- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #9.501
NE TATİLİ KIZ... :uhm:
LAPAYI ARAŞTIRDIM BEN...
PİRİNÇ ESMER OLURSA DAHA İYİYMİŞ.. SEBZE MEYVE TÜKETİLEBİLİYOMUŞ.a.s
.AMA SÜT VE YOGURT TÜRLERİ ÖNERİLMİYO...:1no2:
aynalar hosgeldin sende nasilsin ???
merhaba kız........
Bi yere ayrılman 5 dak işim var gelcem anacım
teşekkür ederim canım. nasıl olayım iyiyim allaha şükür. can sıkıntısı dışında. sen nasılsın. sen nasılsın 1.73 cüm. pek kararlı gördüm senikaydirigubbakcemile3
aynalar cagla ablam 5 dakika demis ama ben burdayim yazabilirsin
ya nasıl aklımdan çıktı bilmiyorum yarın yazılı yapcam unutmuşum. hem buraya yazıyorum. hem soru hazırlıyorum. Allah'tan aynı anda birden fazla iş yapabiliyorum :roflol: sen ne yaptın bugün bakalım.
hayirdir aynalar niye morelim yok
aynalar beni karrali gormedin demekmirmirmirmir gel seninde lapa kervanina alalim hep beraber bakalim naisl olcak ama sali basliyalim cagla ablam yarin yapmam imkansiz birde bak ne diycem hepimiz ayni urunleri tuketelim olurmu sizede uygunmu ??? onerilerinizi bekliyorum
kiz yazili unutulurmu ....kolay gelsin sana pazar olunca aksama kadar afacanlarin arkasinda kostum sabah klasik kahvalti aksam pirasa yemegi yedimcokacimcoook simdikte beyaz leblebi yedim az migdeyi sisirsin diye
burdan sıkıldım ondan galiba. tatili bekliyorum. erzurumun ilçesinde görev yapıyorum. 4 yıl oldu. ve daha uzun süre burdan gidemeyecem. mafoldumben
ben diyetin kişiye özel olduğunu düşünüyorum. bir diyet herkeste aynı etkiyi göstermez:1no2:
kız sağol hayatımı kurtardın. test yapıyorum. özbekistanda pamuğa beyaz altın diyorlar. hangisi beyaz altın denilen ürün diye sordum. şıklara pirinç, beyaz gül, pamul dedim. 4. şık gelmedi aklıma. beyaz leblebi dedin aklıma geldi sağol kaydirigubbakcemile3
hayırlı geceler arkadaşlar.az önce sedanın erkek arkadaşı msnye yazmış.eda hala yoğun bakımdaymış.merakla yarınuı bekliyoruz dedi.noluyr dualarınızı eksik etmeyin dedi.ateşi biraz düşmüş ama hala bulantısı kusması varmış.adanadaymış.
hayırlı geceler arkadaşlar.az önce sedanın erkek arkadaşı msnye yazmış.eda hala yoğun bakımdaymış.merakla yarınuı bekliyoruz dedi.noluyr dualarınızı eksik etmeyin dedi.ateşi biraz düşmüş ama hala bulantısı kusması varmış.adanadaymış.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?