- 17 Temmuz 2013
- 10.974
- 17.803
- 298
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #95.301
Niye kimseler gelmiyor. Ben tekrar bir atakla toparlanalım istiyorum.
Kızlar bu haftada % 30 performansın altında kalırsak sarı kart alacağız.
Bende kızıyorum artık
canım takımdan ayrılmayı istiyorum evet çünkü bu şekilde kendimi daha rahat hissediyorum... günlük menü bildirmi yapmak, sürekli aktif olmaya çalışmak beni yoruyor... bu şekilde dışarıdan sizi takip edebildiğim kadar ediyorum... ama diyorsan ki takım içindeki yazışma ve mesajlaşmalara dışarıdan katılım olamıyor o zaman yorumlarımı keserim... bu cuma kilo bildirimi yapıcam dediğim gibi ama onun dışında bu şekilde daha az stresli oluyorum :)
Bende bu aksam diyeti patlatmis durumdayim bende senin gibi doydugum halde yedim rahat rahat bi oh ceker gibiH.geldin...
Dünki yaşadığım patlamadan sonra tekrar diyete başladığım. 20 kilo verdim yine verebilirim diyorum ve devam ediyorum. Tekrar hırslandım. Ben yeterince motive olmuş durumdayım ve herkesi motive etme niyetindeyim.
Not: ne olursa olsun yazalım...
Edacim simdi biz eslesmis olduk diymi birbirimizi kontrol etcezBu haftaki eşleşme listesi
333. ETAP
Valkyrie89 Ryeo
Ftm86 cglaa16
Humeyrasağlam kelebekolacam
Evet arkadaşlar herkes birbirinden sorumludur.
Lütfen artık menüleri paylaşalım.
333. Etap hedef kilo listesi
Valkyrie89 : 1,2 kg
cglaa16 :
Ryeo: 2
Ftm86:
Humeyrasağlam:
kelebekolacam:
pofuduk18:
Lütfen herkes bildirimini yapsın.
Biliyorsunuz gecen hafta tam regl olcaktim ya ben ilaci yanlis kullaniyomusum mbelki ondan oldu
Gecen.hafta kactim hatırlamıyorum ama hastaligim dun bitti 60.4u gordum galiba bayramda kilo almisim 59.9dumhmm tabii bu aksam diyeti patlatma olayim var yarin maydonoz suyu iceyim bari
Arkadaşlar bunu çok ciddi olarak soruyorum.
Takımda kalmayı cidden istiyor musunuz?
ben hatırlıyorum seni ama adını bilemiyorum hafızam pek iyi değil ben tülin memnun oldum :)
cglaa16 :
Ryeo:
Ftm86:
Humeyrasağlam:
kelebekolacam:
pofuduk18: 0.800
Lütfen herkes bildirimini yapsın.
Kızlar bu hafta 5 serum ve o kadar yeme içmeden sonra kılo almamak tek sansım aynı kalsam yeter ;(((
cglaa16 :
Ryeo: 2
Ftm86:
Humeyrasağlam: 0.0
kelebekolacam: 1.0(birincilik hedefim hayal oldu 1i vereyimde ona sevinecem)
pofuduk18:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?