldum ben yani kesin değilimdir diyorum da ah bu insanın içindeki şüphe işte :18:
saba:1 yumurta haşlanmış
birde yumurta beyazı kızımdan kalma
1 kaşık acılı
1,5 dilim ekmek
1kk peynir
ara:yok
öğle:
2 köfte fırından
1 tutam maydanoz
1 dilim kepek ekmek
1 kase çörek otlu yogurt
1dilim ayva
ara:1 kase tarhana çorbası
1 tutam tere
akşam:1 porsiyon mantar sote
1kase yogurt
1 porsiyon salata
ekmek düşünmüyorum
ara:1 porsiyon meyve
1 bardak süt düşünüyorum.
teşekkür denizcim.diğer bilgileri saat 9dan sonra ekliycem kuzularım gündüz uyumamış onlar akşama uyur belki ben leslie bile yaparım.gayet güzel bir menü...akşam ekmek olmaması da bir o kadar güzel....
su:???
bitki çayı içemiyordun sanırım...
spor:???
kalori toplamı:?????
şu son 5 günde yaşadığım korku ve stresten sonra yeniden doğmuş gibiyim.eğer metabolizmam bana izin verirse bayramdan sonraki hafta birinciliği deniycem sözümü unutmadım
teşekkür denizcim.diğer bilgileri saat 9dan sonra ekliycem kuzularım gündüz uyumamış onlar akşama uyur belki ben leslie bile yaparım.
yuh ya o kadar kilo vermene rağmen daha 31. sırada mısın? millet ne kilolar veriyor demek ki şaka gibi :) sen 55 verirsen bence kesin 1. olacaksın canım en çok kaç verilmiş görünmüyor mu? bir de zamana göre kilo verme oranı değerlendirilip mi dereceler belirleniyor acaba?Kızlar Selam.
Yarışmadaki genel sıramalaya göre 31. Sıralamaya yükselmişim.
31 . Valkyrie89 ( 11,30 / 11,17% ) @ 19.07.13 # 101,20 # 89,90
19/07/2013 de takıma katılmışım. 2 hafta öncesine kadar 11,30 kilo vermişim.
Sizde yapabilirsiniz. Pes etmek yok.
hiç bişi yemediğin için öylesin canım... artık bişiler ye hadi kalk... kısır döngüye girdin bence... yemedikçe miden bulanıyo bişi yiyemiyosun ve yemedikçe başın ağrıyo felan...Kızlarrr başım agrıyo
Midem bulanıyo
Oyy valla adam gibi bişide yıyemedim
arkadaşlar paylaşım konusunda fatmayı bu hafta tebrik ediyorummm,bir süredir paylaşımları çok azdı ancak güzel toparladı....
deniz ve melis ne yazık ki paylaşımlarınız çok az....diğer arkadaşlar gayet iyi tşklr....
liste konusunda güzel bir atraksiyon olacağını düşündüm ,ancaksonuç malum....o yüzden de ne zaman ne de emek kaybı olmasın bundan sonrasında...hassasiyet gösteren ve aksatmayan arkadaşlara teşekkür ederim...
şu son 5 günde yaşadığım korku ve stresten sonra yeniden doğmuş gibiyim.eğer metabolizmam bana izin verirse bayramdan sonraki hafta birinciliği deniycem sözümü unutmadım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?