- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #96.501
Valla ben ilk cezayi kendime kestim bile gunluk sporuma ilave 15 mekik devam edeyim dedim baktim migrenimi tetiklicek vaz gectim.bugun toplamda 1 saat kadar sporum var.Canım ben hafta boyu oruç olumam nasipse.hafta içi oruç olup hafta sonu tutmayınca birde reel dönemi yaklaşımla hiç sevmediğin o tatlılara dayanamaz hale geliyorum.hafta içi akşamlara dikkat edicim,iftardan sonra.bir de mekik falan çekeyim diyorum.cumaya 73 ü görmek istiyorum.senin önerin var mı?
Boynumuz kıldan ince :))
Akşamkiler çoook fazla olmuş,ben sütü su yapar görüşüne katılmıyorum,ben az şekeri hoşaf ya da sütü tatlı yemediğim sürece sütüm artmazdı,Her bünyeye süt yapan gıda farklı bence,sıvı tüketimi de etkili tabii ki.bu süreçte iştahın da oldukça açık olacak.bu bünyenin savunma mekanizması.günlük beslenmen akşam hariç bana çok iyi geldi.onu da düzenlersen pikatel de yapıyormuşsun ki bence kısa sürede hedef kilona ulaşırsın.
Menüm
Sabah : 1 fırın patates
1 yumurtalı kavuşmalı omlet
1 kibrit kutusu peynir
3 yeşil zeytin
Bol yeşillik
Akşam : 1 fırın Levrek
Salata
Meksika fasulyesi ve Mısır salatası
2 saat sonra ( akşam yemeği 5 te yendi ) : 1 dilim Müslüman pasta
1 adet tahinli kurabiye
1 mandalina
3,5 lt su
* 2 gündür menümü pastalarda patlatıyorum
Canim hosgeldin tatlı yeme bence cunku abartmasan bile unsilin direncini baskilayip kilo veremiyosun bak ben gunde 1000 kalori alıyorum bunun 250 sini pasta olarak tukettigim zamam günlük kalori sınırını gecmedigim halde kilo veremiyorum o gunler sanırım ratliyi vucut depoluyo digerlerino yakiyoKizlar Selam takıma nasıl giriliyor bilmiyorum ben böyle direk dalış yapsam ayıp olmaz degilmi40 gün önce dogum yaptım. 71 le doguma gittim 60. 6 çıkıyorum 10 buçuk gitti de burda takıldı kilom erken diyeceğinizi biliyorum ama ben düzenli beslenip abur cubur yenemeye dikkat ediyorum nihayetinde emziriyorumda ama 2 haftadır gram oynamıyor ne yapsam teklifiniz varmi cok cok kisamiyorum malum sabah peynir yedim 2 dilim ekmekle biraz tahinpekmez süt yapiyo 2 yemek kasığı kadar 3 4 zeytin öğlen sebze yemeği 1 tabak kadar ekmek yok ama saat 6 gibi 2 dilim kek 1 küçük ekler 3 4 küçük kurabiye yedim 3 lt su ictim neyi eksik yapıyorum anlamadım aksam biraz saçma oldu ama misafir geldi bende aksam yemeği niyetine coştum kabul spor hafta da 4 gün pilates yapıyorum 1 saat kadar önerisi olan var mi
Bence iftarda birden yeme once bi corba ic yarim saat sonra yemegini yeOyyy sonunda gun bitti ben simdi spor yapicam yaklasik yarim saat kadar arkadaslar hadi sizde spora bide ben yarin oruc tutmayi dusunuyorum bu aksamki yediklerimle yarin iftar ve sonrasi icin oneri ve tavsiyelerinizi bekliyorum. Bu arada bugun 3 litre su icmisim :)
Hoşgeldin canımKizlar Selam takıma nasıl giriliyor bilmiyorum ben böyle direk dalış yapsam ayıp olmaz degilmi40 gün önce dogum yaptım. 71 le doguma gittim 60. 6 çıkıyorum 10 buçuk gitti de burda takıldı kilom erken diyeceğinizi biliyorum ama ben düzenli beslenip abur cubur yenemeye dikkat ediyorum nihayetinde emziriyorumda ama 2 haftadır gram oynamıyor ne yapsam teklifiniz varmi cok cok kisamiyorum malum sabah peynir yedim 2 dilim ekmekle biraz tahinpekmez süt yapiyo 2 yemek kasığı kadar 3 4 zeytin öğlen sebze yemeği 1 tabak kadar ekmek yok ama saat 6 gibi 2 dilim kek 1 küçük ekler 3 4 küçük kurabiye yedim 3 lt su ictim neyi eksik yapıyorum anlamadım aksam biraz saçma oldu ama misafir geldi bende aksam yemeği niyetine coştum kabul spor hafta da 4 gün pilates yapıyorum 1 saat kadar önerisi olan var mi
Arkadaslar ve ozellikle takim kaptanina soruyorum ben bu hafta bildirim yapacakmiyim ona gore tartilip olcu alicam
Canım ben hafta boyu oruç olumam nasipse.hafta içi oruç olup hafta sonu tutmayınca birde reel dönemi yaklaşımla hiç sevmediğin o tatlılara dayanamaz hale geliyorum.hafta içi akşamlara dikkat edicim,iftardan sonra.bir de mekik falan çekeyim diyorum.cumaya 73 ü görmek istiyorum.senin önerin var mı?
valla ben bu hafta çok sıkacam kendimi sabah yumurta öğle karabuğdayla yogurt yiyecem akşamı es geçecem. ya bu sabah tartıldım kabus resmen 83,7 diyo. cuma 81,5 çıkan ben bu kadar kilo almış olamam demiiiii.
haftasonu acayip kaçırdım. çifte kavrulmuş lokumlar. çikolatalar bisküviler(( kendimden utanıyorummm
günaydın kızlarrrrrrrrr,canım sabah ben de aynını yaşadım.ama öyle olmuyor.sen dikkat ettiğinde bir iki güne cuma kilona devamında da kilo vermeye devam ediyorsun.e malum hafta sonu boyunca yediklerimizde hala bünyede.
sabah sabah motivasyon için bir kaç yazı buldum sizinle paylaşayım dedim.
http://saglik............./diyet-fitness/diyetinizi-bozan-10-hareket/1084212/1
http://saglik............./diyet-fitness/kilo-aldiran-5-buyuk-hata/1048593/1
http://saglik............./diyet-fitness/tatli-istegini-onlemenin-7-yolu/1080072
http://saglik............./diyet-fitness/salatalar-hakkinda-bilmediklerimiz/1082516
Kizlar bu hafta hedefim 2 kilo vermek bakalim bugun ufak bi cikolata yedim uff hic yapamıyorum kacamaksiz ah esim eve almasa harika olcak
Kizlar bu hafta hedefim 2 kilo vermek bakalim bugun ufak bi cikolata yedim uff hic yapamıyorum kacamaksiz ah esim eve almasa harika olcak
Bende oyle dusunuyorum tabi uygulayabilrsem.iftarda bol su corbs akabinde esim gelince insallah abartmadan az yemekle gecistirmeyi istiyorum.Canim hosgeldin tatlı yeme bence cunku abartmasan bile unsilin direncini baskilayip kilo veremiyosun bak ben gunde 1000 kalori alıyorum bunun 250 sini pasta olarak tukettigim zamam günlük kalori sınırını gecmedigim halde kilo veremiyorum o gunler sanırım ratliyi vucut depoluyo digerlerino yakiyo
Bence iftarda birden yeme once bi corba ic yarim saat sonra yemegini ye
sanada gunaydin mutlu bir hafta dilerim canim.
anlamadim..Evet yapman gerekiyor canim Yüzdeyi hesaplarken verdigin kiloyu sadece 2 bölüyorsun. Deneme süresi sonrasinda kilo 2 ye bölünmüyor. Bende yapcam birazdan sporumu
buyuk ihtimalle sisliktir o yemrne icmene pur dikkat aksam yemekten erken kalk bu hafta daha guzel gececektir insallah.valla ben bu hafta çok sıkacam kendimi sabah yumurta öğle karabuğdayla yogurt yiyecem akşamı es geçecem. ya bu sabah tartıldım kabus resmen 83,7 diyo. cuma 81,5 çıkan ben bu kadar kilo almış olamam demiiiii.
haftasonu acayip kaçırdım. çifte kavrulmuş lokumlar. çikolatalar bisküviler(( kendimden utanıyorummm
Gunaydin.....gunaydınnnnn herkese.... bol hareketli az kalorili bir hafta diliyorum.....
hayatımda ilk defa hafta sonunda kilo verek çıktım..çok mutluyum....52.4 gördum rüya gibi tek yaptığım 6-7 gibi yemeği içmeği kestim o saate kadarr istediğim yedim 2 gün yaş pasta bile yedim düşünün artık... bir bol su yeşil çay maydanoz suyu içtim....inş cozutmadan bu haftada söyle giderim az kaldı hedefe......
Ciss onlar cisss yemeeeKizlar bu hafta hedefim 2 kilo vermek bakalim bugun ufak bi cikolata yedim uff hic yapamıyorum kacamaksiz ah esim eve almasa harika olcak
Bu sabah itibariyle 76.6 kiloyum cumaya ne olucak cok meraktayim...
Bu sabah spor yapanlar kimler?
En azindan asansore binmeyip merdiven kullanan kisa mesafe yolunda yurumeyi tercih eden?
Yapanlar burdayim de esin lutfenn :))
Bu sabah itibariyle 76.6 kiloyum cumaya ne olucak cok meraktayim...
Bu sabah spor yapanlar kimler?
En azindan asansore binmeyip merdiven kullanan kisa mesafe yolunda yurumeyi tercih eden?
Yapanlar burdayim de esin lutfenn :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?