Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Bende simdi kahvaltimi yapicam 2 yumurta peynir bir dilim ekmek ve cay okulada yanimda eti formla elma goturcem aksamda ton balikli salata yapicam insallah kacamaksiz biter bugun

aynen bende tatlım bu sabah tartıldım hala cumadan fazla çıkıyorum

Selam kızlar

Bu haftanın birincisi sizin takımdan. Her hafta birinci olanlar paylaşım topiğine başarı hikayesini yazıyor. Bu yarışma kurallarından bir tanesi. Eğer yazmazsa takım olarak ceza alacaksınız haberiniz olsun. Lütfen en kısa zamanda yazın başarı hikayesini

Hepinize mutlu ve hayirli bir gün dillerim..cok tskler arkadaslar sunumum iyi gecti diyebiliriz ins ufak tefek hatalari zamanla düzelecek......sabah gec yattim cok az uymustum hic birsey yemeden cikcaktim cok yanlis oldugu icin 1 Muz+1 Incir+ 2hurma+ 1Bardak süt ictim..Sabah:9 gibiydi. Simdi burda saat 12.32 acikmadim desem yalan olur...okulda birazdan isim biter eve kacarim
Dünki Su tüketimi yazmaya unutmustum yaklasik 2,5 litreydi ya Havadanmidir ben cok su icmekten zaten zorlaniyorum birde hava soguk olunca suda buz gibi oluyor bir tek benmi zorlaniyorum su Su konusunda....Aksama cok özledigim spor salonuma nihayet gidebilcegim ins desarj olmam lazim

Son düzenleme:
aynen bende tatlım bu sabah tartıldım hala cumadan fazla çıkıyorum

Darti fazla gösterince hemen panige kapilmayin eger vücüdünüz kas yapiyorsa dartida bir duraklama yada artis olabilir...cunku kaslar yagdan daha agir...bel yada karin bölgesinde ve bacaktan hep ölcüm alin her 2 haftada 1...o zaman yag kaybedip kaybetmediginiz anlarsiniz...Spor hocam birkere dartmadan belimi ölctü ve kesinlikle yagdan gitti dedi bel cevren incelmis..ve gercekten yag dokum azalmisti...birde su Su olayi var yani ödemde olabilir....moralinizi bozmayin kesinlikle.

,,Kilo verdim diye sevinmiyceksiniz. Kilo aldim diye üzülmiyceksiniz. Her gün yeni bir Zayiflama günü. Asla kendinizi Zayif oldum demeyin.''

Dr. Ayca Kaya

Ya ayca kaya nın diyetini yapanlar şikayetçi ama doktoruma surekli hastalari çıkıyo basari oykuleriyle ben anlamadim verdigi listeyi dogrumu vermiyo acaba

kızlar biraz sıkıntılı günler geçiyor benim için o sebeple sık aralıklarla giremiyorum ancak kalbim sizinle :)
dua edin,inş her şey daha güzel olacak.

Ya ayca kaya nın diyetini yapanlar şikayetçi ama doktoruma surekli hastalari çıkıyo basari oykuleriyle ben anlamadim verdigi listeyi dogrumu vermiyo acaba

acikcasi ben kimsenin listesini uygulamiyorum sadece duyduklarimi aklima ve damak zevkime yatanlari uygulamaya calisiyorum..bana birisini sunu sunu ye digcek bende ona göre beslencem :18: ters tepiyor bende ayca kayanin bazi püf noktalarini begeniyorum mesela acikinca yiyince 3 saate bir o ne ya...3 saatde bir acikan birseyler tikistiran insan..isi gücü okulu yokmu bunun o vakit nerde ben rahat bir ögle yemeyi yiyebiliyorsam sükrediyorum

canım ben yeniyim o kadar ayrıntılı bilmiyorum. nereye ne yazam gerek yardımcı olursan sevinirim :)

Aynen hepimiz calisiyoruz nasil hazirliycazda ne yicez eti forma talim valla:)

Aynen hepimiz calisiyoruz nasil hazirliycazda ne yicez eti forma talim valla:)

ben bazen vaktim olursa geceden köfte harci hazirlayip sabah mini firinima verip böylelikle bir ögle yemegi hazrilamis oluyorum..normal bir sefer tasina koyup götürüyorum....üsendim sicak tutanlari almaktan..bu Siralar okulum yogun oldugu icin ilerleyen zamanlarda...kilomu vermis olsam dahi...okuldaki yemeklerin icinde cok yag tuz katki maddesi var ayrica lezzet idare eder evde hazirla götürürüm daha iyi.....ayy yok öyle eti form filan beni diyet cizgimden cikartiyor ...Elma+Incir+Erik yada Kayisi+ Findik/Badem suanlik cözümüm

Iftar : 1,5 kase domates çorbası
1,5 dilim tamtahıllı ekmek
Salata

2 saat sonra : 48 gr yalancı cezerye
100 gr Müslüman pasta

dediklerinizi bugun denedim ben yazın memlekette kendim hormonsuz konserveler hazırlamıştım domates sos gibi onları kullandım. brüksel lahanasını bulmak zor olsada enfes oldu ne olur yardımınız esirgeme

dediklerinizi bugun denedim ben yazın memlekette kendim hormonsuz konserveler hazırlamıştım domates sos gibi onları kullandım. brüksel lahanasını bulmak zor olsada enfes oldu ne olur yardımınız esirgeme

gercektenmi ben tavsiye olarak yazmistim birinin deniyip memnun kalacagini hic tahmin etmemistim gercekten faydam dokunduysa...begendiyseniz affiyet bal seker olsun...elimden geldikce bildiklerimi paylasmaya calisiyorum canim

Sabahki menümü yazmistim...eve geldim bildiginiz ruh gibi (sadece 4 saat uyku saat basi uyandim sunum var uya kalirim korkusuyla) biraz uymaya calistim...sabah 9 da etmistim kahvaltiyi....(süt,muz.hurma,incir)....2 ögünüm saat 16.00 geliyordu...2 kayisiya yakin haslanmis yumurta 1 dilim cavdar ekmegi peynir, zeytin 2-3 ceviz...düzgun kahvalti etmedigim icin ögle/aksam böyle tüketmek istedim dün sporumu yapamamistim yogunluktan bugünde yorgundum..böyle devam edersen nah zayiflarsin dedim nefsime sporumu yaptim yaklasik 1 saat 10 dakka....kosu bandi, stepper, birazda agirlik....spordan sonra evde kalan protein tozu pek tavsiye edilmiyor ama paket bitene kadar tüketeyim madem almisim Bol su icmeye calistim 2 litre anca olmustur sanirim...hepinize iyi geceler dilerim

Tatlım hafta sonu yazıcaktm tamamıyla unutmuşum, hatırlattığın için teşekkürler
canım ben yeniyim o kadar ayrıntılı bilmiyorum. nereye ne yazam gerek yardımcı olursan sevinirim :)

Tatlım paylaşım topiğine haftanın birincisi olarak, haftalık neler yaptığını yazıyosun ve acil yazıyosun, nasıl unuttum bunu yaa :37

http://www.kadinlarkulubu.com/diyet...yarismasi-uyelerinin-paylasim-alani-1002.html

Son düzenleme:
Dün ne yedim :

Sabah:
Meyve tabağı ( elma, portakal mandalina)

Kahvaltı:
Peynir, zeytin,zahter, zeytinyağı, bol yeşillik, yeşil soğan, kahvaltı sosu, taze ekmek, ev yapımı karışık şekersiz çay(ıhlamur, tarçın, karabiber, kiraz sapı

Öğle:
1 mandalina,2 minik kurabiye

Akşam:
Hamburger, patates kızartması, kola ( ne menü ama tam diyetlik)

Dışardaydım ve saat 7 den önce yenmiş oldu yoksa aç kalıcaktım mecburen, ehh akşam 7 sonrası yemicem sözünü verdik nasılsa,şimdi kuzu kuzu tutuyoruz.

Spor: 100 kez zıplama ve 30 dk yürüyüş..

Kitap:Yaratılış sırrı/Tom Knox

Bitki çayı:1 kupa meyveli çay, 1 kupa karışık ev yapımı çay, 1 kupa normal çay ve 1 kupa sıcak su..

Su:2 litre

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…