Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

merhaba güya ben bugün lapa yaptım..sabah yemesi biraz zor karabiber kimyon nane koydum..ama hakkaten tok tuttu...yanlız öglen oglan okuldngelince bozdum ya....
bir insan bu kadar mı iradesiz olur anacım..mafoldumben
yarım yumurta hemde tava da yarımda pogaça götürdüm ..valla
şimdi marul yiyorum akşama lapa yiycem ..ama sizede ayak uydururum ben merak etmem çarşamba tekrar başlarım sizle kaydirigubbakcemile5

bıravo kız çok iradeli gidiyon aferin sanavereliniortak

allahım sana şükürler olsun.alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis
kız seda bi iyileş bizi bu kadar üzdügün için senin üzerine oturacam kızzemuszemus zemuszemus zemuszemus zemuszemus

slm kizlar banada ayni maili gondermis arkadasi insallah nete girerde bir haber aliriz sedadan
gercektn cok merak ettim cunku kendisini
bu arada esim evde oyuzden giremiyorum

allahım sana şükürler olsun.alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis
kız seda bi iyileş bizi bu kadar üzdügün için senin üzerine oturacam kızzemuszemus zemuszemus zemuszemus zemuszemus

vallaha bende ne kadar uzdu bizi iyilessin soraruiz ona hepberaber

zemuszemus zemuszemus zemuszemus zemuszemus zemuszemus zemuszemus
heyt beeeeeeeee kızlar seda SEDA iyiymiş....
alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis
valla karışmam SEDAnın şerefine bu hafta herkes 2 kilo versin hadibakalım
:sm_cool: :sm_cool: :sm_cool: :sm_cool: :sm_cool: :sm_cool: :sm_cool: :sm_cool:

vallaha bende ne kadar uzdu bizi iyilessin soraruiz ona hepberaber

valla haklısın resmen çökertti takımı ...
kaç gündür kimse topige girmiyo bile....
bakıyorum girende yazmıyo....
haber var mı diye bakıp çıkıyolar herhalde...
allahım gençligine sevenlerine bagışlasın artık...:Saruboceq:
aman arkadaşlar herkes kendine iyi baksın ...yok anam valla kaldıramaycaz birimize bişi olsa takım iptal valla :bbo: kafamçokkarıştı :bbo: kafamçokkarıştı :bbo:
SEDA KIZ SEDAAAAAA opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan

KIZ AYNALAR BAK AŞAGIDASIN GÖRÜYOM SENİ...sengözlerimebaksanab
BAK SENDE DİKKAT ETMİYON KENDİNE sengözlerimebaksanab
KOCA TOTOMU KALDIRIP GETİRTME KIZ BENİ ORAYA :mymeka:
DİKKAT ET KIZ ZAYIF OLUP (ALLAH KORUSUN) TOPRAGIN ALTINDA OLACAGINA
SEN YANIMIZDA OL YETER.. NE ACELEN VAR CANIM YAVAŞ YAVAŞ BAKAM... DAHA ÇOK YAZIŞCEZ TAMAM MI...

BEN ZATEN SAGLIGIMI DÜŞÜNDÜGÜMDEN BİRDEN ZAYIFLAMIYOMkaydirigubbakcemile3
ALLAH SİZİ İNANDIRSINkaydirigubbakcemile3
DÜŞÜNÜN Bİ KERE YILLARDIR YAG İÇİNDE YÜZEN ORGANLARIM NAPAR:1shok:...
YAGLAR GİDİNCE BOŞLUKTA KALIRLAR ALLAH KORUSUN PATIR PATIR DÖKÜLMEZLER Mİ kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

slm canım. sedaya gerçekten çok sevindim. inşallah daha iyi olur. valla belli olmaz bende bir anda gidebilirim delikafadulden sabah 88.5 çıktım. 800gr gitmiş. hihoyyyt

seda arkadaşımızı yeni olduğum için tanımıyorum ama ben bile çok üzüldüm.rabbim acil şifalar versin inşaallah.iyi olmasına çok sevindim.

bu arada çorba diyeti bitti.hiç kilo gitmemiş.dünden beride üç günlük protein diyetine başladım.bakalım bu nasıl etki yapacak.çarşamba günü tartılacağım.inşaallah gider bir iki kilo.ama kıyafetlerim rahatlamaya başladı inşaallah bol geldiği günleride görücem.hepimize kolay gelsin.

kaydirigubbakcemile5 AY SEDA DAN HABER GETİRENLERDEN ALLAH RAZI OLSUN BE..kaydirigubbakcemile5
NEŞEM YERİNE GELDİ VALLAzemuszemus zemuszemus zemuszemus

kesin öyledir ben inanıyorum sana :roflol:

kıyafetler bol gelip düşecek bile canım. sen böyle kararlı olmaya devam et :lepi:

slm canım. sedaya gerçekten çok sevindim. inşallah daha iyi olur. valla belli olmaz bende bir anda gidebilirim delikafadulden sabah 88.5 çıktım. 800gr gitmiş. hihoyyyt

KIZIM AYNAK DELİRTME İNSANI YAAAAAA.GELİYORUM BAK YANINA :mymeka:

MERHABA CANIM AMA SENDE KARAR VER İŞE YARADIMI YARAMADIMI...

BAK NAZCO DA GELMİŞ..buyrunnnnnnnnn
NASILSIN KIZ... HAFTA SONU İYİYMİŞ..vereliniortak

Usarem cim bana çorba mantıklı gelmişti... Hani sebze meyva falan aç kalmıyon.vitaminini alıyon diye...ama anlamadım.. Yani gram da mı gitmedi kız

MERHABA CANIM AMA SENDE KARAR VER İŞE YARADIMI YARAMADIMI...

canım çorba diyetinden önce 1 hafta karbonhidrat diyeti yaptımya onunla bir haftada 3 kg verdim.o anlamda kıyafetlerim rahatlamaya başladı dedim.o 3 kgdan hariç vermedim.çorbayı üç gün yaptım tartıldım hiç kilo gitmemişti.bunu demek istedim.

:a015: BEN ÇIKIYOM KIZLAR DAHA ÇAMAŞIR ascam ..
AKŞAMA GİREMEZSEM SEDA YA SELAMLAR....
opuyorumnanaktan I LOVE SEDAAA opuyorumnanaktan

Usarem cim bana çorba mantıklı gelmişti... Hani sebze meyva falan aç kalmıyon.vitaminini alıyon diye...ama anlamadım.. Yani gram da mı gitmedi kız

canım valla gram bile gitmemişti.bende yağları eritecek diye çok sevinmiştim ama hiç etkisi olmadı bana.belki bünyeden bünyeye değişir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…