Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Cevap veren arkadaslara teşekkür ediyorum dünkü saçma aksam menümün cezasını bugün verdim kendime sabah yine aynı kahvaltı menüsü peyniri ve tahinpekmezi azalttım öğlen sebze yemeği 1 porsiyon ekmek bulamadım yine 1 dilim kek yedim ; p aksam 2 grisini ve yoğurt yedim bitti belki bide meyve yerim bakalım direncimiz nezaman kırılacak muhtemelen insulin direnci var bende zaten pkolu bir ınsanım bide gebelik sekerim her iki hamileliğimde de vardı ;(

Dünyaları yedim
Menümü yazmak bile istemiyorum
Moral bozukluğu stres bende şuursuz yemek olarak dönüyor,çok mutsuzum çok

ben işe yürüdümmm. hatta öğle arası gittim geldim 15+15 =30 dk sadece öğle arası yürüdüm

en azından asansör yerine merdiven kullanmayı tercih ediyorum.akşamda mekik çekicem ceza bana.
arkadaslar ikinizede bravo ...her ne kadar ceza demissemde aslinda hedefimize ulasmak icin odul mekik cekmek.bende bu aksam 25 mekik cekmek istiyorum sayiyi ufak ufak arttiricam.
Yuruyus ve merdivene devam....

Iftar 17:00
1 biber dolma
4 kasik mantar sote
3 kesme seker büyüklüğünde peynir
Biraz recel , bal
Yaklasik 1 litre su

19 :30
5 yemek kasigi kuru fasulye
2 yemek kasigi pirinc pilavı
1, 5 dilim ekmek

( 1 dilim baklava
Toplamda 2.5 litre su

Arkadaslar kendi evimde degildim maalesef az yemeye calistim ama olmadi bide üstüne orucluydum ama ceza olarak 30 mekik eklicem sporuma (

Canım akşam ekmek olmamış onun yerine salata veya yeşillik veya turşu ve yoğurt daha iyi olurdu..

ben tatlıdan korkarken uyarı ekmekten geldi...çabalıyorum çünkü ben günde 1 ekmek tüketen bayanım ve inanırmısın sofrada millet ekmek yerken içim eridi
bugün son olsun söz günde 2 dilim ekmeğim varsa onda gün içinde tüketicem

kızlar nerdesiniz yaaa hani menüler nerede sporlar burası diyet takımı listelerin su gibi akması lazım sayfaya

bu gidişatla tüm takıma ceza geliyorum diyor ona göre

sabah
1 haşlama yumurta

ara
sade türk kahvesi

öğle
100 gr karabugday
100 gr yogurt ( ikisini ksrıştırıp yedim)

ara
sade türk kahvesi
melisalı yeşil çay

3 litre
2 saat spor

neeee Gündu bu saate kadar oturdum yediklerimin kalorisi - inmistir kesinlikle tüm gün okuldaydim hic girme firsati bulamadi ders arasinda 20 dakka yürüyüsü tercih ettim kusura bakmayin 17.15 eve varinca hemen aksam yemegi 18 gibi Sohbete katildim..aksam üstü eve geldim baktim spora gitmeye gec kaldim bira oyalandim sonra dersimin basina oturdum....sacimdada yag maskesi ama bunca strese ragmen Menüm fena sayilmaz:

Sabah 07:00: Pankek, Peynir, Zeytin+ Ceviz

Ögle: okulda 13:00 gibi 1 Elma 2 kuru kayisi 2 kuru erik 2 Incir 7-8 Findik fazla gelmesin gözünüze Ögle yemegi niyetine tükettigim bir ögündu cokda doyurucuyuydu aslinda...

Aksam 17.20 gibi 4 Köfte+2 yemek kasigi kisir bol limon, 2 kasik makarna bir an canim cekti bende anliyamadim 1 kase corba...en azindan ekmek yok kuru meyvelerden yeterince karbonhydrat + kisirdan vesaire alacagimi almisimdir sekerden yana...

Yarin sunum yapicam arkadaslarla bol sans dileyin allah hepimizin her daim yardimcisi olur insallah....Spor o 20 dakkikalik yürüyüsün disinda yaptim desem yalan olur bu saatten sonra yapicam desem yine yalan olur sacimi yikayip yatcam....haa burda saat 2:37 sabah 4 e kadar oturdu diye düsünmeyin

bende haftasonu yaptım o kaçamakları. ve bugün 2 kilo fazla çıktım. bu cuma en azından 79.9 da olsa 7 li rakamları görmek istiyorum
Ah ah bende 7leri gorsem bıktım 8 lerden
Bende oyle yapcam cumaya 3 günüm kaldı ya kilo vermem lazim

Bu sabah itibariyle 76.6 kiloyum cumaya ne olucak cok meraktayim...
Bu sabah spor yapanlar kimler?
En azindan asansore binmeyip merdiven kullanan kisa mesafe yolunda yurumeyi tercih eden?
Yapanlar burdayim de esin lutfenn :))
Ben okulda hep merdiven cikiyorum ama ise yaradigini sanmam:)

Guzel canım kararli ol

Evet menun fena degil başarılar dilerim bu arada
sabah
1 haşlama yumurta

ara
sade türk kahvesi

öğle
100 gr karabugday

ara
sade türk kahvesi
melisalı yeşil çay

3 litre
2 saat spor

Ayy masallah sana

Başarılar sana canım

Ekmekte nişasta olduğunu, nişastanın da ballar gibi rafine şeker olduğunu bilelim! Bu durumu iyi anlayarak hareket edelim. Ekmeksiz olmaz, yapamam diyenlere duyurulur...
Ben dahil

Mevsimsel hastalıklar yavaş yavaş kapıları çalıyor.Sizlere bu hastalıklara karşı vücuda direnç kazandıran bir besinden bahsedeceğiz:
Tahin Tahinin Faydaları E, C ve B vitaminleri açısından zengindir. Hücre yapısının bozulmasını engeller. Yaraların iyileşmesini hızlandırır.
Kansere karşı koruyucudur.
Damar sertliğini ve tıkanmalarını engeller.
İdrar söktürücüdür. Cildi güzelleştirir. Bağışıklık sistemini güçlendirir.
Göz sağlığı için hayati önem taşır.
Vücuda alınan ağır metaller, zehirli bileşikler, radyasyon ve bazı ilaçların yarattığı toksinlere karşı koruma sağlar.
Yaşlanmaya bağlı hafıza kayıplarının (Alzheimer) önlenmesinde olumlu etkisi olduğu kanıtlanmıştır.
Tahinde çok miktarda bulunan E vitamini ile tüm bu yararları da vücudumuza kazandırabiliriz
E vitamini çok güçlü bir antioksidandır. Vücuda enerji verir. Seks hormonlarının oluşmasına yardımcıdır.
İki çorba kaşığı tahinde yaklaşık yarım kilo biftekteki kadar protein vardır. Kendine has özel bir kokusu olan tahin, suyla temas etmedikçe uzun zaman bozulmadan saklanabilir.
Safra taşlarının düşürülmesinde, nefes darlığı ve bronşite faydalı olduğu bilinmektedir.
Anne sütünü arıtıcı özelliği bulunmaktadır. Çocukların beyin ve zeka gelişiminde etkilidir. Kemik gelişiminde, yapısında bulunan bazı maddeler nedeniyle oldukça faydalıdır.
BAĞIŞIKLIK SİSTEMİNİ GÜÇLENDİRİYOR Tek başına tadı hoş gelmese de, pekmezle karıştırmak suretiyle hem daha faydalı olur, hem lezzetli. Pekmezle karıştırılarak tüketildiğinde sadece enerji vermekle kalmaz, hem kan yapar, hem kış aylarında üşümeyi engeller.
Soğuk havada vücut direncini artırmak için protein, vitamin, mineral ve antioksidanlar açısından zengin tahini bol tüketmekte fayda var.
Tahini sade olarak tüketirseniz mide rahatsızlıklarına son derece faydalıdır. Tahin kolesterol içermez. Ayrıca besinlerin midemizde uzun süre kalmasına yardımcı olarak acıkmayı geciktirir.

sabah
1 haşlama yumurta

ara
sade türk kahvesi

öğle
100 gr karabugday

ara
sade türk kahvesi
melisalı yeşil çay

3 litre
2 saat spor

menüne bayıldım,sen gereçekten ceza vermişsin kendine.ben dün beceremedim ama bugün orucum ve bugün start vericem hala tartıda artılardayım.grubun yüzdesini düşürcem diye ödüm kopuyor.(kendimden geçtim) inş cumaya kadar eksilere inmiş olurum.
desteğe ihtiyacım var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…