- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #95.841
yulaf yulaf yulaf diyorum araştırdım çok faydalı hem bağırsaklara hemde ödem atıyo çok fayddalı şeyler yazıyoda. benim dikkatimi çekenler bunlardı arkadaşlar .
Tabiki mecburi canım..Suyun çok az, su en az 2,5 litre olmalı ve kiloya göre bu miktar dahada fazlalaşıyor..Su içmeye özn göster canım, senin menülerde en az 3 litre su görmek istiyorum ve spor olmazsa olmazımız, hayat felsefemiz olsun olurmuayy öyle deme ya :18: ben herşeyimi bıraktım randevu günümü bekliyorum ama devlet hastanesinde gidicem öğrenciyim bensporda veriyo diye biliyorum benim sorunum boğazımla çok aç bırakıyorum kendimi sonra hurra allah ne verdiyse diyip yiyorum o yüzden beslenme sorunumu çözmem lazım benim
sende hoşgeldin öyleyse ben zehra
hoşbuldum kaptansporum yok su 1 litre olmuştur olmamıştır emin değilim :26: kitabım mistik ırmak ama hiç kimseye tavsiye etmiyorum çoooooooooooooook sıkıcı bu su ve spor mecburimi acaba kaptan ?
Günaydın arkadaşlar,
Umarım herkes için verimli bir gün olur.
Bu güne dikkat arkadaşlar, hafta sonları çoğumuzun daha fazla evde vakit geçirdiği ya da daha çok gezdiği,yeme potansiyelimiz yüksek günler.
Ama biz bir yola çıktık ve inanıyorum ki akşama listelerimiz bizi yolumuzdan çıkarmayacak gıdalardan oluşacak.
Hadi hepimize kolay gelisin :)
günaydıınGünaydın arkadaşlar,
Umarım herkes için verimli bir gün olur.
Bu güne dikkat arkadaşlar, hafta sonları çoğumuzun daha fazla evde vakit geçirdiği ya da daha çok gezdiği,yeme potansiyelimiz yüksek günler.
Ama biz bir yola çıktık ve inanıyorum ki akşama listelerimiz bizi yolumuzdan çıkarmayacak gıdalardan oluşacak.
Hadi hepimize kolay gelisin :)
Tabiki mecburi canım..Suyun çok az, su en az 2,5 litre olmalı ve kiloya göre bu miktar dahada fazlalaşıyor..Su içmeye özn göster canım, senin menülerde en az 3 litre su görmek istiyorum ve spor olmazsa olmazımız, hayat felsefemiz olsun olurmu
Kesinlikle katılıyorum canım..Hafta sonlarımız çıkmaz sokağımız olmasın..Durmak yok, kilo vermeye devam
Dün aldım yular kepeğini ama nasıl tüketmem gerektiği konusunda henüz bilgim yok, yardımcı olur musunuz?
Formatı senmi attın canım?bugün hiç giremedim arkadaşlar ya. bilgisayara virüs bulaşmış format attım sabahtan beri bununla ugraşıyorumneyse ki hallettim.
Ben de bugün ve dün sabah güzel kahvaltı yaptım, muhtemelen yarın da kahvaltı güzel olur, sonrası koşturma başlar artık.sabah valla mükemmel bi kahvaltı yaptım. öyle yaglı kızartma felan yok ama balım reçelim peynirim salamım domates salatalık yani bollll bi kahvaltı yaptımbi haftasonum var onda da kahvaltı yapayım ama demi
öğle
1 kase mercimek çorba
ara
1 elma
akşam
4-5 yemek kaşıgı ıspanak(pirinçsiz)
yogurt
ara
1 portakal
2,5 litre su. yatana kadar 3 olur
1 saat 15 dk spor (550 kalori)
15 dk sauna
Formatı senmi attın canım?
Ben de bugün ve dün sabah güzel kahvaltı yaptım, muhtemelen yarın da kahvaltı güzel olur, sonrası koşturma başlar artık.
14.takıma yönlendirildim ama ne yapmam gerektiğine dair bi fikrim yok şuan.
Kilom 66 hatta bekli 67 boy 1, 68 .ve emzirmekteyim, kızim suan tam 13 aylık ve üçüncü çocuğum.
Bugün hiçde diyet havasında deyildim valla bayaaa bi yedim, çokta iştahlıyım şu sıralar malesqef ama yariın kesin başlıyorum:)
şimdi biri beni yönlendirip ne yapmam gerektiğini söyletse çok sevincem . kilo çizelgesi, kilo yüzdesi felan ????
zayıflıycam şansı yoookkkkkkk
günaydın herkeseee. mutlu pazarlarrr. bugün içimde bi hüzün var
Günaydın, neden yaşadığın yerde ( nerde yaşıyorsun bilemedim :) hava kapalı falan mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?