- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #9.521
HE VALLA KIZ ÖYLE OLDU..:sm_confused:kaybolmus millet cagla ablam 5 dakika dedin yoksun nobete misin yoksa bu gece
biz kaldik aynalar gece kusu olarak yine
yok canım hakkaten mi faydası olmadı... bide sabah tartıl..bana lapadan daha mantıklı gelmişti ama ... Meyveyi falan mı abarttın yoksa
yok canım ya mesela istediğin kadar meyve diyor ya ben her öğünde 1 elma 2-3 tanede yeni dünya yemiştim.sabah yine tartıldım ama kilo aynıydı canım.belki bünyeden bünyey değişir kilo verimi.
offff sedaya oalanlara inanamıyrm aşırı üzüldüm yaaa.çok sıkı diyet ve çok sıkı spor bu duruma getirmiş olmasın.bağışıklık sistemi zayıflamış olabilir.ayy canım benim ya en kısa zamanda düzelir inşallahhh.kızlar herşeyden önce en önemki şey sağlık sağlık sağlık.kilo verelim derken sağlığımızdan olmayalım ne olur buna dikkat edelimallah acil şifalar versin. çok üzüldüm. ne oldu birden anlamadım çok iyiydi. en kısa sürede iyi haberini duyarız inş :Saruboceq:
canım ne olur ihmal etme kendini.sağlığına dikkat et tatlımerzurum iyi geçti.. ama gelecegim gün 2 gündür sabır çektigim bir konu patladı.. zaten berbat durumda erzincana indim.. aglamamak için kendimi zor tutuyordum.. sedayıda duyuncada artık şu an kendimi tutamadım.. keşke tlf numarası alaydınız yada erkek arkadaşının... acaba noldu birden bire.. bu kadar hemde yogun bakımlılık.. gayet saglıklıydı... offffffffffffffff offfffffffffffffff ben cok kötüyüm kızlar.... anladıgınız gibi degil...
bugun bizim buradada resmi tatil heryer kapalı
oglen arkadaslarla piknige gidecezopuyorumnanaktan
ufff ufff be guzelim su dertler su sorunlar ne zmana bitecek allahimerzurum iyi geçti.. ama gelecegim gün 2 gündür sabır çektigim bir konu patladı.. zaten berbat durumda erzincana indim.. aglamamak için kendimi zor tutuyordum.. sedayıda duyuncada artık şu an kendimi tutamadım.. keşke tlf numarası alaydınız yada erkek arkadaşının... acaba noldu birden bire.. bu kadar hemde yogun bakımlılık.. gayet saglıklıydı... offffffffffffffff offfffffffffffffff ben cok kötüyüm kızlar.... anladıgınız gibi degil...
kiz cok guzel ama bizim takim bunlari kaldirmaz guzelimNESLİHANCIM takımlara az göz atım derken 2, takımdan silviyanın bir uygulama yaptıgını gördüm.. böle birşey bizde acaba yapabilirmiyiz diye düşündüm.. bilmiyorum arkadaşlar ne der.. sende iyice bir göz at bence işe yarar bizi azda olsa düzene sokar..
ARKADAŞLAR sizlerde bir inceleyin fikrinizi beyan edin
http://www.kadinlarkulubu.com/diyet-gruplari/181064-2-takim-cuma-zayiflama-yarismasi-198.html
ne guzel ben daha hic olcmedim kendimi mzuram yok kizlar aklimada almak gelmedi inanin tartilmakla yetiniyoruz ama bencede guzel birseyben inceledim kızlar çok güzel kızlar.. ben zaten 1 nisandan beri ölçüyorum ve yazıyorum..ne dikkatimi çekti biliyonuz mu..kaydirigubbakcemile2 kaydirigubbakcemile2 kaydirigubbakcemile2
bel ölçüm kilomla orantılı gidiyo...........kaydirigubbakcemile2 kaydirigubbakcemile2 kaydirigubbakcemile2
bugün sabah 97 cm geldi mesela.......zemuszemus zemuszemus zemuszemus
hadi insallah duzelir cok canim sikkin kac gundur dusunup duruyorumçok teşekkürler ilginizz desteğiniz için..sedayı adanaya getirdik yoğun bakımda ama ateşi biraz düştü enazından, biraz önce gördüm hala sürekli kusuyor ama umarım biran önce düzelecek başka türlüsünü düşünmek bile istemiyorum tekrar sağolun desteğiniz için
son haberler bunlar insallah tez zamanda sagligina kavusur
ay bugunmu belli olacakmis acaba dua ediyoruz hep inaninhayırlı geceler arkadaşlar.az önce sedanın erkek arkadaşı msnye yazmış.eda hala yoğun bakımdaymış.merakla yarınuı bekliyoruz dedi.noluyr dualarınızı eksik etmeyin dedi.ateşi biraz düşmüş ama hala bulantısı kusması varmış.adanadaymış.
valla bende cok merak ettim ya diyetten olmasinallah acil şifalar versin. doktorlar tanı koyamamışlar mı hala. nesi var bu kızın yamafoldumben
insallah bakalim insallah bu hafta herkez guzel kilolar verirGunaydın kızlar
yeni bir gun yeni bir hafta, herkese guzel bir hafta diliyorumopuyorumnanaktan kiloların gittigi bir hafta olsunsositososito
ben hafta sonu cok yogundum giremedim, burda kermes vardı lahmacun falan yedımfazla abartmadım ama heraksam 1bucuk saat yuruyorumhihoyyyt
sizler ne yaptınız bir gecmise bakayım, gelirim-tatlicadiarzu-
burdayiz canim hepimiz ne guzel hafta sonu 500gr vermek super benim hafta sonum hep kilo almakla gecer maalesefmeraba kızlarda gene kimse yok burada
yine kendi kendime konuşucam heralde
sedadan haber alan varmı kızlar bugün nasıl oldu acaba
ben bugün yine çok yoğun bir gün yaşıyorum ay sonu hafta sonuna denk geldiği için her şey bugüne kaldı ödemeler falan stresli bir gün yani
lapaya bugün başlayamadım çarşambaya kaldı artık
hafta sonu 500 gr vermişim bu iyi oldu
bugünde sabah yarım simit yarım peynir yedim bu saate kadarda başka bişi yemedim
kızlar sabahları bu sirkeli su benim çok miğdemi bulandırıyo artık iki gündür içemiyorum kokusundan öğürüp duruyorum
sadece su içicem artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?