Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

BEN DE ÇIKTIM KIZLARopuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan
UMARIM YARIN HEPİMİZ İÇİN GÜZEL HABER DOLU BİR GÜN OLURopuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan

yok canım hakkaten mi faydası olmadı... bide sabah tartıl..bana lapadan daha mantıklı gelmişti ama ... Meyveyi falan mı abarttın yoksa

yok canım ya mesela istediğin kadar meyve diyor ya ben her öğünde 1 elma 2-3 tanede yeni dünya yemiştim.sabah yine tartıldım ama kilo aynıydı canım.belki bünyeden bünyey değişir kilo verimi.

yok canım ya mesela istediğin kadar meyve diyor ya ben her öğünde 1 elma 2-3 tanede yeni dünya yemiştim.sabah yine tartıldım ama kilo aynıydı canım.belki bünyeden bünyey değişir kilo verimi.

yok ya çok üzüldüm ya......mafoldumben mafoldumben mafoldumben mafoldumben
ben de bugün lapa yaptım.. sizlerde yaptınızmı... 2 gündür bir araya gelipte haberleşemedik ki ..:sm_confused: :sm_confused: :sm_confused:
seda dan da haber yok sanırım :sm_confused: :sm_confused: :sm_confused:

günaydın şekerler

anam napıyonuz hep birlikte lapacımı oldunuz..
şekerler hep birlikte bağırsakları betonlaştırmayın da anacıım şakkıdı

kızlar şoktayım yaaa sedaya nolmuş böyle allahım şifalar versin dua edelim kızlar anam pek kötü oldum yaaa

Gunaydın kızlar
yeni bir gun yeni bir hafta, herkese guzel bir hafta diliyorumopuyorumnanaktan kiloların gittigi bir hafta olsunsositososito
ben hafta sonu cok yogundum giremedim, burda kermes vardı lahmacun falan yedım fazla abartmadım ama heraksam 1bucuk saat yuruyorumhihoyyyt
sizler ne yaptınız bir gecmise bakayım, gelirim-tatlicadiarzu-

offf sedayı cok merak ettım ne olduda boyle oldu aceba
doktorlar bırsey dememıslermıkıCADIARZU
:Saruboceq: Allah onu aılesıne sevdıklerıne bagıslasın:Saruboceq:

hayırlı günler arkadaşlar.ben kaç gündür ne diyet yapıyorum nede su içebliyorum.nolcak benim halim bilmiyorum hiçö.

gunaydin kizlar ben geldim anca kalktik cocuklarla yataktan bugun burdada tatil oyuzden herkez yatiyo suandada yavas yavas yaziyorum uyuyan var arkamda
sizler ne yaptiniz kizlar benim diyette fena halde gitti dun misafir vardi amanin yaptiklarimdan hic diyette degilmisim gibi yedim artik yine vermeye calis bakalm
canlar lapayi carsamba yapalim hepberaber zaten oyle demistik en son uyarmi size

benımde kızıma genız etı teshısı kondu pzt ızmıre göturyorum ..şans dıleyın...[/QUOTE]
canım geçmiş olsun allah şifa versin

allah acil şifalar versin. çok üzüldüm. ne oldu birden anlamadım çok iyiydi. en kısa sürede iyi haberini duyarız inş :Saruboceq:
offff sedaya oalanlara inanamıyrm aşırı üzüldüm yaaa.çok sıkı diyet ve çok sıkı spor bu duruma getirmiş olmasın.bağışıklık sistemi zayıflamış olabilir.ayy canım benim ya en kısa zamanda düzelir inşallahhh.kızlar herşeyden önce en önemki şey sağlık sağlık sağlık.kilo verelim derken sağlığımızdan olmayalım ne olur buna dikkat edelim

vereliniortak malesef o kadar guzel pastalar kekler vardiki hepisinden tatim ama iki saat oynadim ve hepsini yaktimkaydirigubbakcemile3[/QUOTE]
ooo ne güzel hem yemişsin hem eritmişsin.

canım ne olur ihmal etme kendini.sağlığına dikkat et tatlım

bugun bizim buradada resmi tatil heryer kapalı
oglen arkadaslarla piknige gidecezopuyorumnanaktan

iyi eğlenceler güzelim

meraba kızlarda gene kimse yok burada
yine kendi kendime konuşucam heralde
sedadan haber alan varmı kızlar bugün nasıl oldu acaba
ben bugün yine çok yoğun bir gün yaşıyorum ay sonu hafta sonuna denk geldiği için her şey bugüne kaldı ödemeler falan stresli bir gün yani
lapaya bugün başlayamadım çarşambaya kaldı artık
hafta sonu 500 gr vermişim bu iyi oldu
bugünde sabah yarım simit yarım peynir yedim bu saate kadarda başka bişi yemedim
kızlar sabahları bu sirkeli su benim çok miğdemi bulandırıyo artık iki gündür içemiyorum kokusundan öğürüp duruyorum
sadece su içicem artık

ufff ufff be guzelim su dertler su sorunlar ne zmana bitecek allahim
lutfen ama lutfen kendine dikkat et
artik birazda kendini dusun baskalarinid usunmekten kenidimizi paraladik bee

kiz cok guzel ama bizim takim bunlari kaldirmaz guzelim
normal sartlarda kurallar koyduk onlari bile zor gorduler oyuzden yine isterseniz yapabilen varsa yapsin yani bu isleri ustlenecek
cunku benim yuzum cok yumusak herhangi bir uymamazlikta birsey diyemem anladinmi canim benim

ne guzel ben daha hic olcmedim kendimi mzuram yok kizlar aklimada almak gelmedi inanin tartilmakla yetiniyoruz ama bencede guzel birsey
hadi insallah duzelir cok canim sikkin kac gundur dusunup duruyorum
ay bugunmu belli olacakmis acaba dua ediyoruz hep inanin
allah acil şifalar versin. doktorlar tanı koyamamışlar mı hala. nesi var bu kızın yamafoldumben
valla bende cok merak ettim ya diyetten olmasin
insallah bakalim insallah bu hafta herkez guzel kilolar verir

burdayiz canim hepimiz ne guzel hafta sonu 500gr vermek super benim hafta sonum hep kilo almakla gecer maalesef

anacım seda aklımdan çıkmıyor benim yaaa
hayırlı haberleri gelir inşallah

merhaba..mail atan bir arkadaşınıza sabah erken mail attım sizleri merakta bırakmamak için ama size haber veremedi sanırım,şimdi başka bir arkadaşınıza kopyaladım o maili..seda yoğun bakımdan çıktı sabah tam düzelmedi henüz ama kuzenine ısrar etti sıkıldım burda diye,ateşide biraz düştüğü için çıkardı sabah kuzeni odada şimdi, zaten sıkmamaya çalışıyoruz çünkü burda daha nekadar kalacağı belli değil sıkılıp çıkmak istiyorum diye tutturmasın diye..ben kuzeninin odasından nete giriyorum merakta olanlara haber vermek için,şuan sedanın anneside yanımda hepinize çok teşekkür ediyor dualarınız için allah razı olsun...çok şükür daha iyi inşallah düzelecek sabırla bekliyoruzz..sabah bende nete girmek istiyorum dedi,kuzeni akşam benim odaya gideriz girersin şimdi yat dinlen dedi..yani akşam nete girebilir belki hem açılmış olur biraz diye kuzeni izin verdii..şimdi çıkmam gerekiyor seda kalkmış odasına gidiyoruz selamlarınızı iletirim
tekrar tekrar sağolun desteğiniz için hoşçakalın

arkadaşlar yukardaki maili atmış erkeke arkadaşı bana.çok şükür daha iyiyimiş.rabbim te zzamanda şifa versin inşallah sedamıza.biran önce sağlığına kavuşup tekrar yazışırız inşalah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…