- 2 Eylül 2013
- 7.248
- 7.677
- 248
- 35
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #95.321
fatmacımm menuler ne alemdee
Caglacimm
Eslestigimize cok cok sevindim canim. Valla menülerimi hic hic sorma. Ben tatildeyim diye sevinirken yatiliya misafirlerimiz geldi ve onlarlan beraber abartmamak sarrti ile aslinda diyette yememem gereken seyleri tadimlik yiyorum
Yarin sabah ilk is menümü paylasicam
al bendende okadar canım bende yarın spora baslıcam tekrar yaa olmuo leslıe sızzz
Vee bu arada cuma icin halen iddalayim o 800 gram gidecek
Evet aynen öyle. 5 mil yapicaz diyelim mi? Yapinca buradan haber ederiz birbirimize?Bu hafta ikimizde hedefimize ulasmaliyiz
benim iddiam dünle bugun biraz curudu ama((
Ahh sorma benimde öyle ama bu yarin elimizden geldigi kadar dikkat etmeye ve kösesinden iddamizi yinede kurtarmaya engel degilBak yarin kacamaksiz bir gün yapalim. Görmedigi, bilmedigi halde insan buradan söz verdigi ve taahhütte bulundugu halde bile bir bagliligi oluyor
Eveet canim cadilar bayramiAhh sacma bir adet, ama ben calismadigim bir haftaya sevinirim o baska
Edacim simdi biz eslesmis olduk diymi birbirimizi kontrol etcez
Ben istiyorum ben istiyorum valla 55 olana kadar birakmam tek basina kalsamda devam edebilirim oyle bi olay olur mu acaba elenirdim heralde
bugünkü menüm olmadı pek ne ara öğün ne su ne de öğle yemeği akşama yüklendim birde
AldığınızKalori Miktarı
Kahvaltı
2.00 x 1 Adet Siyah Zeytin (8 kcal)16 kcal Sil
0.25 x 100gr Aknaz Light Az Yağlı Beyaz Peynir (130 kcal)33 kcal Sil
1.00 x 1 Adet Domates (14 kcal)14 kcal Sil
1.00 x 1 Adet Yumurta (Haşlanmış) (80 kcal)80 kcal Sil
0.50 x 100gr Yoğurt (Tam Yağlı) (68 kcal)34 kcal Sil
1.00 x 1 Adet Salatalık (11 kcal)11 kcal Sil
Akşam
1.00 x 1 Porsiyon Zeytinyağlı Taze Fasulye (200 kcal)200 kcal Sil
1.00 x 1 Porsiyon (200gr) Makarna (Haşlanmış-Yağsız-Tuzsuz) (170 kcal)170 kcal Sil
Alınan Kalori Toplamı558 kcal
yarın daha dikkat etmeye çalışıcam klinikte yoğundu yemek yiyemedikk
canım benim ben +'yla döndüm tekrar baslangıc kilomdayım malesef o yüzden eksi olcak ne kadar versemde
Kızlar bu hafta 5 serum ve o kadar yeme içmeden sonra kılo almamak tek sansım aynı kalsam yeter ;(((
Diyetle alakalı degılmiş canm
Bnde ishal kusma ve ateş vardı üşütmüşüm işte bide biliyosunuz cocugum hastaydı ve onla ilgilenirkn kendimi cok ihmal ettim
Ksnmda ve idrarımda crp ve lökosit degerlerim yuksek cıktı
Binevi iltihap varmış dıyebılırım
Ama gecti şu aralar dıkkat edemıyorum ama kızlar 60 olmm lazım yılbasına takımın toplandıgına coooooook sewındımm
canım gecmiş olsun seni aramak istedim ama bizde tel değişti sime değil tele kayıtlıymıs nolar.Kızlar bu hafta 5 serum ve o kadar yeme içmeden sonra kılo almamak tek sansım aynı kalsam yeter ;(((
Diyetle alakalı degılmiş canm
Bnde ishal kusma ve ateş vardı üşütmüşüm işte bide biliyosunuz cocugum hastaydı ve onla ilgilenirkn kendimi cok ihmal ettim
Ksnmda ve idrarımda crp ve lökosit degerlerim yuksek cıktı
Binevi iltihap varmış dıyebılırım
Ama gecti şu aralar dıkkat edemıyorum ama kızlar 60 olmm lazım yılbasına takımın toplandıgına coooooook sewındımm
Yasemin eşimsin canmm)))
İnş bu kıloları vericezzzz catır catır vercez
Çıtır çıtır anne olcaz canm bnm hadi hayırlısı
cadılarrr sizi 5milmiş..nisbetçiler burda spora 2 dk ayıramayanlar var..:120:Süpersin:13:
aynen söz veriyorum ozamn kacamak yok 5 mil var!:)) siz ne tatilidesiniz yaa cadılar bayramımı:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?