Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Valla ben ilk cezayi kendime kestim bile gunluk sporuma ilave 15 mekik devam edeyim dedim baktim migrenimi tetiklicek vaz gectim.bugun toplamda 1 saat kadar sporum var.

Canim hosgeldin tatlı yeme bence cunku abartmasan bile unsilin direncini baskilayip kilo veremiyosun bak ben gunde 1000 kalori alıyorum bunun 250 sini pasta olarak tukettigim zamam günlük kalori sınırını gecmedigim halde kilo veremiyorum o gunler sanırım ratliyi vucut depoluyo digerlerino yakiyo

Bence iftarda birden yeme once bi corba ic yarim saat sonra yemegini ye

Hoşgeldin canım
Akşam hariç menün güzel canım..Sen zaten bu şekilde dikkat edersen zaman içinde gidicek merak etme, dienç dönemine girmişsin demekki sabır göster tatlım..Mnülerine karışık hoşaf da ekle hem süt olur hem metoyu hızlandırır..
Arkadaslar ve ozellikle takim kaptanina soruyorum ben bu hafta bildirim yapacakmiyim ona gore tartilip olcu alicam

Tartılıcaksın tabi canım

valla ben bu hafta çok sıkacam kendimi sabah yumurta öğle karabuğdayla yogurt yiyecem akşamı es geçecem. ya bu sabah tartıldım kabus resmen 83,7 diyo. cuma 81,5 çıkan ben bu kadar kilo almış olamam demiiiii.
haftasonu acayip kaçırdım. çifte kavrulmuş lokumlar. çikolatalar bisküviler (( kendimden utanıyorummm

günaydın kızlarrrrrrrrr,canım sabah ben de aynını yaşadım.ama öyle olmuyor.sen dikkat ettiğinde bir iki güne cuma kilona devamında da kilo vermeye devam ediyorsun.e malum hafta sonu boyunca yediklerimizde hala bünyede.

sabah sabah motivasyon için bir kaç yazı buldum sizinle paylaşayım dedim.

http://saglik............./diyet-fitness/diyetinizi-bozan-10-hareket/1084212/1

http://saglik............./diyet-fitness/kilo-aldiran-5-buyuk-hata/1048593/1

http://saglik............./diyet-fitness/tatli-istegini-onlemenin-7-yolu/1080072

http://saglik............./diyet-fitness/salatalar-hakkinda-bilmediklerimiz/1082516

gunaydınnnnn herkese.... bol hareketli az kalorili bir hafta diliyorum.....

hayatımda ilk defa hafta sonunda kilo verek çıktım..çok mutluyum....52.4 gördum rüya gibi tek yaptığım 6-7 gibi yemeği içmeği kestim o saate kadarr istediğim yedim 2 gün yaş pasta bile yedim düşünün artık... bir bol su yeşil çay maydanoz suyu içtim....inş cozutmadan bu haftada söyle giderim az kaldı hedefe......

Kizlar bu hafta hedefim 2 kilo vermek bakalim bugun ufak bi cikolata yedim uff hic yapamıyorum kacamaksiz ah esim eve almasa harika olcak

Kizlar bu hafta hedefim 2 kilo vermek bakalim bugun ufak bi cikolata yedim uff hic yapamıyorum kacamaksiz ah esim eve almasa harika olcak

benmikide aburcubursuz duramaz her akşam çayla yer ama ben ağzıma surmem...kendimce bir tatkik belirledim hafta içi kaçamak yok hafta sonu ozgürlük var.....bunu bilince hafta içi hiç canım çekmiyor nasılsa hafta sonu yiyceğim diye....ben faydasını gördüm tavsiye ederim..

Bende oyle dusunuyorum tabi uygulayabilrsem.iftarda bol su corbs akabinde esim gelince insallah abartmadan az yemekle gecistirmeyi istiyorum.
Aksam menu paylasicam gorucez bakalim akmi karami

sanada gunaydin mutlu bir hafta dilerim canim.

Evet yapman gerekiyor canim Yüzdeyi hesaplarken verdigin kiloyu sadece 2 bölüyorsun. Deneme süresi sonrasinda kilo 2 ye bölünmüyor. Bende yapcam birazdan sporumu
anlamadim..
Ben kilo yuzdesi gesaplamayi bilmiyorum onceki takimlarda sagolsun takim kaptani hesapliyordu.
Bana tarif edermisin nasil hesaplandigini....

buyuk ihtimalle sisliktir o yemrne icmene pur dikkat aksam yemekten erken kalk bu hafta daha guzel gececektir insallah.

Gunaydin.....
Tebrik ederim genelde hafta ici hafta sonu alinan kilolari vermekle ugrasiriz.senin bu hafta öyle bir dedin olmaz ne guzel.hadi gayret az kalmis iste

Ciss onlar cisss yemeee))

Bu sabah itibariyle 76.6 kiloyum cumaya ne olucak cok meraktayim...
Bu sabah spor yapanlar kimler?
En azindan asansore binmeyip merdiven kullanan kisa mesafe yolunda yurumeyi tercih eden?
Yapanlar burdayim de esin lutfenn :))

En azindan asansore binmeyip merdiven kullanan kisa mesafe yolunda yurumeyi tercih eden?

ben işe yürüdümmm. hatta öğle arası gittim geldim 15+15 =30 dk sadece öğle arası yürüdüm

en azından asansör yerine merdiven kullanmayı tercih ediyorum.akşamda mekik çekicem ceza bana.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…