Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

NE TATİLİ KIZ... :uhm:
LAPAYI ARAŞTIRDIM BEN...
PİRİNÇ ESMER OLURSA DAHA İYİYMİŞ.. SEBZE MEYVE TÜKETİLEBİLİYOMUŞ.a.s
.AMA SÜT VE YOGURT TÜRLERİ ÖNERİLMİYO...:1no2:

ben fransada yasiyorum ablam yarin resmi tatil var .... lapaya gelince sebze meyve tuketiliyormus oylemi ama benim bildigim sadece lapa yeniyor snein rejim buyuklerin gelince bilgilendiriler bizi artiknaniknanik

aynalar beni karrali gormedin demekmirmirmirmir gel seninde lapa kervanina alalim hep beraber bakalim naisl olcak ama sali basliyalim cagla ablam yarin yapmam imkansiz birde bak ne diycem hepimiz ayni urunleri tuketelim olurmu sizede uygunmu ??? onerilerinizi bekliyorum

aynalar cagla ablam 5 dakika demis ama ben burdayim yazabilirsin

ya nasıl aklımdan çıktı bilmiyorum yarın yazılı yapcam unutmuşum. hem buraya yazıyorum. hem soru hazırlıyorum. Allah'tan aynı anda birden fazla iş yapabiliyorum :roflol: sen ne yaptın bugün bakalım.

ya nasıl aklımdan çıktı bilmiyorum yarın yazılı yapcam unutmuşum. hem buraya yazıyorum. hem soru hazırlıyorum. Allah'tan aynı anda birden fazla iş yapabiliyorum :roflol: sen ne yaptın bugün bakalım.

kiz yazili unutulurmu ....kolay gelsin sana pazar olunca aksama kadar afacanlarin arkasinda kostum sabah klasik kahvalti aksam pirasa yemegi yedimcokacimcoook simdikte beyaz leblebi yedim az migdeyi sisirsin diye

hayirdir aynalar niye morelim yok

burdan sıkıldım ondan galiba. tatili bekliyorum. erzurumun ilçesinde görev yapıyorum. 4 yıl oldu. ve daha uzun süre burdan gidemeyecem. mafoldumben

ben diyetin kişiye özel olduğunu düşünüyorum. bir diyet herkeste aynı etkiyi göstermez:1no2:

kiz yazili unutulurmu ....kolay gelsin sana pazar olunca aksama kadar afacanlarin arkasinda kostum sabah klasik kahvalti aksam pirasa yemegi yedimcokacimcoook simdikte beyaz leblebi yedim az migdeyi sisirsin diye

kız sağol hayatımı kurtardın. test yapıyorum. özbekistanda pamuğa beyaz altın diyorlar. hangisi beyaz altın denilen ürün diye sordum. şıklara pirinç, beyaz gül, pamul dedim. 4. şık gelmedi aklıma. beyaz leblebi dedin aklıma geldi sağol kaydirigubbakcemile3

orasi dogru aynalar ama bu diyet zaten iki gunluk deniycez bakalim cagla ablam katilacak bakalim baska kim olur

hayırlı geceler arkadaşlar.az önce sedanın erkek arkadaşı msnye yazmış.eda hala yoğun bakımdaymış.merakla yarınuı bekliyoruz dedi.noluyr dualarınızı eksik etmeyin dedi.ateşi biraz düşmüş ama hala bulantısı kusması varmış.adanadaymış.

:lepi: kiz varya ben cok akkiliyim biliyonmu :lepi: gerci simdi biliyonbuyrunnnnnnnnn

evet hemsom dualarimiz sedayla insallah tez zamanda duzelir

allah acil şifalar versin. doktorlar tanı koyamamışlar mı hala. nesi var bu kızın yamafoldumben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…