- 2 Eylül 2013
- 7.248
- 7.677
- 248
- 35
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #94.921
kızlar evlat sahibi olamamak bir suçmudur yada ayıp bir şeymidir....bazı insanların bu durumla alay etmeleri o hassas insanları rencide etmeleri nasıl bir mantıktır anlamıyorum....ablacım diyeceksiniz ne oldu böyle ne alaka diye ...az önce bir yazı okudum ve cidden sinirlerim zıpladı...
allah herkesin kalbine iyilik merhamet versin....
siz bu konuda ne düşünüyorsunuz kızlar....mesela böyle bir durumda olsaydınız ne hissederdiniz....hay allahım herkeze merhamet duygusu ver.....
kusura bakmayın arkadaşlar o kadar kızdım ki paylaşmak istedim...kusuruma bakmayın ....
Bizde senin arkandayız
eyvallah edacım surda kalmıs 8 kilo dimi:) 3ayda veririm inş ya
Kız caglaa senle aynı zaman mezun olcazz yılbasına hedefiize cok yakın bi kıloyla gircezz bn inanıyorumm yeterki isteyelimm bacımmm
Gel gell gell bi öpimm sennii
kızlar evlat sahibi olamamak bir suçmudur yada ayıp bir şeymidir....bazı insanların bu durumla alay etmeleri o hassas insanları rencide etmeleri nasıl bir mantıktır anlamıyorum....ablacım diyeceksiniz ne oldu böyle ne alaka diye ...az önce bir yazı okudum ve cidden sinirlerim zıpladı...
siz bu konuda ne düşünüyorsunuz kızlar....mesela böyle bir durumda olsaydınız ne hissederdiniz....hay allahım herkeze merhamet duygusu ver.....
kusura bakmayın arkadaşlar o kadar kızdım ki paylaşmak istedim...kusuruma bakmayın ....
Bende bugun bi yazı okudum sewgılısıyle beraber olmuş daha 18 bıle dwgılmışş
Hamile olabılırmışte ablalarım bana yardım edin diye topik acmışş
Dedim içimden sana Allh yardım etsinn
Yha dıa edıyorum rabbim isteyen dileyen herkese nasip etsinn
Böle 5 dk zewk için birlikte olanlara vermesin inşş
Bi topik daha acmış hamileysem kürtaj ıstemiyom ama çocukta istemiyorumm
Bazılarıda bu cahılden daha cahiller şiş sok mide hapı kullananda war düşürürmüş bilmm ne
Walla dünyanın çivisi cıkmışş
Rabbim bize ve ewlatlarımızın kalbıne ole bi din iman askı asılasın ki bu imanla kawrulsunsunlar
İmanı bütün olanın dünyasıda ahıretıde bütün olur inş
Kötuluklerden korusun rabbimm:......
:))) ay inşallah yaa gel bende öpücem:))) evet yılbasına kadar inş 60 olurum sonra belki 58-57 isteyebilirim ama once bi 60ı göreimm
ya cahillik yası küçükmüş Allah ıslah etsın dıorum bendee ama o akıl verenler de kendılerıne aklı yok haberlerı yok
tmm.ay inşallah bir daha böyle bir duruma düşmem.Hehe ben bayramdan sonra hatirlaticam sana yanliz bu yazdigini
Sevindim bu arada arkadasim senin adina, birdaha böyle stres yasamaman dilegimle :13:
evlat insanların eseri değil ki.olması övünülecek bir mesele olmadıgı gibi olmamasıda rencide edilecek bir durum değil.o durumda olsam eminim çok üzülürdüm.çocukları cok severim.küçüklüğümden beri.ama böyle konularda kimsenin lafı beni germezdi.laf edene üzülürüm cahillik die.her ne kadar bizim hücrelerimizden oluşsada onu bizenasip eden var.bazende olmaması hayırlı ki olmuyor.kızlar evlat sahibi olamamak bir suçmudur yada ayıp bir şeymidir....bazı insanların bu durumla alay etmeleri o hassas insanları rencide etmeleri nasıl bir mantıktır anlamıyorum....ablacım diyeceksiniz ne oldu böyle ne alaka diye ...az önce bir yazı okudum ve cidden sinirlerim zıpladı...
ay canım ya.rabbim isteyen herkese nasip eylesin.Abla bende bu konuda cok hassasım eger bırının bu konuda bir hassasıyetı warsa onun yanında bahsetmem bılee
Bnm arkadasımın 3 sene olmadı cocugu cok üzlüyodu onu hergun arayıp makara kukara yapardım
Hamile oldugumu soylemedim
Gorusemıyorduk nasıl olsa dogum yaptım demedimm
Bi. Gün oldu bana guzel bi haber vermeye ewıme esiyle gelmişler bnde daha 1 haftalık loğusyım abla aksam bize yemege geldiler cocugu uyuttum yatrdım beşiğe ama cokk üzgndm cocugumu görnce üzlcwlk napıcam ben ya aglarsa ewe gıdınce ya üzülürse diye
Geldiker mutfakta yemk hazırlıyoz bna döndü merve cim sana bişi dicem dedı buyur edacım dedım eda ismi :)
Ben 2 aylık hamileyim dedi
Allh ben bi aglamaya basladımmm birbirimize sarıldık bi aglıyozz ama hüngür hüngürrr
Bnde dedım kı aglayarakk gel dedımm bnde sana bişi göstercemm
Actım kapıyı beşiğin yanına gittik senin kide dogunca bole olcak dedim allhım biz oturduk 1 saat aglastık bn ona acıkladım neden gizlediğimi ogun bu gundur sıkı dostlugumuzz varr oda dogum yapalı 7 veya 7.5 aylık bebegi varr adıda hümeyraa ikimizinkide aynı bile bile koydukk
Ole senin dedıgın gıbı ınsanlardan uAk durabıldıgım kadar dururumm
o genclerden okadar cok varki gecen bana biri geldi daha 20 değil ertesi gün hapı sordu.Bende bugun bi yazı okudum sewgılısıyle beraber olmuş daha 18 bıle dwgılmışş
Hamile olabılırmışte ablalarım bana yardım edin diye topik acmışş
Dedim içimden sana Allh yardım etsinn
Yha dıa edıyorum rabbim isteyen dileyen herkese nasip etsinn
Böle 5 dk zewk için birlikte olanlara vermesin inşş
Bi topik daha acmış hamileysem kürtaj ıstemiyom ama çocukta istemiyorumm
Bazılarıda bu cahılden daha cahiller şiş sok mide hapı kullananda war düşürürmüş bilmm ne
Walla dünyanın çivisi cıkmışş
Rabbim bize ve ewlatlarımızın kalbıne ole bi din iman askı asılasın ki bu imanla kawrulsunsunlar
İmanı bütün olanın dünyasıda ahıretıde bütün olur inş
Kötuluklerden korusun rabbimm:......
ben sanmıyorum hamile oldugunu.bulantıların başlaması için çok erken.Kuzlar ben hamileyim yoksa yha ilacı bıraktım yıne midem asırı bulanıyo aman. Yarabbim
Ama adetimi daha gecmedi hayırlısı artık napimm
Karar verdim hiçbiseyi sorun etmıcem
Hamileysem de artık bi topik açarım
Hamileyimm kılomu kontrollu alıyorumm)))))
Deniz ablacım eger özel olmassa sana bî soru sorabilirmiyim
Senin cocugun warmı ablacım daha dogrusu ewlımısın ???
Bn pek bişi bilmiyomda hakkında
Profilede bakamıyorum tel bi garip oluyo oralara girincee
tmm.ay inşallah bir daha böyle bir duruma düşmem.
evlat insanların eseri değil ki.olması övünülecek bir mesele olmadıgı gibi olmamasıda rencide edilecek bir durum değil.o durumda olsam eminim çok üzülürdüm.çocukları cok severim.küçüklüğümden beri.ama böyle konularda kimsenin lafı beni germezdi.laf edene üzülürüm cahillik die.her ne kadar bizim hücrelerimizden oluşsada onu bizenasip eden var.bazende olmaması hayırlı ki olmuyor.
ay canım ya.rabbim isteyen herkese nasip eylesin.
o genclerden okadar cok varki gecen bana biri geldi daha 20 değil ertesi gün hapı sordu.
ben sanmıyorum hamile oldugunu.bulantıların başlaması için çok erken.
Bu arada yasemincim ertesi gün hapı ne şnan belki cahil diceksinde bilmiyorumm)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?