Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

aynen devam.....pes etmek ne demek...bizim lügatımızda öyle bir söz yok....

Ablacım dediğinde çoooook ama çooook haklısın. bende 80-70 leri görünce her hafta 1 kilo verirsem iyidir öpüp başıma koyacağım yani.

80 olayım bir öncesi sonrası resmi paylaşacağım takımda :)) Bir an önce vereyimde (2014 nisan - mayıs) bende paylaşayım :) Buranın kilo verme rekorunu çok merak ediyorum. O rekoruda kırmak istiyorum. Zaten hedef kiloma ulaştığımda 55 kilo vermiş olacağım. Yani kendim kadar kilo vermiş olacağım. Allah'ım düşündükçe çok ürkütücü geliyor. Ben nasıl böyle oldum yahu.
Benden 2 tane olacak kilodaydım

:)) tamam canim esinde arkanda bak ne guzel:))

günlük:126: mesaj:126: ve spor listesi

[TABLE="class: cms_table"]
[TR]
[TD]Valkyrie89
[/TD]
[TD] 07/10/2013
0,5 saat .?
:126:10
.?
evet :?
[/TD]
[TD]08/10/2013
yok
.?
:126: 13
.?
[/TD]
[TD]toplam:...hedef kilo? 1
+s+ç+p+c
:126:.
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]cglaa16[/TD]
[TD]07/10/2013
.?
:126:
.?
:?
[/TD]
[TD]08/10/2013
[/TD]
[TD]toplam... hedef kilo?1kg
+s+ç+p+c
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Ryeo [/TD]
[TD]07/10/2013
.?
.?
[/TD]
[TD]08/10/2013
:126::?
[/TD]
[TD]toplam:...hedef kilo:? 0.5kg
+s+ç+p+c
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Ftm86[/TD]
[TD]07/10/2013
3 mil
7
evet
[/TD]
[TD]08/10/2013
3 mil
3
[/TD]
[TD]toplam:... hedef kilo?0.6kg
: 3 mil + 3 mil +ç+p+c
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Humeyrasağlam[/TD]
[TD]07/10/2013
. 3 mil
.6
:yes baby
[/TD]
[TD]08/10/2013
yok
5
[/TD]
[TD]toplam:... hedef kilo0.50.5 kg
:3 mil+s+ç+p+c
:126::6
:yes+
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]morkurbaga[/TD]
[TD]07/10/2013
.0
.8
:evet
[/TD]
[TD]08/10/2013
.
?
.
?[/TD]
[TD]toplam:... hedef kilo?0.5kg
:0+s+ç+p+c
:126::8
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]mutlulukperisii[/TD]
[TD]07/10/2013
2.5 st
11
[/TD]
[TD]08/10/2013
0
16
[/TD]
[TD]toplam:...hedef kilo 1kg
:2.5+0+ç+p+c
:126:11+16
evet[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]edia[/TD]
[TD]07/10/2013
.?
.?
[/TD]
[TD]08/10/2013
.?.
.?.
[/TD]
[TD]toplam:...hedef kilo?
p+s+ç+p+c
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]kelebekolacam[/TD]
[TD]07/10/2013
.?
.?
[/TD]
[TD]08/10/2013
.?.
.?.
[/TD]
[TD]toplam...hedef kilo?
:p+s+ç+p+c
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]doktor1[/TD]
[TD]07/10/2013
.0
:0

:hayır[/TD]
[TD]08/10/2013
.?.
.?.
[/TD]
[TD]toplam:...hedef kilo?
:0+s+ç+p+c
:126::0
:hayır

[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[/TABLE]

listeye bugünkü tarihe menü paylaşımınıda ekledim kızlar:13:

Pazartesi ve sali icin listemi doldurmmisim meger :26:

Kızlarrr başım agrıyo
Midem bulanıyo
Oyy valla adam gibi bişide yıyemedim

oda olacak...tartı 80'li rakamları gördü ,gerisi gelecek zaten...verilen kilolarda 20'li 30'lu rakamlar var ancak 55 kg 'ye ben rastlamadım...bunu başarırsan resmen yeni bir sen yaratacaksın....bu mucizeyi yaratmak için hepimiz arkandayız...şuan 10 küsür kilo vermek bile ne kadar moral veriyor sana ,verdiğin kilolar çoğaldıkça daha da hırslanacak ,heyecanlanacakve başarıya her geçen zaman odaklanacak ve sonun da zoru başaracaksın

kızlar kilonuzla ilgili yorum yapan her kim olursa olsun ,kulak ardı etmesini bilin....şuan en zorlu yollardasınız....hem diyet yapmak kilo vermek hemde insanların yorumları ,yıldırmasın sizleri....sonunda resmen elpençe durumlar sizleri bekliyorayyy kötümüyüm neyim ben....ama öyle.....
destekleyenleri de unutmamak lazım ama,gün geçtikçe yorumlarda çoğalıyor ...ama sonuç fit ve çıtır bir bizzzzzzzzzzz
daha ne olsun

hosbuldum canım.hava değişimi etkiledi bu ay herkesi bir çok hastamda panik içinde geliyor hamilemiyiz die.benim hayatımda öyle gecikme görülmüş şey değildi.ondan okadar panik oldum.sende değilsindir.ben adaçayı papatya içtim yaban mersini öaydanoz yedim.birde hurma.

saba:1 yumurta haşlanmış
birde yumurta beyazı kızımdan kalma
1 kaşık acılı
1,5 dilim ekmek
1kk peynir

ara:yok

öğle:
2 köfte fırından
1 tutam maydanoz
1 dilim kepek ekmek
1 kase çörek otlu yogurt
1dilim ayva

ara:1 kase tarhana çorbası
1 tutam tere

akşam:1 porsiyon mantar sote
1kase yogurt
1 porsiyon salata
ekmek düşünmüyorum

ara:1 porsiyon meyve
1 bardak süt düşünüyorum.

arkadaşlar paylaşım konusunda fatmayı bu hafta tebrik ediyorummm,bir süredir paylaşımları çok azdı ancak güzel toparladı....
deniz ve melis ne yazık ki paylaşımlarınız çok az....diğer arkadaşlar gayet iyi tşklr....
liste konusunda güzel bir atraksiyon olacağını düşündüm ,ancaksonuç malum....o yüzden de ne zaman ne de emek kaybı olmasın bundan sonrasında...hassasiyet gösteren ve aksatmayan arkadaşlara teşekkür ederim...

Son düzenleme:
şu son 5 günde yaşadığım korku ve stresten sonra yeniden doğmuş gibiyim.eğer metabolizmam bana izin verirse bayramdan sonraki hafta birinciliği deniycem sözümü unutmadım

gayet güzel bir menü...akşam ekmek olmaması da bir o kadar güzel....
su:???
bitki çayı içemiyordun sanırım...
spor:???
kalori toplamı:?????

gayet güzel bir menü...akşam ekmek olmaması da bir o kadar güzel....
su:???
bitki çayı içemiyordun sanırım...
spor:???
kalori toplamı:?????

teşekkür denizcim.diğer bilgileri saat 9dan sonra ekliycem kuzularım gündüz uyumamış onlar akşama uyur belki ben leslie bile yaparım.

şu son 5 günde yaşadığım korku ve stresten sonra yeniden doğmuş gibiyim.eğer metabolizmam bana izin verirse bayramdan sonraki hafta birinciliği deniycem sözümü unutmadım

bu tür gecikmeler yaşanması hem diyet sebebiyle hemde hava değişimleri sebebiyle normaldir aslında ...bildiğim ve yaşadığım kadarıyla...ancak sen baya stresli bir süreç geçirdin...geçmiş olsun ve tekrar yaşamaman dileğiyle....yaşadığın duyguyu gayet iyi bilirim.......herşey güzel yüreğine göre olsun bundan sonrasında...

evet bayram sonrası umarım istediğin şekilde olur kg kaybın....hatta bayram sonrasında 1. olsak veeee bireyselde ilk 3 sırada olsak ne güzel olur...

yuh ya o kadar kilo vermene rağmen daha 31. sırada mısın? millet ne kilolar veriyor demek ki şaka gibi :) sen 55 verirsen bence kesin 1. olacaksın canım en çok kaç verilmiş görünmüyor mu? bir de zamana göre kilo verme oranı değerlendirilip mi dereceler belirleniyor acaba?
Kızlarrr başım agrıyo
Midem bulanıyo
Oyy valla adam gibi bişide yıyemedim
hiç bişi yemediğin için öylesin canım... artık bişiler ye hadi kalk... kısır döngüye girdin bence... yemedikçe miden bulanıyo bişi yiyemiyosun ve yemedikçe başın ağrıyo felan...

bu artık liste olayı olmıcak mı demek oluyor aceba?

Hehe ben bayramdan sonra hatirlaticam sana yanliz bu yazdigini
Sevindim bu arada arkadasim senin adina, birdaha böyle stres yasamaman dilegimle :13:

kızlar evlat sahibi olamamak bir suçmudur yada ayıp bir şeymidir....bazı insanların bu durumla alay etmeleri o hassas insanları rencide etmeleri nasıl bir mantıktır anlamıyorum....ablacım diyeceksiniz ne oldu böyle ne alaka diye ...az önce bir yazı okudum ve cidden sinirlerim zıpladı...

allah herkesin kalbine iyilik merhamet versin....

siz bu konuda ne düşünüyorsunuz kızlar....mesela böyle bir durumda olsaydınız ne hissederdiniz....hay allahım herkeze merhamet duygusu ver.....

kusura bakmayın arkadaşlar o kadar kızdım ki paylaşmak istedim...kusuruma bakmayın ....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…