- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #95.001
Deniz Abla, ben izin isteyeceğim çünkü yarın malum bayram nedeniyle köye gidiyoruz. Bu haftaki kilo bildirimimi yapsam sonra 1 haftalık izne çıksam. Köyde telefon bile zor çekiyor. İnternet de yok. Bu yüzden izin istiyorum. Gelecek cuma bildirim yapmayacağız zaten. Pazartesinden itibaren devam ederim olur mu?
Malesef 2 gundur pespese haftasonlarıda pek yapamadımm spor kızlarr yhaa ben cokk kotüyüm yardım edin bana spor yapmassam hiçbişi yapmıyomusum gibi geliyo ama napımm salısalıverdim kendii gari
Yarını siin için merak ediyorum açıkçası zira benim karnım iyice şişti ve gerildi
Bu arada gerçekten iyice ıssızltı burası araya bayram da girince dönüştatakıöı bulamayabiliriz gibime geliyo. Nedense aşağıya doğru bir evme kazandıkgruptan ayrılanlar, foruma giremeyenler, bilgisayarı gidenler... Hepsi üstüste geldi benim de hevesim kaçtı açıkçası. Şimdi bı söylediklerim Denizi üzecek biliyorum ama napiyim belki bunu okuyup da tekrardan eski haline dönen arkaadaşlar olur diye yazıyorum işte.. Zaten bence Denizin de hevesi kaçtı... Yazıl sürekli bizi motive etmeye çalışmaktan hayata karşı motivasyonu kalmıcak :)
Yoksa ben her şekilde devam edicem bu olaya pes etmiş vaz geçmiş ve geçecek değilimmm
Şuanda karnım çok kazınıyo yine misal o yüsden yine yatıyorum :)
Canlarim nasılsınız :) bol eksili bir cuma diliyorum hepinize :) umarim ilk üçte oluruz :)) bilgisayarım dan ses seda yok ama yinede ne olursa olsun bayramdan sonra kesin donus yapıyorum telden falan takip edicem artik geri donucem... baslangic kiloma geldim tekrar zateneylulum deniz ablam sizi coook özledim bi dee ♡♥
Kizlar okula kacmadan hemen bildirimimi yapayim:
Gecen hafta 76,6
Bu hafta 76,5
Fark 100g
%= 0,13
Beni görende koruma döneminde zannederSu seytanin bacagini kiramadim kac haftadir off
Kizlar okula kacmadan hemen bildirimimi yapayim:
Gecen hafta 76,6
Bu hafta 76,5
Fark 100g
%= 0,13
Beni görende koruma döneminde zannederSu seytanin bacagini kiramadim kac haftadir off
***14. TAKIM 330. ETAP ***
Valkyrie89 : (90.3/89,8 /0,50 / %0,55 )
cglaa1667.5/ 67,5/0 / % ) Kilosu sabit.
Ryeo60.2/59,9 /0,30 / % 0,50 )
Ftm86: (76.6/76,5 /0,10 /% 0,13 )
Humeyrasağlam: (65.6/ / / % )
morkurbaga: (60.4/ 60.4/ 0 / %0 ) kilosu sabit
mutlulukperisii: (77.5/ / / % )izinli
edia91,6/ / / % )
kelebekolacam: ( 89.6/ / / % )
14. TAKIM ORTALAMASI :%
Kizlar laptobum bozuldu cepten deniyorum bayram oncesi hasta cok yogun kilomu yazayim 89,0 .saat 11de laptop olacak kontrol ederim
Çook normal bir durum. Ben geçen hafta + bile çıktım. Olunca rahatladım ufaktan gidiyor su. Bugün son günüm.bu ne yaumarım regl durumumdandır.... çok şişim ama gerçekten bugün 4. günümdeyim gecikmemin
Çook normal bir durum. Ben geçen hafta + bile çıktım. Olunca rahatladım ufaktan gidiyor su. Bugün son günüm.
daha son gününse senin bence bi 500 gram daha fazla gider senden diye tahmin ediyorum... çünkü ben bittikten 1 hafta sonra falan gerçek kiloma kavuşuyorum :)
Etap baş:65.6
Ş.kilom:64.8
Fark:0.8
Yüzde:1.21
Allahmm şükürrr
Etap baş:65.6
Ş.kilom:64.8
Fark:0.8
Yüzde:1.21
Allahmm şükürrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?