- 2 Eylül 2013
- 7.248
- 7.677
- 248
- 35
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #94.981
Yanni fatmacum elin heralde 2 metra war kısa olduguna göre ona istinadenn
Kızlar menümmcüümm
Sabah
Has yumurta
Zeytin 4
Peynirr kib kut
1 ck bal
2 dilim kepek ekm
Cay skrsz
Ara
Ayran 2 bardak
Kara kuru üzüm 5 dene
Ögle
Nesfşt
Elma
Ara
7 otlu cay
Grissini2 dene
Aksam palamut bugulama yapıyorum boll genede salata yicemm bu kadenn
Kalorim;899
Su:1.5
Sğor:maleseffdd off
Birki çayı.1
Yani kimle kiyasladigina bagli tabiEsime bakis boyumu kisa buluyorum ama standart Türk kadinina bakis biraz uzun sayilir galiba 1,71 canim boyum
Abboww kızz bize 56 58 ler cok yakısıyo 55 ten aşagısıda hortlak gibi olutorum benn Zaten yüMde bir gram et yok ne warsa bel ve asagısı bide göbek tabiii oda doğumdan kaldıı
Kızlar eşim yoktu bugün dışarda yedim. Çok güsel ev yemekleri yapan bir yer var. Orada kapuska yedim bayıldım, özlemişim baya:) o sebeplee dönüşte lahana aldım bugün yapıcam:)) şöyle bir sorunum var. Sanırım lahanayı biraz büyükçe almışım. 2.5 kilo kadarne kadarını yapsam ki sizce? Sonuçta 2 kişiyiz günlerce kapuska yemiyelim araya bayram da girecek
Kızlar eşim yoktu bugün dışarda yedim. Çok güsel ev yemekleri yapan bir yer var. Orada kapuska yedim bayıldım, özlemişim baya:) o sebeplee dönüşte lahana aldım bugün yapıcam:)) şöyle bir sorunum var. Sanırım lahanayı biraz büyükçe almışım. 2.5 kilo kadarne kadarını yapsam ki sizce? Sonuçta 2 kişiyiz günlerce kapuska yemiyelim araya bayram da girecek
selam canım iyiyim ama sana yetişemedim heralde :)Merhaba duygu :) kapusakayı ne kadar yapabileceğin hakkında bir fikrim yok ama yine de merhaba demek istedim:)nasılsın?
benimde esim yok lahanayı hiç sevmez ben sewiorum diye almıs canım en herhalde 4 kerede falan anca bitireilirim bu aksam bende kapuska yaptım sewiorum yaa eşim yemezse yemesin:)) 3 kerede falan anc biter bence canım
Masallahhhhhh
Ne güsel muhabbet war masaallh
Valla kızlarr korıldımmo diyimm darıldım mı diyimm ama yani
canım dün gece senin canını çektirdim galiba...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?