- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #96.541
Bende simdi kahvaltimi yapicam 2 yumurta peynir bir dilim ekmek ve cay okulada yanimda eti formla elma goturcem aksamda ton balikli salata yapicam insallah kacamaksiz biter bugunmenüne bayıldım,sen gereçekten ceza vermişsin kendine.ben dün beceremedim ama bugün orucum ve bugün start vericem hala tartıda artılardayım.grubun yüzdesini düşürcem diye ödüm kopuyor.(kendimden geçtim) inş cumaya kadar eksilere inmiş olurum.
desteğe ihtiyacım var
menüne bayıldım,sen gereçekten ceza vermişsin kendine.ben dün beceremedim ama bugün orucum ve bugün start vericem hala tartıda artılardayım.grubun yüzdesini düşürcem diye ödüm kopuyor.(kendimden geçtim) inş cumaya kadar eksilere inmiş olurum.
desteğe ihtiyacım var
aynen bende tatlım bu sabah tartıldım hala cumadan fazla çıkıyorum
Darti fazla gösterince hemen panige kapilmayin eger vücüdünüz kas yapiyorsa dartida bir duraklama yada artis olabilir...cunku kaslar yagdan daha agir...bel yada karin bölgesinde ve bacaktan hep ölcüm alin her 2 haftada 1...o zaman yag kaybedip kaybetmediginiz anlarsiniz...Spor hocam birkere dartmadan belimi ölctü ve kesinlikle yagdan gitti dedi bel cevren incelmis..ve gercekten yag dokum azalmisti...birde su Su olayi var yani ödemde olabilir....moralinizi bozmayin kesinlikle.
,,Kilo verdim diye sevinmiyceksiniz. Kilo aldim diye üzülmiyceksiniz. Her gün yeni bir Zayiflama günü. Asla kendinizi Zayif oldum demeyin.''
Dr. Ayca Kaya
Ya ayca kaya nın diyetini yapanlar şikayetçi ama doktoruma surekli hastalari çıkıyo basari oykuleriyle ben anlamadim verdigi listeyi dogrumu vermiyo acaba
Selam kızlar
Bu haftanın birincisi sizin takımdan. Her hafta birinci olanlar paylaşım topiğine başarı hikayesini yazıyor. Bu yarışma kurallarından bir tanesi. Eğer yazmazsa takım olarak ceza alacaksınız haberiniz olsun. Lütfen en kısa zamanda yazın başarı hikayesini
Aynen hepimiz calisiyoruz nasil hazirliycazda ne yicez eti forma talim valla:)acikcasi ben kimsenin listesini uygulamiyorum sadece duyduklarimi aklima ve damak zevkime yatanlari uygulamaya calisiyorum..bana birisini sunu sunu ye digcek bende ona göre beslencem:18: ters tepiyor bende ayca kayanin bazi püf noktalarini begeniyorum mesela acikinca yiyince 3 saate bir o ne ya...3 saatde bir acikan birseyler tikistiran insan..isi gücü okulu yokmu bunun o vakit nerde ben rahat bir ögle yemeyi yiyebiliyorsam sükrediyorum
Aynen hepimiz calisiyoruz nasil hazirliycazda ne yicez eti forma talim valla:)
Hosgeldin canimhani su modern sefer taslar cikti ya cok sik her renkte bulunuyor sabah yada aksamdan ögle yemegi tarzinda birseyler hazirlayip götürebilisin benim tayvsiyem: haslanmis yada yagsiz firinda mesela pismis tavuk gögsu yaninda haslanmis karnibahar, yada domates soslu bruksel lahanasi...domates sosunda cok az tuz ve hic yag kullanma...ben tenekede rende domatesi tavaya döküp bunu kaynatiyorum barahatlar ekliyorum brüksel lahanasi kücük kücük dograyip arasina katiyorum..brüksel lahanasi acikcasi cok kücük ve sert zor pisiyor...böylede cok az pisiyor aslida bir nevi cig kaliyor...ama zaten sebzeleri cig tüketmek daha faydali diye biliyorum.....tarif ettigim sefer taslari isiyi haps etme yani yemegi sicak tutma özellikleri var....bunun yaninda istersen birde az kepekli makarna yada az yag ile hazirladigi bulgur pilavi olabilir bence...yanlis bir tavsiyede bulunduysam beni düzeltin arkadaslar :18:
dediklerinizi bugun denedim ben yazın memlekette kendim hormonsuz konserveler hazırlamıştım domates sos gibi onları kullandım. brüksel lahanasını bulmak zor olsada enfes oldu ne olur yardımınız esirgeme
Tatlım hafta sonu yazıcaktm tamamıyla unutmuşum, hatırlattığın için teşekkürlerSelam kızlar
Bu haftanın birincisi sizin takımdan. Her hafta birinci olanlar paylaşım topiğine başarı hikayesini yazıyor. Bu yarışma kurallarından bir tanesi. Eğer yazmazsa takım olarak ceza alacaksınız haberiniz olsun. Lütfen en kısa zamanda yazın başarı hikayesini
canım ben yeniyim o kadar ayrıntılı bilmiyorum. nereye ne yazam gerek yardımcı olursan sevinirim :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?