Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

yulaf yulaf yulaf diyorum araştırdım çok faydalı hem bağırsaklara hemde ödem atıyo çok fayddalı şeyler yazıyoda. benim dikkatimi çekenler bunlardı arkadaşlar .

Dün aldım yular kepeğini ama nasıl tüketmem gerektiği konusunda henüz bilgim yok, yardımcı olur musunuz?

CUMA ZAYIFLAMA YARIŞMASI 336. ETAP SONUC LİSTELERİ
8 - 15 KASIM

TAKIM DERECELERİ

BİRİNCİ...................2. TAKIM

İKİNCİ .................13. TAKIM

ÜÇÜNCÜ .................3. TAKIM

BİREYSEL DERECELER

BİRİNCİ
2. takımdan.............gamzeerdi.................5.20%
İKİNCİ
13. takımdan.............masumm......................2,91%
ÜÇÜNCÜ
2. takımdan.............siyahbeyaz06 .....................2.60%

Kızlar 2. takımı da ziyaret edebilirsiniz..O da benim takımım ve aynı evin odaları gibiyiz sonuçta.4 haftadır dereceye giriyoruz ve 3 haftadır gamze arkadaşım birinci oluyor tüyolar alabilirsiniz, süper tüyolar sizi bekliyor

Tabiki mecburi canım..Suyun çok az, su en az 2,5 litre olmalı ve kiloya göre bu miktar dahada fazlalaşıyor..Su içmeye özn göster canım, senin menülerde en az 3 litre su görmek istiyorum ve spor olmazsa olmazımız, hayat felsefemiz olsun olurmu

Kesinlikle katılıyorum canım..Hafta sonlarımız çıkmaz sokağımız olmasın..Durmak yok, kilo vermeye devam

günaydıın

tamam su ve sporu bilmiyordum şşimdi spora başlayayım bakalım internetten videolar indirip başlıycam kaptan

sabah valla mükemmel bi kahvaltı yaptım. öyle yaglı kızartma felan yok ama balım reçelim peynirim salamım domates salatalık yani bollll bi kahvaltı yaptım bi haftasonum var onda da kahvaltı yapayım ama demi

öğle
1 kase mercimek çorba

ara
1 elma

akşam
4-5 yemek kaşıgı ıspanak(pirinçsiz)
yogurt

ara
1 portakal

2,5 litre su. yatana kadar 3 olur
1 saat 15 dk spor (550 kalori)
15 dk sauna

bugün hiç giremedim arkadaşlar ya. bilgisayara virüs bulaşmış format attım sabahtan beri bununla ugraşıyorum neyse ki hallettim.
Formatı senmi attın canım?
Ben de bugün ve dün sabah güzel kahvaltı yaptım, muhtemelen yarın da kahvaltı güzel olur, sonrası koşturma başlar artık.

Sabah : 1 haşlanmış yumurta
1/2 kibrit kutusu peynir
Şekersiz çay

Ara : 1 adet havuç

Öğle : 1 adet midye böreği
1 adet lahana sarması
2 kaşık fellah köfte
1 kaşık kereviz salatası
1 kaşık mantar sote
Brokoli haşlama
Salata
Şekersiz çay ( menüden anlaşıldığı üzere günüm vardı :)

Akşam : 1 soda ( öğlenden sonra bir şey yemeye utandım,size nasıl hesap veririm diye düşündüm.)

3 lt su
15 dak sauna
1 saat masaj

Merhaba kizlar bugün ki menü :)
Sabah
2 fincan çay
1 dilim kepek ekmek
1 domates
öğlen
1 simit
1 fincan çay
aksam
1 kase Şehriye çorbası
Yağsız makarna
1 litre su ictim ve yarim saat yürüyüş yaptım

14.takıma yönlendirildim ama ne yapmam gerektiğine dair bi fikrim yok şuan.
Kilom 66 hatta bekli 67 boy 1, 68 .ve emzirmekteyim, kızim suan tam 13 aylık ve üçüncü çocuğum.
Bugün hiçde diyet havasında deyildim valla bayaaa bi yedim, çokta iştahlıyım şu sıralar malesqef ama yariın kesin başlıyorum:)
şimdi biri beni yönlendirip ne yapmam gerektiğini söyletse çok sevincem . kilo çizelgesi, kilo yüzdesi felan ????
zayıflıycam şansı yoookkkkkkk

Formatı senmi attın canım?

Ben de bugün ve dün sabah güzel kahvaltı yaptım, muhtemelen yarın da kahvaltı güzel olur, sonrası koşturma başlar artık.

evet ben attım. gerçi pc nin özelliği de var ama olmasada atarım bilgisayar bölümü mezunuyum ben

aynen haftasonu azıcık kaçamak oluyo. arkadaşıma gittim 2-3 kurupasta 1 minicik browni 1 bardak da süt içtim. yine kaçamak oldu ama en azından az oldu:44:

Son düzenleme:

Hoşgeldin aramıza,diyet yapıyoruz demeyelim de yediklerimize dikkat ediyoruz,her gün menülerimizi paylaşıyor ve cuma öğleden önce de tartılıp kaptana bildiriyoruz.durum bu.asıl önemli kısmı birbirimize destek oluyor,motive olmamızı sağlıyoruz.
Ancak emziyorsan benim sana tavsiyem çok katı bir diyet yapmaman,zaten emzirme de kilo vermene yardımcı olacaktır.
Bol sıvı ve de spor olması gerek bir de tabii.

Apple telefon ya da tabletleri olanlara fatsecret programını öneririm.kalori hesabı ile yediklerimizin engelemenize yardımcı oluyor.

Şuan çay içmekteyim, 3 litrelik termos' a çay yaptım , bütün gün içerim artik.sağol cnm cvp için.Ben zaten katı diyet yapamam sadece farkındalık kazanmak istiyorum , iştahım çok fazla ondan ipin ucunu kaçırdım iyice.
Malesef bu sefer emzirmek hiç işe yaramadı
Beni kurtarsa kurtarsa spor kurtarır oda üç cocukla zooor dostum zoor.crosstrainer var evde ona bincem günlük 30 -45
dakika.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…