- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #9.541
merhaba güya ben bugün lapa yaptım..sabah yemesi biraz zor karabiber kimyon nane koydum..ama hakkaten tok tuttu...yanlız öglen oglan okuldngelince bozdum ya....gunaydin kizlar ben geldim anca kalktik cocuklarla yataktan bugun burdada tatil oyuzden herkez yatiyo suandada yavas yavas yaziyorum uyuyan var arkamda
sizler ne yaptiniz kizlar benim diyette fena halde gitti dun misafir vardi amanin yaptiklarimdan hic diyette degilmisim gibi yedim artik yine vermeye calis bakalm
canlar lapayi carsamba yapalim hepberaber zaten oyle demistik en son uyarmi size
meraba kızlarda gene kimse yok burada
yine kendi kendime konuşucam heralde
sedadan haber alan varmı kızlar bugün nasıl oldu acaba
ben bugün yine çok yoğun bir gün yaşıyorum ay sonu hafta sonuna denk geldiği için her şey bugüne kaldı ödemeler falan stresli bir gün yani
lapaya bugün başlayamadım çarşambaya kaldı artık
hafta sonu 500 gr vermişim bu iyi oldu
bugünde sabah yarım simit yarım peynir yedim bu saate kadarda başka bişi yemedim
kızlar sabahları bu sirkeli su benim çok miğdemi bulandırıyo artık iki gündür içemiyorum kokusundan öğürüp duruyorum
sadece su içicem artık
merhaba..mail atan bir arkadaşınıza sabah erken mail attım sizleri merakta bırakmamak için ama size haber veremedi sanırım,şimdi başka bir arkadaşınıza kopyaladım o maili..seda yoğun bakımdan çıktı sabah tam düzelmedi henüz ama kuzenine ısrar etti sıkıldım burda diye,ateşide biraz düştüğü için çıkardı sabah kuzeni odada şimdi, zaten sıkmamaya çalışıyoruz çünkü burda daha nekadar kalacağı belli değil sıkılıp çıkmak istiyorum diye tutturmasın diye..ben kuzeninin odasından nete giriyorum merakta olanlara haber vermek için,şuan sedanın anneside yanımda hepinize çok teşekkür ediyor dualarınız için allah razı olsun...çok şükür daha iyi inşallah düzelecek sabırla bekliyoruzz..sabah bende nete girmek istiyorum dedi,kuzeni akşam benim odaya gideriz girersin şimdi yat dinlen dedi..yani akşam nete girebilir belki hem açılmış olur biraz diye kuzeni izin verdii..şimdi çıkmam gerekiyor seda kalkmış odasına gidiyoruz selamlarınızı iletirim
tekrar tekrar sağolun desteğiniz için hoşçakalın
allahım sana şükürler olsun.alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis
kız seda bi iyileş bizi bu kadar üzdügün için senin üzerine oturacam kızzemuszemus zemuszemus zemuszemus zemuszemus
vallaha bende ne kadar uzdu bizi iyilessin soraruiz ona hepberaber
KIZ AYNALAR BAK AŞAGIDASIN GÖRÜYOM SENİ...sengözlerimebaksanab
BAK SENDE DİKKAT ETMİYON KENDİNE sengözlerimebaksanab
KOCA TOTOMU KALDIRIP GETİRTME KIZ BENİ ORAYA :mymeka:
DİKKAT ET KIZ ZAYIF OLUP (ALLAH KORUSUN) TOPRAGIN ALTINDA OLACAGINA
SEN YANIMIZDA OL YETER.. NE ACELEN VAR CANIM YAVAŞ YAVAŞ BAKAM... DAHA ÇOK YAZIŞCEZ TAMAM MI...
BEN ZATEN SAGLIGIMI DÜŞÜNDÜGÜMDEN BİRDEN ZAYIFLAMIYOMkaydirigubbakcemile3
ALLAH SİZİ İNANDIRSINkaydirigubbakcemile3
DÜŞÜNÜN Bİ KERE YILLARDIR YAG İÇİNDE YÜZEN ORGANLARIM NAPAR:1shok:...
YAGLAR GİDİNCE BOŞLUKTA KALIRLAR ALLAH KORUSUN PATIR PATIR DÖKÜLMEZLER Mİ kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
seda arkadaşımızı yeni olduğum için tanımıyorum ama ben bile çok üzüldüm.rabbim acil şifalar versin inşaallah.iyi olmasına çok sevindim.
bu arada çorba diyeti bitti.hiç kilo gitmemiş.dünden beride üç günlük protein diyetine başladım.bakalım bu nasıl etki yapacak.çarşamba günü tartılacağım.inşaallah gider bir iki kilo.ama kıyafetlerim rahatlamaya başladı inşaallah bol geldiği günleride görücem.hepimize kolay gelsin.
slm canım. sedaya gerçekten çok sevindim. inşallah daha iyi olur. valla belli olmaz bende bir anda gidebilirim delikafadulden sabah 88.5 çıktım. 800gr gitmiş. hihoyyyt
seda arkadaşımızı yeni olduğum için tanımıyorum ama ben bile çok üzüldüm.rabbim acil şifalar versin inşaallah.iyi olmasına çok sevindim.
bu arada çorba diyeti bitti.hiç kilo gitmemiş.dünden beride üç günlük protein diyetine başladım.bakalım bu nasıl etki yapacak.çarşamba günü tartılacağım.inşaallah gider bir iki kilo.ama kıyafetlerim rahatlamaya başladı inşaallah bol geldiği günleride görücem.hepimize kolay gelsin.
MERHABA CANIM AMA SENDE KARAR VER İŞE YARADIMI YARAMADIMI...
Usarem cim bana çorba mantıklı gelmişti... Hani sebze meyva falan aç kalmıyon.vitaminini alıyon diye...ama anlamadım.. Yani gram da mı gitmedi kız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?