- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #96.481
hahaha görümcenden püf noktalarını öğrenseydin ya canım,bize de faydası olurdu belki.
Duuurrr yolcu! Bilmeden geçip yediğin o yiyecekler kilo vermenin battığı yerdir!
Ben spor yapmıyorum,çok tembelim.
Son cümleni ben de yaşamak istiyorummmmmmmm
benim yengeden kastim eltimdi.ama allah var cok severim iyide anlasiriz hani.o birseymi benim yengem beni cok sever aslindaama sen fazla zayifliyamazsin cocuklugundada hep balik etli hafif kiloludu hep dedi
Söyle incecik olup sac renginide degistirdimmi nüfüs cüzdani göstermeden taninamaz hale gelmek istiyorum iyi yönde taabiiki
biz yeterki isteyelim azmin eli den pismis tavuk kurtulamaz :))Bisey olmaz yeterki yedim diye salma kendini
Ayy bravo valla bende kararliyim haftada en az 3 gun spor yapcam bebekten dolayı daha fazla yapamam
Ya bide ben 20 kilo verdim kimse ovmedi kiz 14 kilo vermis herkes vav diyo benim tatile kadar incecik olmam lazim bugunden basladim bakalim cok sıkıstıgımda elma eti form falan yicem
o kumpir melek goeunwn bir seytan:))))Yaa kızlar bugün alışveriş merkezindeydim ve çok açtım, seçenekler içerisinde en sevdiğim ve diğerlerine nazaran sağlıklı tercih kumpirmiş gibi geldi ve afiyetle yedim. Şimdi eve geldim ne göreyim, kumpirin kalorisine 700 cal yazmışlar. Yıkıldım.
Dur bakiyim you tube varmi plates videosu
oooffff çok cozuttum ben yaaa((((( biri beni durdursun
Canim aclik diyeti yapiyo o ya eve hicbisey almiyomus sadece yoğurt yiyerek boyle diyetmi olur
benim yengeden kastim eltimdi.ama allah var cok severim iyide anlasiriz hani.
Yaa ben 55 kiloyla evlendim 3 ayda 15 kilo aldim ve gerisi geldi.yazin ogluma sunnet yapicam tek derdim cok degil soyle 40 beden kiyafetin icine girebilmek :)
biz yeterki isteyelim azmin eli den pismis tavuk kurtulamaz :))
Cocugum olsun diye 2 ayda 10 kilo vermis hatunum ama simdi olmuyo iste.
Spor sart hapimiz mutlaka yapalim 3 gun 5 gun farketmez.
o kumpir melek goeunwn bir seytan:))))
Hamileyken kilo almamdaki baslica neden
O zaman ben menümü yazayım şimdiden,
Sabah(8:00)
2 dilim ekmek
1 tatlı kaşığı bal
1 tatlı kaşığı tereyağ
Öğlen(12:00)
Kumpir
Ayran
Ara(15:00)
Elma
Akşam(17:30)
Dolma
İçli köfte
Fırın patates
Salata
*Akşam menümde çeşit biraz fazla oldu kızlar, ama hem erken yemiş olmam hem de hepsinden az az yediğimden içim bir nebze rahat.
*Kumpir beni hayal kırıklığına uğrattı, artık yemem sanırım.
*Su konusunda bugun biraz daha iyiydim, 2 litreye yaklaştım.
Bendehafta içi ceza bize.
Kızlar kızlar kızlar nabersinizzz bakalımm,
Beni sorarsanız baya uykuluyum.Hemen menümü yazıp dinleniciim.
Sabah
2 dilim ekmek
1 tatlı kaşığı bal
1 tatlı kaşığı tereyağ
Öğlen
Peynirli tost
1/2 omlet
Çay
Ara
Orta boy mocha
Akşam
Kuru patlıcan-biber dolması (tam sayısını bilmiyorum ama çok yemedim boyları küçücük zaten :)
Yogurt
Turşu
Ara
Çay
*Su; 1 bardak anca.
Simdi yatıyorum sabaha yorumlarınızı okuycam kızlar,haydi iyi geceler. :)
evet dogurganlikta etken soyle ki ben polikistik overliyim yani ben ve benim gibilerin hamile kalmalarinin onundeki en buyuk engel fazla kilo bu yuzden kilo vermem benim icin cok gerekliydi.Yok artık cidden miiine kadar zamanda kaybetmiş peki bu kadar kiloyu? Bu kadar aç kalmayla 1 ayda filandır herhalde D
Hep duyardım kilo doğurganlıkta büyük bir etken diye, gerçekten etkisi oldu mu?
Eğer öyleyse şimdiden hazırlanmak lazım yahu.
Evet yaa şeytanmış cidden. Bir de iyi ki bunu yedim, salata sayılır diyordum saf saf.D
Bir müddet uzak durayım bari. Gerçi, seviyordum da keratayı.
suyu biraz daha arttirsan bence super olmus.Kahvaltiya biraz protein koy canim...kahvaltida protein tüketen insanlarin daha az tatli krizleri oluyormus..kendimdede gözlemledim sabah bal tereyagi ekmek üclüsünü bende severim ama zayiflama döneminde ancak istah kabartir sanirim..ondan öglen kumpir seni tavladiSabahlari ya yogurt, ya yumurta yada peynir az yagli olanindan bu 3 den birini mutlaka bulundurmaya calis canim
Bugünki Menüm
Sabah (11.00) civari: yumurtali pankek, 3-4 zeytin, peynir (az yagli), 2-3 Ceviz
Ara: Yesil cay tükettim
Aksam (17.30) civari: 1 kase yarmali corba, evet bol limonlu 3 yemek kasik kisir+marul + 1 dilim Börek(1,5 kibrit kutusu kadar)
Ama ne sabah ne ögle ekmek yada sekerli fazla karbonhydrat tüketmedigim icin acikcasi icim rahat
Börekde yagsiz pizza tavasinda pisirmisti annem yani öyle conk conk yagli degildi....Su yaklasik 2 litre oldu
sanirim.
Spor: yatmadan önce Ip atlama + egsersizler
bence nacizane bence en azindan spor cezasi verelim yada belirli bir miktar mekik ceksin cezalilarevet ne yapsak söyle bakalım
takıma bende geldim kızlar... ne yapmam gerek ? 21 yaşında 162 cm 80 kg yım. pko ve astım hastasıyım. hormon tedavım sürüyor. diyetisyene henüz gıdemedım ama eski diyetiyenımın söyledıklerını hatırlıyorum şimdi ne yapmalıyım ben?
sabah
2 dılım ekmek
bır kibrit k. peynır
bal
domates salatalık
ara öğün
5 badem
öğlen
5 kaşık sebze yemeği
yoğurt
ara öğün bir elma
akşam
et yemeği 2 dilim ekmek
şeklindeydi ama ben öğretmenım ve tam gün okuldayım. öğlen sadece sandwiç yapabılırım . olur mu . bana önerınız var mı çalışan bayan olarak ne yapmalıyım
takıma bende geldim kızlar... ne yapmam gerek ? 21 yaşında 162 cm 80 kg yım. pko ve astım hastasıyım. hormon tedavım sürüyor. diyetisyene henüz gıdemedım ama eski diyetiyenımın söyledıklerını hatırlıyorum şimdi ne yapmalıyım ben?
sabah
2 dılım ekmek
bır kibrit k. peynır
bal
domates salatalık
ara öğün
5 badem
öğlen
5 kaşık sebze yemeği
yoğurt
ara öğün bir elma
akşam
et yemeği 2 dilim ekmek
şeklindeydi ama ben öğretmenım ve tam gün okuldayım. öğlen sadece sandwiç yapabılırım . olur mu . bana önerınız var mı çalışan bayan olarak ne yapmalıyım
Ayy ben hic mekik cekemiyorum eyvah yandik:)evet dogurganlikta etken soyle ki ben polikistik overliyim yani ben ve benim gibilerin hamile kalmalarinin onundeki en buyuk engel fazla kilo bu yuzden kilo vermem benim icin cok gerekliydi.
Kumpir konusunda bende ayni fikirdeydim ama maalesef sir karbonhidrat yuvasi cikti(
suyu biraz daha arttirsan bence super olmus.
bence nacizane bence en azindan spor cezasi verelim yada belirli bir miktar mekik ceksin cezalilar)
sabah
2 dılım ekmek
bır kibrit k. peynır
bal
domates salatalık
ara öğün
5 badem
öğlen
5 kaşık sebze yemeği
yoğurt
ara öğün bir elma
akşam
et yemeği 2 dilim ekmek
Kizlar Selam takıma nasıl giriliyor bilmiyorum ben böyle direk dalış yapsam ayıp olmaz degilmi40 gün önce dogum yaptım. 71 le doguma gittim 60. 6 çıkıyorum 10 buçuk gitti de burda takıldı kilom erken diyeceğinizi biliyorum ama ben düzenli beslenip abur cubur yenemeye dikkat ediyorum nihayetinde emziriyorumda ama 2 haftadır gram oynamıyor ne yapsam teklifiniz varmi cok cok kisamiyorum malum sabah peynir yedim 2 dilim ekmekle biraz tahinpekmez süt yapiyo 2 yemek kasığı kadar 3 4 zeytin öğlen sebze yemeği 1 tabak kadar ekmek yok ama saat 6 gibi 2 dilim kek 1 küçük ekler 3 4 küçük kurabiye yedim 3 lt su ictim neyi eksik yapıyorum anlamadım aksam biraz saçma oldu ama misafir geldi bende aksam yemeği niyetine coştum kabul spor hafta da 4 gün pilates yapıyorum 1 saat kadar önerisi olan var mi
Arkadaslar ve ozellikle takim kaptanina soruyorum ben bu hafta bildirim yapacakmiyim ona gore tartilip olcu alicam
O zaman ben menümü yazayım şimdiden,
Sabah(8:00)
2 dilim ekmek
1 tatlı kaşığı bal
1 tatlı kaşığı tereyağ
Öğlen(12:00)
Kumpir
Ayran
Ara(15:00)
Elma
Akşam(17:30)
Dolma
İçli köfte
Fırın patates
Salata
*Akşam menümde çeşit biraz fazla oldu kızlar, ama hem erken yemiş olmam hem de hepsinden az az yediğimden içim bir nebze rahat.
*Kumpir beni hayal kırıklığına uğrattı, artık yemem sanırım.
*Su konusunda bugun biraz daha iyiydim, 2 litreye yaklaştım.
evet ne yapsak söyle bakalım
evet dogurganlikta etken soyle ki ben polikistik overliyim yani ben ve benim gibilerin hamile kalmalarinin onundeki en buyuk engel fazla kilo bu yuzden kilo vermem benim icin cok gerekliydi.
Kumpir konusunda bende ayni fikirdeydim ama maalesef sir karbonhidrat yuvasi cikti(
suyu biraz daha arttirsan bence super olmus.
bence nacizane bence en azindan spor cezasi verelim yada belirli bir miktar mekik ceksin cezalilar)
sabah
2 dılım ekmek
bır kibrit k. peynır
bal
domates salatalık
ara öğün
5 badem
öğlen
5 kaşık sebze yemeği
yoğurt
ara öğün bir elma
akşam
et yemeği 2 dilim ekmek
Ayy ben hic mekik cekemiyorum eyvah yandik:)
Hosgeldin bende öğretmenim bu arada:) ben okulda eti form elma falan yiyorum
Kizlar Selam takıma nasıl giriliyor bilmiyorum ben böyle direk dalış yapsam ayıp olmaz degilmi40 gün önce dogum yaptım. 71 le doguma gittim 60. 6 çıkıyorum 10 buçuk gitti de burda takıldı kilom erken diyeceğinizi biliyorum ama ben düzenli beslenip abur cubur yenemeye dikkat ediyorum nihayetinde emziriyorumda ama 2 haftadır gram oynamıyor ne yapsam teklifiniz varmi cok cok kisamiyorum malum sabah peynir yedim 2 dilim ekmekle biraz tahinpekmez süt yapiyo 2 yemek kasığı kadar 3 4 zeytin öğlen sebze yemeği 1 tabak kadar ekmek yok ama saat 6 gibi 2 dilim kek 1 küçük ekler 3 4 küçük kurabiye yedim 3 lt su ictim neyi eksik yapıyorum anlamadım aksam biraz saçma oldu ama misafir geldi bende aksam yemeği niyetine coştum kabul spor hafta da 4 gün pilates yapıyorum 1 saat kadar önerisi olan var mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?